Dodaj do ulubionych

Matura z matematyki - wrażenia

08.05.23, 18:54
Jak poszedł dzisiejszy egzamin z matematyki ematkowym maturzystom? Moje dziecko stwierdziło, że był łatwy.
Obserwuj wątek
    • rodzicucznia321 Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 19:12
      Mój powiedział, że zadania z poprzednich lat mu bardziej pasowały. Mówi, że zdał na pewno, ale z poprzednimi arkuszami miałby więcej %
    • asia_i_p Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 19:14
      Córka stwierdziła, że albo jej poszło bardzo dobrze, albo nie zda, bo nie zrozumiała zadań - były podejrzanie łatwe.
    • la_mujer75 Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 19:17
      Syn twierdzi, że były proste.
    • mika_p Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 22:40
      Córka twierdzi, że bardzo łatwa, wyszła po około godzinie.
      Też twierdzę, że łatwa (a z matematyką mam tyle do czynienia, że raz w roku robię zadania z próbnej i raz z właściwej, no, w tym roku więcej zaangażowania, bo dziecko, przygotowując się, od czasu do czasu potrzebowało konsultacji)
    • heca7 Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 22:48
      Proste wg syna. Ma dwa błędy, jeden bo czegoś tam zapomniał i drugi bo przestawił liczby. Typowe dla dyslektyka...Poza tym jest bardzo zadowolony.
      • raczek47 Re: Matura z matematyki - wrażenia 08.05.23, 23:37
        Mój najpierw się cieszył,że będzie miał 100%,po czym jak sprawdził,okazało się, że zrobił jeden błąd, więc liczy na jakieś 98%..
        • la_mujer75 Re: Matura z matematyki - wrażenia 09.05.23, 07:00
          Mój też cieszył się, ze będzie 100, a potem ....
          W jednym zadaniu zrobił to samo, co syn Hecy- coś tam obliczył (dobrze), a podstawiając w dalszej kolejności pozamieniał cyfry.!
          Mówię- dysleksja to wredna suka.
          • heca7 Re: Matura z matematyki - wrażenia 09.05.23, 07:56
            Niestety. Byłam przekonana, że to zrobi. Nie bałam się o wiedzę tylko o takie czeskie błędy uncertain
            • la_mujer75 Re: Matura z matematyki - wrażenia 09.05.23, 09:16
              Mojemu wczoraj zakazałam juz sprawdzać, bo pewno jeszcze podobne "kwiatki" wyjdą.
              Napisał szybko, a potem tyle samo sprawdzał... Wiadomo było, że i tak nie wyłapie takich durnych błędów.
    • koko8 Re: Matura z matematyki - wrażenia 09.05.23, 07:52
      Podobnie ja wasze dzieci, że podejrzanie łatwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka