Dodaj do ulubionych

Czy ematka założyłaby taką sukienkę?

25.05.23, 17:16
plejada.pl/zdjecia-gwiazd/cannes-2023-wpadka-heidi-klum-sukienka-odslonila-zbyt-wiele/dmfk083 a na ematce nic?
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:25
      Nie, bo:
      -żółta
      -underboob (blee)
      -nie wyglądam jak Heidi K.
      • majenkirr Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:31
        A na drugi raz wrzucaj foto na forum, nie będę godzinami reklam toyoty oglądać.
    • szarmszejk123 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:27
      Brzydko mi w żółtym.
      • gama2003 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:18
        To samo chciałam napisać.

Oraz nie życzę sobie być w gazetach.
    • z_lasu Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:29
      A skąd pomysł, że ematka miałaby się podniecać gołą babą?
    • mae224 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:30
      nie mój kolor.
      • halinahelena Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:34
        Nie. Nie noszę balonów na wierzchu.
    • afro.ninja Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:34
      Mogłabym. smile
    • primula.alpicola Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:39
      Nie. Wolę biust pokazywać od góry.
    • heca7 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:40
      Nie. A to, że odsłoniła zbyt wiele akurat zwykle jest zaplanowane tongue_out Bo nie ważne jak byle mówili tongue_out
    • shellyanna Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:45
      Mam ochotę wziąć i jej ta kiecke poprawić, żeby miała dekolt na gorze, a nie od dołu.
      I taka poprawnie założona, zalozylabym. No może nie żółta.
    • koko8 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:49
      Do pracy nie założyłabym.
    • jednoraz0w0 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:50
      Nie, bo co chwilę by mi ktoś te pelerynę przydeptywał.
    • mama-ola Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:51
      To tak specjalnie przecież, a nie wpadka.
    • andallthat_jazz Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:53
      Nie, bo:
      - zolta
      - swojego pepka nie lubie (wklesly) i nie pokazuje, jak nie musze. Teraz mam jeszcze w nim blizne po laparoskopii, wiec dodatkowo nie
      - zle wygladam w ubraniach z poduszkami
      - zle wygladam w ubraniach pod szyje (wyjatek golf)
      - pokazywanie dolu cyckow wydaje mi sie dziwaczne i przy naturalnym nawet jedrnym biuscie takie scisniecie go splaszczy
      Czyli: nie, nie, nie i jeszcze raz nie.
      -
      • kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 00:45
        > swojego pepka nie lubie (wklesly)
        A jaki powinien być pępek?
        • andallthat_jazz Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 09:00
          Podobaja mi sie wypukle 🙄
          • angazetka Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:28
            A to istnieją takie u dorosłych?
            • hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:26
              W ciązy miałam taki przez chwilę...nie powiem aby to wyglądało specjalnie dobrze.
              • kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 23:37
                Wygląda dziwnie, bo większość ludzkości ma wklęsłe.
            • kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 23:37
              Tak, ale generalnie wypukły pępek to efekt infekcji w trakcie gojenia pozostałości pępowiny albo przepukliny pępowinowej.
    • alexandra1984 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:58
      u mnie by piersi nie wystawaly, nie ma co =D
    • ykke Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:02
      Piękne cycki ma, więc może.
    • ggrr.ruu Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:14
      Nie, brzydka jest.
    • ewka.n Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:17
      Ematka? Czemu nie, przecież ładnej we wszystkim ładnie smile
    • memphis90 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:29
      wiem, która by założyła...
      • jednoraz0w0 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:42
        Ze niby do Afryki? Czy któraś inna?
        • memphis90 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:28
          Dobrze klimat wyczuwasz 👍
    • 71tosia Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:52
      sukienka wyglada jak zasłona a tasiemki na piersiach dość dziewne. W pewnym wieku lepiej trochę więcej zakryć niż odsłonić, nawet jak się jest zadbana 50-latka.
      • pampelune Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:22
        71tosia napisała:

> sukienka wyglada jak zasłona

Ej, a może tak wyglądała kreacja Gabrieli w Kwiecie kalafiora?!

• frntta666 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:29
          No dzięki, dzięki, zniszczyłaś mi wlasnie jedna z ulubionych książek dzieciństwa big_grin
        • szarmszejk123 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:39
          Tak! Właśnie tak! Widzę to!
    • bistian Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 22:11
      Nie rozumiem tego. Całkiem sympatyczna babka z wyglądu, z poglądów nie znam, ale myślę, że nie musi zwracać w ten sposób na siebie uwagę. Poszła para w gwizdek i to jest smutne.
      A ja już tyle widziałem, że mnie to nie rusza. Mogą nawet nago paradować big_grin
      • alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:37
        Musi musi, to jej znak firmowy. Nigdy nie była topową modelką, zrobiła kasę i karierę na takich właśnie prześwitach no i na dziecku z Briatore.
        • snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:58
          Nie jestem fanką Heidi, ale fandzolisz. Babka ma głowę na karku, jest mega inteligentna, utalentowana, zarobiła masę forsę jako przedsiębiorca i producentka Next Topmodel, Queen of Drags i America’s Got Talent. Jest dosyć dobrze znana w Stanach, w Niemczech to taki damski Dieter Bohlen i nie musi się fotografować w prześwitach dla sławy. U niej to trochę tak powoli zaczyna się syndrom, na który cierpi także Madonna, babka, która nic już nie musi, ale nie może przestać.
          • hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:24
            NO czyli ma jednak troche racji...aby o niej pisali musi takie akcje robić....
          • alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 16:26
            No, ale jak to się ma do tego, co napisałam? Ty piszesz o czasach późniejszych, to raz, gdyby nie wpadka kontrolowana ze starym Dżolo, to przepadłaby. I nigdy nie była topmodelką. Owszem, jej ojciec miał łeb na karku, a i ona niezgorsza, ale topmodelką nie była nigdy i karierę zaczęła od udanego zaciążenia.
            • snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:18
              alpepe napisała:

> No, ale jak to się ma do tego, co napisałam? Ty piszesz o czasach późniejszych,
              > to raz, gdyby nie wpadka kontrolowana ze starym Dżolo, to przepadłaby. I nigdy
              > nie była topmodelką.

Każdy może mieć jakąś przeszłość, a jej związek z Briatore był bardzo krótki, więc nie opowiadaj bzdur, że to dziecko z nim coś jej dało. Ona zresztą ma 4 dzieci. Równie dobrze można powiedzieć, że to Seal popchnął jej karierę, ale tak naprawdę, to Heidi zawsze widziała czego chce. I to, że nie była top modelką w niczym nie przeszkadza, bo forsę można w tym biznessie zarabiać też z drugiej strony kamery i to jest jej mocna strona. Moim zdaniem wyszła na tym lepiej niż top modelki typu Kate Moss.
              • snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:47
                Swoją drogą ona pochodzi z Bergisch Gladbach, to niedaleko od nas i mój mąż pracował wiele lat z matką jej przyjaciółki z dzieciństwa i ta znała Heidi z czasów szkolnych i jej zdaniem Heidi była zawsze bardzo ambitna, pragmatyczna i z pruską wręcz dyscypliną. Takie laski nie dają sobie w kaszę dmuchać. Ja ją trochę podziwiam, bo zrobiła maksimum ze swojego potencjału. Sukienka jest jednak straszna, choć żółty jest dla mnie ok.
      • konsta-is-me Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:26
        A w jaki inny sposób na ma siebie zwracać uwagę?
        Co konkretnie innego robi, oprócz bycia ( kiedyś) modelka ?
        Jej poglądy nie mają znaczenia raczej, co najwyżej mogłaby ich użyć ,żeby wywołać jakieś celowe kontrowersje i tyle.
        • mid.week Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:20
          Jest producentką, prowadzi programy które produkuje, ma mase kontraktów reklamowych. Caly czas jest aktywna zawodowo i widoczba w mediach, raczej nie musi skakac w dziwnej kiecce zeby ktos sobie o niej przypomnial. Chyba po prostu to lubi. Lubi zabawe modą, przebieranki i bycie w centrum uwagi. Wolno jej.
          • hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:24
            NO widocznie mało jej zamieszania wokół własnej osoby. Mnie ta kiecka ani ziębi ani parzy ale osoba z tej branży raczej wiedziała co zakłada...wiec musiała miec w tym jakiś cel
            • snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:32
              hanusinamama napisała:

> .wiec musiała mi
              > ec w tym jakiś cel
              >

Hedi jest znana z nieco dziwnego gustu. Oglądałam kilka jej programów i czasem miała na sobie ciuchy, które wolałały estetycznie o pomstę do nieba, ale one lubi dziwnych, progresywnych i kontrowersyjnych, a czasem nawet trochę cudacznych projektantów. To często taka sytuacja win-win, ona się w tym pokazuje i polaryzuje, a oni stają się przez to bardziej znani. To nie jest babka, która chce wyglądać ślicznie i dopasowanie.
    • konsta-is-me Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 00:38
      A o czym mamy pisać?
      Ze goły cycek - no i co?
      Ze zółta- no to żółta, i?
      Ze Heidi Klum lubi na siebie zwracać uwagę strojami, to żadna nowość.
      Co mamy przeżywać?
      • fogito Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 06:59
        historiamniejznanaizapomniana.wordpress.com/2020/12/07/zrekonstruowany-ubior-kobiet-z-kultury-minojskiej/

Daleko jej do starożytnej kultury minojskiej…
        • alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:34
          Minojki przynajmniej nie miały problemu z pocącym się biustem big_grin
          • fogito Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 08:33
            Ciekawa jestem jak to wyglądało w towarzystwie. Kupa bab z gołymi cyckami a wokół panowie. My to jesteśmy pruderyjni w tym XXI wieku
            • tanebo001 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 08:52
              Musiałyby mieć jeszcze ładne a o chirurga wtedy było trudno. Swoją drogą szkoda że Troję nie kręcili zgodnie z faktami historycznymi...
    • akn82 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 07:09
      Gdybym była w Cannes to zdecydowanie tak. Nie jestem Heidi ale jestem sobą i też bardzo dobrze wyglądam 🤭
      • bywalec.varadero Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 07:11
        Seksi smile
    • mid.week Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 07:17
      Jej się nie pomylily okazje z halloween? Przebrała się za chorujacą na żółtaczkę mumię
      • kropkaa Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 09:54
        Dzięki za zdjęcie!
        Ja jako ja - absolutnie nie.
        Ja jako Heidi, a taką pracą i figurą - jak najbardziej.
      • premeda Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 10:05
        Ten pępek w tym okienku jest straszny. I peleryna też do kitu. Reszta ok. No noga mocno już jest ograna i lepiej wygląda przy mocno zabudowanej sukni ale to moim zdaniem.
        • kropkaa Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 10:08
          To jest ich praca. Tak ja ja czasem muszę zrobić coś, co nie do końca lubię, tak samo modelka czasem ma strój od czapy.
        • snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 11:23
          premeda napisała:

> No no
          > ga mocno już jest ograna i lepiej wygląda przy mocno zabudowanej sukni ale to m
          > oim zdaniem.

Ja myślę, że to takie ujęcie. W świetle fleszy nawet najlpesza skóra wygląda często jak księżycowy cellulit. Ale ona ma jak na swój wiek bardzo dobre, wysportowane ciało, nieraz lepsze od tych swoich młodszych kandydatek w Top Model. To widać, gdy się rusza w programie, gdzie często nosi miniówy i rozcięcia, tego nie da się wyretuszować jak na reklamowych zdjęciach. Na temat jej biustu napisano już wcześniej wiele niefajnych rzeczy, że naleśnik i takie tam, ale babka była 4 razy w ciąży, a biustu wytrenować hantlami się nie da.
    • zerlinda Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:17
      Nie, bo nie ma miejsca gdzie bym się tak ubrała. No może w domu, mąż by był zachwycony.
      Kupiłam sobie ostatnio zolta sukienkę, koszulowa len i bawełna. Moja ładniejsza 😄
    • alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:33
      Nie wiem, po co małabym zakładać. Ani to sukienka ładna, ani ja nie mam okazji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka