Dodaj do ulubionych

proktolog Warszawa - któraś poleci?

17.05.23, 19:47
jakiegoś dobrego, nie chcę eksperymentować z przypadkowymi, potrzebuję sprawdzonego🙏
Obserwuj wątek
    • panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 19:56
      Centrum medyczne damiana na Wałbrzyskiej, dr Abycht.
      • panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 20:23
        dziękuję. Czy korzystałaś osobiście? tylko leczenie czy robił też zabiegi? Oczywiście jeśli możesz napisać, za polecenie dziękuję.
        • panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 18.05.23, 00:50
          Tak, korzystałam osobiście, i ja, i mąż. Ja tylko leczenie, mąż zabiegi, wszystko super. Do tego doskonałe podejście do pacjenta.
          W Damianie przyjmował też Marcin Tchórzewski, również świetny, robił mężowi gumkowanie, ale potem miał przerwę w pracy tam i nie wiem czy teraz jest.
    • ge-ox Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 21:51
      Dr. Abycht jest świetny, polecam go zdecydowanie, zabiegu nie miałam u niego, za to bardzo trafne i skuteczne leczenie, dodatkowo to miły i sympatyczny człowiek
      • deszczu_kropelka Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 19.05.23, 11:48
        O, też byłam u tego lekarza smile Również mogę polecić, był w porządku.
    • panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 18.05.23, 08:43
      dzieki dziewczynysmile szczęśliwie dr Abycht ma krótki czas oczekiwania na wizytę. Idę już w poniedziałek. Możecie napisać, czy do takiego badania u proktologa trzeba się specjalnie przygotować?, poza tym, ze psychiczniesad
      • ge-ox Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 19.05.23, 10:46
        nie, ja poszłam z marszu, bez żadnego przygotowania, psychicznie też przeszłam lekko, to jest naprawdę miły i życzliwy lekarz
      • panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 20.05.23, 00:32
        Nie trzeba. On jest delikatny i umie się zachować tak, byś nie czuła się bardzo skrępowana.
    • panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 22.05.23, 11:16
      jestem po wizycie. Pan dr faktycznie bardzo na PLUSsmile Raz jeszcze dziękuję za kontakt.

Aczkolwiek problem pozostał, bo ból dxxpy może być u mnie spowodowany tyłozgięciem macicysad takze jakby nie patrzeć dxxpa z tyłusad a ja się leczyłam czopkami na hemoroidysad
      • panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 24.05.23, 04:18
        Lila, jakby co to mam namiary na genialną panią ginekolog w Warszawie.
        • panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 24.05.23, 11:13
          poproszę, bo jak juz sprawdzam to po całości.
          • panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 25.05.23, 05:11
            dr Marta Szajnik
            infemini.pl/oferta/
            www.femiclinic.pl/zespol/marta-szajnik/
            Fantastyczna lekarka, z podejściem do ludzi, delikatna, empatyczna, z ogromną wiedzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka