Dodaj do ulubionych

Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy dodatko

25.05.23, 16:53
Ktore dzieci oprocz juz zakonczonego E8 beda jeszcze zdawac dodatkowe testy do szkoly sredniej?
Moja w czerwcu idzie na testy sprawnosci fizycznej do klas mundurowych i sportowych.
Jak u Was?
Obserwuj wątek
    • e-ness Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 17:01
      Mój syneczek test z języka do klasy dwujęzycznej.
      Czysty spontan - nie był wcześniej zainteresowany, ale mu się zmieniło 🤦🏼‍♂️😂
      • ophelia78 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 17:07
        Ale wie ze po klasie 2jezycznej musi zdawać dwujezyczna maturę?
        • hanusinamama Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 17:12
          MUsi czy moze?
        • szeptucha.z.malucha Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 17:53
          Musi język, inne przedmioty może wybrać. Czyż nie?
          • ophelia78 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 18:00
            Język musi.
            Co jest i tyle wkurzające ze język jest dużo trudniejszy a zamienić go na zwykle rozszerzenie nie może.
            • szeptucha.z.malucha Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 18:06
              Ale też jest inaczej przeliczany przy rekrutacji na studia.
              • ophelia78 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 19:03
                Wlasnie podobno nie jest to korzystny przelicznik.
                Korzystny przelicznik to ma matura międzynarodowa po klasie IB jak się idzie na medycynę
              • magia Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 19:12
                w wawie chyba tylko sgh lepiej przelicza egzamin dwujezyczny
    • mea8 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 25.05.23, 17:58
      Mój 6.06 angielski do dwujęza. Ale nie jest to klasa 1 wyboru.
    • jkl13 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 26.05.23, 08:12
      Mój też sprawnościowe do klasy sportowej
    • memphis90 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 26.05.23, 08:31
      Moje ma egzamin do plastycznej i egzamin z angielskiego do szkoły 5 wyboru 🤦‍♀️
    • aguar Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 26.05.23, 09:20
      Mój ma na pewno egzamin z kompetencji językowych do klasy dwujęzycznej (I wyboru) i może drugi taki egzamin do klasy IB, o ile się zdecyduje umieścić ją we wniosku.
    • szmytka1 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 26.05.23, 10:33
      Mój nawet jeszcze szkoły nie wybrał 😆
    • szmytka1 Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 26.05.23, 10:34
      A co się zdaje an takim.egzaminie sportowym? Jakie są ćwiczenia do wykonania? Na czas, na ilość powtórzeń? Jakieś limity, widełki, pkty?
    • brittaanna Re: Rekrutacja- czyje dziecko ma jeszcze testy do 28.05.23, 17:44
      Test do klas dwujęzycznych, angielski. Bez ciśnienia, luzacko podchodzimy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka