Dodaj do ulubionych

Zakupy w sklepie internetowym Eveline?

08.05.23, 17:28
Czy któraś z Was robiła może zakupy w oficjalnym sklepie Eveline? Zamówiłam u nich dziś szminkę ( nie mogę dostać tego koloru w stacjonarnych drogeriach) w regulaminie piszą, że mają na dostawę 30 dni, ale jest to bardzo mętnie napisane.
Może któraś z Was robiła i może się podzielić wrażeniami, jak szybko dotarł towar?
Obserwuj wątek
    • clara.burgund Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 17:30
      Przy statusie zamówienia jest napis " Send to linker"- co to znaczy? Że wysłane gdzie?
      • szarmszejk123 Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 17:51
        Send czy sent?
        Jeśli to drugie, to chyba przekazane dostawcy ( poczcie, kurierowi czy czym tam wysyłają)
        • clara.burgund Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 19:40
          szarmszejk123 napisał(a):

> Send czy sent?
          > Jeśli to drugie, to chyba przekazane dostawcy ( poczcie, kurierowi czy czym tam
          > wysyłają)

Dokładnie " send to linker"
      • calmdown Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 07:21
        Zamówiłam w niedziele, a dziś mam już w paczkomacie do odbioru
        • clara.burgund Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 11:07
          calmdown napisała:

> Zamówiłam w niedziele, a dziś mam już w paczkomacie do odbioru

Ja zamówiłam dostawę do domu i mam podane w mailach, że kurier w drodze i będzie dziś.
    • iberka Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 18:38
      Ktoś jeszcze kupuje te chemiczne cuda?
      • clara.burgund Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 19:41
        iberka napisała:

> Ktoś jeszcze kupuje te chemiczne cuda?

Ja. Akurat kolorówkę mają bardzo dobrą. Np tusze do rzęs są o niebo lepsze niż wszelkie Diory, Chanele czy Loreale i Max Factory.
        • pasquda77 Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 19:50
          Ja, tusze do rzęs mają super, a cena śmieszna.
      • panna_lila Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 08.05.23, 21:12
        a co polecasz zamiast?
      • szarmszejk123 Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 07:36
        Nie wszystkie są chemiczne,mam od nich truskawkowy balsam do ciała, eco-sreko- vegano- cruelty free.
      • evening.vibes Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 07:45
        iberka napisała:
        > Ktoś jeszcze kupuje te chemiczne cuda?

Sama jesteś chemia - wiesz? tongue_out
    • nowalawendowa Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 11:01
      Ja czasem zamawiam. Ostatnie zamówienie złożyłam jakoś przed południem i następnego dnia ok. 10 rano było już w paczkomacie. Póki co nie miałam z nimi żadnych problemów
    • aankaa Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 13:12
      z reguły w ciągu 2-3 dni
      • clara.burgund Re: Zakupy w sklepie internetowym Eveline? 09.05.23, 15:16
        No właśnie paczuszka już dziś dotarła, po 12 przyszedł kuriersmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka