szarmszejk123 23.05.23, 09:04 To teraz tak na mnie patrzy:p chodzący wyrzut sumienia:p Ten drugi za to ma wszystko w doopie:p Jak tam wasze futra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez21 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 09:22 U nas chwila refleksji na tarasie i łowy w stokrotkach😁 Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 09:31 Przepiękne te zdjęcia w stokrotkach! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:10 Widzę, że nie tylko u mnie sosny zaszalały 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 12:35 Noo zaszalały sosny😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:31 A gdzie te sosny? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:48 pade napisała: > A gdzie te sosny? > Tutaj 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:34 Szaleją teraz wszędzie, u nas też wszystko żółte Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 09:29 U mnie coraz starsza starość, ale malutkie spacery zawsze z radością witane i celebrowane. Takie po 10 /15 minut, potem cały dzień odpoczywania.no i szczęście nieziemskie kiedy "tata" jest, przytula i kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 09:51 O rany, jakież to piękne zdjęcie, i cudowny pies! Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 09:52 P.S. Po tyle głowy mogłabym pomylić "Tatę" z moim M Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:05 Też taki pieprz i sól we włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 12:29 Identyczny. I forma fryzu podobna Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:43 😍 Moja suczita też się sypie w oczach. Taka babuleńka się zrobiła bez słuchu, ledwo widzi, mam wrażenie, ze ma zaburzenia pamięci - idzie gdzieś i staje z miną „po co ja tu przyszłam?”. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 20:05 Może mieć demencję. W jakim wieku dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:10 Moja ma to samo. Za miesiąc stuknie jej czternastka. A przecież przed chwilą była najszybszą szczeniarą na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:42 Mamy 16tkę na pokładzie. Nadal szybka bo to haszczak. Dopieszczamy. Od prawie roku robi totalnie co chce. Nawet dziwne rzeczy w rodzaju spania w wykopanym dołku pod tują zamiast na stosiku swoich posłań ( ryje w nich jak dzik, musimy ciągle poprawiać). I skończyła z wykonywaniem poleceń, ma je w nosie. My wołamy do domu - ona robi 1 kroczek do drzwi , odwraca się tyłkiem i w nogi od nas w kierunku furtki. Wygląda to komicznie. Jakby specjalnie wszystko na odwrót zaczęła robić. Dziś ona jedna z naszej psiej trójki była u przyjaciół w ogrodzie, wąchała jak szalona, w stajni też była i podobało się . Co 2 tygodnie ostatnio geriatryczny pakiet dla zdrowego staruszka u weta. Łagodna od zawsze sunia chciała dziabnąć weta ostatnio. Ale po pakiecie geriatrycznym lepiej chodzi , mniej nóżki się trzęsą itd. Warto te zastrzyki (ok 5) plus tabsy łykać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 20:05 <serducho> Niech im będzie jak najlepiej i jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:48 Piekne zdjęcie agdzieztam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:08 Moje zachwycone majem i ładną pogodą 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:33 Ale masz cudny zwierzyniec! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:37 Mój pilot, mój, nie oddam Czy zwierz jeżdzi na tej maszynie? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:44 Zwierz tylko siedzi Kosiarką zbyt rzuca podczas koszenia aby to było komfortowe Poza tym jeździ po tylko sobie znanym algorytmie i nigdy nie wiadomo gdzie by się dojechało Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:34 Suka sesję miała na łące Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 10:54 Ty robiłaś fotkę, homohomini?no godna impresjonistów, no! Nic jej nie brakuje Porównaj z Monentem (to chyba się wschód słońca nazywa czy jakoś tak nie jestem dobra w malarstwie) i innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 11:36 Ha, nie ja ale dzięki! Myślę że krajobraz robi robotę i może też aparat coś tam podkręcił. Ale pięknie tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 17:38 Gdzie to tak ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 22:50 majenkirr napisała: > Gdzie to tak ładnie? > Hiszpania, tzw pre Pireneje 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:37 O rety, cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:45 Widać, że ta kwietna łąka sprawia jej przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 17:39 Jaka zadowolona ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 11:43 Jestem zadeklarowaną kociarą, ale przyznaję - ten pies jest do zakochania się Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 14:25 Moje młodsze koty jak zwykle kradną. I wylizują choć gonię. Koci seniorek wokalizuje. I " gada" nonstop. Jaś odpoczywa padnięty po kolejnej wizycie u weta antyalergicznej. Zaczynam żałować, że pozwoliłam mu wskakiwać na kanapy bo brudzi i niszczy meble plus narzuty okropnie i mąż ma słusznie dość prania nonstop. Ale teraz już raczej nie oduczę go. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:32 pierwsze zdjęcie przesłodkie Odpowiedz Link Zgłoś
nika_1985 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:35 Lolek asystuje przy firankach, potem pozycja relaksacyjna i z pluszakiem Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 15:40 Igge, czy Ty w ogóle coś robisz w domu? Bo jak tak piszesz to mąż pierze, prasuje, sprząta, robi zakupy, gotuje, zarabia, a Ty chodzisz do zoo i zbierasz pluszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:18 O rany, co to za pytanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:57 Cóż. W czerwcu będzie dwa razy po 2 dni w domu. Odpowiedź sobie sama Będę bezlitosna i pójdzie w czerwcu dwa razy ze mną na koncert muzyki poważnej, której hmm nie uwielbia przesadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:03 W lipcu będzie tydzień. W sierpniu też. We wrześniu jeszcze nie wiem toteż nic nie mogę planować. On na mnie nie narzeka. Ja na niego i owszem choć ma niespotykanie dobry charakter. Oraz lubi rozpieszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:09 Oczywiście, że COŚ robię w domu: piszę długie smsy do niego, a on w każdej wolnej chwili odpowiada czule. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:19 Mamy jeszcze takie pupilki chwilowo :p Odpowiedz Link Zgłoś
agdzieztam Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:40 Ja też mam ja też! Po murach łażą. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:48 Moje chodziły po drzwiach i córka stwierdziła że chyba chcą się wprowadzić:p no i są, mieszkają w wielkim słoju :p Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:17 Raz adoptowałam jednego z ogrodu, nazwałam Józek i zostawiłam na chwilę w umywalce. I...jak mu przyniosłam słój mieszkanie ..to już go nie było. Uciekł chalera. To był szybki ślimak. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:39 trudno go nazwać futrem , ale uwielbia się opalać, musimy stosować filtry Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:55 Te uszy na bank funkcjonuja jako skrzydla i potrafi latac. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 18:49 2 futra sie obrazily, 2 czekaja na glaski Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 19:07 Nówka. Marudzi, jęczy i przez niego nie pojechaliśmy na Vermeera do Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:19 Taki bajkowy. Reksio z ulubionej mojej kreskówki w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 22:56 ~~~~ na głowie kwietny ma wianek.... ~~ Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:20 Ładny piesio i ładna murawa. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 24.05.23, 00:30 Pinio ( w zaczepnym nastroju) zastanawia się czy nie pogonić białego seniorka. Raz na tydzień czy dwa przypomina sobie, że senior za nim nie przepada. Mieszkają razem zgodnie ze zdaniem z naszej nowej największej filiżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bo spacer był za krótki.... Fotowatek. 23.05.23, 23:53 Moj futrzak to wszystko rozumie. Zawsze wiw gdy o nim rozmawiamy nawet jesli nie wymawiamy imienia. A gdzie jest zwierz? Wstaje i przychodzi. na dole jest psips? Wstaje i przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś