tanebo001 25.05.23, 17:16 plejada.pl/zdjecia-gwiazd/cannes-2023-wpadka-heidi-klum-sukienka-odslonila-zbyt-wiele/dmfk083 a na ematce nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkirr Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:25 Nie, bo: -żółta -underboob (blee) -nie wyglądam jak Heidi K. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:31 A na drugi raz wrzucaj foto na forum, nie będę godzinami reklam toyoty oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:27 Brzydko mi w żółtym. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:18 To samo chciałam napisać. Oraz nie życzę sobie być w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:29 A skąd pomysł, że ematka miałaby się podniecać gołą babą? Odpowiedz Link Zgłoś
halinahelena Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:34 Nie. Nie noszę balonów na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:39 Nie. Wolę biust pokazywać od góry. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:40 Nie. A to, że odsłoniła zbyt wiele akurat zwykle jest zaplanowane Bo nie ważne jak byle mówili Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:45 Mam ochotę wziąć i jej ta kiecke poprawić, żeby miała dekolt na gorze, a nie od dołu. I taka poprawnie założona, zalozylabym. No może nie żółta. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:49 Do pracy nie założyłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:50 Nie, bo co chwilę by mi ktoś te pelerynę przydeptywał. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:51 To tak specjalnie przecież, a nie wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:53 Nie, bo: - zolta - swojego pepka nie lubie (wklesly) i nie pokazuje, jak nie musze. Teraz mam jeszcze w nim blizne po laparoskopii, wiec dodatkowo nie - zle wygladam w ubraniach z poduszkami - zle wygladam w ubraniach pod szyje (wyjatek golf) - pokazywanie dolu cyckow wydaje mi sie dziwaczne i przy naturalnym nawet jedrnym biuscie takie scisniecie go splaszczy Czyli: nie, nie, nie i jeszcze raz nie. - Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 00:45 > swojego pepka nie lubie (wklesly) A jaki powinien być pępek? Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 09:00 Podobaja mi sie wypukle 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:28 A to istnieją takie u dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:26 W ciązy miałam taki przez chwilę...nie powiem aby to wyglądało specjalnie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 23:37 Wygląda dziwnie, bo większość ludzkości ma wklęsłe. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 23:37 Tak, ale generalnie wypukły pępek to efekt infekcji w trakcie gojenia pozostałości pępowiny albo przepukliny pępowinowej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 17:58 u mnie by piersi nie wystawaly, nie ma co =D Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:02 Piękne cycki ma, więc może. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:14 Nie, brzydka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 18:17 Ematka? Czemu nie, przecież ładnej we wszystkim ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:29 wiem, która by założyła... Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:42 Ze niby do Afryki? Czy któraś inna? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:28 Dobrze klimat wyczuwasz 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 21:52 sukienka wyglada jak zasłona a tasiemki na piersiach dość dziewne. W pewnym wieku lepiej trochę więcej zakryć niż odsłonić, nawet jak się jest zadbana 50-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:22 71tosia napisała: > sukienka wyglada jak zasłona Ej, a może tak wyglądała kreacja Gabrieli w Kwiecie kalafiora?! Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:29 No dzięki, dzięki, zniszczyłaś mi wlasnie jedna z ulubionych książek dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:39 Tak! Właśnie tak! Widzę to! Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 25.05.23, 22:11 Nie rozumiem tego. Całkiem sympatyczna babka z wyglądu, z poglądów nie znam, ale myślę, że nie musi zwracać w ten sposób na siebie uwagę. Poszła para w gwizdek i to jest smutne. A ja już tyle widziałem, że mnie to nie rusza. Mogą nawet nago paradować Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 10:37 Musi musi, to jej znak firmowy. Nigdy nie była topową modelką, zrobiła kasę i karierę na takich właśnie prześwitach no i na dziecku z Briatore. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:58 Nie jestem fanką Heidi, ale fandzolisz. Babka ma głowę na karku, jest mega inteligentna, utalentowana, zarobiła masę forsę jako przedsiębiorca i producentka Next Topmodel, Queen of Drags i America’s Got Talent. Jest dosyć dobrze znana w Stanach, w Niemczech to taki damski Dieter Bohlen i nie musi się fotografować w prześwitach dla sławy. U niej to trochę tak powoli zaczyna się syndrom, na który cierpi także Madonna, babka, która nic już nie musi, ale nie może przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:24 NO czyli ma jednak troche racji...aby o niej pisali musi takie akcje robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 16:26 No, ale jak to się ma do tego, co napisałam? Ty piszesz o czasach późniejszych, to raz, gdyby nie wpadka kontrolowana ze starym Dżolo, to przepadłaby. I nigdy nie była topmodelką. Owszem, jej ojciec miał łeb na karku, a i ona niezgorsza, ale topmodelką nie była nigdy i karierę zaczęła od udanego zaciążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:18 alpepe napisała: > No, ale jak to się ma do tego, co napisałam? Ty piszesz o czasach późniejszych, > to raz, gdyby nie wpadka kontrolowana ze starym Dżolo, to przepadłaby. I nigdy > nie była topmodelką. Każdy może mieć jakąś przeszłość, a jej związek z Briatore był bardzo krótki, więc nie opowiadaj bzdur, że to dziecko z nim coś jej dało. Ona zresztą ma 4 dzieci. Równie dobrze można powiedzieć, że to Seal popchnął jej karierę, ale tak naprawdę, to Heidi zawsze widziała czego chce. I to, że nie była top modelką w niczym nie przeszkadza, bo forsę można w tym biznessie zarabiać też z drugiej strony kamery i to jest jej mocna strona. Moim zdaniem wyszła na tym lepiej niż top modelki typu Kate Moss. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:47 Swoją drogą ona pochodzi z Bergisch Gladbach, to niedaleko od nas i mój mąż pracował wiele lat z matką jej przyjaciółki z dzieciństwa i ta znała Heidi z czasów szkolnych i jej zdaniem Heidi była zawsze bardzo ambitna, pragmatyczna i z pruską wręcz dyscypliną. Takie laski nie dają sobie w kaszę dmuchać. Ja ją trochę podziwiam, bo zrobiła maksimum ze swojego potencjału. Sukienka jest jednak straszna, choć żółty jest dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 12:26 A w jaki inny sposób na ma siebie zwracać uwagę? Co konkretnie innego robi, oprócz bycia ( kiedyś) modelka ? Jej poglądy nie mają znaczenia raczej, co najwyżej mogłaby ich użyć ,żeby wywołać jakieś celowe kontrowersje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:20 Jest producentką, prowadzi programy które produkuje, ma mase kontraktów reklamowych. Caly czas jest aktywna zawodowo i widoczba w mediach, raczej nie musi skakac w dziwnej kiecce zeby ktos sobie o niej przypomnial. Chyba po prostu to lubi. Lubi zabawe modą, przebieranki i bycie w centrum uwagi. Wolno jej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 13:24 NO widocznie mało jej zamieszania wokół własnej osoby. Mnie ta kiecka ani ziębi ani parzy ale osoba z tej branży raczej wiedziała co zakłada...wiec musiała miec w tym jakiś cel Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 00:32 hanusinamama napisała: > .wiec musiała mi > ec w tym jakiś cel > Hedi jest znana z nieco dziwnego gustu. Oglądałam kilka jej programów i czasem miała na sobie ciuchy, które wolałały estetycznie o pomstę do nieba, ale one lubi dziwnych, progresywnych i kontrowersyjnych, a czasem nawet trochę cudacznych projektantów. To często taka sytuacja win-win, ona się w tym pokazuje i polaryzuje, a oni stają się przez to bardziej znani. To nie jest babka, która chce wyglądać ślicznie i dopasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 00:38 A o czym mamy pisać? Ze goły cycek - no i co? Ze zółta- no to żółta, i? Ze Heidi Klum lubi na siebie zwracać uwagę strojami, to żadna nowość. Co mamy przeżywać? Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 06:59 historiamniejznanaizapomniana.wordpress.com/2020/12/07/zrekonstruowany-ubior-kobiet-z-kultury-minojskiej/ Daleko jej do starożytnej kultury minojskiej… Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:34 Minojki przynajmniej nie miały problemu z pocącym się biustem Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 08:33 Ciekawa jestem jak to wyglądało w towarzystwie. Kupa bab z gołymi cyckami a wokół panowie. My to jesteśmy pruderyjni w tym XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 08:52 Musiałyby mieć jeszcze ładne a o chirurga wtedy było trudno. Swoją drogą szkoda że Troję nie kręcili zgodnie z faktami historycznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
akn82 Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 07:09 Gdybym była w Cannes to zdecydowanie tak. Nie jestem Heidi ale jestem sobą i też bardzo dobrze wyglądam 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 07:17 Jej się nie pomylily okazje z halloween? Przebrała się za chorujacą na żółtaczkę mumię Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 09:54 Dzięki za zdjęcie! Ja jako ja - absolutnie nie. Ja jako Heidi, a taką pracą i figurą - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 10:05 Ten pępek w tym okienku jest straszny. I peleryna też do kitu. Reszta ok. No noga mocno już jest ograna i lepiej wygląda przy mocno zabudowanej sukni ale to moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 10:08 To jest ich praca. Tak ja ja czasem muszę zrobić coś, co nie do końca lubię, tak samo modelka czasem ma strój od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 27.05.23, 11:23 premeda napisała: > No no > ga mocno już jest ograna i lepiej wygląda przy mocno zabudowanej sukni ale to m > oim zdaniem. Ja myślę, że to takie ujęcie. W świetle fleszy nawet najlpesza skóra wygląda często jak księżycowy cellulit. Ale ona ma jak na swój wiek bardzo dobre, wysportowane ciało, nieraz lepsze od tych swoich młodszych kandydatek w Top Model. To widać, gdy się rusza w programie, gdzie często nosi miniówy i rozcięcia, tego nie da się wyretuszować jak na reklamowych zdjęciach. Na temat jej biustu napisano już wcześniej wiele niefajnych rzeczy, że naleśnik i takie tam, ale babka była 4 razy w ciąży, a biustu wytrenować hantlami się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:17 Nie, bo nie ma miejsca gdzie bym się tak ubrała. No może w domu, mąż by był zachwycony. Kupiłam sobie ostatnio zolta sukienkę, koszulowa len i bawełna. Moja ładniejsza 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy ematka założyłaby taką sukienkę? 26.05.23, 08:33 Nie wiem, po co małabym zakładać. Ani to sukienka ładna, ani ja nie mam okazji. Odpowiedz Link Zgłoś