Dodaj do ulubionych

Co to eurowizji ematka nie ogląda????

11.05.23, 22:00

Nasza reprezentantka bardzo słabo, może zapomnieć o finale
Czy to możliwe żeby aż tak słabo wokalnie odstawała od reszty czy czegoś nie dopatrzono, bo aż żal było patrzeć
Poza tym festiwal gejów
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:01
      Nie ogląda...
    • by Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:04
      Oglądam. Nie znam się, nie ocenię czy ktoś fałszował.
      'Festiwal gejów' big_grin
    • arwena_111 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:07
      Nie wiem czy tak słabo. Jak na razie to ogólnie tragedia. Jeszcze nie było piosenki, która by się podobała. Nudne, usypiające. Poprzedni półfinał był lepszy - przynajmniej zapamiętałam ze dwie piosenki - Chorwacja i Norwegia.
      Z tego - żadna w pamięć nie zapada.
    • borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:07
      Włączyłam na Blankę i niestety było mocno tak sobie. Bieda oprawa i sama piosenka też nie zasysała. Przynajmniej przez tv, bo reakcja widowni wydawała się entuzjastyczna.
      • merces Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:14
        A gazeta.pl tak chwali naszą, że aż szok. Zapomniałam oglądać, teraz włączyłam i to co było przed chwilą było straszne. Jakieś panie ubrane na czarno.
        • znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:06
          Nie mam pojęcia co oni wychwalają, na bank nie oglądali jej występu, może jakieś próby
          • jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:07
            Mnie tak ta Blanka drażni, i to jej bejba, że życzyłam żeby odpadła.
          • merces Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:09
            Chwalili występ w dzisiejszym półfinale. Piszą, że notowania u bukmacherów po nim wzrosły. I chyba rzeczywiście, bo Blanka w finale.
    • sueellen Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:11
      Nigdy nie oglądam. Ale skoro pytasz, odpaliłam YouTube by usłyszeć piosenkę. Jeśli dobrze znalazłam, to nic nie tracę nie oglądając.
    • premeda Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:11
      Poziom tragiczny jedynie Cypr mi się podobał. Przy tej miernocie ta nasza nawet tak fatalnie nie wypadła.
    • daniela34 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:12
      Nie ogląda. Nie ogląda od lat.
    • klementyna156 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:12
      Nie - a po co? Telewizji nie mam od paru lat i nie tęsknię. Co to znaczy "festiwal gejów"? Jesteś homofobką czy tylko tak palnęłaś?
      • znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:16
        Normalnego faceta ze świecą tam szukać, od dzisiaj zaczynam wierzyć w istnienie lobby gejowskiego
        • klementyna156 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:22
          A, ok - i wszystko jasne. Ech, i wdałam się w rozmowę z homofobką, brrrr.
        • borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:24
          Zdefiniuj normalnego faceta 🙄
          • znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:28

Homofobką nigdy nie byłam i w zasadzie nie jestem. Ale kilka historii z życia osobistego na które w tym wątku nie ma miejsca zmieniło moje spojrzenie na osoby o odmiennej orientacji.
        • angazetka Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:25
          Oceniasz "normalność" i orientację seksualną po występach w tv - gratuluję.
    • sandy_cheeks Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:19
      Nie zdziwię się jak Blanka awansuje do finału i zajmie dość wysoką pozycję. Tam rządzi polityka i emocje, a ten utwór choć masakryczny, to je wzbudza. Ma miliony odsłon w necie, co pawda większość dla polewki, ale w tym biznesie liczą się tez statystyki…
    • wkswks Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:21
      Nie oglądam. Ale ta piosenka w jej wydaniu nawet w radio nie brzmi dobrze i slychac, że ona nie umie śpiewać
    • premeda Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:22
      Ci to jest za żółty kręgiel? 🙈🙊
    • laluna82 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:26
      Jak patrzę i słucham, to nasza na serio nieźle wypadła big_grin
      Festiwal przebierańców.
    • jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:00
      Prowadzaca ubrana jak żółty kręgiel ledwo mówi taka jest ściśnięta sukienka.
      • jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:05
        Nic tak nie wk.wia.jak ten prowadzący na TVP srajacy w gacie bo Blanka 🤢
        • borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:07
          Prowadzący fatalny 🙄
          • jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:19
            Oddajcie Orzecha 😭😭
            • ga-ti Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:24
              Orzech z roku na rok robił się coraz bardziej zgryźliwy, miał problem by ukryć swoje zniesmaczenie tym festiwalem i artystami wink
              • borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:27
                I to było najlepsze właśnie 😁
    • borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:06
      I się udało 😃
      W sobotę jak co roku zmuszę Starego Borsuka żeby że mną obejrzał finał 🤭
      • mamawojtuska79 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:14
        Ja swojego borsuka też zmuszę do oglądania finału big_grin Mimo wszystko kibicuję naszej.
    • leanne_paul_piper Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:24
      U mnie dziś najbardziej zapunktowaly
      Slowenia, Litwa i Estonia.
      Ale myśle, ze Hiszpania będzie czarnym koniem. Co do Blanki, to na pewno finał zasłużony, bo wiele piosenek było slabych po prostu, ale imho wypada blado w swojej kategorii pt. Tańczące, costam śpiewające śliczne dziewczyny, bo np. ta dziewczyna z Izraela WSZYSTKO potrafi lepiej. Lepiej tańczy, lepiej się prezentuje, jest lepiej ubrana, jest bardziej zapamietywalna.
    • martishia7 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:30
      Chyba pierwszy raz w życiu obejrzałam półfinały big_grin W kategorii na serio - Australia kładzie wszystkich pozostałych. W kategorii głębokiej beki - Chorwacja w mym serduszku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka