panna_lila 17.05.23, 19:47 jakiegoś dobrego, nie chcę eksperymentować z przypadkowymi, potrzebuję sprawdzonego🙏 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 19:56 Centrum medyczne damiana na Wałbrzyskiej, dr Abycht. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 20:23 dziękuję. Czy korzystałaś osobiście? tylko leczenie czy robił też zabiegi? Oczywiście jeśli możesz napisać, za polecenie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 18.05.23, 00:50 Tak, korzystałam osobiście, i ja, i mąż. Ja tylko leczenie, mąż zabiegi, wszystko super. Do tego doskonałe podejście do pacjenta. W Damianie przyjmował też Marcin Tchórzewski, również świetny, robił mężowi gumkowanie, ale potem miał przerwę w pracy tam i nie wiem czy teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ge-ox Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 17.05.23, 21:51 Dr. Abycht jest świetny, polecam go zdecydowanie, zabiegu nie miałam u niego, za to bardzo trafne i skuteczne leczenie, dodatkowo to miły i sympatyczny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
deszczu_kropelka Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 19.05.23, 11:48 O, też byłam u tego lekarza Również mogę polecić, był w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 18.05.23, 08:43 dzieki dziewczyny szczęśliwie dr Abycht ma krótki czas oczekiwania na wizytę. Idę już w poniedziałek. Możecie napisać, czy do takiego badania u proktologa trzeba się specjalnie przygotować?, poza tym, ze psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ge-ox Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 19.05.23, 10:46 nie, ja poszłam z marszu, bez żadnego przygotowania, psychicznie też przeszłam lekko, to jest naprawdę miły i życzliwy lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 20.05.23, 00:32 Nie trzeba. On jest delikatny i umie się zachować tak, byś nie czuła się bardzo skrępowana. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 22.05.23, 11:16 jestem po wizycie. Pan dr faktycznie bardzo na PLUS Raz jeszcze dziękuję za kontakt. Aczkolwiek problem pozostał, bo ból dxxpy może być u mnie spowodowany tyłozgięciem macicy takze jakby nie patrzeć dxxpa z tyłu a ja się leczyłam czopkami na hemoroidy Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 24.05.23, 04:18 Lila, jakby co to mam namiary na genialną panią ginekolog w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 24.05.23, 11:13 poproszę, bo jak juz sprawdzam to po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: proktolog Warszawa - któraś poleci? 25.05.23, 05:11 dr Marta Szajnik infemini.pl/oferta/ www.femiclinic.pl/zespol/marta-szajnik/ Fantastyczna lekarka, z podejściem do ludzi, delikatna, empatyczna, z ogromną wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś