ren.s
30.05.23, 20:37
Dziewczyny, potrzebuje oceny specjalistek od rekrutacji. Co z tą ofertą jest nie tak?
Szanowna Pani Egzaminator/Szanowny Panie Egzaminatorze,
informujemy, że od sesji LATO 2023 nabór egzaminatorów do oceny prac egzaminacyjnych z części praktycznej w modelu d i dk będzie prowadzony w systemie SIOEPKZ.
Ocenianie w najbliższej sesji, LATO 2023, planowane jest w Krakowie od 3 do ok. 20 lipca. Nabór egzaminatorów będzie prowadzony na przełomie maja i czerwca br. O dokładnym terminie i miejscu zostaną Państwo powiadomieni poprzez system SIOEPKZ. Po otrzymaniu z systemu informacji o planowanych zjazdach (zjazd dotyczy jednego zespołu egzaminatorów) egzaminator powinien zgłosić dostępność w SIOEPKZ do wszystkich zjazdów w kwalifikacjach, w których chce oceniać. Przy powoływaniu zespołów egzaminatorów będą brane pod uwagę wyłącznie osoby deklarujące dostępność we wszystkich dniach oceniania (zjazdu).
W przypadku problemów z zalogowaniem się do systemu SIOEPKZ prosimy o kontakt mailowy na adres wez@oke.krakow.pl. W mailu należy podać: imię, nazwisko, numer egzaminatora.
Wyniki oceniania będą wprowadzane bezpośrednio do systemu SIOEPKZ, dlatego na ocenianie egzaminator powinien przywieźć ze sobą odpowiednie urządzenie (np. laptop, tablet).
Ponadto informujemy, że OKE w Krakowie nie zapewnia wyżywienia i noclegów.
Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Krakowie
Wydział Egzaminów Zawodowych
Jestem nauczycielką praktycznych przedmiotów zawodowych w technikum ekonomicznym i rachunkowości od ponad 30 lat. Jednocześnie prowadzę księgowość i sprawy kadrowe w kilku małych firmach oraz mam własną dg. Mieszkam 40 km od siedziby OKE, więc musiałabym dojeżdżać na własny koszt.
Ponawiam pytanie: co z tą ofertą jest nie tak? (ja wiem, jestem ciekawa opinii)