woman_in_love Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 11:42 człowiek, który pilnuje własnego nosa i nie chce żeby jakiś "wolnościowiec" z konfy, prowadził mu pod oknem dziuplę samochodową albo lakiernię Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 11:47 No prosze, jak sie kolezanek zna na sąsiadach... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 11:56 Ma rację, konfiarstwo to nie jest miłe sąsiedztwo: wiadomosci.wp.pl/smieci-przed-mieszkaniem-posla-mam-pare-rzeczy-na-korytarzu-i-bede-je-mial-6902132158270080a Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:11 iwoniaw napisała: > Ma rację, konfiarstwo to nie jest miłe sąsiedztwo: Sośnierz to wzorowy obywatel, dba o środowisko, bo segreguje śmieci. Nie ma miejsca na to w mieszkaniu, więc robi to na korytarzu. Oczywistym jest, że środowisko i klimat są wazniejsze niż przepisy przeciwpożarowe czy komfort sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:14 Obejrzyj sobie zdjecia, nie ma tam zadnej segregacji. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:25 Inaczej to oceniam - obowiązkiem każdego praworządnego obywatela jest przeciwstawianie się terrorowi klimatystycznemu, także przy pomocy nieposłuszeństwa czy satyry. Jak coś, nikt ci się śmiać nie każe Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:20 niech wynosi na bieżąco, a nie segreguje na korytarzu, skoro nie ma miejsca w swoim mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:06 Trujące smrodzenie - objawy psychozy. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:20 O, następna, nie wiem ale sie wypowiem.🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:07 To zalezy w jakim sensie "nielegalna", a tu można by napisać epopeję. Zgłaszanie "trującego smrodzenia" wynikającego z palenia plastikiem jest oczywiście uzasadnione, natomiast mozna mieć wątpliwości ze zgłaszaniem grzybiarza w lesie podczas obowiązywania zakazu wstępu do lasu z powodu kowida Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:18 Wynikajace z lakierowania pojazdow, i prowadzenia niezarejestrowanej dzialalnosci, bo na osiedlu nie mozna legalnie lakierowac, a jesli nawet gdzieś mozna, to trzeba miec komorę z filtrami a nie zwykłą stodołę. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:29 No to oczywista oczywistość, że nie można i należy takich gagatków zgłaszać. Co to w ogóle za pytanie i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Czy sąsiad... - Sonda. 01.06.23, 12:40 Bo doszly mnie sluchy, ze czesc wioskowego spoleczenstwa w mojej okolicy, nie popiera takich działań. Ta wieś nie wspolpracuje z organami, sama sie rzadzi. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś