Dodaj do ulubionych

Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już

20.05.23, 19:28
Hej, szukam koszulek męskich, t-shirt dla męża. Mąż wysoki 185 ale niestety nie należy do szczupłych. Ma brzuch. Szukam długich koszulek, takich które jie kończąc się na wysokości połowy brzucha. Może znacie jakieś sklepy, polecajki
Obserwuj wątek
    • nowa.kalzedonia Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:26
      No to nie taki bardzo wysoki. Powiedziałabym, że obecnie taki wzrost to standard. Mój ma 190 i bez problemu kupuje w każdy miejscu. Niedrogie i dobrej jakości t-shirty można kupić w Auchan. Kiedyś duży wybór i dobrej jakości miało Tesco, ale się skończyło. Poza tym każda sieciówka odzieżowa.
      • szmytka1 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 21.05.23, 18:03
        Standard moze wśród licealistów szczypiorkowy. Wśród facetów koło 40 to nie jest standardem. W mojej klatce w bloku, na 8 mieszkan i 8 panow w wieku 30-45 lat, tylko 1 jest tego wzrostu. W całym bloku może z 5, tak jeden an 8 właśnie. Ty poczytaj jaki jest średni wzrost Polaków 😆
        • bywalec2023 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 25.05.23, 23:38
          szmytka1 napisała:

> Standard moze wśród licealistów szczypiorkowy. Wśród facetów koło 40 to nie jes
          > t standardem. W mojej klatce w bloku, na 8 mieszkan i 8 panow w wieku 30-45 la
          > t, tylko 1 jest tego wzrostu. W całym bloku może z 5, tak jeden an 8 właśnie. T
          > y poczytaj jaki jest średni wzrost Polaków 😆

uwaga - nowa kaledonia to stawros
    • brenda_bee Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:34
      Ja mojemu mężowi o takim samym wzroście kupuję t-shirty na Zalando Lounge. Poluję na Jack@Jones- niskie ceny, bardzo fajna jakość. Ostatnio kupowałam po 30 zł.
    • marinella Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:36
      Dickies.
    • profes79 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:36
      Każdy większy market. Tylko rozmiar trzeba poszukać.
    • ewa_2009 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:39
      tchibo (sklep internetowy)
    • mama766 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:48
      Polecam z lidla u nas rozmiar 3xl jest super
      • nowa.kalzedonia Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:52
        Przykrótki t-shirt przy 185 wzrostu może być związany z pękatością modela wink
    • mysiulek08 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:57
      fruit of the loom, w wersji 'gruba bawelna'
      • mysiulek08 Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 20:57
        na allegro
    • marta.graca Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 21:02
      Bardzo fajne z porządnej bawełny t-shirty kupowałam w C&A. A koszulki polo w Lidlu.
    • woman_in_love Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 21:54
      Mąż wysoki 185 ale niestety nie należy do szczupłych. Ma brzuch.

Zacznij od poszukania szczuplejszego.
    • ga-ti Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 20.05.23, 22:00
      Również polecam z Lida. Jeśli nie 'normalne' to co jakiś czas wychodzą serie dla większych, może też online będą. Polo są całkiem dobrej jakości. Zwykłe tiszerty nieco cieńsze, ale dają radę. Fajne są też z długim rękawem.
      Kiedyś w c&a były większe (i dłuższe) rozmiary, nie wiem, czy są cały czas.
      Warto też poszukać w Decathlonie, mają 4xl i one są duże i długie, tylko nie każdy model jest dostępny. Na pewno będą na dziale dla myśliwych wink
    • daisy Re: Koszulki męskie/ T-Shirt poszukiwane na już 25.05.23, 23:47
      Uniqlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka