auksencja15 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 19:56 Bardzo rzadko. Reklamacje to głównie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 19:58 Zwracam to co kupuje online, jak nie pasuje lub nie podoba się na żywo. Zakupy stacjonarne są przemyślane, więc nie zwracam. Reklamuje, jak się coś popsuje. Ostatnio pralka. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:04 Zwracam dość często, głównie ubrania i buty, które zamawiam przez internet. Mimo, że wiem, że u mnie zakupy online się nie sprawdzają to czasem ryzykuje o zwykle te rzeczy mi nie pasują. Jeśli chodzi o reklamacje to rzadko to robię ale w kwietniu zareklamowałam aż 2 rzeczy: bluzkę i bluzę i to w tym samym sklepie. Bluzka miała rozdarty rękaw i nie zauważyłam tego przy zakupie a bluza zbiegła siw po praniu może o 2 rozmiary i rękaw z takiego za nadgarstek skrócił się o jakieś 10 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:49 W zasadzie to może nie często zwracam tylko często jeśli zamawiam online. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:05 Dawno nic nie reklamowałam. Tak dawno, że nie pamiętam kiedy ostatnio. Zwracałam w piątek transporterek-torbę dla kota. Chyba nie do końca przemyślałam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:11 Rzadko, miesiac temu klapki odesłałam, miałam też dzisiaj odeslać sukienkę bo o rozmiar za duża ale oddałam cioci bo akurat przyjechala w odwiedziny a sobie zamówiłam mniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:13 A czasem zamawiam dwa rozmiary butów dla syna czy kurtek i odsylam niepasujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:52 Zwracam wszystko co zamówiłam on-line ale okazało się, że jednak mi nie odpowiada. Reklamuję jeśli coś co jeszcze jest na gwarancji mi się zepsuło i są to albo buty albo elektronika, agd czy ewentualnie byłby to meble. Nie mogę sobie teraz przypomnieć co ostatnio reklamowałam. Zwracałam buty wiosną- kupiłam sobie kozaki na wyprzedaży, ale okazało się, że mi nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 20:55 Pomidory gałązka policzone jako malinowe. Cukinie policzone jako ogórki. Nie oddawalam tylko reklamowałam, żeby sklep zwrócił różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 21:04 Rzadko ale się zdarza. Reklamowałam mieszadło od miksera bo pękło, a miser użyty kilkanaście razy, sprzedawca dosłał mi nowy komplet mieszadeł. I reklamowałam Krem do twarzy zakupiony on line w drogerii natura z tego powodu, że od dnia zakupu do końca jego daty ważności był niecały tydzień. Oddali mi kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 17:50 A co jest teraz droższe, ogórki czy cukinia? Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 22:37 Ławka na taras. Kuchenka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 22:52 Ostatnio buty Ecco (męskie). Po roku się rozpruły i były w reklamacji, po niespełna dwóch latach rozpruły się w tym samym miejscu, w nowym plus zrobiła się dziura w podeszwie. Bez przesady, żeby za taką kasę tak krótko służyły. Nie były to jednyne buty, w których chodził. Wymienione na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 23:01 Zwracać zwracam, jak coś nie pasuje, a nie mogłam wcześniej przymierzyć. Z reklamacji to rok temu reklamowałam szczoteczkę soniczną Philipsa. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 23:04 Mało zwracam. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 29.05.23, 23:16 zwracam bardzo często, czasem orez miesiac nic, czasem 3 x w tygodniu. Oatatnio klakson do roweru, bo ma ze 100 decybeli Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 08:43 Stacjonarnie to rzadko kiedy, ale wiele (wiekszosc?) kupionych rzeczy przez internet odsylam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 08:45 z zakupow online notorycznie cos zwracam, ale wg mnie taki jest model tego biznesu. Reklamacje rzadko, ostatnio buty. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 08:46 Ja obawiam się, że zaraz będę musiała - w nowych puzzlach najwyraźniej brakuje jednego z rogów ramki Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 09:30 Prawie wszystko kupuje przez internet, więc swobodnie korzystam z mozliwosci zwrotu bez podania przyczyny. Ostatnio dwie sukienki, buty dziecięce, pościel. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 09:53 Mam problem z dobraniem rozmiaru butow, bo rozmiarowki są totalnie porypane. Tak wiec kilkanaście odsylek rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 09:56 Ekstremalnie rzadko, nie lubię zamawiania 20 rzeczy by z tego wybrać 5, a resztę odesłać. Moje zakupy są przemyślane i jeśli już coś zwracam to z powodu niestandardowego rozmiaru. Np ostatnio buty w Massimo Dutti zamówiłam 36 i były za duże, musiałam zamówić 35 Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 10:05 Bardzo rzadko, zwykle po prostu mi się nie chce. Reklamuje/oddaje jak mam możliwość zrobić to w sklepie stacjonarnym albo sklep przysle kuriera po reklamowany towar, samej wysyłać mi się nigdy nie chce. Ostatnio reklamowałam piżame dziecięca, bo przysłali zły rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 10:56 Ostatnio zwracałem tv sony oled kupiony w znanej sieci na literę R (rtv euro agd). Po rozpakowaniu okazało się, że był prawdopodobnie powystawowy, w każdym razie nie oryginalnie zapakowany. Zawiozłem im to z powrotem i wielce wkurzony zawezwałem kierownika, mówiąc mu, że albo daje nowy tv i 5 stówek rabatu, albo rozkręcę aferę (chociaż i tak rabat był na niego 1500 pln, bo było to kupowane w black friday). Dał nowy tv i voucher na dwie stówki, czym mnie nieco ułagodził, ale i tak już u nich nie będę kupował. Będę teraz kupował w sieci, gdzie kupują Marian i Barbara. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 11:16 reklamuje sporadycznie i nie bez powodu. Zwracam często, właściwie zawsze. Albowiem zamawiam zawsze po 2 rozmiary, wiekszy-mniejszy i ten niepasujący odsyłam. Własnie czeka paczka do odesłania, z tymi niepasującymi rozmiarami. Z butami i tshirtami. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 17:48 Jak tak się zaczęłam zastanawiać to chyba nigdy. Aż mi się to niemożliwe wydaje, ale chyba nigdy nic nie zwróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 18:42 ostatnio dwa gary lecreuseta, ale to wyjatek a najczesciej zwracamy buty i ciuchy, rozmiarowki bywaja zadziwiajaco nie pasujace do opisow Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Czy często reklamujecie/zwracacie zakupiony t 30.05.23, 19:23 Nie, bo odsylanie to strasznie duzo zachodu. Zamowic cos zaden problem, ale juz odeslac to trzeba drukowac formularze, nosic na poczte, pakowac, brrr. Zwrot w sklepie tez trwa dluzej niz zakup. Odpowiedz Link Zgłoś