Dodaj do ulubionych

Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej!

26.05.23, 20:22
E-matce uderza hormonalnie na dekiel i mamy:
- watki o zabarwieniu mocno erotycznym (gdzie juz nawet swieta daniela sie w poscieli tarza)
- oburz e-matek swietojebliwych na ten stan rzeczy (oczywiscie obrywaja wypatrzone osoby)
- watki creepy, gdzie chcecie byc pochowane
- watki o kuriozalnych tytulach "wscieklosc i bezsilnosc", czy jak to lecialo
Ogolnie wreszcie e-matka daje czadu. A nie slodko pierdzace smety. Prosze nie dawac mi bana w najblizszym czasie.
Ps. Nie tylko e-matce temperatury ryja beret. W ciagu paru tygodni obserwowalam przedziwne zachowania obu plci i zostalam uraczona 4 numerami telefonow, jak "bym chciala". 🙄😂🤦‍♀️ Ogolnie pogoda daje popalic. 😂😂😂🤪
1
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:27
      Y-yy?
      1. Odwal się od danieli i jej świętości, jasne?! suspicious suspicious suspicious
      2. Jakieś linki na poparcie tych słów?
      3. Takie zawsze bywały, bez względu na porę roku.
      4. Może spójrz na swoje wątki, ich tytuły, a przede wszystkim zawartość? suspicious

Pogoda daje popalić. Widać właśnie 🙄
      • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:38
        Ehh, Rozyczko. Ja pisze o burzy hormonow, nie deprecjonuje danieli w pierzach, tylko doceniam, ze tez dala sie poniesc. Watek o pogrzebie masz na pierwszej stronie. Nie bede sie schylac, bo mi w krzyzu strzyka. 🙄 Moje watki? O rekrutacji, jedzeniu, butach, spiciu sie przed 3 dniami? Wez tabsa i daj na luz rozyczko. 🙂 Wiosna!
        • gama2003 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:45
          Dała się ponieść rządzy, bo leży rano pod renifarami ?
          Jak już masz się czepiać, to napisz, że wraz z wiosną powinna już leżeć pod kołderką w bratki ! Zaspała znaczy !

Nie wiem czemu, ach wiosna i hormony ! mam wrażenie, że wątek ten rozpoczął facet.
          Facetoalert mi zawył ijaija.
          Ijaijaijaija.....
          • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:55
            To go wylacz. Bo jednak sie myli. Mam wiecej estrogenow niz testosteronu. Ale nie bede po raz kolejny udowadniac. Ban w tym czasie... No nie. Przetrzep stare watki i bedziesz miala oglad jakiej plci jestem.
        • rosapulchra-0 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:41
          A co mi po takiej wiośnie? Siedzę w domu 24/7 i obojętne mi, czy na zewnątrz ciepło czy zimno, jasno czy ciemno. Niech się inni cieszą.
    • simply_z Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:31
      hahhahahah w punkt
    • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:37
      Co tak dużo wątków piszesz?
      • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:56
        Bo mi sie nudzi i czekam na egzamin. I wyniki. 🙄
        • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:04
          Z czego egzamin?
          • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:13
            Dlaczego pytasz? Chcesz dowalic, to wal juz teraz. A jak pytasz normalnie to misz-masz z nauk scislych.
            • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:44
              A co myślisz, że zaraz tak wszyscy chcą dowalić. Wolę podyskutować niż dowalać jeśli z kimś się nie zgadzam. Coś studiujesz?
        • kk345 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 23:42
          andallthat_jazz napisała:

> Bo mi sie nudzi i czekam na egzamin. I wyniki. 🙄
          No ale jak to czekasz, skoro już podobno zdałaś i na wykłady chodzisz?
    • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:37
      Fakt dużo wątków założonych przez zaburzone osoby ostatnio się pojawiło. Też mnie to zastanowiło, ale nie jestem przekonana czy należy wiązać to z wiosną czy z zaprzestaniem brania leków i fazą maniakalna.
      P.S. Co psychoterapeuta powiedział o tych 3 kieliszkach wina?
      • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:57
        Nic. Uznal, ze przesadzam w samokontroli. I ze to raz na ruski rok nie jest zbrodnia. Zyeby nie bylo. 🙄
        • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:28
          A jak wygląda ta zyeba w wykonaniu psychoterapeuty? Juz się to zdarzyło? Może zmień terapeutę. Rozumiem, że masz ograniczone możliwości, bo to na kasę chorych A dodatkowo jesteś w nim zaduzona, ale on naprawdę nie jest dobry. Zupełnie jak jego praca magisterska 🤷‍♀️
          • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:47
            Już przestań z tą zmianą zwłaszcza,że trudno o dobrego specjalistę w tym fachu. Niekoniecznie jest zadurzona, raczej to przeniesienie skoro kontynuuje terapię. Jeśli pacjent naprawdę się zakocha, to terapeuta ma obowiązek zakończyć terapię.
            • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:55
              No ale ten najwyraźniej nie jest dobry. Z tego co i jak pisze wręcz przeciwnie. Biorąc pod uwagę wątki autorki nie ma żadnego postępu a raczej jest coraz gorzej.
              • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:58
                Phi też mi diagnoza przez internet., tu można być każdym kim się chce. Nie no ekstarwertyzm u niej zauważam i infantylnośc ale to kreacja może tylko być jakaś,prawdy może z 10%
                • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 22:03
                  Kreacja mi nie przeszkadza, ale mitomania i opowiadanie bzdur na poważne tematy już tak.
                  • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 22:22
                    Jakie poważne! Jazz jak widzę płodzi wątki lekkie.
                    • klaramara33 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 22:22
                      A od dużej ilości nauki dostaje się głupawki. Sama coś takiego ostatnio przechodziłam.
                    • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 23:04
                      Widocznie niektórych z jej wątków nie czytałaś.
    • beaucouptrop Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:39
      A i jeszcze dodam, że tobie niepotrzebne są wysokie temperatury 🤣🙃🤪
      • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 20:59
        Nope, ale e-'matce najwidoczniej!
        • melikles Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:40
          Nope? Po jakiemu to?
          • rosapulchra-0 Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 21:43
            Po takiemu, co się nie dowiesz, boś leń i szkołę szerokim łukiem omijałeś!
    • asfiksja Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 22:41
      Przeczytałam "pierwsze oznaki ospy prawdziwej".
      • andallthat_jazz Re: Pierwsze oznaki wiosny prawdzwej! 26.05.23, 23:16
        To moze by i pomoglo 😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka