mia_mia 29.05.23, 17:39 wszyscy wam mówią, ze schudłyście i wyglądacie świetnie. Ja dziękuję tylko waga mówi, ze nie chudnę, a lustro, że wyglądam tak samo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:43 mia_mia napisał(a): > wszyscy wam mówią, ze schudłyście i wyglądacie świetnie. Ja dziękuję tylko waga > mówi, ze nie chudnę, a lustro, że wyglądam tak samo Waga zepsuta a lustro poszerza😁 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:45 Widać coś innego zrobiłaś, może nowe ciuchy, może sport, może taniec- że zmiana postawy. Cieszyć się, a co Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:53 Nic a nic, sport to u mnie raczej w odwrocie z racji na zdrowie, cieszę się i nie ukrywam, bo to zawsze miło usłyszeć, ale chyba wszyscy powariowali😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:57 Może zrzuciłaś tłuszcz, a nabudowałaś mięśni? Może schudłaś na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 18:37 A nie awansowałaś ostatnio? Albo może Twoja pozycja się wzmocniła, stałaś się może bardziej wpływowa? Skoro - jak sama zauważasz - obiektywnych zmian w wyglądzie brak, to może, popostu, opłaca się prawić Ci komplementy? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 18:53 zaczynam mieć podejrzenia, ze może chcą pożyczyć kasę Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:11 Na szkoleniu z miękkich uczyli mnie że należy odpowiadać "dziękuję, miło mi że to zauwazyłaś, też tak o sobie uważam" Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:12 w PL to nie przejdzie, zaraz obgadają że jesteś popieprzona jakaś i zadzierasz nosa Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:26 nie wiem, bo ja akurat ostatnio utyłam i moja szanowna rodzina wytyka mi to w kółko, zupełnie, jakby uważali, że jestem w dodatku ślepa i lustra nie mam... :~/ moja mama, co mnie zobaczy, powtarza, że "mam coś z TYM zrobić". cóż, zgadzam się z nią! Odpowiedz Link Zgłoś