Dodaj do ulubionych

Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt

24.05.23, 16:10
www.pudelek.pl/krzysztof-stanowski-zarzuca-natalii-janoszek-ze-wymyslila-sobie-kariere-w-bollywood-nikt-jej-tam-nie-zna-6901156347190176a
W wielkim skrócie, pani jakiś czas temu zaistniała w poskim szołbizie, jako "polska gwiazda bollywood". Bywała, udzielała wywiadów, zatańczyła w Tańcu z Gwiazdami, a nawet napisała książkę. Dziennikarze rozpływali się and jej karierą i statusem gwiazdy w Indiach.
A teraz dzięki śledztwu Stanowskiego okazało się, że wszyscy dali się nabrać. Pani udało się zagrać trzecioplanowe epizody czy statystować w kilku kiepskich filmach klasy C i o żadnym statusie gwiazdy nie ma mowy. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Najlepsze, że nikt z profesjonalnych dziennikarzy nie zadał sobie trudu, żeby sprawdzić rewelacje aspirującej celebrytki i radośnie promowano ją gdzie się tylko dało, jako kobietę sukcesu. Ale piękna aferka! smile
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 16:47
      Jeśli ja ją znam z czasów, kiedy mieszkałam w Polsce, a przynajmniej tak mi coś się wydaje, to znaczy, że pani próbowała już kilkanaście lat temu przebić się w Polsce jako gwiazda Bollywood. Kojarzę ją dość na pewno z telewizji śniadaniowej, gdzie ją promowano. Sądzę, że to podobna kariera jak "aniołka VS" Kubickiej, która ponoć była na castingu do pokazu, albo misski mistrzostw Natalii. Wykreowana od początku od końca piarowo.
      • ayelen40 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 17:28
        A Kubicka ma chociaż wzrost na VS czy jak Gaby z Desperatek 1,60 w kapeluszu?
        • alpepe Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:03
          Oficjalnie 1,74
      • simply_z Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 17:46
        Ja ja kojarze z gazetek, typu Zycie na Goraco, cos w ten desen i juz wtedy jakies artykuliki na temat jej wystepow w Bollywood sie pojawialy.
    • arthwen Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 19:03
      Pierwsze słyszę tongue_out Czyli chyba nie udalo się pani wypromować aż tak wink
      • milva24 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:44
        Ja tak samo, nie kojarzę jej.
      • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:17
        Wystąpiła w Tańcu z gwiazdami i TTBZ. Jak dla panny nikt to całkiem niezłe osiągnięcie.
        • arthwen Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 22:38
          Dla mnie to ganc egal, żadnego nie kojarzę, i nawet nie wiem co kryje się pod skrótem (nie, nie musisz wyjaśniać, nie obchodzi mnie smile )
          • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 05:06
            arthwen napisał(a):

> Dla mnie to ganc egal, żadnego nie kojarzę, i nawet nie wiem co kryje się pod s
            > krótem (nie, nie musisz wyjaśniać, nie obchodzi mnie smile )
            >
            to po cholj sie wpisujesz i uczestniczysz
    • krwawy.lolo Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 19:16
      Jak to dobrze, że są jeszcze prawdziwi dziennikarze śledczy, wierni etosowi bezkompromisowego ścigania boliłódzkich szwindli. Alleluja!
      • ayelen40 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:12
        Że też się chłopu chciało...
        • sarah_black38 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:32
          ayelen40 napisała:

> Że też się chłopu chciało...

Też podziwiam tongue_out . Właśnie na głównej jest artykuł, że poleciał nawet do Mumbaju tongue_out
          Ale jak to w szołbiznesie - ,,nieważne co piszą, byle nie przekrecali twojego nazwiska"- czy jakoś tak big_grin
      • figa_z_makiem99 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 19:41
        😀 prawda? Samozwańczy ekspert od kobiet , który pokazuje im gdzie ich miejsce. I panie, które mu przytakują ze śmiechem. Gdyby nie on, nie wiedziałabym kim jest ta pani.
        • krwawy.lolo Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 20:41
          Gdyby nie ten wątek, nie dowiedziałbym się o istnieniu obojga.
          • figa_z_makiem99 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:29
            Stanowski to youtuber, ma tylko maturę i udaje dziennikarza i publicystę. Uroił sobie podobnie jak petarda, że ma monopol na prawdę i może obrażać ludzi. Dziwi mnie uciecha gawiedzi w dowalaniu tej kobiecie, może jeden artykuł bylby zabawny, to co robi ten typ to stalking i nękanie. Ciekawe co jego żona na to?
    • koko8 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:26
      agatha.trixie napisała:

> Najlepsze, że nikt z profesjonalnych dziennikarzy nie zadał sobie trudu, żeby s
      > prawdzić rewelacje aspirującej celebrytki

"Profesjonalni dziennikarze" nawet nie wiedzą o istnieniu tej kobiety.
      • paniusiapobuleczki Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 17:32
        Na imdb można sprawdzić w jakich filmach grała. Gwiazdą nie jest, ale i totalną oszustką tez nie.
        • imponderabilia22 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 09:48
          paniusiapobuleczki napisała:

> Na imdb można sprawdzić w jakich filmach grała. Gwiazdą nie jest, ale i totalną
          > oszustką tez nie.

No właśnie o to chodzi, że ona w tych filmach pojawia się na 5sekund, ona albo jej d**pa, a kreuje się na niewiadomo kogo.

Najlepszy był ten wątek z konkursami piękności. W konkursie brało udział 15 dziewcząt z całego świata, ona Natka jedyna Eurepejka. Zgadnij jaki tytuł dostała? Otóż '',najpiękniejszej Europejki'' 🤦🤣🤣 na tej zasadzie jest wykreowana cała jej ''kariera''... Należało jej się. Choć mam wrażenie, że Obama faktycznie jakiś problem ze sobą - jak się wypowiada, to widać, że oba wierzy w to co mówi.

Swoją drogą skąd miała pieniądze na te wszystkie wyjazdy? Ona od kilkunastu lat lata po świecie na te konkursy i talent show, one nie są prestiżowe, więc nie wierzę, że jej to oplacają.
          • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:02
            Ona promuje jakąś firmę z kryptowalutami, na większości zdjęć ma naszyjnik z ich logo, wpłata sprytnie ten temat do rozmow. Jej cała kariera jest wymyślona, prawdopodobnie sama napisała swoją notkę na Wikipedii (nataliabb)- Natalia Bielsko-Biala. Nawet nazwisko ma wymyślone. Udawane loty prywatnym samolotem, przylot helikopterem na festiwal ( ha ha, jakiś podrzędny, ale w Cannes...), jej kariera jest zmyślona, nawet trailery fałszowała. Patologiczna klamczuvha. Najbardziej niepokojący jest fakt tego zjawiska w mediach, jak łatwo można zmanipulować tłumy.
          • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:11
            Skąd kasa? Milion za kolację...
            • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:17
              Z tym milionem też nie do końca wiadomo jak było. Firma organizująca oświadczyła, że zakonczono aukcję wcześniej i nie doszła do skutku.
            • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:20
              tanebo001 napisał:

> Skąd kasa? Milion za kolację...
              >

Ktoś widział ten milion jak świnia niebo 🙄

Poza tym to miało iść na cele charytatywne.
              • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:21
                No właśnie. I nie widać jakoś tych datków nigdzie. A niewątpliwie by się dziewczyna pochwaliła.
                • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 10:29
                  gaga-sie napisała:

> No właśnie. I nie widać jakoś tych datków nigdzie. A niewątpliwie by się dziewc
                  > zyna pochwaliła.

Moze płacili w Janoszkach?
              • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:59
                Milion to na razie Stanowski ma wyświetleń na You Tubie. Oraz 1 miejsce w karcie na czasie. Po 18 godzinach od opublikowania prawie trzygodzinnego (!!!!) materiału.
                • kitty4 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 31.07.23, 09:55
                  Obecnie jest to już 3 miliony wyświetleń.
          • rosapulchra-0 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 31.07.23, 13:32
            To nawet nie była jej dupa, tylko twarz dokleiła.
    • hanusinamama Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:41
      Stanowski to 1 hejter RP. Pan już nie ma się czym zajmować? Niby tak wysoko aspirował a sam się ploteczkami zajmuje.
      • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:13
        Bo o dziwo na jego kanale sportowym ploteczki się najlepiej sprzedają. Kontent o sporcie ma średnio 20 - 50tys. wyświetleń, a gadanie o dupie Maryni idzie nierzadko przebija milion.
        • hanusinamama Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:58
          Ale to jest tak samo żenujące jak wymyślona kariera...
          • semihora Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 25.05.23, 08:05
            Masz rację. Jest.
        • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 01:37

borsuczyca.klusek
          Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt
          24.05.23, 21:13
          Bo o dziwo na jego kanale sportowym ploteczki się najlepiej sprzedają. Kontent o sporcie ma średnio 20 - 50tys. wyświetleń, a gadanie o dupie Maryni idzie nierzadko przebija milion.

pamiętam tę samą tendencję gdy wydawano czasopismo "NIE", wszyscy mowili, pisali, że to plotki, że szmatławiec itp, a to byla jedyna gazeta, która opierdalała i prawą i lewą stronę polityczną za to jak sie brata z kościolem i jakie pieklo robi kobietom w zwiazku z tym, teraz i w przyszlości. Teraz kobiety ugotowane, to może warto zawalczyć w jakikolwiek sposob o całkowite celebryckie oszustwo medialne, którym nas karmią do porzygu - patrz omena na przykład
          • dzikka Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 31.07.23, 12:52
            No prosze cię, to porównanie to jak porównanie mercedesa do poloneza
    • krwawy.lolo Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 20:43
      Ale ale, czy jej krewny nie był przypadkiem tym słynnym bandytą wj przerośniętej czapeczce z brystolu i w cepeliowskim, sztywnym, okrutnie zdobionym ubranku? Wymachującym kaleką siekierką Janoszkiem?
    • sferoplast Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:00
      To jak rzekomo szalenie popularne w Chinach 'Majteczki w kropeczki'.
    • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:16
      Nie lubię Stanowskiego, ale trzeba przyznać, że dziennikarze pokazani w materiale dali doopy po całości. I nie ważne, że ktoś się zajmuje ploteczkami czy robi śniadaniówkę. Można robić swoją robotę dobrze albo źle, a oni pokazali że nie są nią w najmniejszym stopniu zainteresowani.
      • hanusinamama Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:59
        Śniadaniówka nigdy nie była wiarygodnym źródłem wiedzy. Oni często wiedzą, ze pokazują fejk ale łądnie się prezentuje albo robi oglądalność. Nikt poważny o tej pani nie pisał.
        • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 22:05
          No nie, bo jednak sprzedali i wypromowali produkt dalej. I wiadomo, że nie jest to sprawa życia i śmierci (dużo bardziej oburzają fejkowi lekarze), ale pokazuje podejście do tematu.
    • woman_in_love Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 24.05.23, 21:16
      Pani jest na poziomie sniadaniowki, pudelka, tanca z gwiazdami i wlasnie stanowskiego.😁
    • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 06.06.23, 20:44
      Jest dalsza część bollywoodzkiej inby 😅

www.pudelek.pl/natalia-janoszek-przerywa-milczenie-pozywa-krzysztofa-stanowskiego-bezprawnie-i-bezpodstawnie-naruszyl-moje-dobra-osobiste-6906008452357056a?utm_source=combreak

Ciekawe czy rzeczywiście spotkają się w sądzie i czy w takim wypadku sąd będzie musiał wnikliwie obejrzeć filmy pani Natalii.

www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-krzysztof-stanowski-odpowiada-natalii-janoszek-mialem-nadzieje-ze-ze-wstydu-zakopala-sie-pod-ziemie-6906025539001216a
      • antyideal Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 00:01
        Sąd będzie musiał bardzo uważać, aby nie mrugnąć okiem w czasie seansu, żeby nie przegapić roli naszej gwiazdy, wspołczuję.
      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 10:34

Ciekawe, ze Janoszek nie upubliczniła listy tytułów superprodukcji w których grała i dzięki którym zdobyła tę wielką popularność w bollywood. Ale może to ze skromności...
        Marzy mi się proces z relacją live, jak u Depp VS Heard big_grin
        • pursuedbyabear Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 10:57
          A mnie nie, bo uważam Stanowskiego za śliskiego typa i pospolitego hejtera, który nie ustaje w rozkręcaniu nagonki na dziewczynę. Komentarze pod jego licznymi wpisami poświęconej Janoszek to totalne szambo w wykonaniu stulejarzy.
          Jeśli facetowi uda się spieniężyć swój hejcik, zabierze się za kolejną dziewczynę. A mógłby za swoich koleżków patocelebrytów, no ale rączka rączkę myje.
          • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 11:37
            Glupota nie ma plci, a z tego co pamietam Stanowski jechal tez po facetach
          • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 11:44
            Stanowski wypłynął po raz pierwszy na Nejmanie.
            • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 12:02
              borsuczyca.klusek napisała:

> Stanowski wypłynął po raz pierwszy na Nejmanie.

Aktualnie zneca sie (razem z Mazurkiem) nad prezydentem Wrocławia 😁
              • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:43
                mid.week napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
                >
                > > Stanowski wypłynął po raz pierwszy na Nejmanie.
                >
                >
                > Aktualnie zneca sie (razem z Mazurkiem) nad prezydentem Wrocławia 😁

Znęca sie?
                >
                >
    • alina460 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 06.06.23, 21:07
      A teraz gwiazdeczka została wypromowana na ematce 😂
      • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:42
        alina460 napisała:

> A teraz gwiazdeczka została wypromowana na ematce 😂

Chciałabyś taką "promocje" z twoją twarzą znana wszystkim? Ja nie. Tu sie nie ma z czego śmiać
    • smoczy_plomien Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 06.06.23, 21:13
      Celebrycki pustostan, jak 90% celebrytów. Tajemnica Poliszynela, wszyscy w branży wiedzą, ale nie zależy im na demaskacji, bo jak się zacznie, to 90% głów poleci. Natalia jednak w TTBZ pokonała jakąś Katarzynę, która jest partnerką kumpla Stanowskiego. Widać Natalia nadepnęła Katarzynie na odcisk, a Katarzyna podrzuciła temat znajomemu.
      • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 06.06.23, 21:36
        Robi się coraz ciekawiej 😂
      • rosapulchra-0 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 10:11
        A ja myślałam, że to Stanowski ma problem z Natalią. A tu znajoma podrzuciła temat..
      • zuzanna_a Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 10:57
        no i co, że podrzuciła.
        podrzuciła czy sam wymyślił, nie ma to znaczenia, skoro pokazuje jakich mamy celebrytów oraz dziennikarzy.
        bo akurat tu Stanowski ma 100% racji.
        nie tylko w kwestii tej śmiesznej "kariery" pani Janoszek, ale tego, ze media głupio robią wywiady, nie weryfikują informacji, plotą i powielają bzdury i sami hodują takie patocelebryctwo które w żywe oczy kłamie.
        • pursuedbyabear Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 11:48
          Ale on sam jest patocelebrytą, a dziennikarz z niego taki, jak z koziej dudy trąba. Nakręca taką aferę wokół tej dziewczyny (większości Polaków całkowicie obojętnej), jakby była odpowiedzialna co najmniej za Watergate. A ponieważ temat wyraźnie zażarł wśród jego osobliwych fanów, jestem pewna, że lada moment znajdzie sobie kolejny obiekt do publicznego grillowania.
          • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 11:55
            Stanowski jest bucem, hejterem i niezbyt przyjemnym człowiekiem. Ale też nie można mu odmówić sukcesów biznesowych i publicystycznych. Można ewentualnie zadać pytanie na ile te biznesy były podszyte latami 90'. Ale jak na ten moment nie widziałam, żeby ktoś się do czegoś dokopał.
          • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 12:19
            pursuedbyabear napisała:

> Ale on sam jest patocelebrytą, a dziennikarz z niego taki, jak z koziej dudy tr
            > ąba.

Bardziej Stanowski jest dziennikarzem niż Janoszek aktorką...
    • leosia-wspaniala Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 07:54
      >Najlepsze, że nikt z profesjonalnych dziennikarzy nie zadał sobie trudu, żeby sprawdzić rewelacje aspirującej celebrytki i radośnie promowano ją gdzie się tylko dało, jako kobietę sukcesu.

Profesjonalni dziennikarze nie zajmują się pseudocelebrytkami - bo tych wywiadów to chyba nie udzielała Polityce czy RNŚ? Nie wiem, co to za pani, ale nie wiem też o co aferka - że gwiazdę udawała? W sumie co za różnica big_grin ?
      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 10:38
        Sołtysikowi udzielała wywiadu, a on ma wpisane w wikipedii "filmoznawca". To "bardziej" niż Torbicka big_grin
    • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 12:41
      A bo to ona pierwsza? A jak było z Łukaszem Jakóbiak?
      • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 12:55
        To była inna sytuacja 🙄

Łukasz jakiś swój sukces miał. Problem się pojawił, gdy postanowił zażartować z własnej widowni.
        • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 12:42
          Dokładnie, u Natalii wszystko jest nadmuchane, nawet produkcję statuetek za wygrane konkursy sama zlecała warszawskiej firmie. Albo kardowala zdjęcia z internetu. Ta dziewczyna w wyborach samorządowych startowała...OMG
          • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:32
            Ulotka wyborcza była cudna. Już w niej, lata temu, powoływała się na karierę w Bollywood i Hollywood. W 2014 jeszcze nawet nie świeciła pupą jako ratowniczka w nie-Hollywoodzkiej komedii. Ba, pierwszy jej film, ten który koniec końców nie powstał, jest z 2015. Natalia-wizjonerka chwaliła się kariera, którą widziala w fusach po kawie. Niby nic ale dzięki temu Stanowski ma w ręku dowód na interes społeczny podjęcia tego tematu.
    • kaka-llina Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 12:57
      Obejrzałam ten jego odcinek (ani o nim ani o Natalii nic nie wiedziałam wczesniej) ale moje zdanie? Szacun dla super sciemy! Pobiła ematki z wymyślaniem kariery... Nie wstyd wam teraz? big_grin wink
      • ayelen40 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 13:17
        Ale w sumie nic karalnego nie zrobiła przecież...
        • kaka-llina Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 14:43
          No nie.. Jak piszę szacun za wyobraźnie i to zwłaszcza w tych czasach kiedy tak łatwo wszystko sprawdzić.
          Moim zdaniem zamiast prawników itd.. dziewczyna powinna wyjsc i powiedziec " zobaczcie ale was zrobiłam!! I uwierzyliscie!!!"
          • ayelen40 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 15:05
            I to jest myśl! Bo skoro wyskakuje z prawnikami, to powinna udowodnić, że facet nie ma racji. No i jak zdefiniować wielką karierę? Bruce Willis i Robert de Niro to inna liga, a wielką karierę zrobili obaj. A może któryś jednak większą i dlaczego?
    • briar_rose Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 07.06.23, 15:16
      Kto mając prawdziwą karierę w Bollywood i Hollywood chciałby zostać radnym w Bielsku? xD
    • briar_rose Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 12.06.23, 20:46
      Janoszek chwali się teraz rolą w jakiejś polskiej produkcji i stwierdza, że "Prawda sama się obroni" xD

Ale jaka prawda? Czy to, że teraz zagrała w krótkim metrażu cofa poprzednie kłamstwa odnośnie całej „kariery” czy jak to rozumieć?
    • profes79 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:07
      Pani Janoszek musi mieć niezłe plecy.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29902690,krzysztof-stanowski-z-prawnym-zakazem-mowienia-o-natalii-janoszek.html
      • woman_in_love Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:14
        Raczej prawak Stanowski ma nie po kolei w głowie żeby jechać do Indii w celu "śledztwa". Śmierdzi jakimś stalkerstwem, wendettą albo innym prześladowanie.

Z drugiej strony gdybym była gwiazdą w Indiach i miała swoich fanów, to Stanowski by wiadomo... big_grin
        • pursuedbyabear Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:26
          Piekło zamarzło, ale się zgadzam z woman.
          Srogo trzepnięty typ, a stulejarze ekscytujący się jego "śledztwem" równie porąbani.
      • alpepe Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:14
        Dlaczego? Z tego, co zrozumiałam, to proces dopiero się szykuje, a teraz chodzi o zaprzestanie rozpowszechniania, skoro nie dowiedziono prawdziwości.
      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 23.06.23, 17:14
        Ooo zapomnialam, że Natalia ma swoj wlasny patowątek i wkleilam to u Smaszczowej.
        Domagam się wolnosci slownego gnebienia kariery Janoszek!
    • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 28.07.23, 23:43
      OMG, gość nagrał prawie 3h materiał 😨
      • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 00:27
        Że też się gościowi chciało...
        • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 00:51
          Zarobi na tym grube pieniądze, nawet jak zapłaci karę sądową. Ale swoją drogą wypunktował klamczuchę koncertowo.
          • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 00:54
            Chciało ci się to obejrzeć?
          • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 00:55
            A mi żal tej Janoszek...
            • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 01:57
              tanebo001 napisał:

> A mi żal tej Janoszek...
              >

Zaproś na kolację, bierze bańkę, za ktorą ponoć buduje domy, schroniska dla kobiet maltretowanych
            • imponderabilia22 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 02:18
              To polajkuj jej zdjęcia. Niech dziewczyna ma w końcu jakieś prawdziwe🤣🤦
              • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 05:03
                facet wydal wojne oszustkom internetowym - tak, nas kobiet jest więcej oszustek niż facetow - welman też jest oszustką, no kurde, jak można nie zrobić riserczu?? i niech nikt nie pierdoli, że ona taka zapracowana, ----to niech nie idzie do programu z rana, niech sie wyśpi, a nie łapie byle gówno na small talk poranny
                • seaview Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 07:02
                  > welman też jest oszustką, no kurde, jak można nie zrobić riserczu?

Ooo, co masz na Wellman? 😈
                  Nie trawię tej baby, dostajaącej piany na widok każdej szczupłej i młodej kobiety, ale przede wszystkim, nie wiedzieć czemu kreowanej na mądrą.
          • taje Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 00:59
            Możesz streścić?
    • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 11:13
      A Bomba jej broni natemat.pl/496715,bomba-wymownie-skomentowala-afere-z-janoszek-bardzo-przykry-przyklad
      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 11:32
        Rozumem to Bomba nie grzeszy. Cały ten wywód kupy się nie trzyma
        • marzeka11 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 12:16
          Wypromowana nie tylko przez tabloidy czy śniadaniówki.
      • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:12
        No jak Bomba broni, to wszystko jasne, udział się na tę gwiazdę Bollywood i Hollywood niedobry, stalkujacy Stano. Obejrzałam ten prawie 3 godzinny materiał i było warto! Obraz mediów jaki się tam wyłania jest przygnębiający, przez tyle lat wciskania im kitu, nikt nie powiedział sprawdzam. Dramat.
        • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:21
          merces napisała:

> No jak Bomba broni, to wszystko jasne, udział się na tę gwiazdę Bollywood i Hol
          > lywood niedobry, stalkujacy Stano. Obejrzałam ten prawie 3 godzinny materiał i
          > było warto! Obraz mediów jaki się tam wyłania jest przygnębiający, przez tyle l
          > at wciskania im kitu, nikt nie powiedział sprawdzam. Dramat.

a tam nie powiedział, wszyscy wszystko wiedzą o sobie i wychodza z tego samego założenia jak politycy; no czasami ktos sie przejedzie, kogoś trzeba rzucić na pożarcie lwom, czyli nam zwykłym czytelnikom i dalej będzie sie karuzela kręcic z cyklu kur.a ku.wie łba nie urwie
          • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:35
            No nie do końca. Tak jak pisze Marzeka, to nie tylko pudełkiem i śniadaniówki. Jeżeli gazeta.pl czy wprost piszą o "kolejnym sukcesie Polski" czy premierze na festiwalu w Cannes, nie sprawdzając czy ten film rzeczywiście jest umieszczony na oficjalnej liście, ogólnie dostępnej, to coś tu jest mocno nie halo.
            • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:36
              Pudelki, uwziął się, mój słownik dziś szaleje
            • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 13:38
              Sołtysik mnie zaskoczył w tym gronie. Kto jak kto ale on powinien wiedzieć
              • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:03
                To pokazało, że ci wszyscy "dziennikarze" są zupełnie nie zainteresowani swoją pracą. Zero ciekawości rozmowy czy rozmówcy o dociekliwości nawet nie wspomnę. Odwalić chałturę, polansować się na SM i bajla.
                I ktoś może powiedzieć, że to tylko plotki i celebryty who cares. Ale jaką mamy pewności, że w innych, poważniejszych tematach niusy są lepiej weryfikowane?
                • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:07
                  Jest taki serwis "medyczny" w którym roi się od pseudo zdrowych porad
                  • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:40
                    Sołtysik przeprowadzał z nią wywiad w ramach TVN Fabuła!
                  • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:47
                    mid.week napisała:

> Jest taki serwis "medyczny" w którym roi się od pseudo zdrowych porad
                    >

Właśnie o kontent medyczny obawiam się najbardziej 🙄
                • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:27
                  Jako były dziennikarz powiem tak. Do do nie końca tak jest, że oni "nie są zainteresowani swoją pracą". Po prostu robota w śniadaniówkach nie polega na weryfikacji tematów jak w reporterce czy częściowo w newsach, tylko polega na zupełnie na czym innym, a mianowicie na tzw. 'ogrywaniu tematu'. Redaktor wydania przynosi prowadzącym szpigiel, czyli rozpiskę programu, gdzie jest załóżmy 5 wejść na antenę, czyli 5 wejść z gośćmi programu i daje ogólne wytyczne, kto to przyjdzie, co sobą reprezentuje i o co go zapytać. Formuła takiego programu z góry wyklucza "śledcze drążenie tematu" i dopier*alanie się do gościa. Nawet gdyby takiemu alkoholowemu Sołtysikowi coś tam zagrało w głowie, że z tą karierą pani Janoszek to coś nie halo, to on zasadniczo w tej śniadaniowej formule nie miałby jak tego zdemaskować. Uznano by to brak profesjonalizmu i nieuzasadnioną napaść na gościa. Wyleciałby za coś takiego. IMO pełną odpowiedzialność za fejkową karierę Janoszek i inne tego typu akcje każdorazowo ponosi wydawca, bo to on konstruuje program i zaprasza gości (względnie zatwierdza propozycje osobowe gości zgłoszone przez współpracowników).

I jeszcze pamiętajmy o silnej presji czasu. Śniadaniówka to jest parę godzin codziennego programu. Kupa roboty, zawsze niedomykający się budżet, nerwówka. Tu nie ma chwili do głębszego namysłu, trzeba zapier&alać.

PS. Dalej sfrustrowane kurki, suki z godzin, sumirki pod nowym nickiem i inny pomniejszy płaz forumowy! Czekam na obelgi pod swoim adresem za merytorycznego posta.
                  • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 15:23
                    Riki ja to wszystko rozumiem, również to że Soltysik nie jest dziennikarzem śledczym.
                    Ale pomyśl przychodzi ci laska na kanapę, raz, drugi, trzeci. Farmazoni coś o kolacjach za milion i karierze w Hollywood. I co nawet w przerwie, siedząc na kiblu nie zadałbyś coś trudu, żeby wygooglać jej profil na IMBD?
                    • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 15:37
                      wyżej napisalam, ale zle się podpięłam - to że mam rikiego wygaszonego nie pomaga 🙊 - Sołtysik przeprowadził wywiad z Janoszkową w ramach swojego programu w TVN Fabuła a nie w tv śniadaniowej. W programie poświęconym kinie. Widać tam tez nie może sobie sam dobrac rozmówców i zweryfikować ich dokonań.
                      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 15:39
                        I pomijając już lekkość programów porannych - można w nich znaleźć rady na temat zdrowia, finansów, prawa. Pytanie czy w tych tematach radzą tacy sami specjaliści jaką jest Natalia w aktorstwie.
                        • seaview Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 19:12
                          > I pomijając już lekkość programów porannych - można w nich znaleźć rady na temat
                          > zdrowia, finansów, prawa. Pytanie czy w tych tematach radzą tacy sami specjaliści
                          > jaką jest Natalia w aktorstwie.

Słuszna uwaga.
                        • better.call.kim Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 31.07.23, 09:35
                          Niestety tak, patrz fałszywy „doktor od szumów usznych”. Też nikt nawet nie sprawdził choćby, czy facet ma prawo do wykonywania zawodu.

Ale to nie jest przypadłość tylko mediów. Znam przypadek sporej firmy, która zatrudniła na stanowisko wiceprezesa międzynarodowego oszusta poszukiwanego listem gończym, który praktycznie wszystko miał fejkowe (wykształcenie, doświadczenie, referencje) i nikt nie sprawdził ani jednej rzeczy.

Oczywiście ta sama firma jak zatrudnia szeregowego pracownika, to sprawdza wszystko: dyplomy, poprzednie miejsca pracy itp.
                    • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:41
                      borsuczyca.klusek napisała:

> Riki ja to wszystko rozumiem, również to że Soltysik nie jest dziennikarzem śle
                      > dczym.
                      > Ale pomyśl przychodzi ci laska na kanapę, raz, drugi, trzeci. Farmazoni coś o k
                      > olacjach za milion i karierze w Hollywood. I co nawet w przerwie, siedząc na ki
                      > blu nie zadałbyś coś trudu, żeby wygooglać jej profil na IMBD?

1. Alkoholowy Sołtysik, z tego co mi wiadomo, miał problemy żeby dotrzeć do studia. Od lat zalicza mocny zjazd ogólnej formy. Więc te jego wywiady w śniadaniówkach to zasadniczo "triumf woli" nad zmaltretowanym ciałem i szapo ba , że w ogóle był i działał paszczą.

2. Ale nawet przyjmując, że resztki IQ oraz osobiste silne zainteresowania filmem (prowadził w końcu sporo programów o filmach) spowodowały u niego sięgnięcie po wujka google, to IMO on nie mógłby jej zdemaskować, choćby i chciał.

3. Oglądając w archiwaliach ten jego zachwyt nad oszustką uważam jednakowoż, że nie zrobił nic. Gdyby miał cień własnych podejrzeń, to aż by się nie błaźnił i prowadził program znacznie bardziej powściągliwie.

Reasumując, chłopu chodziło o diengi i o święty spokój. Dużo młodsza baba w domu z permanentnym globus histericus, małe dziecko, problem alkoholowy.... to wszystko wystarczy, aby po prostu odwalać swoją robotę, kasować co miesiąc pensję i mieć wszystko w rowie.

• riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:42
                        *to aż by się nie błaźnił
                        • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:42
                          Kurde, klawiatura mi pada. Powinno być - "to aż tak by się nie błaźnił"
                      • borsuczyca.klusek Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 18:04
                        riki_i napisał:

> 3. Oglądając w archiwaliach ten jego zachwyt nad oszustką uważam jednakowoż, że
                        > nie zrobił nic. Gdyby miał cień własnych podejrzeń, to aż by się nie błaźnił i
                        > prowadził program znacznie bardziej powściągliwie.
                        >

Te zachwyty ich wszystkich nie tylko Sołtysika są jakieś w ogóle żenujące i niesmaczne. O dziwo najbardziej powściągliwy był chyba wytatuowany pan Pomponik, widać że gość działa na wyjebce i mu wszystko jedno.
                        A reszta jakby im ktoś soli pod ogon nasypał na hasło Hollywood. Nie ważne jaki film, z kim, jaka rola i czy w ogóle jakaś. Hameryka panie! Nie wiem kompleksy jakieś czy co?
                  • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:38
                    merytoryczny post - Sołtysik nigdy nie był znawcą kina.
                    Gdybym świeciła twarzą w programie, to sprawdziłabym wszystko, bo to mnie będą pamiętać i hejtować, a nie Magdę, Pawla od zbierania danych nt osoby z którą przeprowadzam wywiad.
                    Wszystkie telewizje w pl nie mają dziennikarzy, mają osoby prowadzące program, celebrytki, dziwolągi itp - z dziennikarstwem nie ma to nic wspólnego.
                    SE, Fakt, Gazeta, Interia,onet tvp, tvn, polsat itp,wszelkie radia, to ten sam szit, nad czym bardzo ubolewam, bo pamiętam jakie to wszystko zamiary miało, a skończyło się jak zwykleuncertain
                    • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:44
                      noi_noi, ja nie wiem, czy on jest (był) znawcą kina, czy nie, wiem natomiast tyle, że w stacjach radiowych na jakieś jego gawędy o filmach regularnie natrafiałem
                      • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 19:38
                        riki_i napisał:

> noi_noi, ja nie wiem, czy on jest (był) znawcą kina, czy nie, wiem natomiast ty
                        > le, że w stacjach radiowych na jakieś jego gawędy o filmach regularnie natrafia
                        > łem
                        nigdy nie był znawcą, pierd...ł farmazony , tylko wtedy kilkadziesiąt lat temu, trudniej było to zweryfikować bez dzisiejszych narzędzi
              • imponderabilia22 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:36
                Ciekawe czy Torbicka dałaby się nabrać
                • marzeka11 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 14:43
                  Oburzający się tym dziennikarz GW bawi, p. Michał Pol szybko go przywołał, pokazując, jak tę kobietę bez sprawdzenia promowali
                  twitter.com/Polsport/status/1685050758805245953?s=20
                  • marzeka11 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:07
                    Oglądam ten program Stanowskiego- i pal licho konfabulacje tej dziewczyny, ale tak naprawdę on punktuje głupotę dzbanniikarzy. Coś niesamowitego, jak łatwo dali się wkręcić.
                    • gaga-sie Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:46
                      Tak, mnie Natalia, czy Stanowski ni ziębią ni grzeją. Najbardziej przerażające jest samo zjawisko, można w ten sposób manipulować tłumami. Teraz jest Natalia, za chwilę będzie jakiś wytwór sztucznej inteligencji.
                      • marzeka11 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 17:49
                        Oczywiście; w sumie dopóki teraz nie wybuchła ta afera, nie miałam pojęcia o p. Janoszek; zaczęłam teraz oglądać, poziom zmanipulowania dziennikarzy przez nią, szokuje. Wszystko można dzbannikarzom wstawić. Jak oni się teraz czują, gdy Stanowski pokazuje, jak pozwalali sobą manipulować:
                      • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:46
                        gaga-sie napisała:

> Tak, mnie Natalia, czy Stanowski ni ziębią ni grzeją. Najbardziej przerażające
                        > jest samo zjawisko, można w ten sposób manipulować tłumami. Teraz jest Natalia
                        > , za chwilę będzie jakiś wytwór sztucznej inteligencji.

Otóż to. Kij z Natalką ale zjawisko jest fascynujące. To w jaki sposób legitymizuje się czyjś status, jak "zarządzac" informacjami na swój temat, jak stosować pół/ćwierć prawdy, co sprawia że poważni, dorośli ludzie jak pelikany łykają newsa, ze podstarzała panna wzrostu siedzącego psa z obfitymi udziskami ma zostać aniołkiem VS... Jak funkcjonują media, lipne festiwale, konkursy siedemnastej kategorii, jak bardzo rozbudowany jest rynek tego typu "atrakcji" dla desperatów z marzeniami/przerośnietym ego/ wybujałymi aspiracjami. Jak kupuje się okładki, jak rżnie firmy i ludzi na kasę z nieisteniejącymi akcjami charytatywnymi na ustach.To jest absolutnie przefantastyczny materiał i jestem więcej niż pewna, że będzie omawiany na niejednym akademickim wykładzie. Na naszych oczach dzieje się scenariusz do filmu na miarę "Kim jest Anna"
                        • alpepe Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:38
                          Jeśli chodzi ci o Kubicką, że udawała bycie aniołkiem VS, to ona, kiedy tę plotę puściła, była jeszcze dość młoda. Od tej ploty zaczęła się jej kariera.
                          • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 30.07.23, 08:34
                            alpepe napisała:

> Jeśli chodzi ci o Kubicką, że udawała bycie aniołkiem VS, to ona, kiedy tę plot
                            > ę puściła, była jeszcze dość młoda. Od tej ploty zaczęła się jej kariera.
                            >

Nie, chodzi mi o to:
                            • alpepe Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 31.07.23, 09:54
                              Haha,nie śledziłam, nie widziałam, mea culpa.
                    • seaview Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 18:14
                      Chyba zbyt optymistycznie zakładacie, że prowadzacych programy, którzy są nazywani mylnie dziennikarzami, w ogóle obchodzi, czy wciskają kit czy nie.
                      • marzeka11 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 18:18
                        No i to powód, kiedy od dawna żadnych takich programów nie oglądam- nie miałam o niej pojęcia, wpadło mi przypadkowo na TT- weszłam i jak się przyjrzałam, tym bardziej widać upadek zawodu dziennikarza. I to, jak łatwo ludzi oszukać w socjal mediach.
    • veryvery Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 19:38
      Zobaczycie że Natalia jeszcze wyjdzie z tego z sukcesem😀. Pójdzie na terapię a później znowu bedzie brylować w śniadaniowkach, udzielać wywiadów oraz pisać książki jak to pogubiła się niegdyś w życiu, jak to jest być osobą z zaburzeniami psychicznymi, stanie się samozwańczą rzeczniczką takich ludzi a media będą się rozpływać
      • rosapulchra-0 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 20:02
        Oby nie.
        Pomijam, że skompromitowała środowisko dziennikarskie i producenckie, ale w te jej obrzydliwe kłamstwa uwierzyło mnóstwo młodych dziewcząt marzących o światowej aktorskiej karierze.
        • rosapulchra-0 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 20:04
          A Stanowski powinien otrzymać jakąś prestiżową nagrodę dostać za to swoje śledztwo dostać.
          • veryvery Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 20:29
            Yyh nie, Stanowski to dziennikarz sportowy, piłkarski, żeby jeszcze z równą gorliwością rozjeżdżał afery w kadrze i pzpn ale nie, ręka rękę myje a na cel obiera sobie osoby takie jak Janoszek - słabe, które nie mogą mu nijak narobić problemów.
            Poza tym ok, demaskuje oszustkę, niby fajnie ale patrząc na profil osobowościowy jego przeciętnego fana to ta demistyfikacja zmieniła się w incelską jazdę bo oto facet masakruje kobietę, wystarczy poczytać komentarze na twitterze, sorry, na iksie
            • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 20:50
              Bo oszustka jest kobietą, tak się składa. Wcześniej masakrował Naimana, Królikowskiego i i innych facetów. Słabe? Podala go do sądu, narobiła kłopotów.
            • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 21:18
              veryvery napisała:

> Yyh nie, Stanowski to dziennikarz sportowy, piłkarski, żeby jeszcze z równą gor
              > liwością rozjeżdżał afery w kadrze i pzpn ale nie, ręka rękę myje a na cel obie
              > ra sobie osoby takie jak Janoszek - słabe, które nie mogą mu nijak narobić prob
              > lemów.
              > Poza tym ok, demaskuje oszustkę, niby fajnie ale patrząc na profil osobowościow
              > y jego przeciętnego fana to ta demistyfikacja zmieniła się w incelską jazdę bo
              > oto facet masakruje kobietę, wystarczy poczytać komentarze na twitterze, sorry,
              > na iksie
              Ale pieprzysz głupoty, ogladasz ten kanał, oprócz dziennikarskiego zera? Oni masakrują cały pzpn, mecze kadry, mecze zagraniczne, debili, którzy chcą się dorobić po jednym patostrzale w twarz itp Wyjezdzasz z incelami?? Janoszek słabe?? Przecież to jest gwiazda uznana na całym globie, bo i Hollywood i Bollywood, litujesz sie nad nią? bo ja nie, przecież jeśli prawdą jest jej całe dosje, to za odszkodowanie od incela, będzie lezec i pachnieć do końca swoich dni. Co za popieprzona logika - no biedna oszustka, tak jak ta z wanny i inne - ja sie na to nie godzę i mam dość oszustów typu Kraśko mówiacy o prawie, typu Kaczor wielki strateg, typu goska majdan z kapelusza, typu dziennikarze, którzy nimi nie są, a się nimi mianują, tak samo jak aktorzy typu Cichopek i bracia ksero.

tego jest już tyle, ze czlowiek zaczyna sie gubić, że to moze z nim jest coś nie takuncertain
              • veryvery Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 21:36
                Chyba z doopy wyciągnęłaś że bronię Janoszek, a poza tym współczuję ci tych wsxystkich frustracji z powodu celebrytów, nie rozumiem tego, ja sie az tak nie zatracam w celebryckim świecie żebym w sercu nosiła poczynania Cichopek czy Rozenek ale przecież ludzie są różni 🤷‍♀️, też mam swoje schizy
                • noi_noi Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:01
                  na cel obie
                  > ra sobie osoby takie jak Janoszek - słabe, które nie mogą mu nijak narobić prob
                  > lemów.
                  ??? skąd wiesz ze jest słaba? Nie zatraciłaś się, to dlaczego piszesz o Janoszek i skąd wiesz kto to i dlaczego jest słaba? Nie napisałam że w sercu nosze, ale mam wkurw gdy pato aktor mianuje się aktorem, a pato celebrytka prowadzi program w powazanej stacji, która uchodzi za praworządną i nabiera ludzi na cała prawde tu i teraz. Stara jestem i serce mi krwawi, gdy oszuści nie mają juz żadnych zahamowań, tylko rżną na pełnej ku..ie cały naród, a ugotowane żaby, my dajemy na to przyzwolenie i uważamy, że tak trochę to można, ale tak bardziej to nie.
                  Oszustwo jest oszustwem, kurestwo jest kurestwem, narkomania jest narkomanią, alkoholizm jest alkoholizmem..... itd, jakkolwiek wszyscy staraliby sie inaczej to nazywać

Btw - widziałaeś w jaki sposób zaczyna sie bronić - pieprzony szantaż emocjonalny na poziomie pato, bo normalny czlowiek zrobiłby to, co napisałam wyżej - lezał pachniał i czekał i liczył ile ten incel mi siana na konto przyniesie
                  • figa_z_makiem99 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:18
                    Za to wasz pseudo dziennikarzyna dla mało lotnych fanów jest niczym Chuck Norris. Mam nadzieję, że zapłaci duże odszkodowanie za hejt. Żenada pseudo dziennikarska.
                    • riki_i Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:33
                      figa_z_makiem99, ja wiem, że 3 godziny to ciut przydużo, ale spróbuj trochę pooglądać ten materiał Stanowskiego zanim zaczniesz wypowiadać autorytatywne sądy.

On ją rozjechał lepiej niż komisja śledcza amerykańskiego Kongresu.

Uwierz mi, tu jest 1000 do 0 dla Stanowskiego.
                      • figa_z_makiem99 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:53
                        Nie wiem kim jest Janoszek, za to wiem, że pseudo dziennikarz rozjechał się sam. Wygląda na msciwego psychola z małym fiutkiem, chyba go odrzuciła. A głupcy nabijają mu kabzę, za chwilę będą płakali, że ich oszukał. Oblech "onanizujący" się przez 3 godziny na ekranie. Gratuluję żonie wspaniałego mężczyzny i eksperta. Rzyg współczesnych czasów.
                        • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:56
                          Oj wyczuwam poważną obsesję na punkcie Stanowskiego. Bardzo poważną.
                          • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 22:59
                            merces napisała:

> Oj wyczuwam poważną obsesję na punkcie Stanowskiego. Bardzo poważną.

Pewnie go odrzucił 🤷‍♀️
                            • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:00
                              Go?
                              • mid.week Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:07
                                merces napisała:

> Go?

Go, ją, to. Obojętne. Wg figi to tak działa - jak sie po kims wozisz to tylko dlatego ze ów ktos dal ci kosza.
                                • merces Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:09
                                  🤦‍♀️
                          • figa_z_makiem99 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:02
                            Zapewne tak smile znam go z Pudelka, ma wykupionych klakierów i dziwi mnie fenomen Chucka Pindolka wśród starszych kobiet na emamie, od gimbazy nie ma co oczekiwać refleksji, ale tutaj? Koleś robi dokladnie to samo, co hejtowana przez niego panna i bezczelnie się na niej wozi. A gawiedź całuje go po stopach pod artykułami smile
                            • tanebo001 Re: Natalia Janoszek i jej bolywoodzki przekręt 29.07.23, 23:05