pasquda77 31.05.23, 13:41 Biletów na pociągi brak, autokary organizowane przez PO i KOD pełne, ludzie cały czas szukają możliwości dojazdu do Warszawy. Ja jadę pociągiem do Warszawy już w sobotę, będę maszerować razem z przyjaciółką. 🌞🌞🌞🌞🌞 🌞🌞🌞 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubek0802 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 13:51 Nie żebym kontestowała słuszność marszu, bo nawet myślałam czy w ten sposób rocznicy ślubu nie spędzić, ale biletów na pociąg do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 20:35 A z jakiego miasta? Bo u nas już tydzień temu nie było, potem podobno jakieś specjalne pociągi postanowili podstawić, ale mają po 200 miejsc tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 11:04 Właśnie wyruszamy z rodziną. Na miejscu mamy się spotkać z przyjaciółmi. Mamy dość! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 13:53 Wybieram się, bo jestem z Warszawy, ale może bez przesady z tym brakiem biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 13:54 To sprawdź, z Pomorza zostały wyłącznie drogie bilety na Pendolino Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 13:58 Nie, no nie będę sprawdzać, nie jestem aż tak zaangażowana. Nie wybieram się w ramach poparcia dla PO czy KOD tylko żeby zademonstrować sprzeciw wobec tworu zwanego komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:26 Dobre i to. Mi też tu żyłka pękła. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 20:36 Moje dzieci chciały kupić w poniedziałek i odeszły z kwitkiem. Może z jednych miast nie ma, a z innych są. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 15:56 Jejku a kiedyś to nawet jak nie było miejsc się jeździło na stojąco i nikomu korona z głowy nie spadła Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 17:57 Bez biletu? Bo na pociągi z obowiązkową rezerwacją miejsc zwyczajnie pkp nie chce sprzedawać biletów "na stojąco". Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 00:31 Też idę - z tatą i synem Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:02 Ja się wybieram, razem z resztą rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:26 Dziś kupiłam bilet Lublin - Warszawa. Przy wyborze najbardziej optymalnego pociągu pokazał mi się komunikat o braku miejsc ale jak poklikałam dalej to jednak kupiłam. Dziwne. Na miejscu spotkam się ze znajomymi, którzy jadą autobusami KODu i Platformy ( miejsca w autobusach już dawno "wyszły" ) i z jedną grupą samochodowo - tramwajową. Tylko kupą zwyciężymy. Może mi ktoś powiedzieć jak bezboleśnie dojechać z Warszawy Wschodniej do miejsca zbiórki ( Tramwaj ? Autobus?) - może być tylko kierunek byle gdzieś w pobliże , mogę część dystansu przebyć piechotą. Jakies pewnie ograniczenia będą. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:29 ściąga z twittera: twitter.com/Platforma_org/status/1663567005314686976 Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:50 Senkju. O ile z Lublina miejsca w pociągu jeszcze są ( bo to blisko i niektórym łatwiej pojechać samochodem albo busem do Warszawy niż jechać na dworzec PKP w Lublinie) to faktycznie - z Wrocławia, Gdańska pociągi już są pełne a Poznań się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
betyskai Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:18 no wiecie.... w ten weekend wielu zaczyna urlop z okazji "długiego weekendu".. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:42 I jadą na urlop w niedzielę do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 01:36 angazetka napisała: > I jadą na urlop w niedzielę do Warszawy? > City break, don't you know? Masz watek Kropki Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:58 betyskai napisał(a): > no wiecie.... w ten weekend wielu zaczyna urlop z okazji "długiego weekendu".. A co to za długi weekend szykuje się od 3-4 czerwca🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 23:30 A jaki długi weekend jest w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 02:10 W tym tygodniu żaden. Za tydzień jest czwartek wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 02:29 I z tej okazji tydzień wcześniej tłum ludzie jedzie do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 01:26 A to już musisz pytać tego nicka, który z tą rewelacją wyskoczył Ja nic nie wiem na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
betyskai Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 14:38 Wiele pociągów z nad morza w góry i z gór nad morze przejeżdża przez Warszawę. A trochę osób sobie wzięło urlop na cały tydzień by zaoszczędzić urlop na wolnym czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 15:10 I dlatego wysiadają w Warszawie? Przecież bardzo prosto można to sprawdzić - jeśli w pociągu na trasie Gdańsk-Kraków/Zakopane brak miejsc na całą trasę, to owszem, można by uwierzyć. Ale jeśli brak miejsc tylko do Warszawy, a od Warszawy robi się luźno to chyba twoja teoria jest jak kulą w płot Odpowiedz Link Zgłoś
zonkli Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 13:16 Z ciekawości sprawdziłam jeden z pociągów który do Warszawy przyjeżdza przed południem: wszystkich miejsc ma ok 350, w Warszawie zwalnia się ok 80 miejsc a reszta jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 16:38 Tak, tak... I jadą na ten urlop w niedzielę... Masowo. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 19:36 I wysiadają z pociągu w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:15 Najlepiej dojechać do Centralnej, tam juz tylko 2 km choćby pieszo .. Albo dołączyć przy rondzie de Gaulla to poniżej jednego kilometra Odpowiedz Link Zgłoś
wrotek0 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:28 Wyjście z dworca na ulicę Kijowską i potem tramwaj nr 7( w kierunku : P+R Al. Krakowska) do ronda de Gaulla (to z palmą, róg Nowego Światu i Alej Jerozolimskich). Niecałe 20 minut, bilet 20 minutowy za 3,,40 zł a jak chcesz jechać dalej, to za 4,40 zł - wystarczy na 60 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:37 Kijowska a potem skręćcie w ulice Mateusza potem dalej przez płac Magdy przecinacie ulice Lampert i jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:03 Kijowska to jest ulica obok Wschodniego, a ty ciągle o tym Kijowskim ... Oj, oj, oj. Mąz wie? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 09:16 Dzięki, tak zrobię. Wsiądę w "7" i wysiądę na Powiślu a dalej ulubioną warszawską trasą spacerową - przez parki Normalnie pojechałabym na centralny ale "Kiyew Ekspress" nie zajeżdża - poza tym w PKP są jakieś korowody i nie wszystkie pociągi jeżdżą przez Centralny. Zachodnią Warszawę znam. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 00:32 Tak tylko że dzisiaj nie wiadomo czy tramwaje będą jeździły z powodu marszu, albo o której już nie będą jeździły Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:52 Ja, mam w planie przyjechać autem. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 14:53 ja nie - po tym co wyprawia Braun, to chce zeby zapuszkowali w koncu Konfe Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:00 Kto ją ma zapuszkować? PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:59 woman_in_love napisała: > wierzę w PiS Przecież oni razem będą tworzyć nowy rząd 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:43 woman_in_love napisała: > ja nie - po tym co wyprawia Braun Buziaczki, łomasiek A Czuchnowski doznał chyba mikroudaru z szoku Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:49 Brauna do pudła i zająć się nim jak świadkami afery podkarpackiej Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:04 no właśnie, alez was konfiarzy zapiekło, kwik ze strachu wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:13 Ja się wybieram z resztą rodziny. Mam blisko, biletów nie potrzebuję nawet na zbiorkom. To co się dzieje w przestrzeni publicznej (komisja, Auschwitz, afery, buta rządzących i pogarda dla myślących inaczej) nie pozwala mi zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakwiatkowska13 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:22 Będę, razem z mężem i grupą znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:48 Jedziemy ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:49 Ja będę ze znajomymi spoza Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:50 Wszystkie te, które są powiążane z PO/PIS. one na bank się stawią. Całymi rodzinami Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:46 angazetka napisała: > Zwłaszcza z PiS... Liczymy na kontrmanifestację, walki w kisielu i konkurs kto kogo bardziej wyzwie od ruskich onuc 🥳 Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:47 Nie obrazaj nas i nie dołączaj do nas PiS. PiS to jest inny stan umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:07 fogito napisała: > Nie obrazaj nas i nie dołączaj do nas PiS. PiS to jest inny stan umysłu. Ta cała demonstracja/marsz, to jedna wielka ustawka POPIS , Jak na dłoni tu widać, kto jest z nimi powiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 05:58 Nie ma czegoś takiego jak popis. To skrajnie różniące sie frakcje. Jakbyś republikanów i demokratów połączyła w Stanach. Ludziska takie głupoty gadają i wypisują ze aż przykro. Ustawki to my mamy przez prezydenta podpisywane póki co. Bo trudno to ustawami nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 09:56 fogito napisała: > Nie ma czegoś takiego jak popis. To skrajnie różniące sie frakcje. Jakbyś repu > blikanów i demokratów połączyła w Stanach. Ludziska takie głupoty gadają i wypi > sują ze aż przykro. Ustawki to my mamy przez prezydenta podpisywane póki co. > Bo trudno to ustawami nazwać. POPIS, bo działają razem. Tobie sie wydaje, ze są dwoma roznymi frakcjami. Nieprawda. Oni wszystko robią wspólnie, nawet głosują tak samo. Za to naród podzielili na tyle skutecznie , ze ludzie wszędzie skaczą sobie do gardeł. Nawet tutaj. Ten spęd, który ma sie odbyć za 3 dni, to nic innego, jak wyciąganie ludzi na ulicę, za pomocą ich popleczników. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 11:01 demono2004 napisała: > Ten spęd, który ma sie odbyć za 3 dni, to nic innego, jak wyciąganie ludzi na u > licę Oczywiście, ale nie chodzi o samo wyciągnięcie ludzi na ulicę, tylko wzmożenie elektoratów, wywołanie emocji opartych na podziale i antagonizmie, czyli zachęcenie do wzięcia udziału w wyborach. Tylko to się dla nich liczy Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 11:08 "wzmożenie elektoratów, wywołanie emocji opartych na podziale i antagonizmie" jest zazwyczaj wynikiem głoszenia wartości konserwatywnych przez "wolnościowców" z jednoczesnym powszechnym kurestwem i gejostwem w tej grupie ideologicznej Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 08:54 > czyli zachęcenie do wzięcia udziału w wyborach Straszne. Powinni za to stanąć przed Trybunałem stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 14:09 Taaaaa jasneee nie dołączaj mnie do pisowcow. Tobie coś się roi w głowie. Między PO i PiS jest przepaść mentalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 12:09 fogito napisała: > Tobie coś się roi w głowie. Między PO i PiS jest przepaść mentalna. Demono gada głupoty, ale na pewnym poziomie jest między tymi partiami niepisane porozumienie. To jest coś podobnego do walk zwierząt o pożywienie czy dostęp do rozrodu - walczą zupełnie na serio, ale nie przekraczają granic agresji, która mogłaby doprowadzić do śmierci przeciwnika. Tu masz tekst, który to rozwija www.rp.pl/polityka/art38547621-zuzanna-dabrowska-kaczynski-liczy-na-tuska Kiedy opozycja dojdzie do władzy, trzeba wymusić rozliczenie poprzedników, bo inaczej znowu będziemy mieli PiS u władzy za 4 lub 8 lat i to w nowej odsłonie, przy której będziemy wzdychać "Kaczyński to przynajmniej to i to". Proponuję w ogóle przyjąć za kryterium głosowania na partię to, że zadeklaruje ostre rozliczenie pisowców. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 17:23 Określenia POPiS używali oni sami (młodzi może nie pamiętają, ale w czasach kiedy kandydowali przeciwko istniejącej jeszcze wtedy lewicy jak najbardziej i Tusk i Kaczyński planowali koalicję i zadna przepaść mentalna im. nie przeszkadzala. To określenie ma że 20 lat jak nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 07:31 I cóż tego, ze próbowali się dogadać. Gorzej, ze z pisowcami nie da się dogadać, bo to betony mentalne są. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To która będzie na marszu? 04.06.23, 09:35 Ale to było bardzo dawno temu. Wiele się zmieniło od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 15:51 Ja, mąż, synowie (Starszy umawia się z kumplami) i tesciowa. Niestety, ale rodzice nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:02 Właśnie się umawiamy większą grupą. Teraz to się zrobił marsz przeciw gwałceniu konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:13 Ja będę, mam już tak dość ze choć wiem że co to da, idę. Jak ktoś potrzebuje noclegu, obiadu, szklanki wody, skorzystania z WC, jedzie spoza warszawy, ja oferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_11 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:18 Ja z rodziną i grupą znajomych. Teraz jest to obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:27 Jejku Gdzie wątki o marszach na 1000 wpisów ? Tu 10 osób pójdzie z forum emama ? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_11 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:33 samaasma napisał(a): > Jejku > Gdzie wątki o marszach na 1000 wpisów ? > Tu 10 osób pójdzie z forum emama ? > Myślę, że to nie twoje zmartwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:29 Będę z przyległościami. Znajomi spoza Warszawy przyjeżdżają w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:43 Idę, zastanawiamy się, czy pchać się z wózkiem, czy idziemy na zmiany z mężem. Do czego to doszło, żebym musiała iść w marszu firmowanym przez PO... Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:44 Jak były marsze kodu to nawet zabierało się osoby z rodziny na wózkach inwalidzkich przynajmniej tak wiele ematek pisało na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 16:48 Ale wiesz, że osoby na wózkach inwalidzkich miewają poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:14 Ale to ty masz jakieś obiekcje i wonty żeby zabrać wózek Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:23 Nie inwalidzki, wyobraź sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:26 Wstydzisz się przed własnym dzieckiem że idziesz na marsz PO czy co Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:31 Będęmiłabędęmiłabędęmiła. Otóż nie jestem pewna, czy wielotysięczny tłum i potencjalne możliwości inby (nie wiem, kogo wystawi PiS, a byłam na pierwszym marszu równości w Białymstoku) to najlepsze środowisko dla czteromiesięcznego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:41 Wielotysięczny mówisz Kurde spodziewałam się 1 000 000 szczerze mówiąc Nie traćcie wiary w Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:12 My idziemy z całą rodziną, nawet trzylatek, ktory ma w tym dniu urodziny! Boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:44 Czym skorupka za młodu Nasiąknie Rośnie nam nowe pokolenie kod Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:18 Jak będzie pięć osób, to se selfie z Tuskiem zrobię, zawsze jakiś zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:43 Taka Wierna i oddana Fanka i nie masz zdjęcia selfie Smuteczek mam nadzieję że chociaż z kijowskim masz Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:24 Dwa razy pudło: mam selfie z Tuskiem oraz nie jestem fanką, głosuję na Razemki Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:35 Może to ostatni marsz Tuska wiec selfie z niego będzie kiedyś osiągać cenę zawrotna Trzepalabym Zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:44 Dorosniesz, dziecko Ci pójdzie do placówek, przestaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:24 Dorosłam czas jakiś temu, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:28 Nie, skoro głosujesz na Razemków. To odpowiednik bycia korwinistą w mat-fiz w Rejtanie w wieku 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:33 Ty też mentalnie słabiutko, skoro dałaś się nabrać, że komisja ma być czymś więcej niż tylko narzędziem pod kampanię wyborczą, aby okładać przeciwników politycznych ruskimi onucami. Jak nie teraz (jeśli USA się sprzeciwi), to po wyborach TK uzna niekonstytucyjność i tyle z tej wielkiej afery. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:39 Zabawne jest krytykowanie razemków i porównywanie ich wyborców do korświnów z ust kogoś, kto sam ma coraz intensywniej konfederuskie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:46 Otóż to. Triss ostatnio coraz bardziej skręca w stronę onucy. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: To która będzie na marszu? 01.06.23, 06:00 Tez chce szelfie z Tuskiem. Wstawiłabym na FB! Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:05 samaasma napisał(a): > Jak były marsze kodu to nawet zabierało się osoby z rodziny na wózkach inwalidz > kich przynajmniej tak wiele ematek pisało na Forum Byłam kilka razy na marszach w obronie sądów i osoby na wózkach inwalidzkich jak najbardziej były. Dwie, ale były. Zresztą w ogóle mało ludzi było. 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 14:47 I tak było. Na jednym z marszów, w Warszawie , maszerowałam obok przypadkowego pana o kulach. Ale i ludzie na wózkach byli, i dzieci, i psy. Kotów brak Odpowiedz Link Zgłoś
echziuta1 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 17:14 Ja będę z mężem i z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 18:44 A jakiś marsz przeciwko POPIS jest? Chętnie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:10 A konfa nie robi swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:14 Dziewczyny wpisuje się i zgłaszajcie się na ten marsz nie mogę tak w kółko sama podbijać Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:41 la_mujer75 napisała: > A konfa nie robi swoich? > Nie wiem, zapytaj konfy. To smutne, ze POPIS podzielil Polaków, którzy zawsze są zmuszani do wybierania mniejszego zła. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:46 A naród podzielony jest słaby. POPIS to partia antypolska. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:09 malenka9 napisała: > A naród podzielony jest słaby. POPIS to partia antypolska. One wszystkie są z POPIS powiązane Siedzą w tym po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:26 konfa to partia prorosyjska i antypolska Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 19:28 Idę z kilkoma osobami z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:09 Idziemy stadem. Można się nie kapnąć, o co w układzie POPIS chodzi przez jeden rok, drugi, trzeci, dziesiąty, ale po trzydziestu paru latach jakaś refleksja powinna nadejść. WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:19 malenka9 napisała: > po trzydziestu paru latach jakaś refleksja powinna nadejść. WTF? Połowa ma tutaj płacone za naganianie i rozpowszechnianie, reszta w jakiś sposób korzysta osobiście na układzie. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:01 dramatika napisał(a): > malenka9 napisała: > > > po trzydziestu paru latach jakaś refleksja powinna nadejść. WTF? > > Połowa ma tutaj płacone za naganianie i rozpowszechnianie, reszta w jakiś sposó > b korzysta osobiście na układzie. Toć to jedna wielka rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:03 reszta w jakiś sposób korzysta osobiście na układzie dokładnie: podoba nam się uklad demokratyczny i nie chcemy rzadow "wolnosciowych" faszystów opłacanych z Moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:21 Taaa... Ty jedna, oświecona! Daruj sobie te swoje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:34 la_mujer75 napisała: > Taaa... Ty jedna, oświecona! Daruj sobie te swoje uwagi. > Na szczęście nie ja jedna, a Twoje pokolenie POPISU musi wymrzeć A dopóki twoje pokolenie POPISU nie wymrze, nic się nie zmieni. Zawsze będziemy wybierać mniejsze zło. Dla jednych będzie to PIS, dla innych PO. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 15:03 Nie wiesz komu bliżej grobu. Może akurat tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 02.06.23, 20:01 arthwen napisał(a): > Nie wiesz komu bliżej grobu. Może akurat tobie. > albo tobie Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: To która będzie na marszu? 03.06.23, 01:20 Albo. I co z tego? Mnie to nie rusza akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:30 A jaką masz propozycję? Memcen? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:37 Memcen? Nie wiem, co to Sztuskny ani Kaczorski, skoro bawimy się w ksywy. Można laleczkę Czaki rzuciś]ć do tego zestawu lub hajzenberga z partii Osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:45 Nie odpowiedziałaś na pytanie, kto jest dla ciebie kontrkandydatem, na którego warto zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:46 i nie zamierzam. Wiem, na kogo zagłosuję, ale szału nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:04 na ruskich "wolnosciowych" agentów? :d Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:37 woman_in_love napisała: > na ruskich "wolnosciowych" agentów? :d \\ Jeżeli sądisz , że na polskiej manfetsacji beda ruscy agenci, to wroc do Moskwy z tą narracją, Nalezy pogratulowac tej parananoi. Pielegnuj ją jak rzadki kwiat. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:38 Mintzena dzięki nowej ustawie czeka marzec'68 za chwilę wróci do kraju przodków Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 [...] 31.05.23, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:04 a zaraz potem ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 20:42 To jest nawet zabawne, jak z tych z pozoru neutralnych i zdroworozsądkowych postów widać Konfę po jednej nutce. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 [...] 31.05.23, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 21:59 woman_in_love napisała: > a Mintzenem? Jeszcze nie dał powodów, może da , by dołączyć do zacnego grona, tak jak Zbigniew Rutkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:00 A z jakich portali czerpiesz wiedzę, malenka9 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 22:59 malenka9 napisała: > Więc co mam wybrać? Najlepiej nic. Tych seksłorkerów z bandy czworga najbardziej by zabolała mała frekwencja. Dlatego naganiają jak szaleni, rozbudzają emocje, szczują swoje elektoraty, by po robocie poklepywać się nawzajem po pleckach. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: To która będzie na marszu? 31.05.23, 23:24 Tych seksłorkerów z mordojurków i konfy Odpowiedz Link Zgłoś