Dodaj do ulubionych

Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu

14.05.23, 17:59
Pudelek wygrzebał zdjęcia Loreen sprzed dwudziestu lat, kiedy startowała w szedzkim Idolu. Wygląda jak zupełnie inna osoba! Domyślałam się, że nosi perukę i trochę się ostrzyknęła, ale żeby aż tak się zmienić??!!
www.pudelek.pl/tak-loreen-wygladala-20-lat-temu-zwyciezczyni-eurowizji-wystepowala-w-szwedzkim-idolu-wideo-6897940479691584a
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 14.05.23, 22:38
      No szok ludzie się z wiekiem zmieniają. Jeszcze większy szok jaką teraz trzeba mieć twardą dupę by być artystą. Zwłaszcza artystą z sukcesami. Wystarczy poczytać komentarze dotyczące jej wyglądu jakie pojawiają się od wczoraj.
      • volta2 Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 14.05.23, 23:39
        z jakimi znowuż sukcesami? wczorajsza jej piosenka była mocno słaba, no chyba że nie oceniamy piosenki a umiejętności wokalne (tych nie odmawiam). do euforii nikt się nie czepiał
        • borsuczyca.klusek Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 14.05.23, 23:56
          Aha więc dla ciebie wygranie dwóch konkursów Eurowizji to żaden sukces 😁

I jakbyś nie zauważyła mój wpis tyczył się oceny wyglądu a nie jakości piosenki.
          • volta2 Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 02:53
            artysta z sukcesami to dla ciebie ocena wyglądu? okeeej, nie czepieam się, ale dla mnie to zupełnie nie to znaczy.
            wygranie w baku było sukcesem, bo to była sensowna piosenka, teraz pojechała na wygranej z baku dając piosenkę, której nie byłam w stanie ani odsłuchać do końca, ani zapamiętać choćby nutki. z mojego punktu widzenia to nie sukces, to porażka. na konkursie piosenki piosenka dla mnie ważniejsza niż umiejętności wokalne, te doceniam regularnie w operzesmile
          • afro.ninja Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 12:30
            Tę pierwszą piosenkę moge zanucić, ale ta ostatnia piosenka to wycie i nic poza tym.
    • woman_in_love Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 14.05.23, 23:42
      tak jak piszą - cos wybielała od wybielacza
    • simply_z Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 14.05.23, 23:49
      jakaś taka biała
    • mid.week Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 06:34
      Obie wersje Loreen mi sie podobają. Ładnemu to i w kazdym odcieniu skóry dobrze smile
      • marianna1960 Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 16.05.23, 05:42
        Zdecydowanie ładniejsza młodsza naturalna, teraz bliżej jej do faceta i brzydsza
    • sferoplast Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 17:14
      W życiu bym nie pomyślała że to ta sama osoba.
      • jozefrobotnik Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 20:10
        Bo to inna osoba, zobacz na nazwisko smile
      • klaramara33 Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 16.05.23, 12:09
        Piękne!
    • jozefrobotnik Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 20:07
      Kolor skóry też zmienila?
      • jozefrobotnik Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 20:10
        Inna osoba, nawet nazwisko inne. Pudelek się nie popisał
    • fenoftala Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 15.05.23, 22:18
      Kurcze, taka fajna dziewczyna była a teraz wygląda jak straszydło- dziwna skrzywiona twarz, usta nienaturalnie duże i jakiś dziwny tik na twarzy czasem miała po występie .. W porównaniu z tyi dawnymi zdjęciami to obecnie wygląda jak ofiara nieudanych eksperymentów kosmetycznych.
    • szarmszejk123 Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 16.05.23, 07:10
      Coś się nazwisko nie zgadza.
      • simply_z Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 16.05.23, 12:57
        Najbardziej wkurwiajaca piosenka radiowa haha
    • konsta-is-me Re: Zyciężczyni Eurowizji dwadzieścia lat temu 17.05.23, 04:59
      Ona się nie zmieniła "aż tak".Na zdjęciu ma fryzurę zakrywająca czoło i policzki a wcześniej odsłaniająca ,a to potrafi mocno zmienić twarz.
      Poza tym zwyczajnie z wiekiem twarz robi się mniej pucołowata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka