Dodaj do ulubionych

A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło

31.05.23, 21:21
Wszyscy pamiętamy namiętny romans pracowników Ordo Iuris, zakończony dwoma rozwodami i podziałem dochodów od Putina, a tym czasem namiętności u konserwatystów nie gasną! Polecam profil pani sylwii Bartyzel na TT.

Wypłynął tez jakiś filmik z męskich zabaw u korwinistów. Póki co czekamy z zapartym tchem na potwierdzenie u Winnickiego jego autentyczności.
A u was co lewaki? Nudy i co najwyżej z mężem we flirt gracie ?wink
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:37
      Jeżeli to prawda to jestem głęboko zgorszona 🙄
      • ichi51e Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 19:54
        Ja tez! Jedna z zaangażowanych osób nawet w planszowke w której występowały zombie zagrać nie chciała bo „mąż takich rzeczy nie aprobuje…”
        • triss_merigold6 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 08:31
          Płaczę 🤣
        • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 08:40
          Pomyślcie tylko jakie ich życie musi być zajebiście smutne 🙄

Może te orgietki z żonami kolegów z pracy to jedyna przyjemność jaką są w stanie wyrwać 🤷‍♀️
    • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:42

Zazdrościsz im!
      Gdyby to było złe, to Bóg by inaczej świat stworzył! O!
      • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:15
        Zazdroszczę! Ja to bym chciała aby u mnie w robocie były takie afery- a tym czasem przez 20 lat, nawet jednej, podobnego kalibru. Ci, z niezaspokojonymi żądzami to wszyscy chyba walą do ordo iuris i konfy!
        • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:18
          livia.kalina napisała:

> Ci, z niezaspokojonymi żądza
          > mi to wszyscy chyba walą do ordo iuris i konfy!

Przynajmniej preferują dorosłych, a nie dzieci, jak w jednej dużej partii.
          • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:21
            Te, Watykan to nie partia, chociaż w polityce ostro robi.
          • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:24
            Przynajmniej preferują dorosłych, a nie dzieci, jak w jednej dużej partii.

A gdzie tam. Te religijne kmioty lubią dzieci jak każdy watykańczyk.
            • jowita771 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 06:56
              Jestem zalogowana i nie wiem, kogo cytujesz, choć się domyślam 😆
              I tak się zastanawiam, od kiedy kościół katolicki jest partią.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 08:25
            Uuu, nie wyszedł pocisk...
    • marusia_ogoniok_102 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:44
      Byłoby to niesamowicie zabawne, gdyby nie to biedne dziecko w tym wszystkim uncertain
      • anorektycznazdzira Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:07
        Może chociaż nie jego.
        Sorry, nie mogłam się powstrzymać- w tym środowisku to wiesz, pokazali już że potrafią
    • dramatika [...] 31.05.23, 21:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • angazetka Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:48
        Ale masz wzmożenie, imponujące.
      • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:51
        Zawsze na posterunku w obronie niegodziwości 😒
        • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:35
          Nie widzę komu odpisujesz ale w ciemno obstawiam dramatysię.
          • nangaparbat3 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 20:50
            Bingo big_grin
      • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:20

Szukał, szukał i wreszcie chłop trafił we właściwe miejsce. Przed genami nie uciekniesz 🤣
      • ggrr.ruu Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:27
        Ja mam własne, ulokowane w samym jądrze zła 😁
    • marta.graca Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:47
      Gorzej, my w remika gramy wink A zboczeństwa tylko w swoim gronie wink tzn. moim i męża.
      • jowita771 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 06:58
        To do ordo czy konfy by Was nie przyjęli, nawet nie próbuj, nudziaro.
        • marta.graca Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:14
          Ani się nie ośmielamy próbować!
    • bywalec2023 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:51
      Bez przesady, zdrady i rozwody zdarzają się we wszystkich partiach. Nudzi ci się tam? 😀
      • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:22

Nawet w organizacji, która z założenia chce trwać na straży rodziny i zakazać rozwodów?
      • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:23
        No wiesz, może i się zdarzają, ale jak się gębę wyciera wartościami, to przydałoby się do nich stosować. Czy nie? Czy tylko inni muszą się stosować, nawet jak ich nie wyznają?
        • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:33
          to są surowi strażnicy wyłącznie CUDZEJ moralności
          • bywalec2023 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:39
            Nie gorsi niż twoi idole z łonetu reklamujący prostytucje
            • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 15:57
              bywalec2023 napisał:

> Nie gorsi niż twoi idole z łonetu reklamujący prostytucje

Czyli w takim razie wolno być hipokrytą, publicznie zabraniać rozwodów, a jednocześnie dawać dupy przyjacielowi?
          • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:42
            livia.kalina napisała:

> to są surowi strażnicy wyłącznie CUDZEJ moralności
            >

Wiem, wiem, retorycznie pytałam smile Zasady do przestrzegania są dla innych, a dla konfiarzy, orgiosiurków i reszty tego tałatajstwa zasady są po to, żeby je łamać.
          • bywalec2023 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:32
            A u liwki wciąż wesoło i głupio, lubi pisać wesołe głupotki smile
            • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:34
              ale ty wiesz, że mnie wygasiłeś?
              • bywalec2023 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 17:15
                Bywalec2023 ciebie Liwka nie wygasił
                • triismegistos Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 20:18
                  .
      • ggrr.ruu Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:28
        Nie no, gardłować przeciwko rozwodom, a potem przelecieć żonę przyjaciela, u którego się było świadkiem na ślubie i który jest chrzestnym dziecka to jest jednak wysoki poziom zboczeństw
        • skumbrie Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 12:35
          Czyli wszystko w rodzinie zostało 🤦‍♀️
    • aqua48 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:57
      Zamiana życia własnej rodziny w piekło akurat powinna być doskonałą rekomendacją dla wyborców tego pana aby wiedzieli czego się spodziewać jeśli chcą na niego głosować..
    • triss_merigold6 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 21:59
      Ahahahhahahha, piękne
      • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:04
        Z okazji wątku pozwolę sobie przypomnieć:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,168828274,168828274,Top_10_soczystych_aferek_obyczajowych.html
    • anorektycznazdzira Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:05
      Ależ gorliwy katolik (approved!) miał sakramentalną (approved!) żonę, którą zdradzał z sakramantalną (approved!) katolicką (approved!) żoną kolegi katolika (approved!). No przecież tu jest wszystko po bożemu!
      • heca7 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:13
        Wszystko zostaje w rodzinie tongue_out
        Tylko dziecka żal...
      • arthwen Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 02:22
        A co z zupełnie niesakramentalnym rozwodem?
        • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 15:59
          Katolicy nie mają rozwodów. Mają odpłatne stwierdzenie nieważności małżeństwa. A to przecież zupełnie coś innego!
          • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:01
            Czyli wtedy Bartyzel-junior będzie dzieckiem pozamałżeńskim?
            • angazetka Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 17:26
              Nie. Stwierdzenie nieważności nie wpływa na legalność dzieci wink
              • memphis90 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 04.06.23, 13:08
                I jest nawet fikołek umysłowy, który to tłumaczy: ze niby jak udajesz architekta i zaprojektujesz dom, a potem okaże się, ze nie jesteś tym architektem, bo nie masz jakichstam niezbędnych uprawnień, to projekt domu nadal jest ważny i legalny i można wg niego budować ludziom domy. Albo jak sfalszujesz dowód i dostaniesz na ten fałszywy kredyt, a potem sprawa się rypnie, to kredyt nadal jest ważny. Tak mi przynajmniej katolicy tłumaczyli.
    • evening.vibes Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:09
      Sylwia Bartyzel opublikowała dziś na TT wpis, że wygrała sprawę z mężem o przymuszanie dziecka do chodzenia na religię. W sensie - on chciał, żeby ona dziecko zmuszała. Hipokryzja level prawactwo uncertain
      • bulzemba Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:35
        Czekaj! Kur.wiarz i zdrajca CHCE wychowywać dziecko w systemie który tak pięknie olał? Paradne!
        • evening.vibes Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:44
          bulzemba napisała:
          > Czekaj! Kur.wiarz i zdrajca CHCE wychowywać dziecko w systemie który tak piękni
          > e olał? Paradne!

Dokładniej - on chce żeby MATKA wychowywała łącznie ze zmuszaniem dziecka do uczestnictwa w lekcjach religii.
          • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:31
            Aracelka w szoku, że rodzic może chcieć, aby jego dziecko było wychowywane w jakiejś religii.
            Sąd mógł podjąć decyzję, że dziecko ma być wychowywane w religii katolickiej lub nie, zaważył pewnie fakt, że z Bartyzela taki katolik jak z koziej doopy trąba, zważywszy na historię jego publicznej aktywności typu bycie w partii Ruch Palikota czy owijanie się tęczową flagą na marszach LGBT.
            • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:33
              czy owijanie się tęczową flagą na marszach LGBT

Może to taki wstęp do przejścia do Konfy i przyjaźni z Bosakiem.
              • lilia.z.doliny Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:29
                Może to taki wstęp do przejścia do Konfy i przyjaźni z Bosakiem.
                big_grin
                Samtajms ajlowju, woman big_grin
              • elinborg Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 11:25
                ha ha, no w punkt
            • bulzemba Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 13:59
              dramatika napisał(a):

> Aracelka w szoku, że rodzic może chcieć, aby jego dziecko było wychowywane w ja
              > kiejś religii.

Rodzić który z chałupy wywala owo dziecko bo chce że swoją nową panią móc zamieszkać. A chce by dziecko było uczone czegoś co tata olał równo.

Serio nie czujesz dysonansu?
              • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:05
                bulzemba napisała:

> Serio nie czujesz dysonansu?

Może przeczytaj mój post jeszcze raz, bo najwidoczniej nic z niego nie zrozumiałaś.
        • ewka.n Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 18:54
          bulzemba napisała:

> Czekaj! Kur.wiarz i zdrajca CHCE wychowywać dziecko w systemie który tak pięknie
          > olał? Paradne!

Wygląda na to, że jest jeszcze śmieszniej. Ci prawicowi politycy powinni bardziej wzorować się na swoich mistrzach hipokryzji (kler katolicki) i w ogóle się nie żenić, tylko mieć gosposie itp. Bo była żona stanowczo za dużo wie:

• mebloscianka_dziadka_franka Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 08:33
            Ahahahaha, bez jaj XDD
      • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:03
        evening.vibes napisała:

> Sylwia Bartyzel opublikowała dziś na TT wpis, że wygrała
        > sprawę z mężem o przymuszanie dziecka do chodzenia na religię.
        > W sensie - on chciał, żeby ona dziecko zmuszała.
        > Hipokryzja level prawactwo uncertain

Mogła posłać dzieciaka na jakiś buddyzm czy coś takiego.
        Chodzi na religię? Chodzi. To o co problem?
        • bulzemba Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 17:02
          Za to pewnie by ją na stos posłał
          • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 21:31
            Wystarczy nie mówić na jaką religię dziecię chodzi, tylko potwierdzać, że chodzi.
    • chococaffe Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:13
      Dobrzy są big_grin
    • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:19
      Nudy właśnie, nudy. Jeden chłop, ciągle ten sam, zdrad zero, kurczę, co robię nie tak? Aaaa, już wiem, lewaczką jestem, przedstawicielką cywilizacji śmierci i nieskrępowanego hedonizmu...

Ale jeśli chodzi o te zdrady i męskie zabawy - to jest właśnie to, czego się po nich spodziewałam, więc miło, że mnie nie rozczarowali smile
    • ggrr.ruu Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:36
      A gdzie link do filmu?
      • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:37
        Całą Polska czeka wink
        • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:42
          Livka już rączki zaciera, żeby sobie zrobić bekę z waginosceptyka. Nie wytrzymuje ciśnienia związanego z udawaniem otwartej i tolerancyjnej tongue_out
          • ggrr.ruu Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:43
            Ale dlaczego bekę? Może po prostu lubi takie rzeczy oglądać
          • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:58
            robić bekę z waginosceptyka

jak to? złapali w końcu Bosaka w pozycji analnej?
            • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 23:01
              Nie. W roli głównej Winnicki wink
              Ty myślisz, że zawał w tym wieku, to się bez powodu dostaje?wink
              • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 23:02
                Można sobie wybrać źródło:
                www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=winnicki+zawa%C5%82
              • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 23:04
                e tam, to czekam teraz na film z Bosakiem
                • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 23:10
                  I na to zapewne przyjdzie pora wink
                • triismegistos Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 06:30
                  .
                  • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 06:34
                    Żeby życie miało smaczek, raz Winniczek, raz Bosaczek big_grin

(Nie moje, ale żal się nie podzielić.)
                  • lauren6 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 18:38
                    Podobno w tym środku miał ksywę małpeczka 🐵
    • chococaffe Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 22:38
      To ta sama partia, która chce INNYM zakazać rozwodów? big_grin

I której wielbiciele brzydzą się zdradą i jej "promocją"? Ojej big_grin
    • pepsi.only Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 31.05.23, 23:07
      Ojej....
      🤣🤣🤣🤣🤣
      A u nas faktycznie nudaaaaa...🙄🙃🙂
    • chicarica Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 00:15
      Twitter skasowany ale google pamięta.
      To drugie to aż kusi żeby zrobić mema!
      • bywalec2023 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 00:17
        Potwierdza się powiedzenie ze kobiety są jak przekład smile piękne nie są wierne
        • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:22

Jakie znasz jeszcze "fajne" powiedzonka?
          Może coś o facetach, takich, jak bohater wątku?
        • bene_gesserit Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 07:05
          bywalec2023 napisał:

> Potwierdza się powiedzenie ze kobiety są jak przekład smile piękne nie są wierne

Czyli twoja stara jest brzydka jak noc czy puszcza się na prawo i prawo?
        • misterni Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 03.06.23, 00:46
          bywalec2023 napisał:

" Potwierdza się powiedzenie ze kobiety są jak przekład smile piękne nie są wierne"

A mamusia jaka była/jest?
      • wkswks Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 07:38
        Dobrały się konserwatywki😀
        • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:44
          Jeszcze Dominiki Chorosińskiej brakuje 🙄
          • sanciasancia Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:37
            Ona ma to już za sobą.
            • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:39
              skad wiadomo, moze wcale nie wiadomo
          • wkswks Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 11:04
            Taka ze mnie flądra, że postanowiłam postalkować ich instagramy. Pani Ewunia chwali się obecnie komunią synalka (pokazuje jego twarz?!). Zdjęcia z kochankiem też są przy plakacie o konserwatywnych wartościach. 😀
            Ja serio tej odklejki nie ogarniam
            • elinborg Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 11:37
              No prawo i religię ustalamy MY dla nich. Nas to nie dotyczy.

• bene_gesserit Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 07:06
              "Wyjątkowa sytuacja".
      • memphis90 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 04.06.23, 12:58
        Już jest…
    • skumbrie Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 04:44
      Ordo Iuris. Ziobro zaskoczenia.
    • jowita771 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 06:52
      Tak się bawi, tak się bawi prawica!
      Żona (dlaczego była? przecież katolicy wierzą, że sakramentalne małżeństwo jest nierozerwalne) obraża uczucia religijne pana wiarołomnego. Rozkoszny facecik.
    • pursuedbyabear Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 07:56
      Uwielbiam to rozmodlone towarzystwo, aż chyba wstąpię, zawsze mnie nęciły orgietki, a pewnie i narkotyki by się tam znalazły...
    • purchawka2020 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:39
      Niech pani Sylwia przyjdzie na ematkę, tutaj doradzą jak wystawić Bartyzelowi walizki.
    • purchawka2020 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 08:40
      A jak p. Sylwia wystąpi o alimenty i będzie chciała ograniczyć patolowi kontakt z dzieckiem to Bartyzel poleci do braci samców żalić się, jak to go - biednego - kobieta prześladuje.
      • wkswks Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 11:04
        Alienacja rodzicielska!
    • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:48
      W kwestii rzekomej odmienności seksualnej posła Winnickiego okazuje sie, że to tylko lewicowy trolling kłamcy Barta Staszewskiego. Livka będzie niepocieszona, że nie będzie mogła sobie skopać waginosceptyka sad
      • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 09:59
        wiadomo, ze trolling big_grin
        • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:07
          Tylko i wyłącznie, wiadomix. W końcu Winnicki stanowczo zaprzecza i nie bez powodu każe Bartowi pilnować tyłów wink
        • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:07
          woman_in_love napisała:

> wiadomo, ze trolling big_grin

Normalka, typowe metody lewicy - puścić plotę i ją rozpowszechniać jako prawdę. Ofiara została wybrana nieprzypadkowo, zawałowiec z zakazem od lekarza działalności publicznej, czyli z utrudnioną zdolnością do obrony przed pomówieniami.
          Można się zastanowić teraz, czy wskazywanie, że tego typu akcje są naganne etycznie, jest narzucaniem jakichś wartości? 🤔
          • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:10
            alez jaką znowu plotę? big_grin

akurat twoje srodowisko konserwatywno-religijne jest znane z gejostwa: minimum polowa watykańczyków to geje
            • tanebo001 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 07:37
              A jak było z Sicherheitsdienst? W czasie nocy długich noży nakryto ich bynajmniej nie z kobietami... I to ma racjonalne wytłumaczenie. Prawica jest do tego stanu antyfeministyczna że nawet do seksu nie potrzebuje kobiet...
          • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:17
            Zaraz lewicy! Ty sobie internety posprawdzaj. Jak wykopki na ten temat plotkują, to żadna lewica nawet nie! big_grin
          • chicarica Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 12:06
            Gdzie lewica, gdzie wykop?
            • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 12:46
              Chodzi o mój komentarz? Coś w nim jest niezrozumiałego?
          • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:14

Zacytuję waszego ulubionego przyjaciela (waszego, czyli konfiarskiego): gdyby to było złe, to Bóg inaczej stworzyłby świat.
      • angazetka Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 17:28
        Uważasz, że jesteś zabawny z tym "waginosceptykiem"?
        • bene_gesserit Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 07:29
          Ależ prawackie środowiska pewnie mu płacą za rozpowszechnianie tego słowa, co jest akurat bardzo zabawne. Dzięki temu mogą o sobie myśleć nie jestem jakimś homosiem, ale waginosceptykiem! A to brzmi niemal tak dumnie, jak "jestem eurosceptykiem" i się rymuje.

I przypomnę, wielu rodaków śmieszy facet przebrany za babę - to ikoniczna postać w co najmniej połowie kabaretów w tym kraju.
    • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:16
      Ciekawa jestem czy livka nie martwi się o dzieci posła Winnickiego. Wiadomo jak mogą się kończyć ataki polityczne z kontekstem obyczajowym, niejednokrotnie tutaj gardłowała, że PiS kogoś zabił. PiS przynajmniej informował o sytuacji faktycznej, a Winnickiego atakuje się zwykłymi pomówieniami. Nadal humorek dopisuje?
      • woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:29
        ja sie bardzo boję o samego Winnickiego - a jeżeli teraz biedak popełni samobójstwo big_grinbig_grinbig_grin tak jak te dzieci LGBT na które sam szczuł sad

albo dostanie zawału na amen?
        #niebedeplakacpowinnickim

• woman_in_love Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:42
        dzieciom nic nie będzie: wasze środowisko do zdrad małżeńskich jest przyzwyczajone więc nie ma tu zagrożeń

co do kontekstu gejowskiego też nic im nie będzie bo wy, wolnościowcy, przecież wcale nie szczujecie na LGBT, zatem dzieci są w waszym wolnościowym środowisku całkowicie bezpieczne
      • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:07
        dramatika napisał(a):

> Ciekawa jestem czy livka nie martwi się o dzieci posła Winnickiego.
        > Wiadomo jak mogą się kończyć ataki polityczne z kontekstem
        > obyczajowym, niejednokrotnie tutaj gardłowała, że PiS kogoś zabił.
        > PiS przynajmniej informował o sytuacji faktycznej,

Co masz namyśli pisząc, że PiS informował o sytuacji faktycznej?

<ciap>
        • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:12
          tapatik napisał:

> Co masz namyśli pisząc, że PiS informował o sytuacji faktycznej?

Nie rozumiesz po polsku?
          • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 21:58
            dramatika napisał(a):

> tapatik napisał:
            >
            >
            > > Co masz namyśli pisząc, że PiS informował o sytuacji faktycznej?
            >
            > Nie rozumiesz po polsku?

Och, przepraszam. Nie wiedziałem, że moje pytanie okaże się zbyt trudne. tongue_out
        • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 16:40
          Jak już zacytowałaś dramatysię (choć prosze by tego nie robić) to się odniosę: Szanowni Państwo- dramatysia, wielbicielka konfy, która dobrze się z nimi zna, właśnie zasugerowała, ze Winnicki jest pedofilem, który molestował włąsne dzieci. Chyba to podeślę Winnickiemu na TT.
          • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 17:07
            livia.kalina napisała:

> Jak już zacytowałaś dramatysię (choć prosze by tego nie robić) to się odniosę:

A ja prosiłem, żeby mnie nie mylić z kobietą.
            W związku z powyższym wrzucam załącznik, i będę tego typu załączniki wrzucał tak długo aż się nauczycie.

> Szanowni Państwo- dramatysia, wielbicielka konfy, która dobrze się z nimi zna,
            > właśnie zasugerowała, ze Winnicki jest pedofilem, który molestował
            > włąsne dzieci. Chyba to podeślę Winnickiemu na TT.

Dramatisia jest kobietą?
            • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 17:11
              > A ja prosiłem, żeby mnie nie mylić z kobietą.

Przepraszam, postaram się zapamiętać.

> Dramatisia jest kobietą?

A cholera wie. Są tacy, którzy mocno w to wątpią, tylko co to w ogóle za różnica? To jest osoba z ogromnymi problemami psychicznymi, ewentualny problem z tożsamością to przy nich pikus.
            • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 17:18
              Eeee tam najciekawsze zakryte 🙄
              • memphis90 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 04.06.23, 12:54
                Dało się zakryć jedną zwiniętą rąsią, wiec chyba srednio…
            • semihora Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 17:45
              >>>Dramatisia jest kobietą?

A pytasz, bo chcesz, żeby ten troll też wrzucał załącznik? wink
              • tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 20:43
                semihora napisała:

> >>>Dramatisia jest kobietą?
                >
                > A pytasz, bo chcesz, żeby ten troll też wrzucał załącznik? wink

NIE.
            • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 20:52

No ale co w tym załączniku ma dowodzić, że nie jesteś kobietą?
              • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 21:25
                iwles napisała:

> No ale co w tym załączniku ma dowodzić, że nie jesteś kobietą?

Tapatik, dajesz 😎
                • iwles Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 03.06.23, 00:08
                  dramatika napisał(a):

> Tapatik, dajesz 😎

Chyba tobie 🤭

• tapatik Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 21:38
                iwles napisała:

> No ale co w tym załączniku ma dowodzić, że nie jesteś kobietą?

Nic, po prostu ma wstrząsnąć, zmieszać i zakodować się w pamięci.
                • livia.kalina Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 22:41
                  Ja twą płeć postaram sie zapamiętać czysto z uprzejmości. Na pewno nie z powodu wstrząsu i zmieszania. Tak się składa, ze zupełnie nagiego mężczyznę, to widuję codziennie, nie jestem w stanie przez prawie 30 lat z powodu takiego widoku się czuć zmieszana i wstrząśnięta.
                  • dramatika Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 23:38
                    Livkę duma rozpiera, że ma portki w domu 😊
                    • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 02.06.23, 23:40
                      dramatika napisał(a):

> Livkę duma rozpiera, że ma portki w domu 😊

Ona przynamniej ma 🙄
                      • vivi86 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 04.06.23, 04:56
                        Ale riposta....w 2023.
    • borsuczyca.klusek Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 10:30
      Ash Dziennik 😅

aszdziennik.pl/147974,widmo-bankructwa-nad-klubami-dla-swingersow-ordo-iuris-ma-lepsza-oferte
      • jowita771 Re: A w Ordo Iuris i Konfederacji wciąż wesoło 01.06.23, 12:31
        Piękne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka