Dodaj do ulubionych

Prezent on-line dla nastolatka - pilne

25.05.23, 12:12
Rodzice nastolatków 13+, proszę o podpowiedź jaki prezent dla chłopaka, który dotrze do niego online? Muszę komuś poprawić humor, wiem, że lubi gry komputerowe, ale nie wiem co ma na tapecie, a nie zapytam bo to ma być niespodzianka. Czyli jakieś doładowanie do gry odpada. Znalazłam jeszcze coś takiego jak escape room online, ale nie wiem czy to jest fajne rozwiązanie. Poradźcie proszę, nie chcę tak po prostu przelać kasy na jego konto... Z racji m. in. bardzo dużych odległości, odwiedziny odpadają.
Będę wdzięczna za każdą poradę
Obserwuj wątek
    • gaba.m.k Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:19
      Doładowanie do "steam"
      • gaba.m.k Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:23
        Steam to platforma z grami komputerowymi. Popularna.
        • flo-bo Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:27
          Dziękuję!
          • dwa_kubki_herbaty Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 19:32
            Też bym się ucieszyła ;P
    • bruy-ere Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:19
      Dobre słuchawki.
      • feniks_z_popiolu Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:23
        Teleportację już uruchomili smile?
        • gaba.m.k Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:23
          Może przecież poczta wysłać albo opłacona paczkę z jego adresem dostawy
          • bruy-ere Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:27
            Tak to zrozumiałam - zakup online.
            • feniks_z_popiolu Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:45
              ... jaki prezent dla chłopaka, który dotrze do niego online ?...

Ja zrozumiałam, że wysyłka będzie on line i stąd sugestia autorki posta co do zakupu gier.

A swoją drogą to teleportacja byłaby fajną rzeczą c'nie smile?
      • jednoraz0w0 Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:21
        bruy-ere napisała:

> Dobre słuchawki.

Z mikrofonem. Ale to po pierwsze dość drogie a po drugie może już mieć.
        • georgia.guidestones Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:26
          jednoraz0w0 napisał(a):

> bruy-ere napisała:
          >
          > > Dobre słuchawki.
          >
          > Z mikrofonem. Ale to po pierwsze dość drogie a po drugie może już mieć.
          Ale watkodajka chce produkt wirtualny (e-book, audiobook, kurs online, doładowanie w grach) a Ty piszesz ze słuchawki da się wysłać mailem big_grin
          • jednoraz0w0 Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:55
            Nie ja. Słuchawki to nie był mój pomysł, tylko mówię, że jak maja być dla gracza to z mikrofonem. Natomiast jak najbardziej można zamówić online z wysyłka, tyle, że on tego nie dostanie w 10 minut a w parę dni, nie wiem czy w Polsce jest Amazon i jednodniowe wysyłki?
          • bruy-ere Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:56
            Cha, cha, cha, bardzo śmieszne.
            Po prostu zrozumiałam, że zakup ma być online.
    • malia Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:26
      bon prezentowy, do czegoś z różnorodnym asortymentem, gdzie i grę kupi i książkę i inne rzeczy
    • slonko1335 Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 12:44
      a czemu nie doładowanie? paysafecard mój zawsze chętnie przyjmie
    • jkl13 Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:16
      Kasa tak po prostu na konto. Nie rozumiem oporów w tym zakresie. Mój 14 latek najbardziej cieszy się z takiej formy prezentu, bo może nią dowolnie dysponować. Albo wyda na głupoty, albo na doładowania do gier, albo dołoży do czegoś większego. To nie są już małe dzieci, kasa jest najlepszym i najprostszym rozwiązaniem i nikogo taka forma prezentu nie obraża.
    • flo-bo Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:23
      Dziękuję wszystkim ❤ jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły będę bardzo wdzięczna 🙂
      I tak, chodzi o prezent online, żeby jeszcze dzisiaj w przeciągu 2-3 h max dostał i miał lepszy dzień.
      • kaki11 Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:46
        ebook lub audiobook jeśli chłopak lubi czytać i wiesz co, też może się sprawdzić smile
        a jeśli prezent ma dość online ale nie koniecznie tak zostać wykorzystany, to może grupon jako prezent, na jakieś fajne wyjście, zależy od regionu w którym mieszka i kasy którą dysponujesz wybór może być całkiem spory.
      • sajgonetka Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 14:11
        Popularne na urodziny są karty podarunkowe do sklepu z grami
        www.mediaexpert.pl/gaming/produkty-i-doladowania-cyfrowe/doladowania-pc

Jak lubi gokarty to też elektronicznie kupić bilet i obsłudze pokazuje tylko kod.
    • novembre Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 13:52
      Doładowanie / karta podarunkowa online do sklepu z grami, do PS itp.
    • taje Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 20:05
      Zapytałam mojego 13-latka, który najpierw powiedział kasa na konto... Po nacisku, że kasa odpada, stwierdził, że dobra myszka albo słuchawki.
    • flo-bo Re: Prezent on-line dla nastolatka - pilne 25.05.23, 23:52
      Jeszcze raz dziękuję za pomoc🌹🌹🌹

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka