rabarbara123 17.05.23, 07:20 Czy po złożeniu wniosku elektronicznie generuje się potwierdzenie jego złożenia? Rekrutacja do LO, Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 07:28 W poznańskiej wersji wniosek ma podany status, gdzieś na dole. Najpierw tylko wysłany/złożony, potem zaakceptowany/przyjęty. Dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 08:40 Z tego, co pamiętam zmienia się status wniosku na złożony i nie można go już zmieniać (chyba, że odblokuje się w szkole 1. wyboru). Nie kojarzę, żeby było potwierdzenie, ale też po co miałoby być? System wie, że jest złożony, ty widzisz, jaki status, nie trzeba tego nikomu udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara123 Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 12:33 Nie składałam jeszcze wniosku, balam się, że nie będzie infornacji o statusie Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 12:39 Ten system jest dobrze dopracowany - wszystko działa i jest czytelnie przedstawione, więc nie ma co się stresować. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 16:01 Przed chwilą dostałam coś takiego na email: Szanowni Państwo, przypominamy, że podpisany wniosek do szkoły ponadpodstawowej należy złożyć osobiście w szkole pierwszego wyboru. Administratorzy systemu Nabór. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 17:09 awf-33 napisała: > Przed chwilą dostałam coś takiego na email: > > Szanowni Państwo, > > przypominamy, że podpisany wniosek do szkoły ponadpodstawowej należy złożyć oso > biście w szkole pierwszego wyboru. > > > > Administratorzy systemu Nabór. > Chyba zaznaczyliście że złożycie osobiście i stąd tej mail. Jak syn w zeszłym roku składał wniosek przez internet to podpisywałam mu go przez profil zaufany i nic nie musieliśmy do szkoły już zanosić. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 18:02 fibi00 napisała: > awf-33 napisała: > > > Przed chwilą dostałam coś takiego na email: > > > > Szanowni Państwo, > > > > przypominamy, że podpisany wniosek do szkoły ponadpodstawowej należy złoż > yć oso > > biście w szkole pierwszego wyboru. > > > > > > > > Administratorzy systemu Nabór. > > > > > Chyba zaznaczyliście że złożycie osobiście i stąd tej mail. Jak syn w zeszłym r > oku składał wniosek przez internet to podpisywałam mu go przez profil zaufany i > nic nie musieliśmy do szkoły już zanosić. Nic takiego nie zaznaczaliśmy. W tym roku należało złożyć wniosek nie tylko online, ale również papierowo. Dzwoniłam do LO pierwszego wyboru i takiej informacji mi udzielono. Z grupy "rodzice" mam też takie info: Na podstawie decyzji z Wydziału Oświaty w XXXXXX rekrutacja do szkoły jest weryfikowana na podstawie pisemnego wniosku, więc trzeba złożyć formę papierową. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 18:04 Co kraj to obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Złożenie wniosku (rekrutacja) 17.05.23, 19:41 awf-33 napisała: > Przed chwilą dostałam coś takiego na email: > > Szanowni Państwo, > > przypominamy, że podpisany wniosek do szkoły ponadpodstawowej należy złożyć oso > biście w szkole pierwszego wyboru. > > > > Administratorzy systemu Nabór. > W Warszawie? Co oni znowu wymyślili, w tamtym roku wystarczył podpis elektroniczny i był święty spokój, a teraz drukowanie, latanie do szkoły, eh. Odpowiedz Link Zgłoś