Dodaj do ulubionych

Dlaczego to sobie robią?

11.05.23, 08:13
Dlaczego zdradzane kobiety wolą gnuśnieć, marnieć i chorować niż się rozstać z partnerem? Przecież są to często laski z potencjałem, ładne, atrakcyjne gdzie indziej i z kimś innym mogłyby coś wycisnąć z życia .Ciągle widzę to zjawisko, najczęściej dotyczy dobrze sytuowanych par, pani nie chce stracić życia na poziomie więc tkwi w toksynach ale ciężko się na to patrzy, kiedyś była zadbaną laską a jak wyszły zdrady męża wygląda jak nieszczęście ale nie chce zmieniać swojej sytuacji. Ostatnio widzę żonę lokalnego polityka, kiedyś idealny wizerunek bardzo zadbana i pewna siebie kobieta a dziś wygląda jakby przyszła mopować podłogę w ich domu podobnie żona Żebrowskiego, wszędzie tam gdzie są oficjalne zdrady a kobieta nie odchodzi wystarczy na nią spojrzeć i widać co jest grane.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:17
      Bo nie jest im tak złe a seksu z mężem i tak nie lubiły?
      • kafana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:34
        Właśnie i maja z głowy i nie musza już łazić takie nastarane smile
      • inny.kwiatek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:53
        A to zdrada ogranicza się do seksu? I związek ograniczał się do seksu?
        Nie ma to nic wspólnego z zaufaniem, oparciem, wspieraniem się wzajemnie, przyjaźnieniem, wspólną wędrówką przez życie?
      • feel_good_inc Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 11:48
        ichi51e napisała:
        > Bo nie jest im tak złe a seksu z mężem i tak nie lubiły?

Ćśśśśś... na ebabci to temat tabu, a każdy kto o nim wspomina to incel któremu stara nie daje big_grin
    • alfa36 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:17
      A co z żoną Żebrowskiego?
    • ayelen40 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:18
      Sugerujesz, że Żebrowska jest zdradzana?
      • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:20
        Dużo takich informacji i wystarczy na nią spojrzeć, to nie jest kobieta która kwitnie w związku, nie bez powodu.
        • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:21
          To po wyglądzie kobiety poznajesz, ze jest zdradzana??grubo
          • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:22
            Raczej są na ten temat informacje a cała reszta to standardowy dodatek, łącznie z pogorszeniem kondycji i wyglądu.
          • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:28
            To jest urocze wnioskowanie ale bardzo w stylu tamiax: w starterze pisze, że wszędzie gdzie jest OFICJALNA zdrada to widac to w wyglądzie kobiet. I dotąd ok.
            Ale jak zapytać o oficjalne potwierdzenie zdrad Żebrowskiego to się okazuje, że wiadomo to z wyglądu Żebrowskiej 😁😁😁
            • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:32
              Nie z wyglądu bo nawet na ematce są wpisy o zdradach Zebrowskiego a internet o tym huczy. Generalnie nie tylko wygląd ale cała mowa ciała, postawa pokazuje kondycje psychiczną człowieka oczywiście możliwe że nie każdy to widzi.
              • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:34
                😄😄😃😄😄😄😄😄😄 zapytasz o "oficjalne" I dostajesz "internet huczy" I "na ematce są wpisy." No są- Twoje 😀😀😀😀😀.

• black.emma Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 21:29
                  No jak są wpisy na eMate to sprawa przesądzona.
                  • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 21:36
                    Mogłybyście proszę napisać, że Adam Puszczalski zdradza Annę Cnotliwą po mężu Puszczalską? Bo mi potrzebny dowód do rozwodu.
                    • black.emma Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 21:46
                      Nie ma tak prosto. Załóż wątek, opisz dokładnie wygląd pani Cnotliwej, przytyła może? włosy przetłuszczone? i forum rozstrzygnie.
                    • jednoraz0w0 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 21:59
                      Ale żona Puszczalska z domu Cnotliwa dala mu jakiś dobry powód, na przykład źle pierogi robiła na moich oczach, czy Puszczalski jest zwykły chuj? Bo nie wiem, jak pisać.
                      • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:12
                        Członek zwyczajny 😁
                        • jednoraz0w0 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:25
                          No to właśnie chciałam napisać, że ona bardzo dobrze te pierogi robiła, sama widziałam, a on ją i tak zdradzał, na moich oczach.
                          • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:39
                            Dziękuję, jednak na ematki zawsze można liczyć!
              • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:52
                Jestem regularną czytelniczką Pudelka i różne rzeczy mi się nawinęły, ale zdrady Żebrowskiego jakoś nie 🙄
                • black_magic_women Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:16
                  borsuczyca.klusek napisała:

> Jestem regularną czytelniczką Pudelka i różne rzeczy mi się nawinęły, ale zdrad
                  > y Żebrowskiego jakoś nie 🙄

Raz było, że jakiś tabloid napisał o nadmiernej sympatii aktora do Sochy. I żona to wyśmiała.
              • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:45
                Ale wiesz, ze internet huczy o masie bzdur? Ja napiszę, że ty jesteś ruski troll...i co jesteś?
                Moja 11latka ma wiekszą świadomość co jest w internecie oraz jak szacować wiarygodność źródła niż ty...
        • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:22
          😁😁😁😁😁
          • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:24
            Coż gorsza kondycja psychiczna to zazwyczaj brak napędu żeby być turbo zadbaną jak wcześniej, napisałam coś dziwnego?
            • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:29
              Dziwnego - dla ciebie nie. Wnioskowanie bardzo w twoim stylu. Ale jeszcze spróbujmy: dawaj te " oficjalne" informacje o zdradach Żebrowskiego
              • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:34
                Mam ci też opowiadać o tej żonie polityka gdzie zdrady są faktem facet się już nie ukrywa? Takich przypadków nie brakuje.
                • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:34
                  Nie pytam o twojego polityka. Pytam o Żebrowskiego. Dawaj "oficjalne" informacje o jego zdradach.
                • livia.kalina Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:39
                  Który to,polityk? Jak się nie ukrywa to pewnie można otwarcie napisać.
            • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:47
              Nie no pewnie. Kobieta chodzi bez makijażu to jak nic zdrada...
              • inny.kwiatek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:56
                Cholera, nigdy się nie malowałam, chcesz powiedzieć, że chłop mnie całe życie zdradza?
                A przed chłopem kto mnie zdradzał, bo wtedy też bez makijażu chodziłam? smile
                • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 11:53
                  NO ja mam gorzej. Maluje się lekko. Tzn teraz mam tylko tusz na rzęsach. Ty masz przynajmniej jasną sytuację - jesteś zdradzana? A ja co? Lekko zdradzana?
            • kafana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:50
              Nie widzisz trendów? Nie trzeba być turbozadbana żeby być szczesliwa.
          • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:59
            Bo taniax zastosowała uroczy mechanizm wnioskowania: skoro jeśli właśnie umyłam głowę to mam mokre włosy to jeśli mam mokre włosy to na pewno umyłam właśnie głowę.
            A tymczasem mnie zlał deszcz przed chwilą.
            Bo nieprawda, że włosy ma się mokre wtedy i tylko wtedy, kiedy się je umyje.

Ot takie ćwiczonko na czwartkowy poranek.
            • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:50
              Ja w ten czwartkowy poranek wyglądam jakby mnie zdradzał mąż, dzieci i wszystkie 3 koty ( w tym ten jeden sąsiadów co to sobie nasz dom wybrał). I krety w ogrodzie...
              W nocy u sąsiada wył alarm co chwila. Rano wstałam przed 6 (dla mnie to środek nocy).
              • shellyanna Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 21:47
                Ja od kilku dni też wyglądam tak, że gdyby teoria była prawda, to nie przeszłabym przez drzwi bez zahaczania rogami.
                Dzisiaj na przykład podwozilam dzieci do placówek, ubrana w kapcie psy i piżamę. Z tłustą cebulą na łbie. Załatana jestem i niewyspana.
                • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 06:17
                  shellyanna napisała:

> Ja od kilku dni też wyglądam tak, że gdyby teoria była prawda, to nie przeszłab
                  > ym przez drzwi bez zahaczania rogami.
                  > Dzisiaj na przykład podwozilam dzieci do placówek, ubrana w kapcie psy i piżamę
                  > . Z tłustą cebulą na łbie. Załatana jestem i niewyspana.

Rzecz dotyczyła kryzysów, w kryzysach się marnieje, ty chyba też nie jesteś w super kondycji psychicznej od jakiegoś czasu?
                  • shellyanna Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 07:15
                    taniax napisała:

> shellyanna napisała:
                    >
                    > > Ja od kilku dni też wyglądam tak, że gdyby teoria była prawda, to nie prz
                    > eszłab
                    > > ym przez drzwi bez zahaczania rogami.
                    > > Dzisiaj na przykład podwozilam dzieci do placówek, ubrana w kapcie psy i
                    > piżamę
                    > > . Z tłustą cebulą na łbie. Załatana jestem i niewyspana.
                    >
                    > Rzecz dotyczyła kryzysów, w kryzysach się marnieje, ty chyba też nie jesteś w s
                    > uper kondycji psychicznej od jakiegoś czasu?

Ja to chyba jestem zaprzeczeniem twojej tezy. W kryzysie to ja działam na autopilocie i zadbanie o siebie działa na mnie uspokajająco - mam poczucie chociaż częściowej kontroli nad rzeczywistością. Odpuścić potrafię tylko, kiedy mam względny luz.
                    • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 07:21
                      Czytam twoje posty i miałam od dłuższego czasu wrażenie że masz problem z upływającym czasem, nic osobistego i przecież nie musi tak być w rzeczywistości, tak po prostu pomyślałam.
                      • shellyanna Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 08:18
                        😁 taki problem to ja miałam w okolicy 35 urodzin. Później mi przeszło. Ja nawet włosów nie farbuje.
              • inny.kwiatek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:59
                Co do kotów to masz jak w banku smile
                • hanusinamama Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 09:14
                  Też tak myślałam...ale dzisiaj rano na schodach przed domem kupę zrobił mi znowu nasz jeż (od lat zostawia nam bobki tuż przy wycieraczce...). Wrócił po prawie 2 tygodniach nieobecności...obstawiam, że wczorajszy mój słaby look to efekt zdrady jeża. Wrócił i dzisiaj zdecydowanie wyglądam.
            • inny.kwiatek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:58
              Bo nie zawsze „jeśli A to B” oznacza „jeśli B to A”.
        • ggrr.ruu Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:47
          To jest kobieta, która ma kilkoro dzieci w tym jedno małe, mało kto na tym etapie wygląda kwitnąco. Chyba że jest ematką big_grin Poza tym ona na takim wizerunku zarabia
          • kafana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:51
            Btw wyglada super
            • ggrr.ruu Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 22:01
              W porównaniu do realnych matek tak, w porównaniu do awatarów z instagrama, bo przy tej liczbie filtrów trudno już mówić o retuszowanych zdjęciach to ona jest zabiedzoną szarą myszą. A niektórzy ewidentnie przedawkowali spreparowaną rzeczywistość
        • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:50
          Ale ona od początku ma taki wizerunek kobiety niedomytej. Na tym oparła swoje media społecznościowe.
          • po_godzinach_11 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 09:03
            borsuczyca.klusek napisała:

> Ale ona od początku ma taki wizerunek kobiety niedomytej. Na tym oparła swoje m
            > edia społecznościowe.

Ciekawe. Dla mnie wygląda właśnie jak kobieta umyta a nie pomalowana smile
            • gama2003 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:43
              Według mnie też. Wygląda jak wykąpana i świeżo odwinięta z ręcznika. W sumie to w zalewie zrobionych na ostatni dzwon i pancernie przypudrowanych wolę naturalny wygląd Żebrowskiej.
              Zwłaszcza, że pokazuje się w domu a nie na czerwonych dywanach.
    • cegehana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:20
      W poście sobie sama odpowiedzialas, że nie chce stracić życia na poziomie, ja nie mam wcale pewności czy to sie klei bo: skoro cel osiągnięty (życie na poziomie) to niby czemu kobieta ma gnusniec i marniec? Zdrada małżeńska boli wtedy, kiedy zdradzany kocha bez wzajemności tego zdradzajacego, a nie kiedy korzysta z jego dóbr materialnych czy pozycji.
      • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:22
        To czemu 98% źle wygląda, widać że coś jest nie tak.
        • cegehana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:25
          Jest milion powodów dla których można źle wyglądać, w przypadku Żebrowskiej bym obstawiala obowiązki związane z kilkorgiem dzieci w tym jedno jeszcze malutkie.
          • grey_delphinum Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:35
            Żebrowska wygląda źle?

Wg mnie wygląda naprawdę dobrze jak na mamę kilkorga małych dzieci.

O wiele bardziej podoba mi się jej naturalny wygląd niż "nastaranie" np. Rozenkowej.
            • kandyzowana3x Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:14
              az sobie wygooglalam. imo wyglada calkiem dobrze
              • anorektycznazdzira Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 17:01
                Dokładnie.
                Darowała sobie tapetę, przy czym wygląda w tej wersji na jeszcze bardziej pewną siebie i swojej pozycji związkowej.
            • kafana Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:53
              Rozenkowa za to okaz zdrowia psychicznego - zero zaburzeń odżywiania
        • bulzemba Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:39
          Źle wyglądają głównie te które się definiują przede wszystkim jako żony przy mężu.
          • bulzemba Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:20
            Z resztą widywałam zdradzane takie laski że człowiek w głowę zachodzi jak można taką zdradzać.
            • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:30
              bulzemba napisała:

> Z resztą widywałam zdradzane takie laski że człowiek w głowę zachodzi jak można
              > taką zdradzać.

A były świadome zdrad? Bo jeśli tak i nie miały z tego powodu kryzysu, nie zgasły ani na chwilę to faktycznie sukces. Ja osobiście nie znam takich kobiet.
        • sattwaguna Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:17
          A to nie jest tak, że te wypolerowane na wysoki połysk kobiety to Te, które są przerażone, że spodnie z szafy znajdą ładniejszy model. I w panice że wszysystkich sil próbują nie przegrać z konkurencją, bo to jedyna wartość nad którą panują?
          Te które są spokojne o siebie już nie muszą biec w wyścigu o gacie.

• iwles Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:44

Gwiazdo ty nasza zaranna, jak dziś wygladasz?
      🤣
      • po_godzinach_11 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:46
        iwles napisała:

>
        > Gwiazdo ty nasza zaranna, jak dziś wygladasz?
        > 🤣
        >

Pewnie jak wielokrotnie i oficjalnie zdradzana żona smile
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 08:57
      Z otoczenia znam jedną kobietę, która w trakcie małżeństwa zaczęła kiepsko wyglądać. Ale tam problemem były nie zdrady tylko chorobliwe skąpstwo męża.
    • wena-suela Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 09:05
      Co ma Żebrowska do tego? Poza tym ona wygląda fantastycznie i nie tylko wziąwszy pod uwagę ilość ciąż i porodów. Ma świetną figurę i cało bez piekielnych mąk a la Lewandowska czy Rozenek. Jest zabawna i wyluzowana. Żebrowski przy niej tylko zyskuje. Był i jest bucem ale trochę jednak zeszło mu powietrze i przestał głosić swoje głupawe konserwatywne poglądy.
      • figa_z_makiem99 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:05
        Dlaczego myślisz, że ćwiczenia fizyczne to piekielne męki? Mnie to relaksuje i mebluje mi głowę. Dla mnie czwórka dzieci i mąż traktujący mnie jak klacz, to męki piekielne. Jak ktoś lubi sflaczale ciało to luz, jego problem. Nie znam Żebrowskiej na tyle, żeby oceniać czy jest szczęśliwa, ale na żadnym zdjęciu nie widziałam szczerego usmiechu, zawsze przygaszona albo wymuszony usmiech. Natomiast Edyta Pazura promienieje z wielu zdjęć.
      • figa_z_makiem99 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:10
        Żona Dowbora dla mnie wygląda na męczennicę, natomiast on kwitnie.
    • asfiksja Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 09:55
      Idę się uczesać, żeby sąsiadka nie pomyślała, że mąż mnie zdradza, oczywiście oficjalnie.
    • leni6 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:00
      Absolutnie się nie zgadzam co do związku zdrad z wyglądem. Co do tego dlaczego nie odchodzą, to widać ten związek daje im coś ważniejszego ich zdaniem niż wierność, niech każdy sam podejmuje decyzję.
    • 71tosia Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 10:55
      Bo ta zdrada nie wzbudza aż takich emocji, a zycie razem jest wygodne? Mnie bardziej zastanawia dlaczego te kochanki latami tkwią w takim układzie czekając niewiadoma na co?
      • eagle.eagle Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:00
        Kochanki tkwią bo mają same profity bez obowiązków. Żony bo też im to na rękę z takiej czy innej strony.
      • ggrr.ruu Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:03
        A kto mówi, że czekają. Mają przyjemności, a nie mają chłopa siedzącego im na głowie
      • netlii Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:05
        Może to nie etatowa kochanka a facet zdradzać poprzez przelotne numerki?
    • netlii Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:04
      Co do korelacji wyglądu z zaniedbaniem to sie nie wypowiem, gdyż temat trochę abstrakcyjny.
      Chociaż nie, jednak zabiorę głos big_grin
      No bo jak zidentyfikować na ulicy zdradzaną i zaproponować wsparcie psychologiczne?
      Jeśli włosy tłuste, nieumyte, odrosty - stary skorzystał z orala na imprezie firmowej?
      A jak powyższe + 10 kg na wadze w miesiąc to już sprawa gorszego kalibru bo penetracja pełna i jeszcze stary wiąże przyszłość z kochanką?
      Cięzkie rozkminy

Dobra, a tak do meritum.
      Dlaczego zostają?
      Moje tłumaczenie: jak to przy sytuacji kryzysowej czy też krytycznej bywa robia sobie rachunek strat i korzyści.
      Skoro pula korzyści z pozostania w związku przeważa nad stratami (w tym nadszarpniętym zaufaniem i napięciem, że może będzie powtórka z wątpliwej rozrywki) to sobie kalkulują i zostają.
    • akn82 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 11:10
      "... i z kimś innym mogłyby coś wycisnąć z życia"
      To mnie ubodło. Takie założenie, że należy być z jakimś innym chłopem.

Gdyby odeszły z toksycznej relacji to same osiągnęłyby własne Everest.
    • figa_z_makiem99 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 12:14
      Nie dla każdego seks jest w życiu ważny, może nie sypiają z mężami i mają wygodne życie, ale nie wiązałabym zdrad z wyglądem. Najbardziej zaniedbana kobieta jaką znam, to mężatka w wielkim domu, męczennica, która walczy o nagrodę z ziemniaka w konkurencji " dobra żona ", ale tam chyba nie ma zdrad, pan jest skąpy w wydawaniu na rodzinę, dla siebie ma i kwitnie.
    • extereso Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 18:56
      Według mnie tę metodę weryfikacji zdrad warto by opatentować. 😂
      • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 19:02
        Ty patrz - to by bardzo skróciło postępowanie dowodowe w sprawach o rozwód
        "Pani Malinowska, pani się zrobi na sprawę rozwodową na myszkę sauté. Oficjalne stwierdzenie zdrady i rozwód z orzeczeniem winy będziemy mieć w kieszeni."
        • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:01
          Serio widzicie tak dużo straumatyzowanych kobiet które kwitną albo zupełnie nie widać po nich że w ich życiu dzieją się złe rzeczy bo ktoś je oszukuje, zdradza. Ja nie widziałam ani jednej.
          • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 20:03
            Nie. Widzimy za to, że twoje wnioskowanie jest bardziej kulawe od cesarza Klaudiusza.
          • inny.kwiatek Re: Dlaczego to sobie robią? 11.05.23, 23:02
            Ale to przecież nie oznacza, że każda kobieta, która nie jest zrobiona, umalowana, zadbana jest zdradzana! Na miłość, nie róbmy z logiki pani lekkich obyczajów.
            • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 06:20
              inny.kwiatek napisała:

> Ale to przecież nie oznacza, że każda kobieta, która nie jest zrobiona, umalowa
              > na, zadbana jest zdradzana! Na miłość, nie róbmy z logiki pani lekkich obyczajó
              > w.
              Nie chodzi o makijaż ale o to że pani gaśnie w oczach, kondycja psychiczna odbija się na wyglądzie szerzej.
              • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 08:12
                No i jeżeli "pani gaśnie" to też z różnych przyczyn może zachodzić. Chyba że chcesz mi powiedzieć, że prawdziwe jest zdanie: "Każda kobieta gaśnie wtedy i tylko wtedy gdy mąż ją zdradza." Jednak nie? No to jednak robisz damę negocjowalnego afektu z logiki.
                • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 08:19
                  daniela34 napisała:

> No i jeżeli "pani gaśnie" to też z różnych przyczyn może zachodzić. Chyba że ch
                  > cesz mi powiedzieć, że prawdziwe jest zdanie: "Każda kobieta gaśnie wtedy i tyl
                  > ko wtedy gdy mąż ją zdradza." Jednak nie? No to jednak robisz damę negocjowalne
                  > go afektu z logiki.

Ludzie mają kryzysy z różnych powodów ale starter był na konkretny temat, to ty robisz z logiki panią lekkich obyczajów ponieważ zależy ci wyłącznie na tym aby się przy..lać, prawdopodobnie triggeruje cię temat wokół którego jest większość moich postów.
                  • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 08:27
                    Starter jest ba konkretny temat, ale ze popisałaś w nim bzdurki to musisz się liczyć z komentarzami na temat tychże bzdurek. I nie temat zdrad mnie triggeruje tylko komentuję owe bzdurki. Bo lubię

I wracajmy do owych bzdurek.
                    Po pierwsze napisz mi czy prawdą jest powyżej przeze mnie skonstruowane zdanie, że "pani gaśnie wtedy I tylko wtedy gdy mąż ją zdradza."
                    A po drugie podaj dowody "oficjalne" na zdradzanie Żebrowskiej przez Żebrowskiego.

Nie umisz? No to sorry, Batory, ale będę się czepiać.
                    • taniax Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 08:48
                      Piszę w starterze o oficjalnych zdradach i miejscu w jakim są te zdradzane kobiety, o ich zdrowiu i kondycji a nie co mi się wydaje na czyjś temat w związku z brakiem makijażu na twarzy.
                      • daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią? 12.05.23, 09:04
                        No to dawaj te oficjalne zdrady Żebrowskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka