Dodaj do ulubionych

Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne

13.05.23, 22:48
Natchniona własną myślą, że chciałabym mieć lifting/ujędrnienie uszu, by móc nosić ciężkie kolczyki i by nie cierpiało moje poczucie estetyzmu przy patrzeniu w lustro na swoje uszy, pytam Was, co chciałybyście ewentualnie zmienić w swoim ciele, ale nie ma jak.
Mnie się niesamowicie podobają ciężkie wielkie kolczyki, ale nie lubię patrzeć na ściągnięte w dół płatki uszuę i wielką dziur, stąd sama noszę tylko maleńkie wkrętki.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 22:53
      uszu i wielką dziurę, coś omsknęło, sorry
    • princesswhitewolf Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 22:56
      A nie mozesz spelnic swojego marzenia odpowiednio lekkim materialem kolczykow
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 22:59
        No właśnie to, co mnie się podoba, nie jest wystarczająco lekkie.
        • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:00
          Oczywiście to jest urojony defekt, ale jak patrzę na aktorki na rozdaniu Oskarów i widzę te ich wyciągnięte uszy, to mnie obrzydza, oczywiście kompletnie irracjonalnie.
          • m_incubo Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 00:11
            Nie jest urojony, ja też nie mogę na to patrzeć.
            • sueellen Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 16:55
              Ja tez tak mam. Wyciągnięte uszy są straszne.
        • kura17 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:01
          to moze wielkie ciezkie naszyjniki? ja takie wlasnie nosze, bo uszy mi nie wytrzymywaly - lubie!

ja bym chciala tluszcz z brzucha "przekrecic" na tyleczek ...
          • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:13
            Niestety, mam małą głowę i dorodne barki, może nie tak ekstremalnie jak księżna Monako, ale lekarka mnie pytała, czy jestem pływaczką, więc to byłby samobój.
            • jednoraz0w0 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 01:19
              To może jakąś dużą, ozdobną koronę, która optycznie powiększy głowę i zrównoważy barki
              • czerwonylucjan Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:06
                😂
              • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:18
                W czapie biskupa wyglądałabym super.
    • ida_listopadowa Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:01
      Wystarczy podkleic tasma lub plastrem tyl platka ucha, ciazar kolczyka inaczej sie rozklada. Masz tutoriala na tiktoku i youtubie, sprawa bardzo prosta i rozwiazuje ten problem bez operacjismile
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:14
        Nie mam tiktoka, ale bless you good woman, może jest jeszcze dla mnie nadzieja.
      • czerwonylucjan Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:07
        I w tym plastrze dziura na kolczyk, czy jak?
    • alina460 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:12
      Ja to bym chciała, żeby za pomocą czarodziejskiej różdżki włosy mi się ładnie układały.
      A tłuszczyk z ud niech sobie idzie w tyłek.
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 13.05.23, 23:14
        Z tym flancowaniem własnego tłuszczu to już coś się robi chyba w tym kierunku. Co do włosów, nie poradzę, mam styl na czarownicę.
    • bruy-ere Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 00:03
      alpepe napisała:

> Natchniona własną myślą, że chciałabym mieć lifting/ujędrnienie uszu, by móc no
      > sić ciężkie kolczyki i by nie cierpiało moje poczucie estetyzmu przy patrzeniu

Też o czymś takim myślałam, he he.
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 00:39
        haha
    • migafka357 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 01:04
      Ja bym chciała wydłużanie nóg.
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:19
        Wydłużanie nóg robią, kwestia kasy i chyba podróży np. do Korei Płd.
        • snakelilith Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 13:43
          Zrobisz sobie i w Berlinie. Niejaka Theresia Fischer, kandydatka z niemieckiego Top Model to zrobiła.
    • arthwen Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 01:27
      Chciałabym sobie wyprostować palce. Bo mam kurka krzywe, tzn nie wszystkie, dwa - ale jednak. I tak sobie myślę odkąd mam aparat ortodontyczny, że skoro zęby się da, to czemu nie można by takiego aparatu na palce?
    • thea19 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 09:44
      Zwężyć szkielet. Mam bardzo grube i baryłkowe kości, porównywałam kiedyś RTG i nawet panowie się chowali przy moich żebrach, zero wcięcia w talii, nogi za krótkie w stosunku do rąk. Nie mam totalnie warunków na bikini fitness, tylko damska wersja drwala.
      • bazia_morska Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:24
        Wygrałaś internety! 😁
    • alexa0011 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 09:52
      Uwaga, ja sobie płatek przerwałam właśnie dzięki ciężkim kolczykom.
      • yen_z_vengerbergu Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 17:26
        Siostro!
    • triismegistos Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:21
      Myślę że twoje marzenie jest spokojnie do ogarnięcia. Tylko nie szukaj o operacjach plastycznych, tylko o bodymodyfikacjach, chociaż w sumie to to samo 🙂
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:28
      Kurczę, czego ja bym sobie nie zrobiła! Powiększyłabym sobie oczy i zrobiła przeszczep włosów, który niestety u kobiet nie wchodzi w grę sad I skróciła szyję, i jeszcze zmieniła proporcje między nogami a tułowiem, i... tongue_out
      • czerwonylucjan Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:46
        U kobiet mozna robic przeszczep, z reszta transi przechodza takie zabiegi.
      • swiecaca Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 17:02
        mebloscianka_dziadka_franka napisała:

> Kurczę, czego ja bym sobie nie zrobiła! Powiększyłabym sobie oczy i zrobiła prz
        > eszczep włosów, który niestety u kobiet nie wchodzi w grę sad

ależ kobiety mogą robić przeszczep. sęk w tym że na ogół łysieją równomiernie na całej głowie i po prostu brakuje materiału do przeszczepu.
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 18:50
          O, to nie wiedziałam, myślałam, że u kobiet te włosy się nie przyjmują czy coś takiego smile
    • mayaalex Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:30
      Mam bardzo widoczne zyly na dloniach, od zawsze. Pamietam, ze nawet jako dziecko mialam takie „zylaste” dlonie, ale teraz bardziej sie przejmuje bo mi to staro wyglada. Wiem, ze mozna dlonie odmladzac zabiegami ale w sumie to nie wiem, czy moim to by w ogole cos dalo. A do tych szczuplych dloni mam niestety w komplecie wcale nie takie szczuple palce, wiec jeszcze poprosze wyszczuplacz palcow, z opcja lekkiego wydluzenia.
      • jolie Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 12:37
        Mam to samo! Moje dłonie to żyła jedna na drugiej. Ostatnio na sali operacyjnej przed znieczuleniem pielęgniarka nie była w stanie wkłuć mi wenflonu, powiedziała, że nigdy nie widziała takich grubych żył przy tak drobnych rękach. Te próby wkłucia spowodowały chyba lekkie uszkodzenie ścięgna, bo do dzisiaj czuję dyskomfort przy zginaniu palców, coś mnie ciągnie, a operacja była we wrześniu tamtego roku. Do tego na dłoniach nie mam grama tłuszczu, moje ręce wyglądają staro, zwłaszcza na zdjęciach to widać.
    • memphis90 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 10:31
      Kreatywna cześć mnie wymyśla haczyk, na którym podwieszam cały ciężki kolczyk od tylu, na małżowinę uszną
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 11:21
        Jak sobie zaczepię o brzegi uszu takie fejkpiercingi, takie obrączki, to już odczuwam ból, więc kreatywna część mnie musiałaby chyba zrobić zaczepy od czubka głowy.
        • pocieszka Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 11:44
          alpepe napisała:

> Jak sobie zaczepię o brzegi uszu takie fejkpiercingi, takie obrączki, to już od
          > czuwam ból, więc kreatywna część mnie musiałaby chyba zrobić zaczepy od czubka
          > głowy.
          >
          Albo korzystać z rozwiązań sprzed 1000 lat wink
    • liliawodna222 Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 12:56
      Mniejsze stopy. Często nie ma mojego rozmiaru.
      • alpepe Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 15:38
        Robią, obczaj Verushka, taka modelka. Połamali jej tak stopy, że już nie miała 43.
    • swiecaca Re: Nieistniejące zabiegi/operacje plastyczne 14.05.23, 16:50
      klonowanie włosów. niestety nie mam z czego przeszczepić. widziałam że oferują już wszczepianie w skórę sztucznych, ale nie budzi to mojego zaufania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka