mallard 22.05.23, 18:50 Ma 30 lat, a zapytali ją czy jest pełnoletnia. A nie, wróć! Kurde bidetu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 18:55 Nie gniewaj sie Mallard ale ematka raczej nie gada z ojcem.. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 18:56 Gdyby córka była ematką, to przecież nic niezwykłego. Ale żebyś się nie zdziwił, jak to ty będziesz musiał się tłumaczyć, co jej stary ojciec robi na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 19:29 malia napisała: > Gdyby córka była ematką, to przecież nic niezwykłego. Ale żebyś się nie zdziwił > , jak to ty będziesz musiał się tłumaczyć, co jej stary ojciec robi na ematce Rozrywa się przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 19:56 Tylko czekać na wątek pt mój ojciec to ematka Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 19:08 Bidet jest przereklamowany, lepsza jest bidetka Miałam rocznego syna, czyli też 30 lat, jak mnie chłopaczek na przystanku podrywał, myśląc, że mam jakies 18 lat. Niestety- teraz bliżej mi do babci... Byłam jakis czas temu w Hebe, cos kupowałam i stałam przy kasie w kolejce. Przede mną babka była z 1,5 roczną dziewczynka, któa mnie zaczepiała. Wdałam się w gadkę, jaka słodka dziewczynka, że sama mam dwóch synów, etc. Na to babka: Nic straconego. Wystarczy poczekac na wnuczkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 19:31 Nie sadze, zeby wytykals ci wiek. Przeciez nie powiedzialaby, a to niech pani sobie zrobi dziewczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Moja córka to ematka! 23.05.23, 06:48 Widzisz, do niedawna w podobnych sytuacjach słyszałam: "Nic straconego. Może za trzecim razem będzie dziewczynka" ... Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 22:18 Bo młodo wyglądasz - inaczej by pomyślała, ze wnuki dawno masz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Moja córka to ematka! 23.05.23, 06:46 A nie podeszłam do tego tak Odpowiedz Link Zgłoś
by Re: Moja córka to ematka! 22.05.23, 20:09 W wieku 30 lat to normalka Poczekajmy z dychę... Ja w wieku 33 lat zostałam wzięta za 19 latke w UP Odpowiedz Link Zgłoś