czerwonylucjan 11.05.23, 21:48 I urody? Zaskoczylo mnie jak wyglada Maslowska, poza tym ofc Bozena Dykiel, Mery Strep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_tau Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:52 Mindy Kalling ostatnio mnie zachwyciła. Kate Winslet też wygląda sto razy lepiej teraz niż za czasów "Titanica " Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:54 Winslet skorzystała z chirurga l, dlatego wyglądała później lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:01 To nie zawsze idzie w parze, jest masa kobiet korzystających z chirurgów i bynajmniej nie wyglądają lepiej niż za młodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:04 Nie zawsze w parze w zdecydowanej mniejszości przypadków. W większości zmiany są na plus, zdecydowany plus - od piękności już na starcie typu Angelina (która też się poprawiała) po przeciętne urodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:18 A co ona sobie robiła? Bo nie widzę żadnej zmiany w jej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:55 Gillian Anderson Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:40 ggrr.ruu napisała: > Gillian Anderson Jej..przecież ona jest tak pocięta że w ogóle nie przypomina siebie 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:14 Ale i tak wygląda lepiej niż w młodości Pytanie w sumie było, kto "nabrał wyrazu", a nie kto nadal wygląda jak w wieku 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:17 ale tu nie chodzi o to by wyglądać jak 20 lat temu ale by wygladać na samego siebie ostatnio takiego odczucia doznałam gdy zobaczyłam w tv dode...zanim kamera zrobiła zbliżenie myslałam że to górniak w blond głosach Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:23 Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf A zdecydowanie wyglada lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:45 arthwen napisał(a): > Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf A zdecydow > anie wyglada lepiej. > > mi bardzo podobała sie w wersji rudej i przed cięciami Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:54 wapaha napisała: > arthwen napisał(a): > > > Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf A zd > ecydow > > anie wyglada lepiej. > > > > > mi bardzo podobała sie w wersji rudej > i przed cięciami Oglądałam sobie ostatnio pierwszy sezon "Z archiwum X" i stwierdziłam, że ona tam wygląda super. Jest trochę pulchna, twarz ma jeszcze taką dziewczęcą, do tego ta ruda grzywa i za duże ciuchy (to był prawdziwy oversize ale wyglądała ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:56 tak ja lubie taki typ urody Odpowiedz Link Zgłoś
bubba_13 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 22:36 Ona w ciąży wtedy była chyba Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:57 50 na tych forach .Po co daleko szukać 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:02 Jennifer Lopez wygląda rewelacyjnie, jakby upływ czasu kompletnie jej nie dotykał Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:28 Ja po krewetkach w tempurze😀 Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:37 Księżna Kate. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:44 👍 z wiekiem i z tym, co ma zrobione😉, a zrobione prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 09:55 Przecież Kate nie ma nic zrobionego. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 10:19 Niby co ma zrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:12 Kiedyś popełniłam wątek na jej temat, bo wyglądała jak zorana pracą i strasznym życiem robotnica z Żerania. Miała obrzekniętą i obwisłą twarz. A jakiś czas potem, z okazji jakiegoś jubileuszu była ostrzyknięta jak szynka i wyglądała lepiej, teraz też już tylko młodnieje. Nie są to może operacje, ale zabiegów miała mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:18 Bo to już Alpepe tak jest, że z wiekiem czoło nieruchomieje, zmarszczki przy oku znikają, powieka się podnosi, a łuk brwiowy leci w kosmos, co jest efektem ubocznym ty młodości. Policzki robią się krąglejsze, górna warga pełniejsza, a nosek mniejszy. A na koniec pytają o dowód🤪, bo młodzież pod ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 16:51 Chyba w twojej wyobraźni alpepe, wyrażasz się bardzo chamsko na temat wyglądu innych kobiet, musisz cholernie słabo wyglądać, już nie pierwszy raz zwracam uwagę. Akurat Kate jest bardzo naturalna. Przypominasz mi petardę przekonaną o swojej wyjątkowości i dającą sobie prawo do chamskich komentarzy na temat innych, a wszyscy wiemy jak jest. O czyimś wykształceniu w pracy też wypowiadalaś się w pogardliwym tonie. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:15 O zabiegach Kate to już nawet artykuły widziałam, więc tego Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 23:20 W ogóle nie umiem ocenić czy robiła coś z twarzą ale znalazłam takie artykuły: rozrywka.radiozet.pl/plotki/operacje-plastyczne-kate-middleton-botoks-resorpcja-kosci-twarzoczaszki Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 13.05.23, 05:43 Już się wystraszyłam, że majstrowałam coś z kośćmi, a tutaj takie drobnostki... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:42 Kinga Rusin Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:52 Tak, ona wygląda świetnie. Można sobie różne rzeczy zrobić chirurgicznie, ale na takie ciało trzeba było solidnie zapracować. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:40 Helena Norowicz, pani zbliżając się do 90tki wyglada coraz lepiej, w młodości była taka bez wyrazu Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:25 O tak! I te oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:31 Przyznam, że nie ograniam zachwytów. Dla mnie wygląda jak macocha Kopciuszka, antypatyczna do potęgi entej. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:40 Życzę sobie i nynym paniom by w wieku 90 lat wyglądały na takie macochy Kopciuszka Pani jest bardzo sympatyczna i skromna a stała się rozpoznawalna dość późno, raczej jej to w głowie nie przewróciło Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 19:54 Nie wiem, jak jest i tak szczerze to nie za bardzo mnie to interesuje, piszę o wrażeniu, jakie na mnie robi jej twarz. Nie podoba mi się przez to i nie lubię na nią patrzeć. Tak, to subiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 01:22 Rusin, Szulim, Dygant Wiem, że kwestia poprawek, ale one korzystają z tego umiejętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 06:00 Gillian Anderson Wygląda teraz rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:24 Faktycznie! Dawno jej nie widziałam, świetnie wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:01 Cichopek, teraz dopiero mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:40 Z wypowiedzi w wątku widać, że wyrazu nabrały głównie te, które stać na wydanie milionów dolarów na operacje plastyczne i do tego miały na tyle szarej masy w głowie, żeby nie próbować robić się na młodsze o 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:26 Lub te, które od zawsze miały "poważną urodę" i w wieku 20 lat wyglądały na 38, a po 50 nadal wyglądają na 38. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:59 Anna Romantowska. Lepiej niz 30 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:15 40 stka i 60 tka Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:56 Tu również lepszy wygląd jest zasługą chirurgii i medycyny estetycznej (oczy, usta, policzki), co poprawiło proporcje twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:12 Ja tę panią obserwuje na insta i nakręcam się, żeby mieć takie ciało jak ona za 20 lat🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:27 Romantowska wygląda pięknie, ale jednak na parę lat więcej niż ma. Odpowiedz Link Zgłoś