Dodaj do ulubionych

Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy

14.05.23, 21:19
BarsIej płaszcz. Z plastiku smile na zatrzaski, z kapturem, takie półprzezroczyste. Dla mnie. Wiecie, gdzie można kupić online?
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 14.05.23, 21:26
      allegro.pl/kategoria/odziez-damska-okrycia-wierzchnie-76045?string=p%C5%82aszcz%20przeciwdeszczowy
    • princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 14.05.23, 21:37
      A ja to bym chciala takie poncho z kapturem. Ale nie z jakiegos ortalionu czy lichego materialu tylko blyszczace.woskowane/ lakierowane.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 14.05.23, 22:29
      Takie coś:
      allegro.pl/oferta/plaszcz-rains-12939990062

Tylko tańsze smile
      • princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 15.05.23, 10:16
        To jest kurtka puchowa
        • moze_sprobowac_inaczej Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 12:33
          To nie jest kurtka puchowa. Zdjęcia obejrzyj smile
          • princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 13:19
            no to troche niepewny zakup bo tytul ma " Kurtka Puchowa".
        • georgia.guidestones Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 18:10
          princesswhitewolf napisała:

> To jest kurtka puchowa
          XD to opis aukcji do łowienia jeleni., gratuluję.
          Skład to typowy plastik jak solidna przeciwdeszczowka.

• princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 21:45
            Wierze. Dlatego ze wzgledu na sprzeczność opis vs tytul za boga ojca bym nie kupowala bo nie wiadomo co przyjdzie
            • kk345 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 15:54
              W razie wątpliwości zadaje się pytanie sprzedającemu
    • koronka2012 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 15.05.23, 22:29
      Taki zwykły najzwyklejszy z ceraty widziałam w Leclercu za ok 20 zł. Takie cieniutkie są w chińskich sklepach.
      A płaszcz też mi parę razy wpadł w oczy ostatnio, np w Halfprice widziałam ale one są zazwyczaj mocno drogie, powyżej 200.

Jak nie musisz być elegancka to są też w marketach budowlanych 😉 Ale zazwyczaj tylko duże rozmiary
      • virtualnie Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 15.05.23, 22:31
        Kupiłam genialny sztormiak na vinted.
        • beata985 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 15.05.23, 22:42
          virtualnie napisała:

> Kupiłam genialny sztormiak na vinted.

Pokaż?
          Jaka firma?
          Może i ja zapoluję...
          • georgia.guidestones Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 18:13
            beata985 napisała:

> virtualnie napisała:
            >
            > > Kupiłam genialny sztormiak na vinted.
            >
            >
            > Pokaż?
            > Jaka firma?
            > Może i ja zapoluję...
            >
            Jest sporo skandynawskich outdoorowych rzeczy.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 21:56
      Ten jest piękny:
      • dwa_kubki_herbaty Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 21:57
        Ale myślę że o to ci chodzi:
        • dwa_kubki_herbaty Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 16.05.23, 21:59
          Oba z allegro
          Poncho 16564 r. uniwersalny biały
        • princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 10:22
          Ale to chyba sie latwo rwie...?
          • georgia.guidestones Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 14:09
            princesswhitewolf napisała:

> Ale to chyba sie latwo rwie...?
            To nie jest jednorazówka jaka znasz z lat 90. Z takiego plastiku robi się też parasole,miałam taki przezroczysty parasol parę lat,aż go zgubiłam.
            • princesswhitewolf Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 22:37
              Aa to juz wiem o co chodzi. Taki parasol tu sie gdzies podziewa u mnie. Gleboki taki jest. Fajny
    • skat_0 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 10:06
      Dlaczego chcesz z plastiku?
      Ja mam plaszcze z Rains i Ilse Jacobsen,
      • beata985 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 10:40
        skat_0 napisała:

> Dlaczego chcesz z plastiku?
        > Ja mam plaszcze z Rains i Ilse Jacobsen,

Może że względu na cenę?
        • georgia.guidestones Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 12:28
          beata985 napisała:

> skat_0 napisała:
          >
          > > Dlaczego chcesz z plastiku?
          > > Ja mam plaszcze z Rains i Ilse Jacobsen,
          >
          > Może że względu na cenę?
          >
          >
          Na vinted jest trochę z Ilse może za 15-20% ceny wyjściowej. Tyle że widziałam 40-42, na mnie za duże, ale to najmniejszy problem,ale ktoś inny może się nie dopiąć.
          • skat_0 Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 13:57
            Kupiłam mój rains na przecenie w tym sklepie, za150dkk czyli ok 80pln warto polować
            www.boozt.com/pl/pl/women/rainwear
            • georgia.guidestones Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 14:04
              skat_0 napisała:

> Kupiłam mój rains na przecenie w tym sklepie, za150dkk czyli ok 80pln warto pol
              > ować
              > www.boozt.com/pl/pl/women/rainwear
              Teraz za 80-90zł są w Tchibo, ale ich rzeczy sportowe mają nienajgorsza jakość. Tzn nie trzeba od rzucać się na firmy od wyłącznie odzieży np żeglarskiej.
    • paola.brunetti Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 12:18
      Widzialam takie płaszcze przeciwdeszczowe w Medicine ale kolorowe i w kwiaty
    • naturella Re: Poszukiwane ponczo/ płaszcz przeciwdeszczowy 17.05.23, 17:15
      Fajne płaszcze przeciwdeszczowe są czasem w Tchibo. Zarówno takie w stylu peleryn, jak i typu trencz. Jakościowo są bardzo dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka