Dodaj do ulubionych

Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie?

20.05.23, 18:34
Musze, bo sie udusze. Nie dostalam mojego stalego odcienia farby (pol naturalnej). Odrosty mam ciemne, do tego siwych ok 30-40%. Poniewaz z blondem miodowym, ciemnymi i siwymi odrostami wygladalam juz jak Halinka z warzywniaka kupilam jadniejszy odcien, ale tez cieply. Nalozylam teraz na odrosty. Mam trzymac 25 minut i na 15 nalozyc na reszte (reszta do lopatek, odrost ok 2-3 cm). Planuje ta reszte wydluzyc do 30 minut, bo odcien jednak inny. Pewnie tym razem skonczy sie jednak na rudym. 🙄🤦‍♀️ Pytanie: moj plan o wydluzeniu ma sens? Pytanie 2. czy do takiego koloru oczu ujdzie od biedy rudy? Nigdy nie mialam. Przyciemnic ich nie moge pozniej, bo w ciemnych wygladam jak trup po ekshumacji. 🙄 Pytanie na cito. O 18.40 nakladam reszte farby. Dzieki z gory.
Obserwuj wątek
    • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 18:50
      Ehh walic to, trzymam do 15 po. Albo bede ruda, albo lysa. Trudno.
      • mondaymorning1987 Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 18:56
        Żeby tylko równo pokryło, a nie przy skórze inne, a na końcach inny odcień. Moim zdaniem rudy psuje do tego ładnego oka😀
        • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:01
          Mam nadzieje, ze sie nie bedzie bardzo odcinac. W razie czego moge je suszyc bez czesania, wtedy wygladam jak wsciekly baran i wszystko sie miesza. No zobaczymy. 😅
        • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:04
          A za komplement oka 😘
    • wapaha Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 18:55
      mam długie odrosty-takie jak piszesz, halynkowe wink celowo nic nie robię z nimi-bo chcę mieć wszystkie włosy takie same - rozjaśniane wcześniej włosy traktuję tonerem żeby zniwelować różnice. Potomstwo twierdzi że wyglądają spoko, że tak się nosi i im sie podoba. hm
      • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:03
        U mnie sie nie sprawdza, bo odrosty mam ciemne (zimne) wlosy mi z wiekiem mocno sciemnialy, so tego biale siwe i reszta cieply karmelowy blond. Slowem: wies tanczy, wies spiewa. Niech juz nawet rude beda, byle jednolicie rude. 🙄
        • wapaha Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:13
          andallthat_jazz napisała:

> U mnie sie nie sprawdza, bo odrosty mam ciemne (zimne) wlosy mi z wiekiem mocno
          > sciemnialy, so tego biale siwe i reszta cieply karmelowy blond. Slowem: wies t
          > anczy, wies spiewa. Niech juz nawet rude beda, byle jednolicie rude. 🙄

u mnie tez wiejsko wink
          • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:24
            Nope, u Ciebie o niebo lepiej wyglada. Jak bym tak miala, to bym nic nie robila! Serio, fajny efekt!
    • krwawy.lolo Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:06
      Co się tak gapisz?
      • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:06
        A co, nie wolno?
        • krwawy.lolo Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:09
          Jakbyś się zdziwiona o coś pytała.
          • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:10
            Bo wybaluszylam oko, zeby kolor pokazac. 🙄
    • andallthat_jazz Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 19:50
      Ufff!!! Nie rudy i rownomierny. U gory jeszcze czesciowo mokre, ale juz widze, ze nie ma odciecia. Dzieki dziewczyny za wsparcie. 🌺
      • mondaymorning1987 Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 20:38
        Szopa jak u mnie😀😀😀 ale kolor ładny.
      • krwawy.lolo Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 21:03
        Prawie, jak Violetta. wink
    • taniarada Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 22:18
      Lol .A pisali że jesteś botem .A tu zonk 😊
    • panna.nasturcja Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 20.05.23, 23:07
      Przecież ostatnio kupiłaś kilka opakowań farby, zjadłaś je?
      Relacjonowałaś zakup (jak wszystko).
      • kk345 Re: Jeszcze wlosing! Krzywde sobie robie wlasnie? 21.05.23, 10:20
        Ta farba była bardzo droga i wydajna, może ją oszczędza na czarną godzinę?😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka