Dodaj do ulubionych

Czytnik i abonament

20.05.23, 20:50
Z cyklu debigrantkowego:

- jaki czytnik + abonament ( legimi ? Empik ?) nada się dla 8 latka aby chętnie zgłębiał polska mowa oraz uczył się odmianów i końcówków i znał slówków jak mrówków ?

Obserwuj wątek
    • tilijka123 Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 10:29
      Zobacz Pocketbooka. Ma wgraną aplikację do Legimi i EmpikGo
    • daniela34 Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 10:31
      Z Legimi dobrze mi współpracuje Inkbook. Z Empik Go gorzej. Przy czym zawartość obu aplikacji jeśli chodzi o lektury dla bombelkow to niestety dla mnie terra incognita.
    • autumna Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 10:57
      Dla dzieci i młodzieży w Legimi jest spora oferta, córka czytała m.in. całą serię "Felix, Net i Nika", "Percy Jackson" i inne serie tego samego autora. Mamy Inkbook Calypso Plus.
      • daniela34 Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 10:59
        Też mam Calypso. Jest ok.
    • kora.bez.loginu Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 15:57
      Mam Pocketbooka, Legimi i czytającą 7,5 latkę. Gdy była mniejsza, czytałyśmy Basię i książki Renaty Piątkowskiej. Teraz seria Jo Nesbo o doktorze Proctorze i Holly Webb, ale to rzewne opowieści wg jednego schematu i czekam aż się znudzi. Książka o TOPR dla dzieci - przy okazji o Tatrach czegoś się dowie.
    • gazetowa.gazela Re: Czytnik i abonament 22.05.23, 22:36
      Polecam Pocketbooka, moj ostatni wytrzymał 5 lat. I polecam udac się po bezplatny kod do biblioteki - co miesiąc rozdają do Legimi albo do Empik Go. Jesli chodzi o synchrobooki to lepszy Empik Go, a jesli o ebooki to Legimi. Choć pewnie ilu korzystaczy tyle opinii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka