Dodaj do ulubionych

NASZE rodzinne miejsca

28.05.23, 18:19
A co mi tam powk... niektore nicki kolejnym watkiem. 馃槀 Przeczytalam reakcje petardy na slubne plany kurzopkow (pudel). I posmialam sie troche. W tylku mam co exowie kupuja nexiom. Nexia drugiego bedzie spala w lozku zaprojektowanym przeze mnie i bedacym prezentem dla mnie. Nie mam z tym zupelnie problemu. O pierscionkach, miejscach nie wspomne. Lata mi to i powiewa. Z drugiej strony, jak pomysle, to na chwile obecna nie zaprosilabym faceta do mojego mieszkania (ktore wczesniej bylo wspolnym z ex) na noc. Wolalabym na neutralnym gruncie, zeby sobie nie psuc nastroju. Nie prowadzilabym tez nowego faceta w stale miejsca z bylym. Rowniez po to, by nie psuc momentu. Pewnie to sie jeszcze z czasem zmieni, ale teraz dla wlasnego komfortu odpuscilabym sobie. Czyli tak niekonsekwentnie troche... Wy?
Obserwuj w膮tek
    • berdebul Re: NASZE rodzinne miejsca 28.05.23, 20:40
      Nexia mojego exia nosi pier艣cionek zar臋czynowy kupiony dla mnie. suspicious W doopie mam, chociaz czasami si臋 zastanawiam czy wie.
      • majenkirr Re: NASZE rodzinne miejsca 28.05.23, 20:48
        Ja przyjecha艂am do domu, kt贸ry m贸j m膮偶 kupi艂 z pierwsz膮 偶on膮 i tak cisn猫艂am, 偶e po roku kupili艣my nowy 馃槍
      • afro.ninja Re: NASZE rodzinne miejsca 29.05.23, 11:07
        Ekologicznie.
    • beataj1 Re: NASZE rodzinne miejsca 29.05.23, 11:25
      Nie wiem, mo偶e jestem terytorialna, ale chyba by mi przeszkadza艂o gdyby obca baba korzysta艂a z mojego (nawet je偶eli by艂ego) domu. Kt贸ry ja stworzy艂am, zaplanowa艂am i wybra艂am.
      Jakby spa艂a w 艂贸偶ku kt贸re ja wybiera艂am bo mi si臋 takie a nie inne podoba podoba.

Gdybam, bo ani jeszcze nie mam nexi a po drugie mieszkamy w moim domu zatem nie ma opcji w kt贸rej pojawi艂aby si臋 tu nexia. Raczej nexio?
      A to ju偶 co innego smile
    • szarmszejk123 Re: NASZE rodzinne miejsca 29.05.23, 12:26
      W og贸le nie mam tego typu rozkmin, bo z exem mieszkali艣my w moim mieszkaniu, kt贸re potem sprzeda艂am, wi臋c 偶adna exia w moim 艂贸偶ku nie 艣pi :p
      Nie jestem te偶 zazdrosna o miejsca, cho膰 wiem, 偶e ex prowadza艂 laski w miejsce, kt贸re mu pokaza艂am ja. Jest to bardzo romantyczne miejsce, inne, nie dziwi mnie 偶e go u偶ywa do zrobienia wra偶enia:p na zdrowie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nie pami臋tasz has艂a lub ?

Nakarm Pajacyka