Dodaj do ulubionych

Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parkowac?

10.05.23, 19:50
Czy są tu może mieszkanki/znawczynie tych okolic? Mam w pt pogrzeb na tymże cmentarzu, słabo znam te strony i zupełnie nie wiem, gdzie tam zostawić auto. Okolice Mc Drive są płatne, obadałam parking tuż przy cmentarzu- ktoś wie, czy on jest zwykle zatłoczony? A może okoliczne uliczki?
Obserwuj wątek
    • volta2 Re: Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parko 10.05.23, 19:59
      naprawdę nie możesz wyskoczyć z paru złotych za parking, okazjonalnie w czasie pogrzebu? przecież to nie godzina nawet. no chyba że z pogrzebem w kościele przy pałacu, ale wtedy właśnie warto zaparkować przy kościele, z tego co pamiętam miejsca były (ale w niedzielę, nie pamiętam czy w tygodniu płatne?)
    • virtualnie Re: Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parko 10.05.23, 20:18
      Nie stać cię zapłacić za 2 godziny parkowania przy takiej okazji?
    • inny.kwiatek Re: Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parko 10.05.23, 20:20
      Zapłać za parking
    • koronka2012 Re: Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parko 10.05.23, 21:07
      Okoliczna uliczki są willowe, więc trudno o miejsca bo albo są zakazy albo komuś zostawiasz bramę. Poza miejscami o których mówisz naprzeciwko jest duży parking przed Pałacem w Wilanowie oraz przy basenie, ale są płatne
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Cmentarz Wilanów przy Wiertniczej-gdzie parko 11.05.23, 08:38
      Parking vis a vis Kuźni Kulturalnej oraz boczne uliczki typu Kolegiacka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka