Dodaj do ulubionych

Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-)

23.05.23, 18:31
Typu: lubię disco polo albo coś w tym stylu.

Macie takie?

Ja mam:
bardzo lubię "Listy do M." (cz.1), a nie jest to chyba upodobanie, którym "należy się chwalić.
Nie oglądam pasjami seriali na Netflixach i innych takich, obejrzę coś czasem, ale bez napinki, śledzenia sezonów itd.
Obserwuj wątek
    • trudneslowa Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:34
      Lubię zupki chińskie.
      • mrs.solis Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:16
        😋👌 hehehe ja tez.
        • 7katipo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:27
          Ja też. I te makarony błyskawiczne w kubkach.
          • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:45
            Ser w ziołach! Co żeście zrobiły?? Gdzie ja to teraz znajdę 😩
          • zalamana_50 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 01.06.23, 15:52
            Ja kocham sam makaron z zupek chińskich, wszystko co kokosowe i marcepanowe i thrillery medyczne w każdej ilości
      • kamin Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:39
        Ja też. Ale tylko jednej firmy.
      • kafana Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:41
        Ja tez!
      • default Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:44
        Też lubię czasem chińską zupkę wrąbać, ale chyba bardziej lubię.... puree z boczkiem i cebulką, takie instant, w kubku, do zalania wrzątkiem 😄. Do tego kefir.
        • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:56
          O tak, pureeeee! Ale mi ochotę zrobiłaś
        • k.messi Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 21:37
          Kocham!

Nazywam to klejem do tapet, jem z lubością w pracy i znoszę z godnościOM osobistOM spojrzenia koleżanek.

😀
        • madame_edith Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:26
          Ojezu TAK
          • noname2021 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 25.05.23, 01:45
            tak.
            grochowka - goracy kubek.

albo kisiel
    • magia Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:34
      Lubię ogladac na YouTube dr Pimple i rozne grzybice czy wrastajace paznokcie.
      • briar_rose Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:36
        magia napisała:

> Lubię ogladac na YouTube dr Pimple i rozne grzybice czy wrastajace paznokcie.

O, też lubię! Do tego różne dokumenty medyczne z pokazanymi operacjami. Otwarte brzuchy, krojenie i tego tam typu przyjemności big_grin
      • jozefrobotnik Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:39
        Ja najbardziej lubię odrażające paznokcie
        • gryzelda71 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:44
          Team paznokcie. To nowe odkrycie
        • aandzia43 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:21
          Jeszcze lepsze są odrażające krosty
          • jozefrobotnik Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:05
            Nieee, krosty wzbudzają odruch wymiotny
        • kachaa17 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:53
          Nieee, paznokcie są straszne
      • mrs.solis Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:17
        To ja tez sie zglaszam .
      • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:20
        Mnie zastanawia jaką część mózgu te filmy pobudzają, że są aż takie popularne.
        • aandzia43 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:22
          No chyba jakąś bardzo popularną
      • danka88 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:37
        O boże smile a ja czuję satysfakcję oglądając wyciskanie wągrów 😁
        • hosta_73 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:44
          O blee
        • ogorkowa1377 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 11:37
          Ja też. I zawsze zastanawiam się co trzeba mieć w głowie żeby doprowadzić własną skórę do takiego stanu.
      • kachaa17 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:54
        A mnie to obrzydza. Powinny być ostrzeżenia przed takimi zdjęciami czy filmami a nie, na Facebooku pod oczy się pchają.
        • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:05
          Pchają się, bo miliony ludzi to ogląda 😂
      • majaa Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 12:06
        😀Mam tak samo, oglądam regularnie.
      • georgia.guidestones Re: Upodobania, których "należy" się wsty 25.05.23, 09:31
        Ja lubię fanpage Patolodzy na klatce, ale to też inny kaliber (nie ma video, tylko materialy zdjeciowe).
      • rosapulchra-0 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 01.06.23, 15:26
        Pasjami oglądam. A ostatnio tiktoka mogę oglądać godzinami. Głupawe, śmieszne filmiki poprawiają mi nastrój.
    • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:35
      Już myślałam, że o zboczeństwach będzie 🙄
      • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:36
        Go Borsuczyca, go smile
      • primula.alpicola Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:58
        borsuczyca.klusek napisała:

> Już myślałam, że o zboczeństwach będzie 🙄

Ależ można, co Cię powstrzymujewink
        • znowu.to.samo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:54
          Głodnemu chleb na myśli ekhm
      • jozefrobotnik Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:06
        Ja bym Ci dała swoje zboczenia, ale forum mnie wytnie. A myślę że mam niestandardowe upodobania łóżkowe 🤣
        • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:36
          Dawaj, najwyżej później zmienisz nick 😂
          • jozefrobotnik Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 16:16
            Jesteś gotowa? Bo to jest poziom ma nowy wątek 🙈
            • znowu.to.samo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 28.05.23, 23:34
              Pospolity erotoman gawędziarz jesteś, dużo gadasz gorzej z resztą
            • rosapulchra-0 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 01.06.23, 15:28
              Dawaj z tymi zboczeństwami!
              Stara jestem, ale może się jeszcze czegoś nauczę smile
    • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:36
      Rosyjska muzyka wojskowa... Gorzej się nie da chyba
      • agdzieztam Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:37
        Ale ja też ...
      • m_incubo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:40
        Niemieckie marsze wojskowe z okresu wojen światowych.
        Tzn. to nie są moje upodobania, mówię tylko, że może być gorzej.
        • raphidophora_tetrasperma Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:15
          m_incubo napisała:

> Niemieckie marsze wojskowe z okresu wojen światowych.
          > Tzn. to nie są moje upodobania, mówię tylko, że może być gorzej.
          >
          Oj, to mam gorzej. Nic tak nie rozpala u mnie chęci do sprzątania, jak stare dobre 'Heidi, Heido'
          • kokosowy15 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:11
            A "Horst Wessel lied"? "Erika"? "Czapajew gieroj"?
      • celandine Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:47
        Da się, ja kocham patrzeć na Ławrowa. Strasznie przypomina mojego kochanego dziadka, czasem siedzę jak zahipnotyzowana i się wgapiam w niego.
        • stephanie.plum Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:00
          niezły klimat!!!

:~D
      • princesswhitewolf Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:43
        Ale dlaczego....ggrr.ruu... da sie jakos przerzucic na Ukrainska wojskowa. Tak dla wlasciwych stron sojuszu?
        • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:18
          Też słucham, a jakże. Ale tak się składa że to jest głównie folklor ruskiego mira, produkują tego nieziemskie ilości, Ukraińcy są znacznie mniej rozwinięci w tej materii. Ale też jest sporo fajnych. Tylko nie wymieniłam tego w wątku bo to nie jest wstydliwe smile
      • quilte Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:51
        ggrr.ruu napisała:

> Rosyjska muzyka wojskowa... Gorzej się nie da chyba
        Potrzymaj mi piwo: Tony, Tony noch einmal! Oraz An der Nordseekuesteee!
      • aandzia43 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:26
        Oj, ja też. Patriotyczne pieśnie radzieckie. Ale na swoje usprawiedliwienie dodam że w ogóle muzykę rosyjską lubię, ludową, cerkiewną i tzw. poważną, więc może ta radziecka to tylko kontinuum.
        • jowita771 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 08:00
          W podstawówce chodziłam na chór, było to obowiązkowe, jeśli pani od muzyki kogoś wybrała. Ta pani była fanką ZSRR i parę pieśni mieliśmy w repertuarze. Moja ulubiona była o Leninie, jedna zwrotka i refren po rosyjsku, druga po polsku. Wyłam również w domu, nie wiem, co sąsiedzi sobie myśleli.
          • kotejka Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 14:32
            jowita771 napisał:

> W podstawówce chodziłam na chór, było to obowiązkowe, jeśli pani od muzyki kogo
            > ś wybrała. Ta pani była fanką ZSRR i parę pieśni mieliśmy w repertuarze. Moja u
            > lubiona była o Leninie, jedna zwrotka i refren po rosyjsku, druga po polsku. Wy
            > łam również w domu, nie wiem, co sąsiedzi sobie myśleli.
            >

Kiedy studiowałam w Moskwie mieliśmy takie lingwomuzykalnyje zaniatja
            Tam śpiewaliśmy rzewne rosyjskie romanse, wysockiego i okudżawe i pieśni ludowe i wojskowe też a pani profesor akompaniowała nam pięknie na fortepianie
            O ludzie, jak ja to lubiłam
            Jeszcze jak trochę cydru przed wypiliśmy to nawet na głosy nam szly te podmoskownyje vechera 😜
            • krwawy.lolo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 14:47
              Padmaskowskije wiecziera raczej, jeśli po "polsku".
              O nieakcentowane czyta się, jak a.
        • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:24
          aandzia43 napisała:

> na swoje usprawiedliwienie dod
          > am że w ogóle muzykę rosyjską lubię, ludową, cerkiewną i tzw. poważną,

To ja Ci coś zapodam. wink Romans rosyjski w poprawnym politycznie wydaniu mocnej gejozy. wink Już świętej pamięci, niestety...
      • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:47
        ggrr.ruu napisała:

> Rosyjska muzyka wojskowa... Gorzej się nie da chyba

Hmmmm. A wjeżdżanie do agencji towarzyskiej z płytą cd Adama Zwierza i puszczanie pracownicy seksualnej podczas wykonywania czynności służbowych kawałków typu "Gdy Polska da nam rozkaz", "Złociste otoki", "Od przygody do przygody", "Płynie przez Kołobrzeg Parsęta, Parsęta" itp., to jak skomentujesz? big_grin big_grin big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:52
          Ja skomentuję, że zboczeństwo 🙄
          • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:58
            borsuczyca.klusek napisała:

> Ja skomentuję, że zboczeństwo 🙄

Wyobraź sobie jeszcze ruchy frykcyjne pod to:

big_grin
            • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:17
              😂😂😂

• ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:25
                Borsuczyca, a Brada i Angelinę nadrobiłaś?
                • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:28
                  ggrr.ruu napisała:

> Borsuczyca, a Brada i Angelinę nadrobiłaś?

Nie miałam kiedy 😫

Ale pamiętam 🙄
        • shellyanna Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:04
          riki_i napisał:

> ggrr.ruu napisała:
          >
          > > Rosyjska muzyka wojskowa... Gorzej się nie da chyba
          >
          > Hmmmm. A wjeżdżanie do agencji towarzyskiej z płytą cd Adama Zwierza i puszczan
          > ie pracownicy seksualnej podczas wykonywania czynności służbowych kawałków typu
          > "Gdy Polska da nam rozkaz", "Złociste otoki", "Od przygody do przygody", "Płyn
          > ie przez Kołobrzeg Parsęta, Parsęta" itp., to jak skomentujesz? big_grin big_grin big_grin

A wszystkim się wydaje, ze to taka łatwa „praca”…
        • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:11
          Że gdzieś na świecie jest mój ideał faceta big_grin Widzę potencjał: on mi "Gdy Polska da nam rozkaz", potem mu hymn DRL...
          • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:15
            ggrr.ruu napisała:

> Że gdzieś na świecie jest mój ideał faceta big_grin Widzę potencjał: on mi "Gdy Polsk
            > a da nam rozkaz", potem mu hymn DRL...

Tylko żeby to się nie skończyło koncertem u Kobzona, bo widzę, że grubo idziesz.... wink
            • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:24
              W kwestii podkładu muzycznego nie biorę jeńcow big_grin Ale zaraz tam grubo... A co powiesz na obudzenie mnie o świcie wysłaniem "takiej fajnej ballady" o oddziałach SS wraz z życzeniami miłego dnia? Litościwie przemilczę autora, żeby nie psuć tutejszym ukrosceptyczkom opinii o bezstronnych dziennikarzach odważnie piszących prawdę o wojnie smile
              • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:37
                Na poranną pobudkę to przyznam, że kontrowersyjnie. Ja bym uderzył raczej w bardziej romantyczne tony. wink

No chyba, że miał się zaraz znienacka pojawić w Twoim łóżku, to wtedy rozumiem, że oddziały SS miały Cię odpowiednio przygotować do tej wizyty... wink
                • ggrr.ruu Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 07:26
                  Na szczęście że względu na odległość nie został zdrajcą rasy i idei big_grin
      • mizantropka_20 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 06:37
        Niestety, jestem bliska orgazmu słuchając chóru Aleksandrowa. Słuchając ruskiego hymnu właściwie go osiągam
        • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:20
          mizantropka_20 napisała:

> Niestety, jestem bliska orgazmu słuchając chóru Aleksandrowa. Słuchając ruskieg
          > o hymnu właściwie go osiągam

Mam coś dla Ciebie wink Szeregowiec Walery Kuczyński z Północnej Grupy Wojsk Armii Radzieckiej wespół wzespół z Panem Rudolfem Poledniokiem też dają radę!
          • mizantropka_20 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 12:51
            Dzięki, wolę Bułecznikowa
      • agatazieba Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 20:58
        Też lubię.
    • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:39
      Namiętnie oglądam golasów w dżungli , poszukiwaczy złota i tych, co idą mieszkać gdzieś w lesie czy na innym zadupiu.
      • magia Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:42
        o tak, uwielbiam te programy z Alaskismile
        • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:28
          Myślałam, że tylko ja to oglądam :p
        • klaramara33 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:24
          magia napisała:

> o tak, uwielbiam te programy z Alaskismile
          Są lepsze jak "Życie na pustkowiu" z synem wszystkie odcinki obejrzałam
        • wkswks Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:21
          Mój mąż był kiedyś chory, co się dobrze złożyło, bo miał przyjść pan i naprawić kaloryfer. To było mocno rano. Mąż włączył program o połowach krabów i jadł śniadanie. Pan naprawiał może z 15 min kaloryfer a potem zagadał do męża, że tez to lubi. To mąż mu zrobił kawę, poczęstował kanapeczką i tak sobie obejrzeli razem odcinek do końca.
          • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:30
            wkswks napisał(a):

> Mój mąż był kiedyś chory, co się dobrze złożyło, bo miał przyjść pan i naprawić
            > kaloryfer. To było mocno rano. Mąż włączył program o połowach krabów i jadł śn
            > iadanie. Pan naprawiał może z 15 min kaloryfer a potem zagadał do męża, że tez
            > to lubi. To mąż mu zrobił kawę, poczęstował kanapeczką i tak sobie obejrzeli ra
            > zem odcinek do końca.

Oooooo, połowy krabów to i ja kiedyś oglądałem, bo to była taka super mocarna drama - kuter łupinka na zimnych wzburzonych morzach, ciężka orka z wyławianiem tych krabów i główny bohater super twardziel, przy falach zalewających pokład i grożących wywróceniem się łupinki, wiszący non stop na telefonie z totalnie niezrównoważoną dziunią-partnerką (żoną?). Zapadało w pamięć. Jakieś National Geographic Channel czy cuś podobnego.
            • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 08:45
              Kurde,krabów jakoś nigdy nie widziałam a łupinka i dziunia sprawiły, że chce obejrzeć:p
              • riki_i Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 10:14
                szarmszejk123 napisał(a):

> Kurde,krabów jakoś nigdy nie widziałam a łupinka i dziunia sprawiły, że chce ob
                > ejrzeć:p

Do tej pory to pamiętam!!! Oni te kraby łowią w totalnie ekstremalnych warunkach, zimno jak diabli, daleko od wszelkiej cywilizacji. Jeszcze szedł sztorm, było super niebezpiecznie , bo rzucało tym kutrem jak jasna cholera, fale zalewały pokład, musieli się przypinać linami żeby ich nie zmyło. A tu jakaś Dżesika wydzwania do gościa, który w tych warunkach steruje kutrem i wygaduje, że w zasadzie to by się rozstała, bo Pan jej nie rozumie. Rozkminy dziuni w zestawieniu z warunkami w jakich ten facet prowadził rozmowę (jak dla mnie zagrożenie życia) były wprost porażające.
                • wkswks Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 14:49
                  Jeden z tych kapitanów zmarł na udar czy zawał. I w zasadzie potem skończyli serie. Pamietam nawet nazwy kutrow: time bandid, wizard, northwestern i kodiac
      • myelegans Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:57
        Alone
      • hosta_73 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:29
        O, życie na pustkowiu! Uwielbiam! I tego gościa co prowadzi też!
        • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:33
          Jeszcze " Homestead rescue" oglądam i nie mogę się nadziwić, jacy ludzie potrafią być bezmyślni :p
      • kocynder Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 21:32
        Kiedyś regularnie oglądałam, ale... W którymś tam odcinku jakiegoś "Życia na lodowcu" (znaczy nie pamiętam co to było, ale coś tam o życiu w ekstremalnie trudnych warunkach) obraz był na te zlodowaciałe przestrzenie, jakies oblepione śniegiem krzaczory, ten tam bohatyr brnie po pas w zaspach, spiker nawija o zagrożeniu życia, odmrożeniach... A mi się nasunęło: "A operator kamery?". Kwiknęłam i już nie umiem oglądać z zajęciem, zawsze mam gdzies w podświadomości "taaa, jaaasne. A dźwiękowiec i kamerzysta zamiast tego we wnyki złapanego zająca pojada se do McDonalda!".
        • szarmszejk123 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 08:44
          No ale myśląc w ten sposób żaden film czy program cię nie cieszy :p
          • kocynder Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 15:43
            Filmy to co innego bo to od A do Z fikcja. I Clint Easteood nie usiłuje wmawiać, że NA SERIO jest Brudnym Harrym. Więc filmy tego nie mają. Natomiast te "Klany z Alaski" itp - owszem, niby opowiadają prawdziwe życie.
    • alpepe Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:39
      Podobał mi sie Kac Wawa big_grin
      • borsuczyca.klusek Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:42
        I to jest dziwne 😳
        • alpepe Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:51
          No big_grin Nie znałam oryginału, a jak poznałam, to nadal podobał i podoba mi się Kac Wawa big_grin. Kompletnie idiotyczna rozrywka do pośmiania, czysta radość bez grama rozkminy. Ale jeszcze jestem fanką filmu Mortal Kombat, uważam, że gdyby jeszcze coś do tego zajarać lub mocno popić, to film byłby jeszcze lepszy w odbiorze big_grin. Trash pure.
    • m_incubo Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:42
      Oglądam sobie "Wichry namiętności", jak tylko gdzieś leci i mam okazję wink
    • agdzieztam Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:44
      Uwielbiam... wąchać zwierzaki. Wtulam się w takiego psa czy krowę, oddycham głęboko i po prostu natychmiast ogarnia mnie ukojenie czy uspokojenie i tak bym mogła tkwić. Sen mnie ogarnia, a tak w ogóle to mam problemy ze snem. A jeśli mnie sen nie ogarnia to mam taką jasność myśli, jak niektórzy pewnie podczas biegania czy jogi. Co tam kto lubi.
      • magda.z.bagien Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:21
        Przebijam, lubię zapach obornika, aczkolwiek jedynie w niskim stężeniu.
        • kachaa17 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:59
          Ja chyba jeszcze gorzej bo mam dziwną przyjemnością z wąchania własnych najbardziej śmierdzących bąków i jeszcze taki zapach ropy z migadała, to śmierdzi ale jest w tym jakaś dziwna przyjemność.
          • k.messi Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 21:39
            Myślę, że to jest post, który nigdy nie będzie Wam zapomniany... big_grin
            • kachaa17 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:09
              Pewnie tak. Ale żeby nie było, ja się nie zaciągam tymi bąkami tylko jak już czuję to jest to nienormalnie przyjemne. I obce bąki mi okrutnie śmierdzą.
        • hosta_73 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:51
          Hmmm, i ten nick ...😉
        • m_incubo Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 07:31
          Ja też, ale nie napisałam, bo nie uważam tego za "wstydliwe".
          I zapach krowy i surowego mleka.
          • jolie Re: Upodobania, których "należy" się wsty 26.05.23, 08:46
            O, kocham zapach surowego mleka! I spokojnie mogę pić takie ciepłe, świeżo po wydojeniu. Smak dzieciństwa.
      • raphidophora_tetrasperma Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:25
        Wiem o czym piszesz. Jak byłam dzieckiem uwielbiałam wąchać stopy mojej papużki falistej. Wpadałam w jakiś trans, żaden inna stopa zwierzaka już tak nie pachniała
        • hanusinamama Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:31
          Ja stopy kotów smile
          • alina460 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:37
            Lubię zapach stajni.
          • myelegans Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:58
            ja glowy niemowlakow
          • magia Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:08
            oj tak, koty wcstopach maja cos ala dIury, te przestrEnie miedzy palcami i ja tam często nos wtykamsmile
          • taje Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 00:15
            Widziałam krem do rąk o zapachu łapek kota.
      • jeste_m_sobie Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 07:04
        To akurat nie jest, moim zdaniem, ani dziwne, ani wstydliwe. Są pewne badania, które pokazują obniżenie w takich sytuacjach stężenia hormonów stresu. Ja też uwielbiam.
        A ze wstydliwych: lubię oglądać "Nasz nowy dom".
    • suki-z-godzin Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:44
      Z upodobaniem troluję,
      kocham tzw. powieści produkcyjne,
      uważam, że niektórych należałoby karać fizycznie, niezależnie od wieku.
      • magda.z.bagien Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:27
        Ja kiedyś trolowalam na gościu niedzielnym online. Guilty pleasure niestety się skończyło, nie można już komentować.
        Jeśli chodzi o kary fizyczne, generalnie jestem przeciw, ale czasem marzy mi się przywrócenie pregierza i karanie osób publicznych, które kręcą grube wały i obecnie są bezkarne.
        • mid.week Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 12:12
          O taak, taki pręgierz objazdowy, zeby w kazdym miescie i miasteczku ludzie mieli show. Mozna by brac pomidory i zrobic cos na kształt Tomatiny...
        • georgia.guidestones Re: Upodobania, których "należy" się wsty 25.05.23, 09:35
          magda.z.bagien napisała:

> Ja kiedyś trolowalam na gościu niedzielnym online. Guilty pleasure niestety się
          > skończyło, nie można już komentować.

Ja na stronach Radia MaRyja i niezależnej pe el. U ojca rydzyka chyba sie nie da, a na oszołomskie media juz nie mam czasu.
    • simply_z Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:45
      Lubię czytać erotyki pseudohistoryczne albo z kowbojami w tle🤣🤣
      • kandyzowana3x Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:18
        Nie wierze, ze ktos wymyslil westernowe erotyki !!! To niemozliwe
        • dariamax Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:58
          A niby dlaczego nie?
    • mysiulek08 Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:46
      juz bylo, nie raz zreszta smile

forum.gazeta.pl/forum/w,567,175867840,175867840,Moje_male_duze_zawstydzenie.html#p175868563
      • agdzieztam Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:49
        O umknęło mi! Za rzadko tu bywam.
      • chococaffe Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:49
        najpierw sprawdzę czy w tym sie wpisałam.... nie smile
      • alterego72 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:50
        Faktycznie, ale cóż to szkodzi... big_grin
        • mysiulek08 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 18:51
          wcale nie szkodzi, przeciwnie, wiekszy zakres jest wink
    • chococaffe Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:51
      McChicken. Szczęscie, że zwykle mi zupełnie nie po drodze.
    • aniani7 Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 18:56
      Jestem absolutnie uzależniona od Klanu i gotowa uczestniczyć w pikiecie, gdyby chcieli go wstrzymać.
      • sylwianna2018 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:32
        aniani7 napisała:

> Jestem absolutnie uzależniona od Klanu i gotowa uczestniczyć w pikiecie, gdyby
        > chcieli go wstrzymać.

Nie wiedziałam czy się przyznawać ale dodałaś mi otuchy. Oglądam Klan od początku czyli od liceum😀. Zmuszam męża też😃. Zawsze się dobrze ubawimy. Jest to tak specyficzna produkcja i aktorstwo, scenariusz, 😃 że nie mogę się odzwyczaić.
        • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:36
          O to my z mężem lubiliśmy oglądać "Ojca Mateusza"big_grin
          • raphidophora_tetrasperma Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:53
            yannefer napisała:

> O to my z mężem lubiliśmy oglądać "Ojca Mateusza"big_grin

Bogdan też ogląda i mnie zmusza, oglądam jednym okiem i po 5minutach zgaduję kto zabił. Ostatnio chyba zmienili scenarzystę, bo morderca wyskakuje jak filip z konopi pod koniec odcinka. Bez sensu 😒
          • pade Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 22:19
            yannefer napisała:

> O to my z mężem lubiliśmy oglądać "Ojca Mateusza"big_grin

my teżsmile
        • kasiaabing Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:37
          Ja oglądam Klan od podstawówki. Teraz nie oglądam tak często ale kiedyś tak układałam plan dnia żeby zdążyć na Klan.
          • aniani7 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 21:05
            Możesz obejrzeć Klan w internecie za darmo i bez logowania.
        • black_magic_women Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 23:37
          I ja jak jestem u mamy, to z chęcią oglądam "Klan". Tylko wolałabym godzinne odcinki, jak już.
      • default Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:51
        aniani7 napisała:

> Jestem absolutnie uzależniona od Klanu i gotowa uczestniczyć w pikiecie, gdyby
        > chcieli go wstrzymać.

E, to jeszcze nic takiego. Ja oglądam.... Ukrytą prawdę 😛 ale tylko to z tego rodzaju "twórczości". Są jeszcze inne, jakieś Sekrety rodziny czy Dlaczego ja? - ale tamtych nie trawię.
        • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:55
          Ukryta prawda lepsza 🤣
        • raphidophora_tetrasperma Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:57
          Jak tylko gdzieś trafię, to też oglądam. Ale ja tych paradokumentow zupełnie nie odróżniam. Mówisz, że ukryta prawda najlepsza? 😏
          • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 20:00
            Ukryta prawda zawsze dziala się w wyższych sferach niż plebs z Polsatu 😉a nie oglądałam od pandemii to nie wiem jak to teraz wygląda smile
        • magia Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 12:00
          OGlądałam Zdrady regularnie. Zawsze miałam ubaw z przejętej pani psycholozki
          • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 12:53
            Ojaaa! Zapomniałam o tym! To była miazga 😂
          • wkswks Re: Upodobania, których "należy" się wsty 24.05.23, 21:22
            To ja oglądałam kiedyś niemiecką „zamianę żon”- takiego patolstwa to w polskiej tv na darmo szukać😁
            • yannefer Re: Upodobania, których "należy" się wsty 26.05.23, 09:15
              Kiedyś w tv była amerykańska wersja, ale to dawno z 10 lat temu
            • obrus_w_paski Re: Upodobania, których "należy" się wsty 27.05.23, 19:18
              O, ja kiedyś oglądałam to w hiszpańskiej telewizji.
              Zazwyczaj panowie i te nowe panie się nienawidzili, ale pamietam do teraz jednego pana, którego zona była tancerka na karnawałach, przyszła pani na zmianę, powiedziała ze stroje do tańczenia śmierdzą cipka i w ogóle to ona jest we wszystkim lepsza. Facet zafascynowany i bez krępacji mówił przed kamera ze wolałby żeby zona jednak nie wracała smile)
      • amast Re: Upodobania, których "należy" się wsty 28.05.23, 20:00
        > gotowa uczestniczyć w pikiecie, gdyby chcieli go wstrzymać.

Jak ja bym chciała, żeby ten Klan w końcu zdjęli... Nic po południu zrobić nie mogę, bo przecież zaraz będę oglądać Klan. Mąż mówi, że można po prostu przestać oglądać w dowolnym momencie. Głupi jakiś. Nie można. Ale zdjąć by go w końcu mogli, bo strasznie dużo życia zabiera wink
    • raphidophora_tetrasperma Re: Upodobania, których "należy" się wstydzić ;-) 23.05.23, 19:17
      Mam słabość do podrobów. Wszystkich.
      • alina460 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:38
        Wątrobianka i Wątrobianka. Uwielbiam!
        • alina460 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:38
          Watrobka - miało być.
      • heca7 Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:44
        Uwielbiam dobrze uduszone cynaderki z cebulką wink
      • default Re: Upodobania, których "należy" się wsty 23.05.23, 19:52
        No, akurat tego to chyba nie ma co się wstydzić. Jedzenie jak inne. Też lubię wszystkie - no może oprócz płucek.