czerwonylucjan 13.05.23, 09:03 Ma miec puder konturujacy, roz i rozswietlacz ( idacy w beze i srebro) - polecicie taki pomocny zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armamagedon Re: Paletka wyjazdowa 13.05.23, 09:16 Po przegladach kupiłam kiko. Opakowanie trochę tandetne, ale trwałe. www.kikocosmetics.com/pl-pl/makijaz/palety/paleta-twarz/A-HOLIDAY-FABLE-DREAMS-COME-TRUE-FACE-PALETTE/p-KC000000305001B Maja tez jeszcze podobna z błyszczącym różem. Nic mi się nie podobało, chciałam róż, lekki puder, rozświetlacz i coś do powiek, nie ma takich. Chciałam złożyć z Nabli (ich cienie są najbardziej trwałe pod słońcem, nic się nie roluje), ale nie ma już najjaśniejszego cienia dostępnego, jakies resztki róży zostaly (chyba się zwijają). Dior miał chyba travel set, ale raz ze cieni za dużo jak dla mnie, dwa - fiolet na powiekę to nie moja bajka. Przycupnę wiec, może koleżanki coś wrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Paletka wyjazdowa 13.05.23, 12:17 Chyba cos takiego widzialam i Ireny Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Paletka wyjazdowa 13.05.23, 12:41 Skompletuj sama, w magnetycznej paletce. Możesz wtedy ułożyć i zabierać co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Paletka wyjazdowa 13.05.23, 14:33 Mam z inglota taki roz ale to spore jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
yen_z_vengerbergu Re: Paletka wyjazdowa 13.05.23, 12:48 Mam dwie wyjazdowe: Nars (Summer Lights Palette) i jest super, ale nie ma różu; The Balm Alternative Rock vol. 2 - ma to, co chcesz + kilka małych cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 00:40 Ja mam TooFaced, dodatkowo z błyszczykiem i maskarą. Jutro mogłabym wrzucić zdjęcie, bo w necie mają dużo wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 17:43 Wrzuć proszę, bo mnie Google znajduje tylko paletki cieni albo sety w saszetkach Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 01:21 Pytanie trochę obok tematu. Czy wam się te paletki nie niszczą w podróży? Pytam bo u mnie paletka Naked mi się zniszczyła- dwa cienie pokruszyły się w pył Odpowiedz Link Zgłoś
yen_z_vengerbergu Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 06:26 Mnie nie, chyba nic nigdy mi się w podróży nie zniszczyło. Za to w domu owszem, kilka kosmetyków prasowanych zakończyło żywot spadając na terakotę, rozpirzając się widowiskowo . Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 10:47 W domu, dlatego rozwazam od razu kosmetyki w formie sypkiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Paletka wyjazdowa 14.05.23, 17:45 Mnie się niszczy tylko to, czego mi SZKODA bo lubię. Te, które mogłyby spaść, to nie chcą. Bez związku z podróżą 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś