Dodaj do ulubionych

Ładny portfel dobrej jakości

31.05.23, 07:41
Szukam portfela skórzanego, jakieś ładne wzornictwo i wykonanie, tak do 250-300 zł.
Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • kaki11 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 08:30
      Nie wiem co rozumiesz przez ładne wzornictwo. Ja mam witthena i wykonanie jest naprawdę porządne, służy mi kilka wiele lat i ma się dobrze. Natomiast z wyglądu to one są raczej proste i bardzo klasyczne.
      • alex_vause35 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 14:00
        Tak, lubię takie wzornictwo, ale mam z Wittchenem złe doświadczenia sprzed iluś lat, szybko się przecierał. Teraz mam już długo Puccini i bardzo powoli się zużywa, ale w końcu trzeba będzie pomyśleć o czymś innym.
        • kaki11 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 20:57
          O to mam zupełnie odwrotne doświadczenia, mój portfel ma 8 albo 9 lat (nie jestem pewna na które urodziny go dostałam ) i nic się z nim nie dzieje, aż za bardzo bo trochę nudno i bym wymieniła, ale mi kasy żal skoro poprzedni dobry. Z torebkami też się nie zawiodłam. Może miałam szczęście 😉
    • princy-mincy Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 08:34
      Moj troche drozszy, aoe warto bylo. sluzy mi juz kilka lat- jest to skóra saffiano i to najtrwalszy portfel jaki dotad mialam. nie ma żadnych zniszczen, otarc na brzegach
    • marta.graca Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 08:34
      Mam klasyczny czerwony z Betlewskiego, ale nie wiem, czy klasykę uznajesz za ładną.
      • primula.alpicola Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 13:21
        marta.graca napisała:

> Mam klasyczny czerwony z Betlewskiego, ale nie wiem, czy klasykę uznajesz za ła
        > dną.
        >

Ja też, czerwona lakierowana skóra z wytłoczonymi motylami.
        • marta.graca Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 14:30
          Ja mam gładką licową skórę z logo firmy. Pojemny i lekki smile
      • alex_vause35 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 14:00
        Klasyka przede wszystkim! Nie znał firmy, zaraz sobie obejrzę.
    • bazia_morska Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 09:00
      Mam Paul costelloe, klasyczny. Z polskich firm fajne ma Daag i Nashe Bags (kolory!).
    • alpepe Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 09:07
      Jakiś czas temu chciałam kupić w Polsce portfel, damski, mały, z sakiewką na drobne i niestety, owszem, nie weszłam do Wittchena w CH, ale poza tym wszędzie porażka niezależnie od kwoty, którą trzeba by wydać.Mam od pięciu lat portfel Liebeskind Berlin, jestem zadowolona, ale chciałam dla odmiany coś innego, coś fancy. Nic, zero wyboru.
    • mallard Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 09:08
      Każdy portfel jest ładny, pod warunkiem, ze jest gruby...
      • abasia0 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 12:33
        Zobacz Ballery bags, to polska firma, dobra jakość, w zasadzie ich wyroby są niezniszczalne.
    • nenia1 Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 12:54
      kupiłam parę lat temu taki, lakierowany Batycki (taki z bursztynem).
      Znudził mi się już z 10 razy, ale dalej jak nowy wygląda.
    • bi_scotti Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 13:08
      Od bardzo juz wielu lat jestem wierna Fossil (no idea jakie ceny w PL, sorry) - ze 3 byly de facto "niezniszczalne" - jedyne, co wskazywalo na dlugie uzywanie to byly lekko (!!!) blaknace kolory (kolorowa skora), poza tym wciaz perfect, w sumie az do znudzenia big_grin Ten, ktorym mam teraz tez juz mam z 5 lat, maybe even more, i zaczynam dorastac do nowego ale tak uczciwe mowiac, no reason - jest wciaz w perfect stanie, eh wink Milych zakupow no i zeby nigdy Ci w tym nowym portfelu "zasobow" nie zabraklo! smile Cheers.
      • majenkirr Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 14:08
        Oj tam, ja tez od lat mam Steve Madden z TJX wink, różowy z trupià czacha, nie do zajechania big_grin.
        • bi_scotti Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 14:58
          But of course - taka czacha to jak gwarancja sukcesu - trwalosci produktu ... hmmm & tu mysl taka: ... jestem rozowa, czy jesli sobie wytatuuje trupia czache (wherever wink) to tez bede nie do zajechania? surprised I'm ready big_grin Cheers.
          • majenkirr Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 21:42
            bi_scotti napisała:
            > czy jesli sobie wytatuuje trupia czache
            > (wherever wink) to tez bede nie do zajechania? surprised I'm ready big_grin

Zboczeństwo 🙄
    • mia_mia Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 13:16
      Ja mam ładny, duży i bardzo drogi, dużo droższy niż pieniądze w środku, choć przed przeceną kosztował jeszcze 3 razy więcej, kupiony kilka lat temu. Efekt jest taki, że ostatnio miałam w koszyku portfel dla dziewczynki z Pepco, bo był najmniejszy a teraz często noszę malutką torebkę, używałam też torebki śniadaniowej, jako portfela, bo jednak walających się po torebce monet nie lubię, gotówką płacę może z raz na tydzień, czasem pewnie raz na miesiąc.
      Kup ładny i mały, z dużym naciskiem na maływink
    • mabel_mora Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 13:57
      mam taki ok. 2 l., nadal wyglada dobrze, dla mnie jest funkcjonalny i wygodny.
    • mgla_jedwabna Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 16:30
      Od kilku lat mam portfel firmy Ochnik, jestem bardzo zadowolona.
    • brenda_bee Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 16:54
      Kochmanski. Mam od nich portfel już kilka lat, nie do zajechania. Ceny więcej niż przyzwoite.
    • laurielle Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 18:31
      Nie wiem, co to dla Ciebie znaczy ladne wzornictwo, ale mam taki za 60 zl, skorzany, po roku wyglada jak nowka, a w torebce mam sajgoooon (ta na zdjeciu jest swiezo po zmianie, wczesniej byla shopperka). Marka zadna ę ą, ale bardzo go lubię - jest funkcjonalny i ladny IMHO. Wczesniej mialam bardzo klasyczne, wiec to jest mila odmiana.
      • apallosa Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 21:25
        Jakiej to marki jest portfel?
        Bo jest w bardzo ,,moim" stylu, a właśnie potrzebuje nowego portfela.
        • laurielle Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 21:46
          Cavaldi. Ja kupilam na poczcie smile
    • paniadmin Re: Ładny portfel dobrej jakości 31.05.23, 21:37
      Mam porfel Valentini z seri Colous. Trwalosc i jakos wykonania OK, ale zauroczylo mnie wzornictwo. Nie jest to jednak potrfel elegancki tylko codzienny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka