Dodaj do ulubionych

Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie?

29.05.23, 16:19
Zepsula mi sie frytownica na gorace powietrze. Moze i dobrze, bo niektore dania srednio smakowaly. Teraz dumam nad czyms takim. Macie? Jak tak, to co byscie polecily? Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • samaasma Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 16:20
      Nie wiedziałam że takie coś istnieje
      • andallthat_jazz Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 16:23
        Ja tez do tej pory nie. 😂 Ale wydaje mi sie dobra opcja dla bezdzietnej lambadziary z mala kuchnia.
    • gryzelda71 Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 16:26
      Tesciowa jako pomocnicze ma taką, tylko bez płyt grzewczych. Piecze od ciast pio mięsa.
      • andallthat_jazz Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 16:31
        No wlasnie czytam w recenzjach, ze te plyty czesto wolno sie nagrzewaja. A chcialabym moc ugotowac na raz caly obiad. I nie wiem czy kupowac takie kombi, czy lepiej plyte osobno i piekarnik osobno.
        • berdebul Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 19:21
          Kup Lidlomixa + airfryer. Do małej kuchni idealne kombo i zastępuje wiele innych opcji.
    • mysiulek08 Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 18:02
      kup np dwupalnikowa indukcje i 'piekarnik'
      • andallthat_jazz Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 18:06
        Tak tez mysle, ze bardziej wydajne beda dwa urzadzenia. Cos mi sie widzi, ze to za bardzo przekombinowane i srednio wyjdzie uzywanie piekarnika i plyty na raz (a tak obiecuje producent).
    • aqua48 Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 18:48
      Takie ustrojstwo zazwyczaj działa tak, że albo grzeją płytki pod garnkami albo piekarnik, a nie wszystko na raz. Moja Mama miała coś takiego do odgrzewania potraw obiadowych, które Jej przynosiłam. Funkcjonowało.
    • taniarada Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 19:28
      Wbij. sobie. w gogle było tu trochę watków na emamie .Tu jeden z nich . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,567,170134745,170134745,A_mini_piekarnik_ma_ktoras_.html&ved=2ahUKEwiHpNeGhpv_AhWPxIsKHRKSAOgQFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw2-MrKu3CDG0RdhHmGFLJua
      • kubek0802 Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 20:25
        Syn ma w swojej łupince tali piekarnik plus dwupalnikową indukcję w zabudowie. Ogarnia na tym swoje studenckie gotowanie bez problemu.
    • kafana Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 20:44
      A to na działkę? Mi się na wakacjach sprawdziła zwykła indukcja plus toster ze zmiennymi wkładkami.
    • turbinkamalinka Re: Piekarnik mini z plyta - macie? Polecacie? 29.05.23, 21:48
      Używałam czegoś takie i napiszę ci, że szału nie ma. Prądu żre od wuja i jeszcze więcej, za bardzo w tym nie upieczesz, a zanim się nagrzeją te dwa "palniki" szlag cię trafismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka