znowu.to.samo 11.05.23, 22:00 Nasza reprezentantka bardzo słabo, może zapomnieć o finale Czy to możliwe żeby aż tak słabo wokalnie odstawała od reszty czy czegoś nie dopatrzono, bo aż żal było patrzeć Poza tym festiwal gejów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
by Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:04 Oglądam. Nie znam się, nie ocenię czy ktoś fałszował. 'Festiwal gejów' Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:07 Nie wiem czy tak słabo. Jak na razie to ogólnie tragedia. Jeszcze nie było piosenki, która by się podobała. Nudne, usypiające. Poprzedni półfinał był lepszy - przynajmniej zapamiętałam ze dwie piosenki - Chorwacja i Norwegia. Z tego - żadna w pamięć nie zapada. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:07 Włączyłam na Blankę i niestety było mocno tak sobie. Bieda oprawa i sama piosenka też nie zasysała. Przynajmniej przez tv, bo reakcja widowni wydawała się entuzjastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:14 A gazeta.pl tak chwali naszą, że aż szok. Zapomniałam oglądać, teraz włączyłam i to co było przed chwilą było straszne. Jakieś panie ubrane na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:06 Nie mam pojęcia co oni wychwalają, na bank nie oglądali jej występu, może jakieś próby Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:07 Mnie tak ta Blanka drażni, i to jej bejba, że życzyłam żeby odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:09 Chwalili występ w dzisiejszym półfinale. Piszą, że notowania u bukmacherów po nim wzrosły. I chyba rzeczywiście, bo Blanka w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:11 Nigdy nie oglądam. Ale skoro pytasz, odpaliłam YouTube by usłyszeć piosenkę. Jeśli dobrze znalazłam, to nic nie tracę nie oglądając. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:11 Poziom tragiczny jedynie Cypr mi się podobał. Przy tej miernocie ta nasza nawet tak fatalnie nie wypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:12 Nie ogląda. Nie ogląda od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:12 Nie - a po co? Telewizji nie mam od paru lat i nie tęsknię. Co to znaczy "festiwal gejów"? Jesteś homofobką czy tylko tak palnęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:16 Normalnego faceta ze świecą tam szukać, od dzisiaj zaczynam wierzyć w istnienie lobby gejowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:22 A, ok - i wszystko jasne. Ech, i wdałam się w rozmowę z homofobką, brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:24 Zdefiniuj normalnego faceta 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:28 Homofobką nigdy nie byłam i w zasadzie nie jestem. Ale kilka historii z życia osobistego na które w tym wątku nie ma miejsca zmieniło moje spojrzenie na osoby o odmiennej orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:25 Oceniasz "normalność" i orientację seksualną po występach w tv - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:17 Druga próba Blanki na Eurowizji 2023 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:19 Nie zdziwię się jak Blanka awansuje do finału i zajmie dość wysoką pozycję. Tam rządzi polityka i emocje, a ten utwór choć masakryczny, to je wzbudza. Ma miliony odsłon w necie, co pawda większość dla polewki, ale w tym biznesie liczą się tez statystyki… Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:21 Nie oglądam. Ale ta piosenka w jej wydaniu nawet w radio nie brzmi dobrze i slychac, że ona nie umie śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:22 Ci to jest za żółty kręgiel? 🙈🙊 Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 22:26 Jak patrzę i słucham, to nasza na serio nieźle wypadła Festiwal przebierańców. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:00 Prowadzaca ubrana jak żółty kręgiel ledwo mówi taka jest ściśnięta sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:05 Nic tak nie wk.wia.jak ten prowadzący na TVP srajacy w gacie bo Blanka 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:07 Prowadzący fatalny 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:19 Oddajcie Orzecha 😭😭 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:24 Orzech z roku na rok robił się coraz bardziej zgryźliwy, miał problem by ukryć swoje zniesmaczenie tym festiwalem i artystami Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:27 I to było najlepsze właśnie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:06 I się udało 😃 W sobotę jak co roku zmuszę Starego Borsuka żeby że mną obejrzał finał 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
mamawojtuska79 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:14 Ja swojego borsuka też zmuszę do oglądania finału Mimo wszystko kibicuję naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:24 U mnie dziś najbardziej zapunktowaly Slowenia, Litwa i Estonia. Ale myśle, ze Hiszpania będzie czarnym koniem. Co do Blanki, to na pewno finał zasłużony, bo wiele piosenek było slabych po prostu, ale imho wypada blado w swojej kategorii pt. Tańczące, costam śpiewające śliczne dziewczyny, bo np. ta dziewczyna z Izraela WSZYSTKO potrafi lepiej. Lepiej tańczy, lepiej się prezentuje, jest lepiej ubrana, jest bardziej zapamietywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Co to eurowizji ematka nie ogląda???? 11.05.23, 23:30 Chyba pierwszy raz w życiu obejrzałam półfinały W kategorii na serio - Australia kładzie wszystkich pozostałych. W kategorii głębokiej beki - Chorwacja w mym serduszku. Odpowiedz Link Zgłoś