Dodaj do ulubionych

A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu

11.05.23, 21:48
I urody? Zaskoczylo mnie jak wyglada Maslowska, poza tym ofc Bozena Dykiel, Mery Strep
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:52
      Mindy Kalling ostatnio mnie zachwyciła. Kate Winslet też wygląda sto razy lepiej teraz niż za czasów "Titanica "
      • jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:54
        Winslet skorzystała z chirurga l, dlatego wyglądała później lepiej.
        • jednoraz0w0 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:01
          To nie zawsze idzie w parze, jest masa kobiet korzystających z chirurgów i bynajmniej nie wyglądają lepiej niż za młodu.
          • jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:04
            Nie zawsze w parze w zdecydowanej mniejszości przypadków. W większości zmiany są na plus, zdecydowany plus - od piękności już na starcie typu Angelina (która też się poprawiała) po przeciętne urodowo.
        • towarzyszka_leila Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:18
          A co ona sobie robiła? Bo nie widzę żadnej zmiany w jej twarzy
    • ggrr.ruu Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:55
      Gillian Anderson
      • wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:40
        ggrr.ruu napisała:

> Gillian Anderson
        Jej..przecież ona jest tak pocięta że w ogóle nie przypomina siebie 🙈
        • arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:14
          Ale i tak wygląda lepiej niż w młodości wink
          Pytanie w sumie było, kto "nabrał wyrazu", a nie kto nadal wygląda jak w wieku 20 lat wink
          • wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:17
            ale tu nie chodzi o to by wyglądać jak 20 lat temu ale by wygladać na samego siebie wink

ostatnio takiego odczucia doznałam gdy zobaczyłam w tv dode...zanim kamera zrobiła zbliżenie myslałam że to górniak w blond głosach
            • arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:23
              Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf wink A zdecydowanie wyglada lepiej.
              • wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:45
                arthwen napisał(a):

> Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf wink A zdecydow
                > anie wyglada lepiej.
                >
                >
                mi bardzo podobała sie w wersji rudej wink
                i przed cięciami wink
                • iuscogens Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:54
                  wapaha napisała:

> arthwen napisał(a):
                  >
                  > > Ale Anderson nie wygląda jak od sztancy, więc to nie ten paragraf wink A zd
                  > ecydow
                  > > anie wyglada lepiej.
                  > >
                  > >
                  > mi bardzo podobała sie w wersji rudej wink
                  > i przed cięciami wink

Oglądałam sobie ostatnio pierwszy sezon "Z archiwum X" i stwierdziłam, że ona tam wygląda super. Jest trochę pulchna, twarz ma jeszcze taką dziewczęcą, do tego ta ruda grzywa i za duże ciuchy (to był prawdziwy oversize smile ale wyglądała ekstra smile
                  • wapaha Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:56
                    tak smile
                    ja lubie taki typ urody
                  • bubba_13 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 22:36
                    Ona w ciąży wtedy była chyba
    • taniarada Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 21:57
      50 na tych forach .Po co daleko szukać 😊
    • znowu.to.samo Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:02
      Jennifer Lopez wygląda rewelacyjnie, jakby upływ czasu kompletnie jej nie dotykał
    • melisananosferatu Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:28
      Ja po krewetkach w tempurze😀
    • backup_lady Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:37
      Księżna Kate.
      • damartyn Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:44
        👍 z wiekiem i z tym, co ma zrobione😉, a zrobione prawie wszystko.
        • figa_z_makiem99 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 09:55
          Przecież Kate nie ma nic zrobionego.
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 10:19
          Niby co ma zrobione?
          • alpepe Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:12
            Kiedyś popełniłam wątek na jej temat, bo wyglądała jak zorana pracą i strasznym życiem robotnica z Żerania. Miała obrzekniętą i obwisłą twarz. A jakiś czas potem, z okazji jakiegoś jubileuszu była ostrzyknięta jak szynka i wyglądała lepiej, teraz też już tylko młodnieje. Nie są to może operacje, ale zabiegów miała mnóstwo.
            • damartyn Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:18
              Bo to już Alpepe tak jest, że z wiekiem czoło nieruchomieje, zmarszczki przy oku znikają, powieka się podnosi, a łuk brwiowy leci w kosmos, co jest efektem ubocznym ty młodości.
              Policzki robią się krąglejsze, górna warga pełniejsza, a nosek mniejszy.
              A na koniec pytają o dowód🤪, bo młodzież pod ochroną.
            • figa_z_makiem99 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 16:51
              Chyba w twojej wyobraźni alpepe, wyrażasz się bardzo chamsko na temat wyglądu innych kobiet, musisz cholernie słabo wyglądać, już nie pierwszy raz zwracam uwagę. Akurat Kate jest bardzo naturalna. Przypominasz mi petardę przekonaną o swojej wyjątkowości i dającą sobie prawo do chamskich komentarzy na temat innych, a wszyscy wiemy jak jest. O czyimś wykształceniu w pracy też wypowiadalaś się w pogardliwym tonie. Żenada.
              • arthwen Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:15
                O zabiegach Kate to już nawet artykuły widziałam, więc tego wink
                • livia.kalina Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 23:20
                  W ogóle nie umiem ocenić czy robiła coś z twarzą ale znalazłam takie artykuły:
                  rozrywka.radiozet.pl/plotki/operacje-plastyczne-kate-middleton-botoks-resorpcja-kosci-twarzoczaszki
                  • ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 13.05.23, 05:43
                    Już się wystraszyłam, że majstrowałam coś z kośćmi, a tutaj takie drobnostki...
    • panna_lila Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 22:42
      Kinga Rusin
      • paola.brunetti Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:52
        Tak, ona wygląda świetnie. Można sobie różne rzeczy zrobić chirurgicznie, ale na takie ciało trzeba było solidnie zapracować.
    • 71tosia Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 11.05.23, 23:40
      Helena Norowicz, pani zbliżając się do 90tki wyglada coraz lepiej, w młodości była taka bez wyrazu
      • ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:25
        O tak! I te oczy.
      • jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:31
        Przyznam, że nie ograniam zachwytów. Dla mnie wygląda jak macocha Kopciuszka, antypatyczna do potęgi entej.
        • 71tosia Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:40
          Życzę sobie i nynym paniom by w wieku 90 lat wyglądały na takie macochy Kopciuszka smile
          Pani jest bardzo sympatyczna i skromna a stała się rozpoznawalna dość późno, raczej jej to w głowie nie przewróciło smile
          • jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 19:54
            Nie wiem, jak jest i tak szczerze to nie za bardzo mnie to interesuje, piszę o wrażeniu, jakie na mnie robi jej twarz. Nie podoba mi się przez to i nie lubię na nią patrzeć. Tak, to subiektywne.
    • waleria_bb Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 01:22
      Rusin, Szulim, Dygant
      Wiem, że kwestia poprawek, ale one korzystają z tego umiejętnie.
      • grey_delphinum Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 06:00
        Gillian Anderson

Wygląda teraz rewelacyjnie.
        • szarmszejk123 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:24
          Faktycznie! Dawno jej nie widziałam, świetnie wygląda!
    • klaramara33 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:01
      Cichopek, teraz dopiero mi się podoba.
    • szarmszejk123 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:24
      Ja 😂
    • feel_good_inc Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 11:40
      Z wypowiedzi w wątku widać, że wyrazu nabrały głównie te, które stać na wydanie milionów dolarów na operacje plastyczne i do tego miały na tyle szarej masy w głowie, żeby nie próbować robić się na młodsze o 30 lat.
      • m_incubo Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:26
        Lub te, które od zawsze miały "poważną urodę" i w wieku 20 lat wyglądały na 38, a po 50 nadal wyglądają na 38.
    • dvdva Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 12:59
      Anna Romantowska. Lepiej niz 30 lat temu.
      • danka88 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:15
        40 stka i 60 tka
        • jolie Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 17:56
          Tu również lepszy wygląd jest zasługą chirurgii i medycyny estetycznej (oczy, usta, policzki), co poprawiło proporcje twarzy.
        • roks30 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:12
          Ja tę panią obserwuje na insta i nakręcam się, żeby mieć takie ciało jak ona za 20 lat🤪
      • ayelen40 Re: A ktore kobiety z wiekiem nabraly wyrazu 12.05.23, 18:27
        Romantowska wygląda pięknie, ale jednak na parę lat więcej niż ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka