Dodaj do ulubionych

A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu

29.05.23, 17:39
wszyscy wam mówią, ze schudłyście i wyglądacie świetnie. Ja dziękuję tylko waga mówi, ze nie chudnę, a lustro, że wyglądam tak samosmile
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:43
      mia_mia napisał(a):

> wszyscy wam mówią, ze schudłyście i wyglądacie świetnie. Ja dziękuję tylko waga
      > mówi, ze nie chudnę, a lustro, że wyglądam tak samosmile

Waga zepsuta a lustro poszerza😁
    • anorektycznazdzira Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:45
      Widać coś innego zrobiłaś, może nowe ciuchy, może sport, może taniec- że zmiana postawy.
      Cieszyć się, a co smile
      • mia_mia Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:53
        Nic a nic, sport to u mnie raczej w odwrocie z racji na zdrowie, cieszę się i nie ukrywam, bo to zawsze miło usłyszeć, ale chyba wszyscy powariowali😂
    • mgla_jedwabna Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 17:57
      Może zrzuciłaś tłuszcz, a nabudowałaś mięśni? Może schudłaś na twarzy?
    • szare_kolory Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 18:37
      A nie awansowałaś ostatnio? Albo może Twoja pozycja się wzmocniła, stałaś się może bardziej wpływowa? Skoro - jak sama zauważasz - obiektywnych zmian w wyglądzie brak, to może, popostu, opłaca się prawić Ci komplementy? wink
    • woman_in_love Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 18:53
      zaczynam mieć podejrzenia, ze może chcą pożyczyć kasę
    • fomica Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:11
      Na szkoleniu z miękkich uczyli mnie że należy odpowiadać "dziękuję, miło mi że to zauwazyłaś, też tak o sobie uważam" smile
      • woman_in_love Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:12
        w PL to nie przejdzie, zaraz obgadają że jesteś popieprzona jakaś i zadzierasz nosa
    • stephanie.plum Re: A jak się czujecie, kiedy któryś raz z rzędu 29.05.23, 19:26
      nie wiem, bo ja akurat ostatnio utyłam i moja szanowna rodzina wytyka mi to w kółko, zupełnie, jakby uważali, że jestem w dodatku ślepa i lustra nie mam...

:~/

moja mama, co mnie zobaczy, powtarza, że "mam coś z TYM zrobić". cóż, zgadzam się z nią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka