Dodaj do ulubionych

Jaki poniedzialek, taki caly tydzien?

22.05.23, 07:53
Sprawdza sie u Was? Walcze z tym zabobonem, ale nie zawsze sie udaje. 🙄 Jak w poniedzialek dostane jakies zle wiesci, mam gorszy dzien, to jakos podswiadomie "skreslam" caly tydzien z listy tych dobrych i oczekuje kolejnych "katastrof". I odwrotnie. Wydarzy sie cos dobrego, to ciesze sie na kolejne dni. U mnie na razie neutralnie. Jem sniadanie, medytowalam. Ale czekam na wazna wiadomosc z uni i troszke mam treme. A Wam wszystkim zycze dobrego startu w ten tydzien i samych dobrych wiesci na poczatek. 🌺
Obserwuj wątek
    • feniks_z_popiolu Re: Jaki poniedzialek, taki caly tydzien? 22.05.23, 11:31
      Nie, nie sprawdza się. Każdy dzień jest inny
    • pyza-wedrowniczka Re: Jaki poniedzialek, taki caly tydzien? 22.05.23, 11:53
      Oby nie, bo ten poniedziałek na razie taki sobie...
      • andallthat_jazz Re: Jaki poniedzialek, taki caly tydzien? 22.05.23, 14:23
        To zycze, zeby sie odczarowalo. U mnie najpierw niepokojaca wiadomosc (w stylu nie wiesz, co bedzie) a godzine pozniej mega dobra. 🙂 Wiec uznaje, ze to bedzie dobry tydzien, bo mi pasuje teraz. 😅 Trzymam kciuki za Ciebie! 🌺
    • zaczarowanyogrod Re: Jaki poniedzialek, taki caly tydzien? 22.05.23, 11:58
      Mój ojciec zna inny zabobon, żeby nie zaczynać nic w piątek bo nie wyjdzie, nie uda się i będzie źle.
      • dwa_kubki_herbaty Re: Jaki poniedzialek, taki caly tydzien? 23.05.23, 05:50
        To od katolickiego wychowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka