Dodaj do ulubionych

Pies chodzi w koło Pomysły na cito

16.05.23, 14:23

Na cito, bo właśnie chodzi w bliskości moich psów . Gmina wezwana, ale sie nie śpieszy.

Pies zatacza koła o średnicy kilku metrów. nie wydaje się zwracać uwagi na otoczenie, nie wącha. Czy to może być objaw jakiejś choroby? Sama zakładam skrajny stres. Sąsiad mówi, że już go wczoraj widział.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Pies chodzi w koło Pomysły na cito 16.05.23, 14:26
      Uszkodzenie mózgu, może walnęło go auto.
    • edka12 Re: Pies chodzi w koło Pomysły na cito 16.05.23, 14:28
      podłoże neurologiczne - przyczyny różne do zdiagnozowania w badaniu klinicznym
    • tilijka123 Re: Pies chodzi w koło Pomysły na cito 16.05.23, 14:28
      Mój tak łazi po domu wokół stołu i czasem w ogrodzie też tak się kręci. Ale to staruszek chory na zespól przedsionkowy i przejawiący objawy demencyjne.
      • bananananas Re: Pies chodzi w koło Pomysły na cito 16.05.23, 14:34
        tilijka123 napisała:

> Mój tak łazi po domu wokół stołu i czasem w ogrodzie też tak się kręci. Ale to
        > staruszek chory na zespól przedsionkowy i przejawiący objawy demencyjne.

Ten też niemłody. Ma obrożę, może komuś poszedł (uciekł nie pasuje do tego sposobu poruszania), ale prędzej jakiś gnojek go wyrzucił sad
        Skoro nie podpowiadacie zakaźnej choroby, to się uspokoiłam. Psy pozamykałam na razie.
    • 1matka-polka Re: Pies chodzi w koło Pomysły na cito 16.05.23, 15:14
      Zawolalam ostatnio policje do walesajacych sie psow, kazali je zlapac, ok... wiec zwabilam jednego na posesje a reszta krecila sue w okolicy, i przyjechali. A potem okazalo sie, ze to psy sasiadki, dostala pouczenie, a nastepnym razem, jak jej ucuekna, bedzie mandat. 👍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka