Dodaj do ulubionych

Fizyczność - problem

11.05.23, 14:26
Proszę o poradę, bo nie wiem do kogo się z tym zwrócić...
Poznałam fajnego faceta, ALE... jest gruby sad((
Z tego co mówił, od śmierci żony 3 lata temu zrzucił już 30 kg.
Niestety teraz jakby dał sobie luz... tu ciasteczko, tam deserek, tam lody.
Nie wiem czy nam prawo go oceniać, ale chciałabym, aby zrzucił jeszcze kolejne 30 kg.
Mój typ to sylwetka kolarza, a on wygląda niestety jak E. Miszczak, tylko wysoki, chociaż tyle...
Ostatnio zażartowałam, że przyśnił mi się znacznie chudszy, on na to, że tak, że ma zamiar jeszcze zrzucić. Ale nie widzę, by cokolwiek w tym kierunku robił sad
Czy mam prawo wymagać, że jeśli chce być ze mną, to musi zeszczupleć?
Bo teraz jest po prostu słabo bardzo, jeśli chodzi o mój pociąg do niego... I bardzo słabo w łóżku sad
Nie rozmawialiśmy o tym wprost, ale on mi pokazywał swoją żonę, która była szczupła, ja mu pokazywałam dwóch moich byłych, którzy byli ekstremalnie szczupli...
Co zrobić w takiej sytuacji? Rozmawiać? Jak?
Czy może odpuścić i poszukać innego?
Mam ambiwalentne odczucia sad
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:28
      SZUKAJ
    • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:29
      Czyli poznałaś faceta ale musi się zmienić żeby Ci odpowiadał czyli Ci się nie podoba taki jaki jest 😉
      • bene_gesserit Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:49
        Ja trochę rozumiem problem autorki wątku, jestem niebywale powierzchowna i podobają mi się piękni i smukli faceci. Ale w życiu nie stawiała bym warunku typu będę z tobą, tylko zrzuć 20kg albo przypakuj. Albo się kogoś akceptuje i jest wtedy na czym budować cokolwiek, albo nie. Bo jeśli on w ramach starania się o rękę królewny i połowy królestwa zrzuci kilkadziesiąt kilo, ale potem będzie miał jojo i przytyje, to... ? Albo jeśli on powie - OK mała, za rok będę wyglądał jak antyczny heros, ale ty do tego czasu robisz sobie cycki, bo twoje są za małe i brzydkie?
        • kotejka Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:51
          No ja też rozumiem
          Mnie by się nie podobał facet, który by mi się nie podobał 😜
          No niestety - chemia się rządzi swoimi prawami
          A stosunkach ekhem damsko-meich ona jest bardzo ważna
          Po co się męczyć
        • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 18:14
          Podoba się to co się podoba. Ale związki powinny się opierać na akceptacji.
        • okruchlodu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:09
          Możesz spróbować wdrożyć różne wspólne zdrowe nawyki z serii więcej ruchu, mniej jedzenia np. zamiast wieczoru w restauracji lub przed tv, wspólne wyjście na siłkę lub chociaż intensywny spacer. Jeśli pan chce schudnąć, na pewno spodoba mu się, że jest ktoś kto pomaga mu budować zdrowe nawyki. Tobie też to wyjdzie na zdrowie.

Nie powinnaś natomiast stawiać ultimatum. To może bardzo ranić. Wyobraź sobie, że ktoś, na kim Ci zależy mówi Ci coś podobnego, podstaw pod takie ultimatum swój własny kompleks. Jakbyś się czuła?
    • szarmszejk123 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:30
      Najpierw porozmawiaj, reszta zależy od odpowiedzi.
    • misiamama Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:31
      Czy mam prawo wymagać, że jeśli chce być ze mną, to musi zeszczupleć?
      wg mnie nie, nie masz prawa stawiać takich wymagań.
      Bo teraz jest po prostu słabo bardzo, jeśli chodzi o mój pociąg do niego... I bardzo słabo w łóżku
      szukaj kogoś, kto będzie Ci odpowiadał, akurat to jest bardzo ważne w związku. po co ci facet, który Cię nawet nie kręci? to bardzo szybko zacznie Cię drażnić.
      • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:39
        Szczupły też nie równa się dobry w łóżku. No i tez nie ma gwarancji, że jak facet schudnie to ona nie będzie miała w pamięci, że w łóżku „jest słabo” i nic się nie zmieni nawet jak już będzie jej się bardziej fizycznie podobał. Albo może być tak, że jej nie będzie pociągał, bo ona będzie pamiętać jak on wyglądał.
        • aqua48 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:02
          Poza tym nawet jeśli schudnie to:
          - może znowu utyć. Tzw. efekt jojo
          - chudy może wcale nie okazać się lepszym kochankiem
          - może spotkać inne, bardziej niż autorka atrakcyjne panie i pójdzie w siną dal
          • azalee Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:06
            A propos kochanka, mysle ze problemem w lozku jest raczej to ze autorke on fizycznie odrzuca a on to pewnie wyczuwa. Wiec trudno o nieskrepowana namietnosc w takich warunkach.
            Niewykluczone ze on mysli ze autorka jest kiepska kochanka.
            • szarmszejk123 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:45
              Słuszna uwaga.
            • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 18:17
              Powiedzmy sobie szczerze, że trudno o wybuch namiejęsnosci jak druga strona trzyma rezerwę. Do tego szaleństwa trzeba dwojga.
    • wapaha Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:32
      Będzie watek i i jatka na piątek 😁
      • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:33
        Dopiero czwartek 🙄
        • wapaha Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:38
          borsuczyca.klusek napisała:

> Dopiero czwartek 🙄
          Ale wątek.ma duży potencjał, utrzyma się
      • szmytka1 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:49
        Już przecież był identyczny wątek, że super facet, same zalety, ale za gruby
      • majenkirr Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:17
        Nie będzie, bo to facet.
        • wapaha Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:36
          majenkirr napisała:

> Nie będzie, bo to facet.
          >
          No i co ?
          Grubi faceci są równie oblesni jak grube baby 🫣🫢
          (Kolega z pracy wazy 150kg
          Współpraca bywa..trudna )
          • yannefer Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:37
            Na czym ta współpraca polega?
            • wapaha Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:02
              To nie ma najmniejszego znaczenia -po prostu bywa uciążliwa (nie chodzi o estetykę zapach itp )
              • czerwonylucjan Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 19:49
                To co ma do tego jego wyglad?
              • yannefer Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 19:00
                Odpowiedź z d***y. A o co chodzi jeśli nie o estetykę? Pracujesz w fabryce a on rusza się wolniej bo jest otyły czy co?
                • wapaha Re: Fizyczność - problem 16.05.23, 20:17
                  yannefer napisała:

> Odpowiedź z d***y. A o co chodzi jeśli nie o estetykę? Pracujesz w fabryce a on
                  > rusza się wolniej bo jest otyły czy co?

W zasadzie tak. Plus cała masa problemów związanych z przemieszczaniem,wstaniem, schylaniem
          • majenkirr Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:56
            Ale na grubych facetów można narzekać, a na grube baby nie wink.
            • nanuk24.0 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:16
              Na Dziewuchach FB już jest post o kobiecie, której narzeczony zwrócił uwagę, ze przytyła 🙃
    • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:32
      Nie rozumiem dlaczego poszłaś do łóżka z facetem, który ci fizycznie nie odpowiada.
      • bergamotka77 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:53

> Nie rozumiem dlaczego poszłaś do łóżka z facetem, który ci fizycznie nie odpowi
        > ada.

Dokładnie. Z litości? Troll albo idiotka.
        • milva24 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:27
          Chyba jednak troll.
      • abidja Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:25

> Nie rozumiem dlaczego poszłaś do łóżka z facetem, który ci fizycznie nie odpowi
        > ada.

Tez tego nie ogarniam 😬
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:30
        Pewnie jest bogaty... wewnętrznie oczywiście ;P
      • samanta1010 Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 07:51
        dokładnie, takie rozkminy to zanim wejdziesz w zwiazek
        • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 11:21
          Co innego gdyby typ mocno przytył w trakcie związku. A tu jednak brzydko mówiąc widziały gały co brały.
    • mia_mia Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:36
      A jak on powie, że jesteś fajna, ale wolałby żebyś miała większy biust albo, że jesteś za chuda on woli grubsze to biust powiększysz albo utyjesz? Jeśli ci się nie podoba i jego urok osobisty nie przewyższa deficytów urody to nie jest facet dla ciebie.
    • gryzelda71 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:38
      Szukac, to oczywiste. Po się męczyć.
    • 35wcieniu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:42
      Było, żarło, można od nowa.

forum.gazeta.pl/forum/w,567,170097584,170097584,Czy_da_sie_przekonac_do_grubego_faceta_.html
      • daniela34 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:31
        Kurde, żeby chociaż było odwrotnie - żeby facet napisał, że poznał fajną kobietę z 30 kg nadwagi i czy jej postawić warunek, że ma schudnąć. Byłoby ciekawie.
        • yannefer Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:47
          Oj taaak!!!!
          • azalee Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:58
            Mam lepsze : mogla napisac ze jej brat zaczaj sie spotykac z gruba a przeciez on woli szczuple i wysportowane i autorka chcialaby jej zasugerowac zeby schudla jesli chce brata zatrzymac.
            • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:00
              #najlepiej
    • extereso Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:45
      Dla mnie absurd. Odchodzić.
      • majenkirr Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:18
        Odchodzić czy odchudzić? 😉
        • extereso Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 19:00
          😁 ja nie wiem już. Dla mnie pojście do łóżka z facetem który nie kręci to jest jakiś kosmos. A tu jeszcze związek rozważany. Jakby pan nie mógł zostać kolegą, skoro jest fajny a nie ciągnie. Odchudzać to siebie można a nie pana który się nie podoba 🤦
    • snakelilith Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:48
      Czuję trolla. big_grin Ale przymykając na to oko, bo temat wyciągnięty z tyłka do rozruszania forum, to sorry, ale osoba, która do ideału seksualnego autorki musi od masy wyjściowej schudnąć 60kg, nie rokuje. Po pierwsze, schudnąć już 30 kg na stałe nie jest łatwo, więc może być, że po tym dużym wysiłku facet znajduje się obecnie na prostej drodze do efektu jo-jo. I utrzymanie tego co ma będzie wyzwaniem, a co dopiero pozbycie się kolejnych 30kg.
      • glancia Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:21
        Przeczytałam tamten wątek, podobnie jest. Naprawdę nie jestem trollem, czytałam to forum już ponad 20 lat temu. Teraz wracam z jednym wątkiem, bo jak mi się zdaje jest tu nadal duża aktywność i mam nadzieję liczyć na odpowiedzi smile
    • tanebo001 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:51
      A czy pracuje w księgowości?
    • azalee Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:55
      Nie rozumiem dlaczego chodzisz do lozka z kims kto cie w ogole nie pociaga.
      Wymagac zeby zeszczuplal nie masz prawa, ale powinnas byc wobec niego szczera i mu powiedziec ze nic z tego nie bedzie.
    • triss_merigold6 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 14:56
      Było. Szukaj dalej.
    • szorstkawelna Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:11
      Oczywiście, ze "masz prawo". Tylko co z tego?
      Sylwetka to integralna część tego człowieka i jego historii. To nie fryzura czy brak manicure'u...
      Jeśli chcesz z nim być warunkowo na dzień dobry, to sobie odpuść, bo to jest zwyczajnie krzywdzące i poniżające dla Was obojga (przy czym dla niego bardziej).
      Za parę lat możesz usłyszeć od niego coś równie budującego...
      Gdyby mi ktoś postawił taki warunek to nie chciałabym mieć z nim do czynienia bez względu na to czy planuję schudnąć czy nie.
      Albo bierzesz człowieka z dobrodziejstwem inwentarza i nadzieją, że może zostanie Bradem Pittem, albo dajcie sobie spokój.
      • melisananosferatu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:35
        Swietnie napisane.
      • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 18:18
        A fryzura nie jest integralną częścią człowieka? Jak to łatwo o mężczyźnie napisać a gdyby tak mężczyzna kobiecie kazał zmienić fryzurę wypieszczona latami to byłby szał.
        • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:02
          Albo paznokcie obciąć 🙄
    • leosia-wspaniala Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:25
      >Nie rozmawialiśmy o tym wprost, ale on mi pokazywał swoją żonę, która była szczupła, ja mu pokazywałam dwóch moich byłych, którzy byli ekstremalnie szczupli...

No dobra, tu przegięłaś, następnym razem trochę się hamuj. Ale 5/10.
    • glancia Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:28
      Może dodam, że byłam już kilka lat z nieco "puszystym" mężczyzną (183cm/90kg), po tych dwóch związkach z tymi ekstremalnie szczupłymi (185cm/70kg).
      I na początku czułam lekkie zniechęcenie, bo miał brzuszek, ale w przeciągu ok. 3 miesięcy wpadłam jak śliwka w kompot, totalne zakochanie, poczułam niesamowity pociąg fizyczny do niego.
      Ten aktualny ma min. 120-130kg/182cm.
      • mikams75 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:03
        nie jestem w stanie podac wagi/wzrostu moich bylych, dziwnie zafiksowana jestes.
        • glancia Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:35
          Czasem ludzie się ważą, czasem partnerzy pytają o wagę i się człowiek dowiaduje na zasadzie zwykłej wymiany informacji smile
          • mikams75 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 23:28
            no tak na biezaco to rozumiem ale moj mozg by dawno wykasowal takie szczegoly o bylych.
      • arwena_111 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:39
        Sorry, ale facet 185 cm ważący 70 kg - to jest niedożywiony.
        • azalee Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:41
          Moze byl zupelnie pozbawiony miesni?
          • arwena_111 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:22
            Mój syn ma coś ok 192 cm. Kiedyś wrócił na przerwę semestralną do domu ( studiuje w Anglii ). Przeraziliśmy się, jak go zobaczyliśmy. Zawsze był szczupły - ale wtedy wyglądał tragicznie. A miał mięśnie. Tam chodził na siłownię, grał w drużynie uniwersyteckiej w siatkówkę.
            Mieszkał wtedy w akademiku - miał daleko do sklepu, ciężka sesja, mało czasu na pojechanie na zakupy i nie dojadał. Kasę miał, mógł sobie na kampusie kupić obiad - ale to musiałby się oderwać od pisania. To był jego pierwszy semestr i chyba najcięższy.
            Schudł ok 4 kg w 3,5 miesiąca. Jak stanął w domu na wagę - to pokazała 71 kg. Odkarmiliśmy go trochę, wrócił na studia i zaraz właściwie wrócił, bo covid. Przez kolejne miesiące w domu wrócił do formy. Już nigdy nie dopuścił do takiego stanu.
        • eriu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 18:21
          Szczupli tez potrafią mieć brzuszki.
        • bergamotka77 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 18:24
          arwena_111 napisała:

> Sorry, ale facet 185 cm ważący 70 kg - to jest niedożywiony.

Dokładnie. Anorektyk.
        • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:50
          Tak, tak, BMI 20 przy szczuplej, sportowej sylwetce to niedozywienie 😂😂😂
          • arwena_111 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:54
            Tak dokładnie, niedożywienie. Widziałam jak wyglądało moje dziecko jak ważyło 71 i jak waży ok 75. A zawsze był szczupły i wysoki. Ale nie był wychudzony. A sportową sylwetkę ma jak najbardziej - siłownia, uniwersytecka drużyna siatkarska.
            Te 3-4 kg to była ogromna różnica na plus.
            • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:58
              "Dla porównania najszybszy Polak zeszłego roku na 1500 metrów, Marcin Lewandowski, przy wzroście 180 cm nosi na sobie 64 kg"

Wygooglaj sobie pana.
              • arwena_111 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:13
                No i ? Dla mnie biegacze nie wyglądają dobrze.
                • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:18
                  A kogo to obchodzi, kto dla ciebie wyglada dobrze? O niedozywieniu niech sie wypowiadaja lekarze i dietetycy majacy stycznosc z danym czlowiekiem na podstawie jego parametrow i wynikow badan, a nie ty na podstawie "a bo moj synek to raz tak marnie wygladal ze ojezu"
                  • arwena_111 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:25
                    Ale tu mówimy o swoich odczuciach a nie o lekarzach. Dla mnie ktoś mający 185 cm i ważący 70 kg wygląda na niedożywionego.
                    • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 06:46
                      Tekst "Sorry, ale facet 185 cm ważący 70 kg - to jest niedożywiony." brzmi jak prawda objawiona a nie jak "swoje odczucia"
        • asia_i_p Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 21:42
          Mój mąż w liceum przy wzroście 186 cm ważył 65 kilo. Na komisji wojskowej podejrzewali go o celowe głodzenie się w celu uzyskania niższej kategorii. A on ani się nie głodził, ani nawet nie wyglądał na wychudzonego, jest bardzo drobnokościsty.
      • virtualnie Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 20:18
        90 kg przy ponad 180 cm to "puszysty"??? Preferujesz anorektyków?
        • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 10:37
          Kanapowy, nieruchawy pierdzistolek z takimi parametrami ma BMI rowne 27, co oznacza nadwage.
          • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 12.05.23, 10:38
            27,78 dla scislosci big_grin
    • melisananosferatu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:29
      Jesli cie nie pociaga fizycznie a w dodatku jest kiepsko w lozku to szkoda czasu. Schudniecie nie jest gwarancja, ze zacznie operowac kindybalkiem jak maestro i, ze jezyk zamieni mu sie w smiglo od helikoptera.
      • abidja Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:35
        Kocham to 👍🤩
      • milva24 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:29
        big_grin
      • szarmszejk123 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:48
        Gwarancji nie ma, ale szansa , że jak się gość przy każdym ruchu przestanie męczyć,zechce mu się ruszać bardziej:p
        • melisananosferatu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:03
          Hmm...bywalam w sytuacjach intymnych z roznymi facetami i jeszcze sie taki nie trafil, ktorego ruchy frykcyjne doprowadzilyby do zadyszki a w nie byli to olimpijczycy sportowi😀
          • szarmszejk123 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:06
            Nie chodzi tylko o ruchy, ale i pozycje i chęć ich zmiany :p
            • melisananosferatu Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:54
              Eee...z tzw akrobacjami z kolei ja nie mialam problemu niezaleznie od posiadanego rozmiaru a rozrzut mialam spory😀
          • kachaa17 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:09
            Można zależy od weku, jednak w pewnym wieku zadyszka już się zdarza.
          • 71tosia Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 17:14
            smile
      • borsuczyca.klusek Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 21:04
        melisananosferatu napisała:

> Schudniecie nie jest gwarancja, ze zacznie operowac kindybalkiem jak maestro
        > i, ze jezyk zamieni mu sie w smiglo od helikoptera.

Melisa no wiesz takie zboczeństwa 🤭
    • mikams75 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 15:52
      Jesli ciebie pociagaja wylacznie bardzo szczupli kolarze, to daj sobie spokoj, ten facet nawet jak kiedys schudnie i nie bedzie mial nadwagi, to nie bedzie zapewne nigdy az tak szczuply, jak ty bys chciala. Po co sie meczyc? Ani on sie nie musi meczyc dla Ciebie (to dla mnie jest totalnym absurdem stawiac jakiekolwiek wymagania drugiej osobie jako warunek zwiazku) ani ty sie nie musisz meczyc z nim. Po co byc z kims, kto Cie zupelnie nie pociaga? Jest slabo w lozku, jak schudnie bedzie tak samo slabo, bo to nie od wagi zalezy.
    • chicarica Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:02
      Daj mu spokój i znajdź kogoś kto ci będzie odpowiadał a nie takiego którego od początku chcesz zmieniać bo nie jest „wystarczająco”.
      • nika_1985 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:08
        Jak Cie nie kreci taki jaki jest to lipa, odpuść go.
        Tak chore zaczynać związek i mieć takie oczekiwania na samym początku. Mega płytkie.
        O ile rozumiem,że podobają Ci się szczupli to mega nie podoba mi się osobiście,że zaczynasz od chęci zmiany jego i jeszcze mu to na samym początku jasno komunikujesz. Dla mnie jakieś chore..
        • nika_1985 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:10
          Wiesz..fizyczność jest ważna, ale jakby ktoś mi powiedział na samym początku,że mam schudnąć bo bardziej mu się podobają szczupłe wieszaki to sorry,ale coś nie halo
    • kachaa17 Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:19
      Odpuścić i szukać.
      Ps. wiem, że to podpucha
    • kotejka Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:25
      Znam faceta, w sumie rewelacyjny
      Bogaty, zaradny, uroczy, ciepły, pracowity,.mądry
      Który opowiadał mi tę samą historię
      Po rozwodzie szuka bratniej duszy
      I znalazł
      Fajna babeczkę, mądra, troskliwa,.ideal
      Niestety jej tusza dla niego - nie do przejścia
      Nie czuł pociągu i się nie udało
      Najlepsze,.że.on też ma niemałą nadwagę
    • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:32
      Nawet jak schudnie 60 kilo to będzie miał obwisłą skórę, nietoperze i inne rzeczy, których nawet siłownia nie wyeliminuje. Szukaj chudego, ktory się nigdy nie zapuścił, a nie odchudzonego.
    • suki-z-godzin Re: Fizyczność - problem 11.05.23, 16:35
      Troll harder

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka