bywalec2023
29.05.23, 11:22
Hej, gdzie polecacie kupić dobre krzesło biurowe do pracy biurowej z domu, z Home Office?
Obrotowe, najlepiej z regulowanym oparciem, siedziskiem, zagłówkiem, oparciami nadgarstków
Muszę zmienić krzesło (wzrost średni, sylwetka atletyczna

).
Patrząc na to co jest na rynku to mam do wyboru:
- specjalistyczny sklep z takimi krzesłami (dużo firm ma firmę Profim). Krzesła takie kosztują sporo, bo 2-3 tysiące i trzeba czekać 2-3 miesiące, wiem, że jest prężna firma Nowy Styl chyba z Krosna, ale nie orientuję się gdzie i za ile sprzedają krzesła. Zniechęcają mnie te czasy czekania. Zniechęcają mnie też np. oparcia z siatki a nie miękkie oparcia.
- Ikea - tu jest duży plus, bo krzesła są dostępne od razu, bez czekania i kosztują mniej, bo najdroższe krzesło to chyba 1500 a za 700 już coś będzie, ale jak patrzyłem to nie mają tylu regulacji albo np. da się odchylić oparcie do tyłu ale nie można tego ustawienia na stałe zachować tylko oparcie wraca do pozycji pionowej - np. polecane przez Was ALEFJÄLL. Poza tym to taki trochę plastik fantastik
- Jysk - to akurat kojarzę z takim trochę badziewiem, więc nie biorę pod uwagę, ale może warto?
Podpowiecie coś?