Dodaj do ulubionych

Jak wywołać wielką radość

31.05.23, 22:25
Na dzień dziecka? Macie takie pomysły dla swoich dzieci?
Ja nie wiem, bo syn chory, cała jego klasa na super wycieczce, tam miały być atrakcje a wyszło jak wyszło. Nigdzie go nie zabiorę, bo nie może i źle się czuje, męczy się już 5 dni, a chciałabym zrobić coś wow co zapamięta i go ucieszy. Na stanie jeszcze nastolatka.
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Jak wywołać wielką radość 31.05.23, 22:28
      wsadzić konfę do pudła za branie kasy od ruskich!
    • wiosennedni5 Re: Jak wywołać wielką radość 31.05.23, 22:29
      Lat 9
    • kafana Re: Jak wywołać wielką radość 31.05.23, 23:47
      Piknik w domu na dywanie z ulubiona potrawa? Później jakieś kino domowe z popcornem?
    • mgla_jedwabna Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 00:14
      To będzie mało pedagogiczne, ale pal sześć pedagogikę. Czy temu dziecku jest coś zabronione, czego bardzo pragnie? Konkretna gra komputerowa, słodycze z barwnikami itp.? To raz mu pozwól. Od jednego razu świat się nie zawali, a dzieciak będzie szczęśliwy.
      • turbinkamalinka Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 00:41
        mgla_jedwabna napisała:

> To będzie mało pedagogiczne, ale pal sześć pedagogikę. Czy temu dziecku jest co
        > ś zabronione, czego bardzo pragnie? Konkretna gra komputerowa, słodycze z barwn
        > ikami itp.? To raz mu pozwól. Od jednego razu świat się nie zawali, a dzieciak
        > będzie szczęśliwy.

Też bym w to poszła. Może nie w Lego za tysiące monet. Ale może jakaś jedna gra na komputer dla trochę strarszych dzieciaków. Albo tak jak mnie osobiście denerwuje dopłacanie do "darmowych" gier, to może dokupić mu jakieś doładowanie smile
      • jednoraz0w0 Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 00:47
        mgla_jedwabna napisała:

> To będzie mało pedagogiczne, ale pal sześć pedagogikę. Czy temu dziecku jest co
        > ś zabronione, czego bardzo pragnie? Konkretna gra komputerowa, słodycze z barwn
        > ikami itp.? To raz mu pozwól.

Chory tak ze leży? Ugotować coś co lubi i pozwolić mu zjesc w łóżku. Super niepedagogiczne ale posprzątać mu pokój wink Pamietam jak byłam chora jakoś w okolicach dnia dziecka, byłam trochę młodsza, ale mama mi założyła nowiutką świeżutka pościel i do tego dostałam koszule nocną, pierwszą w niedziecinny wzorek tylko z jakimiś koronkami z kwiatkami, to jest jedno z moich najmilszych wspomnień.
    • jednoraz0w0 Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 00:43
      Kupić bilety na jakaś atrakcję, patrząc po moich byłych 9latkach to Transformersy by dały rade wiec na premierę Transformersów. Do premiery wyzdrowieje a będzie się cieszyć na zaś.
    • bi_scotti Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 02:53
      Nie obchodzimy Dnia Dziecka ale Sredni przelezal co najmniej kilka birthdays i pare Christmas w Sick Kids - zawsze, zawsze wizyta psa (nie naszego bo wtedy nie mielismy ale takiego volunteer dog) byla "najwieksza radoscia" smile Dla wszystkich dzieci - malych, duzych, lezacych, chodzacych - dogs were better than clowns big_grin Tak mi sie przypomnialo ... Wszystkiego NAJ dla wszystkich dzieci! Cheers.
    • conena Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 14:10
      moje dzieci w tym roku dostały kupony na wspólne atrakcje. wymyślił syn, który mi dał kupony na dzień mamy i chciał takie na dzień dziecka.
      proste sprawy, które robimy regularnie, nie będę wypisywać, bo zaraz przeczytam, że to żadna atrakcja. no cóż, nawet zwykły skok w kałużę opakowany w kolorowy kupon dla moich bąbelków jest fajowy.
      w necie pełno wersji do wydrukowania, jak inwencji brakuje.
    • mia_mia Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 14:23
      Zapytaj dziecka, mój pewnie chciałby spaghetti, pizzę czy maka i grać do nocy bez mojego marudzeniasmile
      Prezenty i kasa też mile widziane pewnie.
      Wiele zależy od tego co robicie zwykle i na co zwykle nie ma waszej zgody.
    • bruy-ere Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 14:56
      Zamówić do domu jakieś atrakcyjne żarcie (kuchnie świata czy pizzę - co tam lubią) - u nas działa.
      • wiosennedni5 Re: Jak wywołać wielką radość 01.06.23, 15:12
        Syn jest chory i nie ma apetytu, trochę pomidorowej w niego wcisnęłam. Naprawdę jest słaby, od soboty miał gorączkę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka