Dodaj do ulubionych

Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weekend...

27.05.23, 00:56
od wczesnego piątku do późnej niedzieli, świadczy żle o małżeństwie, czy dobrze?
Obserwuj wątek
    • alexa0011 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 01:02
      Jak dla mnie, jesteś normalny.
      • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 01:42
        alexa0011 napisała:

> Jak dla mnie, jesteś normalny.

Dzięki.
      • panna.nasturcja Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 02:17
        Nie jest. Normalni faceci nie siedzą na forum dla kobiet i nie próbują im się przypodobać opisami jacy to są fajni i jak kupują żonie pingwinka.
        • marta.graca Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 07:23
          Serio to próba przypodobania, gdy mąż po 20 latach małżeństwa nie wie, czy żona ucieszy się z pingwinka? Dla mnie to raczej świadczy o nieogarze, skoro woli obcych babek zapytać, niż własną żonę.
          • panna.nasturcja Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 12:22
            Dla mnie większość wpisów tego pana tutaj to próba pokazania ematkom jakim jest zaje… mężem.
            • marta.graca Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 12:28
              Wg mnie mocno nieudana próba.
              • panna.nasturcja Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 03:10
                Oczywiście, że nieudana, ale to nie zmienia faktu, że po to pan tu pisze
            • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 11:28
              panna.nasturcja napisała:

> Dla mnie większość wpisów tego pana tutaj to próba pokazania ematkom jakim jest
              > zaje… mężem.

W sumie to staram się opisywać rzeczywistość i w życiu i na forum bez koloryzowania, ale jeżeli na podstawie tych wpisów tutaj wyszło Ci, że jestem zajebistym mężem, to się bardzo cieszę.
              • marta.graca Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 11:51
                A powinno to wyjść twojej żonie, a nie kobietom z internetu, które cię nie znają.
                • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:29
                  marta.graca napisała:

> A powinno to wyjść twojej żonie, a nie kobietom z internetu, które cię nie znaj
                  > ą.
                  >
                  A to się wyklucza?
              • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:31
                hukers napisał:

>
                > , ale jeżeli na podstawie tych wpisów tutaj wyszło Ci, że jestem zajebistym
                > mężem, to się bardzo cieszę.

Nie zrozumiales, nasturcji wyszlo, ze na forum stylizujesz sie na zajebistego meza, zeby zdobyc pochlebstwa od obcych bab, a do swojej wlasnej zony nie potrafisz sie zblizyc.
                • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:35
                  Każdy kto się wyróżnia i osiąga jakikolwiek sukces jest w Polsce gnojony przez zawistników. Ja hukersowi wierze. To dla mnie człowiek sukcesu. Wysoki, przystojny, miał mnóstwo dziewczyn ale kocha swoją piękna żonę szalenie jak ćwierć wieku temu. Ma hajsy bo umiał zarobić we własnej firmie. Białe A5. Chłop na schwał! To dlaczego nie ma się tym chwalić? Ja tam szczerze zazdroszczę ale pozytywnie i podziwiam.

Btw i w siatke umie grać.
                  • silenta Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:40
                    To może się umówcie?
                  • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:41
                    bywalec2023 napisał:

> Każdy kto się wyróżnia i osiąga jakikolwiek sukces jest w Polsce gnojony przez
                    > zawistników. Ja hukersowi wierze. To dla mnie człowiek sukcesu. Wysoki, przysto
                    > jny, miał mnóstwo dziewczyn ale kocha swoją piękna żonę szalenie jak ćwierć wie
                    > ku temu. Ma hajsy bo umiał zarobić we własnej firmie. Białe A5. Chłop na schwał
                    > ! To dlaczego nie ma się tym chwalić? Ja tam szczerze zazdroszczę ale pozytywni
                    > e i podziwiam.
                    >
                    > Btw i w siatke umie grać.

Podniosłeś ostatnio Bywalcze stawkę za wpis, ale widzę, że warto.
                    Kasa na konto jak zwykle.
                    Czuwaj!

• bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 13:02
                      Hukerski ja to pisze bezinteresownie. Ale kasę przelej w bitkach jak zwykle.
                      Po prostu nie okazałeś jeszcze na forum żadnej słabości.
                      Chyba tylko trochę za dużo drinkujesz.
                      • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 15:01
                        bywalec2023 napisał:

> Hukerski ja to pisze bezinteresownie. Ale kasę przelej w bitkach jak zwykle.
                        > Po prostu nie okazałeś jeszcze na forum żadnej słabości.
                        > Chyba tylko trochę za dużo drinkujesz.

A z tym drinkowaniem to racja.
                        Wino na wieczorny powrót żony już kupione.
                        • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 01.06.23, 22:15
                          i jak po powrocie?
                          • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 12:08
                            bywalec2023 napisał:

> i jak po powrocie?

Francja elegancja.
                      • taniarada Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 05:01
                        To wady ten ideał ma .Przebrzmiały echa młodości 🤣
                  • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:42
                    Tak, wiemy, do tego chcialbys popatrzyc jak posuwa twoją zone...
                    • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:52
                      Nie, ale ty matek Polek zapewne byś chciał zobaczyć jak posuwa twoja.
                      • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:53
                        Tyle, ze ja nie znam sukcesow hukersa, ani nie mam zony🤷‍♀️
                        • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:59
                          1matka-polka napisała:

> Tyle, ze ja nie znam sukcesow hukersa, ani nie mam zony🤷‍♀️

Ale jestes chłopem który udaje tutaj kobiete.
                          Starczy.
                          • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 13:10
                            Nie jestem🤷‍♀️
                            • simply_z Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 13:30
                              jestes, podobnie jak women.
                • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 15:04
                  1matka-polka napisała:

> Nie zrozumiales, nasturcji wyszlo, ze na forum stylizujesz sie na zajebistego m
                  > eza, zeby zdobyc pochlebstwa od obcych bab, a do swojej wlasnej zony nie potraf
                  > isz sie zblizyc.
                  >
                  >
                  Nadal nie rozumiem, ale jak jej tak wyszło, to niech tak będzie, nie mam nic przeciwko.
    • borsuczyca.klusek Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 01:09
      To zależy czy koło niedzieli poczujesz lekką tęsknotę 🙄
      • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 01:30
        borsuczyca.klusek napisała:

> To zależy czy koło niedzieli poczujesz lekką tęsknotę 🙄

Nie.
        Ja w tęsknotę wpadam po około tygodniu. Sprawdzone nie jeden raz.
        • damartyn Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 09:24
          ale nadal wpadasz😉
    • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 02:04
      Nie, ulga jest jak żona z dziećmi wyjedzie smile
    • frntta666 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 07:07
      Martwię się o Ciebie, Slonce sad
      • maszkaroni Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 07:40
        Nie ma się co martwić. Niech się chłop nacieszy ciszą i spokojem.
        • frntta666 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 07:46
          Nie stawaj miedzy mną a hukersem, bo oczy wydrapie! Mój ci on!
          • shellyanna Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 08:23
            Załóż sobie konto na only fans. Będziesz mieć atencję i kasę.
            • frntta666 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 08:47
              To do hukersa bylo? big_grin
              • frntta666 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 08:48
                Jesli tak, to popieram, tylko niech nam najpierw ten kaloryfer pokaze, ocenimy, czy jest z czym do ludzi...
              • shellyanna Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 09:05
                Hehe 🙄
            • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 09:49
              shellyanna napisała:

> Załóż sobie konto na only fans. Będziesz mieć atencję i kasę.
              >

Popieram!
              • frntta666 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 11:41
                Matek polek, dowiedziales sie czegos o kobiecej anatomii przy okazji rozmow o fistingu? Ucz sie chlopie, bo braki masz!
    • princy-mincy Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 09:19
      wg mnie to normalne.
      jak maz zabiera dzieci i jedzie do teściów to ze szczęścia nie wiem co ze soba zrobić 😝
    • la_mujer75 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 27.05.23, 09:42
      Ja uważam, ze jak najbardziej normalne.
      My z mężem (24 lata razem) spędzamy dużo czasu wspólnie. I uwielbiam, jak on jedzie na działke, a weekend mam dla siebie smile Na działke też lubie jechac z nim. Jedziemy wtedy sami i czujemy się, jak młode małżeństwo smile
      A największą radośc czułam, jak mąż jechał i zabierał synów na męski wypad.
      Z radości -tańczyłam w pustym mieszkaniu smile
      • igge Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 00:55
        Ja dopiero od bardzo niedawna lubię pobyć sama i robić wyłącznie to na co sama mam ochotę.
        Bez uwzględniania potrzeb i preferencji drugiej połówki.
        A i tak nie czuję najmniejszej delikatnej ulgi kiedy partner pakuje się do wyjazdu. Na weekend tylko czy na tydzień/ dwa - bez różnicy.
        34 lata z nim tzn 30 lat małżeństwa.
        • igge Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 00:59
          On twierdzi, że nie czuje najmniejszej ulgi ani jak sam gdzieś jedzie ani jak ja wyjeżdżam/ wychodzę.
    • patrycia.canzwelon Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 12:41
      to normalne, a jaki macie staż?
      • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 28.05.23, 13:05
        patrycia.canzwelon napisała:

> to normalne, a jaki macie staż?

Prawie 20.
    • borsuczyca.klusek Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 01.06.23, 22:29
      Dzisiaj Stary Borsuk wyjechał na męski weekend i aż odtańczyłam taniec zwycięstwa z radości 🙄
      • igge Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 01.06.23, 22:32
        Zazdraszczam
      • taniarada Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 00:31
        No widziałem na męskim forum te tańce 🤣
        • 1matka-polka Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 08:40
          taniarada napisał:

> No widziałem na męskim forum te tańce 🤣

😄😄😄
      • hukers Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 12:15
        borsuczyca.klusek napisała:

> Dzisiaj Stary Borsuk wyjechał na męski weekend i aż odtańczyłam taniec zwycięst
        > wa z radości 🙄

Zazdraszczam Borsukowi.
        Ja od dawien dawna mam na takie wyjazdy szlaban
        • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 13:27
          co musiałeś odwalić, że Zofia Ci szlaban postawiła?
        • borsuczyca.klusek Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 13:33
          Pewnie sobie na ten szlaban zasłużyłeś 🙄
          • bywalec2023 Re: Czy delikatna ulga po wyjeździe żony na weeke 02.06.23, 13:40
            Znając opowieści hukerskiego to musiały być baby albo ostro alko albo oba te zagrożenia dla małżeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka