Dodaj do ulubionych

Kilka orgazmów dziennie to norma?

26.05.23, 16:44
Pewnie powiecie, że troll, ale chciałam zapytać kogoś bardziej doświadczonego ode mnie, a w realu się wstydzę. Czy facet, który twierdzi, że dla niego kilka wytrysków dziennie jest normą i tak miał we wszystkich swoich dotychczasowych związkach w życiu, jest normalny? Czy to jest rzeczywiście norma czy z nim jest coś nie tak? Wiem, że pytanie wydaje się głupie i na poziomie gimbazy, ja co prawda nie jestem już od dawna nastolatką, ale mam jak na swój wiek bardzo małe doświadczenie w relacjach z mężczyznami i serio nie wiem, a mnie to męczy. Z góry proszę o niewyśmiewanie.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 16:53
      Za mało danych, wiek pana, ilość partnerek, jego stała praca.... Kilka razy może zmarszczyć z sukcesem, jeśli w innych okolicznościach przyrody, to po co ci jakiś seksoholik?
      • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:01
        No właśnie się zastanawiam, pan dużo starszy ode mnie, ma ponad 50 lat, ale mi się akurat zawsze podobali dużo starsi, więc to samo w sobie problemem nie jest. Twierdzi, że nic się u niego w tej kwestii nie zmieniło od 18 roku życia, zarówno jeśli chodzi o popęd, jak i możliwości. Był żonaty przez 10 lat z laską, która podobno też taka temperamentna, twierdzi, że bzykali się po kilka razy dziennie i do tego się przyzwyczaił. Oraz że z wcześniejszymi partnerkami miał podobnie. Ile było tych partnerek, to nie wiem, ale on jednocześnie twierdzi, że bzyka się tylko w stałym związku, obce osoby go nie interesują i że zawsze był wierny żonie, więc to mi do seksoholika jakoś nie pasuje.
        • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:06
          Ulatw sobie zycie i skresl pana.
        • chatgris01 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:12
          Twierdzi sie rymuje...
          • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:11
            miałam napisać to samo!
        • okruchlodu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:28
          Pomyslalabym, że się chwali. Jeśli Ci się podoba to przetestuj ale obawiam sie, że długo tak nie pociągnie lub kolejne razy będą trwały wieki.
    • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 16:55
      Nie, to nie norma. W zadnym wieku. Powaznie pisze.
      • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:02
        Ktos, kto tak mowi, twierdzi jest chory lub/i klamie. To bylaby tortura dla organizmu, nie przyjemnosc. Owszem, moze zdarzyc sie maraton. Ale codziennie? Nope.
      • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:02
        Ok, dziękuję za opinię.
      • bistian Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:09
        andallthat_jazz napisała:

> Nie, to nie norma. W zadnym wieku. Powaznie pisze.

Jasne, że w pewnym młodym wieku, to norma. Tak jest, ale to jest w sumie straszne big_grin
        Miałem kiedyś partnerkę, która miała orgazmy wielokrotne. Sąsiadka jakoś dziwnie się na nią patrzyła, "niech zazdrości", komentowała. Nie była to młódka. Fajne przeżycie. Jak widać, można u obu płci.
        • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:15
          Mowie ze moze byc maraton w stanie zakochania. Ale bite dzien w dzien po kilka razy na stale? Nope. I mam za soba czasy, gdzie chodzilam jak cowboy, bo inaczej sie nie dalo. Ale to byly dni z przerwami. A nie chore majaczenia pana z watku.
          • panna.nasturcja Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 28.05.23, 03:46
            I ten post potwierdza na sto procent, że nie jesteś kobietą a rzeczony organ na zdjęciu był twój. „Chodziłam jak cowboy” - żadna normalna kobieta by tego nie napisała.
    • abidja Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 16:56
      W jakim celu ci to oznajmił?
      Chwali sie,ze taki jurny? Wymaga twojej gotowosci? Tłumaczy tym swojej zdrady?

• nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:06
        To początek znajomości, o żadnych zdradach nie ma mowy. W skrócie to naciska mnie na seks, na który ja nie jestem gotowa, chociaż facet ogólnie mi się podoba, ale potrzebuję dużo więcej czasu, czego on jakby nie rozumie. Twierdzi, że nigdy nie spotkał dziewczyny, która robiłaby taki problem z seksu, że zawsze trafiał na kobiety, które miały nawet jeszcze większy temperament od niego. Nie wiem, co o tym myśleć.
        • ichi51e Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:10
          Ze pan marzyciel
        • bistian Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:11
          nieeznaajoomaa napisał(a):

> Nie wiem, co o tym myśleć.

Widocznie, aż tak bardzo się nie podobał
        • eagle.eagle Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:11
          Myśl co chcesz. Nie musisz się z panem spotykać na jego zasadach. Jak jemu nie pasuje też nie musi z Tobą być.

Po takich słowach ja bym panu podziękowała.
        • alpepe Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:20
          bajkopisarz i manipulator, odpuść
        • triss_merigold6 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:21
          No dobra, trzeba z Tobą chodzić, nie pasujesz do tego pana.
        • stasi1 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:36
          Skoro różnicie się w podejściu do tego seksu to po co ci to ciągnąć? Później pewnie będą same problemy
          • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:38
            Właśnie tego się obawiam, stąd wątek.
            • riki_i Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:14
              Facet stary , a głupi. Duby smalone pociska. W wieku 50+ można sie bzykać całą noc, ale akurat nie w formie wytrysków jeden po drugim. To domena młodych chłopaków. A pan 50 to raczej mając zawory wyćwiczone na tyle, aby kontrolować wytrysk. Dla mnie ten klient śmierdzi z daleka, najprawdopodobniej chodzi mu tylko i wyłącznie o jak najszybsze zaliczenie Ciebie i umyślił sobie, że wpierając farmazony o swoich wielgachnych możliwościach i potrzebach szybciej skłoni Cię do przejścia do rzeczy. Uciekać.
              • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:50
                Amen! 🙄
              • la_mujer75 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:58
                Też tak myślę.
            • stasi1 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 28.05.23, 15:30
              No to masz odpowiedź, wystarczy posłuchać większości. Chyba że chcesz spróbować jak to jest tylko bez lokowania w tym uczucia
        • pitupitt Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:42
          Facet zmyśla. Najprawdopodobniej wykombinował sobie, że jak zacznie opowiadać bajki, jak to inne kobiety są chętne zawsze i wszędzie, to ty też poczujesz się w obowiązku też taka być, bo inaczej wyjdziesz na nienormalną, oziębła, ...UJ wie co jeszcze. Manipulator i tyle.
        • alex_vause35 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:43
          Jesssu odpuść sobie tego kogucika.
        • memphis90 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:58
          A z kim aktualnie pan realizuje swoje „kilka wytryskow dziennie”, jeśli nie z Tobą?

Ja bym wiała.
        • okruchlodu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 22:03
          Eeee, tani chwyt marketingowy.
          • taniarada Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 23:22
            okruchlodu napisała:

> Eeee, tani chwyt marketingowy.
            U kobiety to możliwe ,nie u faceta .Bo to bzdety .
    • suki-z-godzin Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 16:59
      Musi dużo walił konia.
      • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:03
        O tym tez pomyslalam.
      • mid.week Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:09
        suki-z-godzin napisała:

> Musi dużo walił konia.
        >

Co za rzeźnik 🙄
      • taniarada Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 23:21
        suki-z-godzin napisała:

> Musi dużo walił konia.
        >
        To przymus nie orgazm.
    • eagle.eagle Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:04
      Tak.
      Nie każdy tak ma, ale to nic nadzwyczajnego.
      • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:08
        Nie, nie zgodze sie. Raz na jakis czas ok. Ale dzien w dzien, to juz nie jest norma. Albo konfabulacja, albo za czeste jechanie na recznym.
        • eagle.eagle Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:09
          To że ty na takiego nie trafiłaś nie znaczy że takich nie ma.
          • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:23
            Oczywiscie, ze sa. Tak samo jak baterie duracell i kroliczki. Tylko, co to sie ma do jakosci seksu, to juz nie wiem. 🙄
            • eagle.eagle Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:40
              andallthat_jazz napisała:

> Oczywiscie, ze sa. Tak samo jak baterie duracell i kroliczki. Tylko, co to sie
              > ma do jakosci seksu, to juz nie wiem.

Wiem, że możesz nie wiedzieć.
              • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:49
                Uuu jak mnie urazilas. 😂
          • suki-z-godzin Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:30
            No, podobno na auto moto wszyscy tacy jurni.
            • pitupitt Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:45
              Taaa, a w realu na 100% jest słabiutko...
            • gama2003 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 20:23
              A na ematce to 150% zaglądających tu panów.
          • okruchlodu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 21:32
            Ze stała partnerką, w wieloletnim zwiazku, w wieku 50+?
            Na początku związku- tak,
            w wieku 20-30 lat- tak,
            z różnymi partnerkami- tak, uwierzę.

Kombinacja tych trzech czynników nie wróży tak optymistycznie.
      • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:20
        kiedy taki pan "nic nadzwyczajnego" upycha te trzy erupcje dziennie? a co, jak na stanie jest czterolatek, dwulatek i noworodek?
    • ggrr.ruu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:06
      Przez jakieś pierwsze dwa lata związku możliwe smile
      • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:10
        Rly? przeczytaj to, co pan jej powiedzial... 🙄
        • ggrr.ruu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:12
          Mówię o moich doświadczeniach, nie wykluczam że inni mają inaczej. Choć w sumie w jednym związku to chyba nawet dłużej ta faza trwała, ale też sporo byliśmy osobno, więc potem nadrabialiśmy zaległości
          • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:19
            No widzisz, wiec nie lupanka kazdego dnia po kilka razy. Odnosze sie do wypowiedzi pana i nakreslonej sytuacji. To nie brzmi dobrze a bardzo przedmiotowo.
            • ggrr.ruu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:32
              Kilka razy nie, ale w obecnym związku przez pierwsze dwa lata to raczej codziennie było. W sumie nie miałabym nic przeciwko wróceniu do tego 🙄
              • shellyanna Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:38
                Codziennie jak najbardziej, nic dziwnego. Ale codziennie o kilka? 🙃
                • mikams75 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:43
                  faceto pewnie konczy w minute, bo tak normalnie to by sie nie dalo tego wcisnac w grafik dobowy.
                  • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:22
                    o, właśnie.
              • la_mujer75 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 20:00
                Codziennie tak, ale nie kilka razy dziennie codziennie, zwłaszcza w wieku 50+
    • m_incubo Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:10
      Ale tak same z siebie? big_grin
      • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:14
        Nie, ręką, stopą, ustami, od przodu, od tyłu itd. i tak podobno codziennie, po kilka razy dziennie, przez 12 lat związku, w tym 10 lat małżeństwa. Możliwe to w ogóle?
        • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:20
          Taaa 😂😂😂
        • m_incubo Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:23
          Mało wykonalne, jeśli wziąć pod uwagę takie przyziemne elementy życia codziennego jak wyjazdy, delegacje, ciężki dzień, gorączka, grypa żołądkowa.
          Seks codziennie generalnie nie jest niczym nietypowym, ale tak, jak koleś opisuje, to już grubszy problem.
      • milva24 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:15
        big_grin już to widzę oczami duszy. Jadę autobusem aktualnie nagle...
        • milva24 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:15
          * aż tu nagle
          • malaperspektywa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 18:07
            Mokre, lepkie gacie. Brrr....
    • szansanalans Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:16
      Mitoman, tylko w jakim celu tak sciemnia?
      • milva24 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:19
        Ponoć chce żeby autorka się z nim przespała. Po takich wynurzeniach to już chyba nie chciałabym mieć nic do czynienia z tym panem. Od razu mi się scena z tego filmu z tym niedomytym Włochem i porwaną Polką przypomniała (nazwa filmu uciekła mi z głowy) gdzie gość próbował podniecić panią prezentując jak inna go obsługuje seksualnie.
    • larix_decidua77 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:18
      Nie to nie norma. Ja bym wiała, bo jak taki wiecznie nagrzany to pewnie średnio toleruje okres, ból głowy, nie chce mi się itp
      • bistian Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:26
        larix_decidua77 napisał(a):

> Nie to nie norma. Ja bym wiała, bo jak taki wiecznie nagrzany to pewnie średnio
        > toleruje okres, ból głowy, nie chce mi się itp

Ze dwa lata może mieć taką intensywność, w dłuższy czas, nie wierzę. Wtedy okres nie przeszkadza big_grin
        Kobiety też bywają napalone i mogą mieć często ochotę. Osobiście nie wierzę w brak ochoty u pań, widocznie pan jest wersją zastępczą. Panie wybierają panów awaryjnych, a potem się dziwią, że są ludzie, co mają inaczej.
        • larix_decidua77 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 09:28
          >Kobiety też bywają napalone i mogą mieć często ochotę.
          Ktoś mówi że nie? Jednak na bzykanie 3 czy 5 razy dziennie, dzień w dzień mało kto ma czas i ochotę. W weekend spoko ale w tygodniu?
          • malaperspektywa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 18:13
            A gdzie czas na inne zainteresowania? Pracę, hobby, dzieci, czytanie, film, emamę? Jakiś rozwój intekektualny?Tylko sex i sex? Wykonczyła bym się. A tak serio, to świr, mitoman i nic dobrego z tego nie będzie. Od wariatów należy trzymać się z daleka.
    • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:18
      Nie spotkałam się, ale w twoim przypadku i tak chyba nie jesteście zbyt kompatybilni?
      • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:37
        To początek znajomości. Ogólnie wiele nas łączy, ale pod tym względem to chyba rzeczywiście jesteśmy całkowicie niedopasowani, właśnie to sobie uświadamiam. Chociaż u mnie to głównie kwestia mojego braku doświadczenia oraz jego braku doświadczenia w relacjach z takimi kobietami jak ja. Ogólnie na niego lecę i myślę, że gdyby dał mi więcej czasu, to w końcu sama bym mu wskoczyła do łóżka i wtedy kto wie, co by było. Ale jego ciągłe naciski i presja powodują, że coraz bardziej się wycofuję.
        • pani_tau Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:52
          Wszelkie naciski na seks, a zwłaszcza tak bezczelne, powinnaś kwitować wzruszeniem ramion a zaraz potem oddalać się w sobie wiadomym kierunku jednocześnie wykreślając danego pana z listy znajomych i to obojętnie jakiego rodzaju.

• okruchlodu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 23:18
          Twoje odczucia są jak najbardziej naturalne. Nic tak nie zabija ochoty na seks niż wymuszanie, szczególnie, że pan wykorzystuje bardzo oczywistą manipulacje. Nie sądzę, że to kwestia Twojego braku doświadczenia, czy braku dobrania. Raczej dobrze działający instynkt samozachowawczy, który próbuje Ci powiedzieć 'coś tu jest grubo nie tak'.
        • eriu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 02:15
          To nie jest jego brak doświadczenia. To burak po prostu i trzeba wiać od niego. Każda osoba, która słyszy, że druga osoba nie jest gotowa na seks a nalega i jest głucha na to co mówi druga osoba i naciska to fatalny partner. Nie będzie słuchać czego druga osoba potrzebuje w łóżku tylko będzie myślała o sobie. Nie mówiąc o tym, że jest tam gdzieś element niebezpieczeństwa, bo gdzie ta osoba przestanie słuchać i zacznie mieć szacunek dla Twoich granic? Przecież już tego nie robi. Czy przestanie jak będzie Cię bolało? Czy przestanie jak poprosisz? Po prostu nawet nie idź dalej z takim dziadem i nie próbuj się przekonać, żeby Cię nie skrzywdził.
          • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 07:28
            10/10. Takie naciski na początku znajomości wg mnie świadczą o niedojrzałości i kojarzą mi się z jakimś napalonym nastolatkiem, który musi, bo się udusi i żąda od dziewczyny dowodu, że jej zależy. W starszym wieku już zawsze faceci to ogarniali. Inaczej nie wyobrażam sobie związku z taką osobą. Jak będę chora albo wykończona po ciężkim dniu, a on nie dostanie tych swoich obowiązkowych kilku razów, to co? Strzeli focha, czy będzie oczekiwał jak Riki 5- minutowego beznamiętnego wypięcia? Do odstrzału.
            • eriu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 09:30
              No mi się kojarzy z takim co go nie będzie go obchodziło, że np. nie jesteś wystarczająco podniecona i po prostu boli bo za wcześnie albo zabolało w tej pozycji ale on będzie kontynuował, bo się musi wyżyć burak jeden. Do odstrzału. Zablokować numer.
              • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 10:42
                Wg mnie jednak zdrowy człowiek nie ma tak, że codziennie, dzień w dzień, chce mu się po kilka razy, nigdy nie ma choćby gorączki, nie jest zmęczony, zestresowany, po ciężkim dniu czy nieprzespanej nocy. Bycie takim seksrobotem jednak kojarzy mi się z jakimś zaburzeniem.
                • bistian Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 11:18
                  marta.graca napisała:

> Wg mnie jednak zdrowy człowiek nie ma tak, że codziennie, dzień w dzień, chce m
                  > u się po kilka razy, nigdy nie ma choćby gorączki, nie jest zmęczony, zestresow
                  > any, po ciężkim dniu czy nieprzespanej nocy.

Młodzi tak mogą mieć przez jakiś czas, u starszych to będzie objaw choroby lub wielkiego stresu. Było kilku znanych Polaków z taką reakcją z powodu choroby.
                  Ogólnie, to świństwo, człowiek się zmęczy, spoci, a fuj
                  • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 11:20
                    Raczej chyba tacy baaardzo młodzi, w okresie dojrzewania.
            • auksencja15 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 22:07
              Widzę ze riki na emamie stał się synonimem jakiegoś oblecha 😂
              • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 22:20
                Dzielnie na to pracuje cały czas smile
                • auksencja15 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 22:26
                  „Kocurkuje”
              • angazetka Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 22:35
                Ciekawe dlaczego...
        • black_halo Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 13:01
          nieeznaajoomaa napisał(a):

> To początek znajomości. Ogólnie wiele nas łączy, ale pod tym względem to chyba
          > rzeczywiście jesteśmy całkowicie niedopasowani, właśnie to sobie uświadamiam. C
          > hociaż u mnie to głównie kwestia mojego braku doświadczenia oraz jego braku doś
          > wiadczenia w relacjach z takimi kobietami jak ja. Ogólnie na niego lecę i myślę
          > , że gdyby dał mi więcej czasu, to w końcu sama bym mu wskoczyła do łóżka i wte
          > dy kto wie, co by było. Ale jego ciągłe naciski i presja powodują, że coraz bar
          > dziej się wycofuję.

Nie, on jest o wiele bardziej doswiadczony od ciebie i dlatego stosuje te techniki manipulacji. On stosuje na tobie negging - inne kobiety to sa niby takie napalone i chce ci wyraznie powiedziec, ze oczekujeod ciebie, ze bedziesz sie starala im dorownac. To jest ta sama klasa co "mamusia zawsze robila wystawne sniadanie" a domysle "postaraj sie dorwnac". Wiec robisz te wystawne sniadanie a on sie wtedy przypierdala, ze niedosmazylas jajenicy a mamusia zawsze robila taka idealna. Wiec nastepnym razem robisz jajecznice wedle przepisu szefa trzygwiazdkowej resturacji ale kochana, wybralas jakies takie lekko gorzkie pomarancze na sok a mamusia zawsze wiedziala jakie sa idealne. Kobieta z silnym poczuciem wlasne wartosci juz po pierwszym tekscie pokazalaby drzwi, kobieta z nizszym ostatecznie po drugim trzecim pierdolnelaby ta jajecznica. KObieta bez poczucia wlasnej wartosci napisalaby na forum posta o tym, ze facet jej sie bardzo podoba ale ma wysokie wymagania kulinarne ale on nie jada poza domem, tylko w domu oczekuje wystawnego sniadania, obiadu i kolacji i wcale od tego nie tyje.

Uciekaj, intuicja wyraznie ci mowi, ze cos jest nie tak.
    • borsuczyca.klusek Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:25
      Run girl run
      • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:29
        Co jej zle zyczysz? Popsulas sie. ☹️
        • borsuczyca.klusek Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:31
          Życzę jej, żeby uciekła i to jak najszybciej 🙄
          • mid.week Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:32
            Maja sie bawic w gonienie króliczka?
          • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:41
            Ok, zle zinterpretowalam. 😅 Niepopsuta jestes. 🌺
    • 18lipcowa3 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:34
      Myślę że ten pan fantazjuje.
    • laurielle Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:35
      Zapala mi sie czerwona lampka, bo tak moze byc z fazie maniakalnej ChAD. Oczywiscie, nie da sie tego zdiagnozowac wylacznie na tej podstawie, ale radzilabym pana dlugo i uwaznie poobserwowac pod tym katem.
    • shellyanna Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:35
      Musi mieć sporo czasu…
      • suki-z-godzin Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:40
        Albo przedwczesny wytrysk.
        • bistian Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:59
          suki-z-godzin napisała:

> Albo przedwczesny wytrysk.

Takie gadanie. Jeśli chłopak jest młody, napalony i bez większych doświadczeń, to wiadomo, że reaguje szybko. To nie jest żadna wada fabryczna, tylko wynik działania emocji. To się zmieni z czasem.
          Jeżeli komuś to nie pasuje, niech sobie weźmie dużo starszego, w u którego już tak wszystko nie działa i który już widział to i owo i tak go to nie rajcuje.
          Pamiętam, jak w młodym wieku partnerka też reagowała przesadnie. Idziemy na spacer, a ona mnie informuje, że się podnieciła i ma reakcję organizmu, żeby nie mówić wprost wink
          Młodość tak ma. A jeżeli panią pan nie kręci, to niech sobie odpuści, szkoda chłopa.

Ja mam znajomą, spotykaliśmy się czasami, pasowaliśmy sobie i to się nie zmieniło. Były jakieś okresy zamrożonych kontaktów ze względu na osobne związki, ale kontakt nigdy nie był urwany, czasami po przyjacielsku sobie porozmawialiśmy tylko i wyłącznie. Jeżeli jesteśmy wolni, potrafimy się umówić na seks, przy okazji organizując sobie atrakcyjnie wspólny czas. Ale my się nie oszukujemy i wiemy, czego potrzebujemy.
          • andallthat_jazz Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:03
            Ty czytasz? Pan ma ponad 50 lat i wedlug niego rznie po kilka razy dzien w dzien. 🤪😂 juz go widze jako bezrobotnego onaniarza/mitomana. Mlody chlopak 😂😂😂
            • taniarada Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 23:26
              Leci na dopalaczach ,jeśli to zymyślona historia .Dwa tak ,ale więcej nie .Nawet wiagra nie pomoże .
          • okruchlodu Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 23:35
            I co w tym dziwnego, że laska ma ochotę na seks, gdy jest blisko mężczyzny, który ją kręci? Bardzo naiwne jest to wyobrażenie, że kobieta myśli o seksie tylko w momencie, gdy trafi już z kimś do łóżka i potrzebuje jakiejś dodatkowej stymulacji, żeby mieć 'reakcję fizjologiczną'.
    • princesswhitewolf Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:42
      Dziecko, odpusc go sobie. To erotoman gawędziarz i stanowczo za stary dla Ciebie. Ma zone
    • tanebo001 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:43
      Da radę
      • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 17:53
        Skąd wiesz?
        • tanebo001 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:01
          Przyjdź to się przekonasz.
          • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:58
            Mój mąż jest świetnym kochankiem, nie muszę go zastępować, zwłaszcza prawiczkami.
        • suki-z-godzin Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:02
          Patrz moj post wyzej:
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,176064082,176064082,Kilka_orgazmow_dziennie_to_norma_.html?p=176064172
          • tanebo001 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:23
            Trening czyni mistrza
            • marta.graca Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:57
              Nie, trenując sam nie nauczysz się być dobrym kochankiem.
        • arthwen Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:52
          Skoro to tanebo to ani chybi z doświadczenia. Nie, wróć big_grin
    • lella_two Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:11
      Mitoman i manipulator albo seksoholik- w obu wypadkach do odstrzału.
    • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:29
      ja Ci radzę:
      zainspiruj się wątkiem o zboczeństwach, zawlecz go do łóżka i napędź mu porządnego stracha.
      • nieeznaajoomaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 18:41
        Haha, dzięki, może tak spróbuję 😂 😂 😂
      • lella_two Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:29
        Weź, jeszcze jej padnie na zawał i zostanie gwiazdą tabloidów😎
        • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:49
          :~D
      • arthwen Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 20:55
        Gorzej jak mu się spodoba...
        • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 21:16
          taki samiec alfa, który ma ochotę 3x dziennie a samiczka musi się dostosować, pięknie zapewne będzie wyglądał z korkiem analnym, komu by się nie podobało...
          • arthwen Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 01:38
            Kto wie, może wtedy będzie miał ochotę 6 razy dziennie, 3 z korkiem, 3 bez wink
            • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 15:58
              czekaj...

no dobra, to niech ona podwiesi go pod sufitem w takiej uprzęży, knebel tu, korek tam, i tup, tup, pójdzie do pracy.
              • auksencja15 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 22:09
                Proponuje pegging, bo 3 razy dziennie może nie on ją, a ona jego big_grin
    • nellamari Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 26.05.23, 19:48
      Stawiam na uzależnienie od porno
    • hukers Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 01:55
      Kilka wytryskow dziennie to sporo. Jednak kluczową kwestią jest, ile tych wytrysków miał samozielnych, by hmsellf.
    • maszkaroni Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 07:37
      Bromu mu do zupy dosypuj to się wyciszy.
    • saszanasza Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 07:46
      Myślę, że jeśli pan traktuje związek przez pryzmat ilości dziennych orgazmów to znaczy że stawiając sprawę tak jak opisałaś wymusza na tobie pewne „zachowanie”. Pogoniłabym gościa, mówiąc, że dla ciebie normą jest orgazm raz w tygodniu i tak miałaś we wszystkich swoich dotychczasowych związkach, albo…..(odpowiedz nr dwa) w związku z tymm że dla ciebie normą jest orgazm raz w tygodniu, nie bedziesz od niego wymagała aż takiego heroizmu😅
      • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 16:02
        właściwie, to dlaczego on by nie miał JEJ zapewnić trzech orgazmów dziennie? może od tego powinna zacząć.

słyszałam, że to bardzo prozdrowotne i wiele kalorii spala.
    • kropkaa Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 08:55
      Ciekawe, jaką pracę ma pan i jaką miała żona, bo ciężko mi sobie to logistyczne wyobrazić. Chyba, że pan pracuje w branży porno, wtedy to miałby sens.
      • stephanie.plum Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 16:00
        też mi to przyszło do głowy...
    • figa_z_makiem99 Re: Kilka orgazmów dziennie to norma? 27.05.23, 10:12
      Troll seksoholik? Czy dziewoja, której imponuje jurny kawaler? Ależ skąd przecież to normalne, a jak mu się znudzisz będzie zaliczał twoje koleżanki i mieszkaniówki w mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka