Dodaj do ulubionych

słychać sąsiada na home office

11.05.23, 11:33
powiedzcie mi jak to możliwe, ze od 8 do 16 słyszę rozmowy sąsiada podczas pracy online, a od 16 chociaż sąsiad jest w domu to nie słychać i jest zupełna cisza? Czy moze pracując nie ma wyczucia głośności i krzyczy do mikrofonu w komputerze?
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 11:36
      Może być, że się drze mając słuchawki na uszach. Tak bywa jak człowiek nie przyzwyczajony:p długo go tak słyszysz?
      • danka88 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 11:43
        Mój syn też się tak drze jak gra i ma słuchawki założone
    • agnes_gray Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 11:53
      Po zakończeniu pracy nie ma z kim rozmawiać i dlatego zapada cisza smile
    • imponderabilia22 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 12:05
      Normalnie. W robocie jest nakręcony, po mu mija.
    • 35wcieniu Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 12:10
      Może to Ksawery. Ma ustawione wpisywanie po głosie ale nawet komp nie chce z nim współpracować.
    • misiamama Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 12:53
      po 16 nie ma do kogo mówić (jest sam?)
      ewentualnie: po 16 jest tak wykończony całodziennym wydzieraniem się do słuchawki, że musi odpocząć w ciszy.
    • kaki11 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 13:33
      Mieszka sam? jak tak to pewnie po robocie się nie odzywa (no bo co do ściany ma gadać?) a pracę ma najwyraźniej wymagającą rozmowy przez telefon albo innej wideo konferencji to gada. A jak przy tym ma zwyczaj się nakręcać i mówić głośniej, plus pracuje w pokoju sąsiadującym to słyszysz.
    • novembre Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 14:08
      Przeczytałam: wyczucia godności wink))

Też obstawiam słuchawki.
    • kasiamat00 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 16:52
      Sluchawki, czlowiek automatycznie dostosowuje glosnosc mowienia do otoczenia, jak ma glosno dzwiek w sluchawkach, to bedzie wrzeszczal. To samo zreszta widac jak ktos ma sluchawki z tlumieniem halasu i probuje rozmawiac z kims obok, prawie na pewno bedzie mowil za cicho.
    • cisco1800 Re: słychać sąsiada na home office 11.05.23, 22:25
      Mój mąż z natury niegłośny, po założeniu słuchawek drze się jak opętany. Nie wiem z czego to wynika big_grin siedzę naprzeciwko i tylko gestem zmniejszam mu poziom głośności, bo on nie panuje nad tym
      • mikams75 Re: słychać sąsiada na home office 12.05.23, 07:39
        moj sie drze do telefonu, mam wrazenie, ze mu to zostalo z dawnych czasow, kiedy trzeba bylo sie drzec do sluchawki, zeby druga strona uslyszala, no bo przeciez sa daleko wink
    • rosapulchra-0 Re: słychać sąsiada na home office 12.05.23, 07:46
      To nie ty masz problemy z sąsiadami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka