Dodaj do ulubionych

Który sklep z sukienkami

15.05.23, 04:43
ma rzeczy na niskie osoby (160), żeby dekolt nie sięgał pępka, dół nie zamiatał podłogi, a całość nie wyglądała jak ze starszej siostry? Przejrzałam kilka i wszędzie "modelka ma 171,174,178cm wzrostu i nosi rozmiar s", nic mniejszego nie ma a rozmiary różnią się tylko szerokością.
I jeszcze żeby było z dobrych materiałów, chętnie polska produkcja.
Potrzebuję się obkupić w rzeczy codzienne, do pracy, wyjść na miasto, tzw. do latania wink
Obserwuj wątek
    • yen_z_vengerbergu Re: Który sklep z sukienkami 15.05.23, 06:54
      Esprit. Mam 163 cm wzrostu i multum ciuchów od nich (różnych, kiecki, płaszcze). Też prezentują ubrania na rosłych modelkach, no ale jak wysokiej kobiecie sukienka sięga do połowy uda, to wiem, że na mnie to będzie przed kolano / w kolano, czyli ok (nie noszę raczej krótszych rzeczy). Polska produkcja to nie jest, niestety, materiały raczej ok (ale zawsze sprawdzam, zdarzają się coraz częściej koszmarne składy).
      • loganberry Re: Który sklep z sukienkami 15.05.23, 13:19
        O, Esprit mam zapisany z wątku o koszulkach, to może i sukienki uda się obskoczyć!
    • atenette Re: Który sklep z sukienkami 15.05.23, 07:00
      Zalando ma kolekcję petit i pełno tam marek z ubraniami dla niskich. Trzeba tylko w wyszukiwarce wybrać rodzaj kolekcji petit i voila. Tak samo dla wysokich.
      • loganberry Re: Który sklep z sukienkami 15.05.23, 13:20
        Znam, zimą skorzystałam, ale teraz jakoś nic mi tam w oko nie wpadło.
    • woman_in_love Re: Który sklep z sukienkami 15.05.23, 07:01
      kojarzę coś takiego - na Instagramie mi mignęła reklama tego czegoś, jakoś się to nazywało bleir?, blaer?, blar?

ale jak z jakością to nie mam pojęcia, no ale zamówisz z 2 rzeczy to się przekonasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka