Dodaj do ulubionych

Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla

02.06.23, 14:58
Od pogaduszek takich różnych. Właśnie sobie to boleśnie uświadomiłam. Od lat jesteśmy w stałych związkach i od lat ze sobą pisujemy, sami nie wiemy jak to sie stało, ze przez ponad 15 lat pozostaliśmy w kontakcie (w zasadzie sie nie widujemy). Czasem sobie razem świntuszymy i wysyłamy zdjęci i filmiki.
I teraz on niedawno kogoś poznał, spotkał sie z nią i pisze mi o tym a ja odkryłam, ze jestem zazdrosna.
Muszę ten kontakt uciąć, ale jakoś mi to nie idzie. Mecze sie z tym strasznie. Czuje, ze jestem jakoś emocjonalnie uzależniona od naszych rozmów, od tej jego szczątkowej obecności w moim życiu. Kurczę, sama sobie takie kuku zrobiłam.
Co robić? Wiem, uciąć kontakt! Ale jak przez to przejść?
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:01
      To cały czas ten sam?!
      Jeśli tak, to jesteś naprawdę długodystansowa!
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:06
        Tak, cały czas ten sam! No nie umiem ‘się rozstac’ z Irlandczykiem! Czasem przez dwa-trzy tygodnie nie mamy kontaktu, wtedy on zaczyna mi się śnić po nocach. Mam tego dosyć! Od jakiego czasu pisalismy ze sobą dużo i często a teraz on kogoś poznał i się to zmienia.
        • primula.alpicola Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:18
          I cały czas bez seksu, tylko na sprośnych pogadankach?
          O ranybig_grin
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:22
            Właśnie tak! A teraz zamiast ten seks uprawiać ze mną to będzie z tą nową laską big_grin
            No ale jestem zazdrosna.
            Może mu po prostu napisze co i jak i wtedy on ten kontakt utnie, mnie trochę poboli i przejdzie. Jak myślisz?
            • primula.alpicola Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:28
              Nie umiem stwierdzić co myślę, świrusko jednabig_grin
              Od lat przecież tkwisz w tej dramie, nawet miałaś go "reklamować" koleżankom...
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:33
                To prawda! Ale od dłuższego czasu nie odczuwałam tego ‘dramatyzmu’ sytuacji.
                I naprawdę nie myślałam, ze mnie to tak sięgnie, kiedy on pozna jakaś laskę.
                • primula.alpicola Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:36
                  Ale ty lubisz te dramy, więc uznaj, że laska ratuje ci życie.
                  • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:40
                    Nie, nie lubię dram. Może kiedyś, gdy byłam młodsza. Teraz to był miły stabilny układ, który dodawał mi odrobinkę pewności siebie. Tzn tak mi się wydawało.
                    Tylko czemu mi teraz tak przykro?!
                • konsta-is-me Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 18:04
                  Dlatego właśnie nie wierzę w przyjaźń damsko- męska, chyba że jedno jest gejem/lesbijką...
                  • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 19:06
                    Przyjaźń damsko-męska istnieje, natomiast nie w wykonaniu osób ewidentnie zaburzonych, które każdą oznakę atencji biorą za "bliskość" i "związek", a każde spowolnienie tempa tej relacji za dramat i porzucenie.
                    Przy czym asqe od lat ignoruje komentarze, że swoje ewidentne problemy z mężczyznami powinna przepracować ze specjalistą.
    • azalee Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:14
      Nie bardzo rozumiem : od lat jestescie w stalych zwiazkach i on wlasnie kogos poznal?
      Oraz, jestescie w stalych zwiazkach ale sobie razem swintuszycie i przesylacie filmiki i zdjecia (rozumiem takie do swintuszenia)?

Jezeli do tej pory posiadanie stalych partnerow wam nie przeszkadzalo to dlaczego uwazasz ze teraz bedzie inaczej? Kontakt pewnie zostanie taki sam.
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:19
        Nie, on dalej jest w swoim stałym związku a teraz poznał kogoś na boku. I kontakt już nie jest taki sam - np wczoraj rozpoczął rozmowę, podgrzewał atmosferę, wysyłał filmiki, ja się wciągnęłam a on boom i zniknął.
        Ja wiem, ze to jest głupie i takie ‘nastolatkowe’, ale mnie to gniecie i uwiera i jest mi przykro.
        • mid.week Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:52
          asqe napisała:

> Nie, on dalej jest w swoim stałym związku a teraz poznał kogoś na boku.

Ile was jest w tym układzie? Piąteczka? 🤔

I konta
          > kt już nie jest taki sam - np wczoraj rozpoczął rozmowę, podgrzewał atmosferę,
          > wysyłał filmiki, ja się wciągnęłam a on boom i zniknął.

No to bezczelne, gorsze niz stosunek przerywany! Napisz mu ze ma grafik zrobic, i ze nie zyczysz sobie byc znienacka porzucana z na wpol opuszczonymi majtami!
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:57
            Aż tak się nie wciągnęłam. Wysłałam zdjęcie, które pozostało bez odpowiedzi.
            • alex_vause35 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:25
              Może mu się nie podobasz.
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:31
                Najwyraźniej! smile

A tak serio, to przecież to nie było pierwsze zdjęcie jakie mu wysłałam i kilka dni wcześniej zdecydowanie reagował i to entuzjastycznie. Oczywiście mógł zmienić zdanie. Ale to nie było tak, ze ja ni z gruszki, ni z pietruszki mu to zdjęcie wysłałam. To było w odpowiedzi na jego filmik.
                • alex_vause35 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 17:53
                  Może było zanadto szczegółowe big_grin
                  • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 17:59
                    Naprawdę naprawdę nie było - to było zdjęcie mojej klatki piersiowej w pięknej aczkolwiek rozpiętej gorze od piżamy, jeśli już jesteś tak ciekawa 😉
        • tokyocat Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 22:45
          Jestes dla niego poczekalnia, az ta wlasciwa sie podlaczy. Jak ci to pasuje ….
      • primula.alpicola Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:21
        Stały partner to stały partner, ale żeby ktoś piąty wbijał w stały układ, to już przesadabig_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:26
          Trochę ich tam dużo do pieczenia chleba 🙄
          • marta.graca Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:29
            Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść smile
    • po_godzinach_1 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:20
      Ale co ci przeszkadza kolejna kobieta? Dalej chyba możecie świntuszyć.
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:27
        Ale on chyba woli z nią świntuszyć teraz niż ze mną.
        Już pisałam, ze wczoraj mnie wkręcił w nastrój, wysłał filmiki a kiedy ja odpowiedziałam zdjęciem i sugestywnym opisem sytuacji on wziął i sie w powietrzu rozpłynął i cisza do tej pory.
        • po_godzinach_1 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:35
          No wiesz, ona jest na żywo, ty na niby, trudno mu się dziwić, że woli na żywo. A przecież się nie roztroi.

• asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:38
            Ale właśnie o to chodzi - na żywo tez bym mogła być. No cóż, widocznie ona ma coś, czego ja nie mam.
            • po_godzinach_1 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:40
              Może po prostu jest nowa. Nowa zabawka bardziej cieszy, niż stara.
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:41
                Pewnie tak. Ale jednak bycie starą zabawką sprawia przykrość.
                • po_godzinach_1 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:47
                  Może cię twój stały partner pocieszy.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 15:59
      A czemu uciąć kontakt?
      Sprowadzić na niezobowiazujacy tor i tyle.
      Jak facet zakochany to sam zacznie mniej pisać i znajomość płynnie przejdzie w "hej co slychać?"
      Po co dramy urzadzać?
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:02
        Bo mnie ta sytuacja teraz boli a po co sobie mam robić większe kuku i trwać w kontakcie, który mi sprawia w zasadzie tylko przykrość?
        Ten kontakt zdecydowanie jest na niezobowiązującym torze i to od ponad 15 lat.
    • leosia-wspaniala Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:00
      >Od lat jesteśmy w stałych związkach

>I teraz on niedawno kogoś poznał

Aha.
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:04
        On ma stała partnerkę od chyba 8 lat, nawet się zaręczyli i maja razem trzyletnie dziecko. A poznał kogoś dodatkowo na boku
        • gamma76 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:10
          Boże, co to za złamas…
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:13
            Partnerka nie ma ochoty na seks a rozstawać się nie chce, bo są przyjaciółmi i wychowują wspólnie syna
            • azalee Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:28
              Partnerka nie ma ochoty na seks a rozstawać się nie chce, bo są przyjaciółmi i wychowują wspólnie syna

Jakze oryginalnie big_grin
              I dlatego biedak potrzebuje 2 kolezanek na boku?
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:31
                Nie, chyba jednej tylko potrzebuje sad
            • angazetka Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:36
              Żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią...
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:38
                No średnio co 6 miesięcy. Ja to się dziwie, ze on sobie już dawno nie znalazł kogoś do spotkań na boku. Nie musisz wierzyć
                • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:28
                  A co na to twój mąż? wink
                  • hosta_73 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 11:04
                    rosapulchra-0 napisała:

> A co na to twój mąż? wink
                    >

Mąż pewnie cyka jej te fotki w rozpiętej piżamie 😉
                • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:29
                  Żadna stabilna emocjonalnie kobieta powyżej 20. roku życia nie uwierzy w głodny kawałek o żonie, co nie chce seksu big_grin To jest taka klasyka gatunku, że aż zęby bolą. Dżizys...
            • gama2003 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:18
              No tak. Wcale ze sobą nie spią, czego tu nie rozumieć. Miałam znajomą w ,, Twojej roli,, i z tego niespania troje dzieci w 5 lat przyszło na świat. Skórki zdjęte z taty, czyli raczej nie listonosza.
            • panna.nasturcja Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 17:46
              „żona go nie rozumie
              i wcale ze sobą nie śpią
              ona na pamięć to umie…”
            • hanusinamama Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 11:05
              "bo żona mnie nie rozumie"...ze jeszcze ktoś sie na to łapie
        • majenkirr Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 16:44
          asqe napisała:
          On ma stała partnerkę od chyba 8 lat, nawet się zaręczyli i maja razem trzyletn
          > ie dziecko. A poznał kogoś dodatkowo na boku

Co za wstrętna kreatura 🫤.
          Serio, dziwię Ci się.
          • arthwen Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:42
            Przecież ona tez ma stałego partnera i nie widzi nic złego w kontaktach na boku, więc czemu jej się dziwisz?
            • majenkirr Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:47
              Nic z tego nie rozumiem, za stara już jestem na takie klimaty 😩
            • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 20:58
              A dlaczego ma się nie dziwić, skoro to nie są jej standardy i w ogóle w normalnym świecie takie zachowania są negatywnie oceniane?
              • arthwen Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 01:07
                Bo mnie dziwi cała sytuacja, owszem, ale nie dziwi mnie, że laska leci na gościa, który zdradza na prawo i lewo, skoro ona jest taka sama. Podobne przyciąga podobne, czy coś.
                • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:32
                  Żal ich partnerów. Naprawdę.
        • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:47
          A ma może na imię Mirek? big_grin
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:54
            Nie, Declan ma na imię
            • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:02
              Ładne imię.
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:13
                Tak, imię bardzo ładne.
                A on taki sobie - trochę jak hobbit smile
                • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:17
                  Oj to nie mój typ, oj nie :p
    • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:29
      Wytłumaczyłaś czego brakuje w życiu koledze, ale nie wytłumaczyłaś, czego brakuje tobie.
      Czego szukasz na boku?
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:45
        Mnie w życiu brakuje tylko Irlandczyka
        • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:46
          Zamieniłabyś na niego swojego partnera?
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:55
            Nie, nie zamieniłabym męża
            • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:00
              To do czego Ci ten Irlandczyk?
              • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:01
                Do cyberseksów:p też kiedyś miałam takiego kolegę, ale nam się rozeszło pokojowo, bez wzniet sercowych :p
                • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:54
                  szarmszejk123 napisał(a):

> Do cyberseksów:p też kiedyś miałam takiego kolegę, ale nam się rozeszło pokojow
                  > o, bez wzniet sercowych :p

Cyberseks jest dla mnie bardzo zrozumiały - gdy ma się dwie połamane nogi, że nie można wyjść z domu i partnera brak, a chuć doskwiera.

Cyberseks jest też w miarę zrozumiały, gdy długo nie ma się partnera i romanse też jakoś nie wchodzą, a chuć huczy.

Cyberseks, gdy partner jest pod ręką - nawet jeśli akurat wolałabym mu strzelić w mordę - jest dla mnie oznaką desperacji. Aczkolwiek dopuszczam myśl, że jestem w takich kwestiach po prostu ograniczona.
                  • simply_z Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:09
                    Ogolnie to nawet nie jest seks, tylko desperacja.
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:09
                Nie wiem, może się po prostu przyzwyczaiłam, do tego, ze jest przez tyle lat. Znam go dłużej niż męża
                • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:46
                  Ok.
                  A dlaczego pojawienie się męża nie zweryfikowało Twojego podejścia do Irlandczyka?
                  W końcu mąż musi być fajny - skoro został mężem i można z nim na żywo. Nie szkoda Ci było czasu na kontynuowanie internetowych romansów bez racji bytu?
                  • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:07
                    A bo to nie było tak. Poznaliśmy się już chyba ponad 15 lat temu i spotykaliśmy się niezobowiązująco przez kilka miesięcy, od czasu do czasu. I ja się zaczęłam bać, ze w Irlandczyku to się mogę zakochać i się zaczęłam wycofywać. Ale od czasu do czasu do sobie pisywalismy. Wchodziliśmy w związki, krótsze i dłuższe, ale kontakt ze sobą podtrzymywalismy obydwoje. Potem, 12 lat temu, poznałam przyszłego męża i tez z Irlandczykiem ten związek na początku omawialiśmy. Potem pisaliśmy do siebie raz na kilka miesięcy i jakoś bardzo to mi on głowy nie zaprzątał a w każdym razie raczej nie często. Z biegiem lat ten kontakt sie nasilał i rozluźniał, doszły tez elementy ‘cyberseksu’.
                    • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:52
                      Czyli go po prostu nie doru.chałaś i Ci się ciągnie temat - rozumiem.

Niemniej, takie rzeczy dobrze jest ukrócić wchodząc w kolejny związek, w celu uniknięcia dramatów takich jak ten.
                      Możesz co najwyżej uniknąć kolejnego - usuwając historię przeglądarki.

• asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 20:48
                        kazimierav napisał:

> Czyli go po prostu nie doru.chałaś i Ci się ciągnie temat - rozumiem.

Nie, to chyba nie to.

Mąż mi nie buszuje po telefonie.
                        • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 21:04
                          asqe napisała:

>
                          > Mąż mi nie buszuje po telefonie.
                          >
                          >
                          >
                          Do czasu.
    • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:48
      Jesteś w stałym związku i wysyłasz goły tyłek gachowi? Dla mnie to obleśne, ze strony mężczyzny tak samo. Tacy ludzie powinni mieć to wytatuowane na czole " jestem zdradliwą mendą " i drugi człowiek wiedziałby z kim ma doczynienia, czy chce wejść w związek z kimś takim.
      • borsuczyca.klusek Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 17:54
        To by było za proste 😃
        • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:05
          Mam dar przyciągania takich zlamasów, nawet czasem się zwierzają. Ostatni hit jaki słyszałam, to du...py na boku żonatego pana z 2 dzieci, pan 40 letni z jednej strony kręci z koleżanką żony, z drugiej z młodą Ukrainką na mieszkaniówce, która daje mu bez gumy bo.....zakochała się w nim.... I on w to wierzy, że jest taki zaje.....bisty. Im dłużej żyję, tym mam większe obrzydzenie do ludzi.
          • kazimierav Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:57
            >du...py na boku żonatego pana z 2 dzieci, pan 40 letni z jednej strony kręci z koleżanką żony, z drugiej z >młodą Ukrainką na mieszkaniówce, która daje mu bez gumy bo.....zakochała się w nim.... I on w to wierzy, >że jest taki zaje.....bisty.

spieszmy się szczepić na HPV, tak szybko dopada...
            • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:08
              Właśnie.
      • alpepe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:28
        Ubyło ci od tego, że ona żyje, jak żyje?
        No właśnie.
        • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:38
          Kiedy byłam młodsza miałam do czynienia z taką męską mendą, odkrycie zdrad było dla mnie szokiem. Mam zasady, gdy jesteś wolny / wolna rób co chcesz, jak jesteś w związku i chcesz zdradzać albo ci źle w tym związku, miej jaja i powiedz partnerowi. Przez takie mendy, które spotkałam i spotykam w życiu, straciłam zaufanie do ludzi i jestem ostrożna. I do dziś podobne złamasy myślą, że mogą mi nawinąć makaron na uszy, a ja z radością zdejmę majtki. Organicznie nie znoszę kłamców i manipulatorów. To jest forum i skoro ktoś zakłada wątek, musi się liczyć z różnymi reakcjami.
          • simply_z Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:07
            No ale to jej zycie...co innego gdyby to twoj facet zdradzal cie z nia. Ludzie nie sa specjalnie fajni z natury.
            • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:13
              Może nikt nie wytłumaczył autorce wątku, że postępuje chu....jowo wobec siebie i kogoś? Mam koleżankę, która żyła chwilą i zwisało jej z kim sypiała i zdradzała wszystkich partnerów, dziś szuka porządnego, ale nikt porządny się nie trafia. A jak się trafia, szuka młodszych i mniej zepsutych. Zapija dziś leki na depresję alkoholem.
              • thank_you Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 12:56
                Pierdu pierdusmile))
          • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:45
            Takie rzeczy się zdarzają, sexting się to nazywa i istnieje, odkąd ludzie wynaleźli telefony komórkowe. Podobnie jak istnieje flirtowanie ludzi sparowanych. Ja to bym raczej widziała problem w tym, że wątkodajka ubzdurała sobie, iż ją i tego typa łączy coś więcej niż figlarne esemeski. Darcie szat o to, że gość nie odpisał przez godzinę, w pewnym wieku staje się rzeczą do przedyskutowania ze specjalistą.
            • kk345 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:57
              >Darcie szat o to, że gość nie odpisał przez godzinę, w pewnym wieku staje się rzeczą do przedyskutowania ze specjalistą.

To nie jest jedyny powód- pani jest totalnie niestabilna, wrzuca zdjęcia nieświadomych "swoich" panów na forum, by omówić ich walory z forum, histeria o brak odpowiedzi to tylko jeden z objawów.
              Jeszcze trochę podrążymy i okaże się, ze gość nie ma pojęcia o istnieniu pani i o tym, ze jego fotki hulają w necie.
              • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:29
                Też tak myślę, zresztą z tego, co pamiętam, nie jest to pierwszy raz. Trąci obsesją.
              • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 11:14
                Przecież ja nie histeryzuje, tylko po prostu mi się przykro zrobiło, bo niefajne jest bycie olanym.
                Mąż nie miał nic przeciwko wrzuceniu jego zdjęcia ba forum a zdjęcia tego drugiego i tak hulają po internecie.
                • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 11:22
                  Histeryzujesz. Facet ma swoje życie, nie jest twoim chłopakiem, żeby musiał na każdą wiadomość odpisywać i nie jest to żadnym "niefajnym olaniem". Jeśli od każdej przerwanej w sieci rozmowy robi ci się przykro, to nie chcę się domyślać, jakie jazdy ludzie z tobą mają w realu. Sorry za brutalność.
                  • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 11:34
                    Ale to nie była ot taka zwykła wiadomość!
                    Dałam mu się wkręcić w klimat, wysłałam zdjęcie z bardzo sugestywnym opisem a on wziął i zamilkł. Coś takiego nigdy mi się nie przytrafiło, wiec przeżywam pewnie trochę za bardzo. Po prostu poczułam się całkowicie odrzucona.
                    A w realu ludzie uważają mnie za bardzo wyluzowana osobę. Nigdy nikomu nie robię jazd, podchodzę do większości spraw z poczuciem humoru. Jemu przecież tez nie robię. Ja się z ludźmi nie kłócę, nie sprzeczam, nawet z mężem bardzo rzadko nam się zdarza.
                    • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:08
                      Widocznie dla niego była zwykła. Poza tym sexting to naprawdę nie jest na tyle wiążąca relacja, by na wszystko odpisywać. No i jak czytam, że pan się nie odzywa od czwartku, a dziś mamy sobotę, to ja nie wiem, co ja myślę... ale chyba rozumiem, czemu nie odpisuje.
                      • borsuczyca.klusek Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:13
                        pursuedbyabear napisała:

> No i jak czytam, że pan się nie odz
                        > ywa od czwartku, a dziś mamy sobotę, to ja nie wiem, co ja myślę... ale chyba r
                        > ozumiem, czemu nie odpisuje.

Może nie żyje 🙄
                      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:13
                        Bo ty blednie zakładasz, ze ja z nim rozmawiam tak jak pisze tutaj na forum, wiec wydaje ci się, ze rozumiesz.
                        Ja wiem, czemu on nie odpisuje, ale ta wiedza nie sprawia, ze mi łatwiej.
                        • pursuedbyabear Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:37
                          No ja też wiem.
                          I nie jest to nowa laska.
                          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:46
                            Nie wiem, co ci daje spieranie się w internecie o sytuacje, o której nie masz pojęcia. Ale niech ci wyjdzie na zdrowie smile
                            A on się z ta nowa dziewczyna spotkał, przysłał mi kilka jej zdjęć, opisał do czego między nimi doszło i ze nie może przestac fantazjować o seksie z nią.
                            • bistian Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 14:51
                              asqe napisała:

> nie może przestac fantazjować o seksie z nią.

Zboczeństwo!
        • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 21:05
          alpepe napisała:

> Ubyło ci od tego, że ona żyje, jak żyje?
          > No właśnie.
          >

Zasada jest prosta i wykonalna. Nie rób drugiemu co tobie niemiłe.
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 21:07
            Mąż to się nawet czasem z kimś spotyka a ja tylko piszę.
            • kk345 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 08:26
              Okeeeeej...czyli dwa związki to już u was minimum 6 osób... Mam nadzieję, że się choć regularnie badacie i zabezpieczanie.
              • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 08:43
                Ach ten bacik na rozwiazlych, jak już zagladanie w cudze tylki z powodów moralnych stało się obciachem, to zawsze można "troskę" o zdrowie wyrazić. Btw nie wiem, kto cię biologii uczyl, ale przez cyberseks wenery nie złapiesz tongue_out
                • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:14
                  Nie wiem co lepsze wenera, koniec związku, leczenie i znalezienie kogoś normalnego, czy marnowanie lat życia z głupem uzależnionym od filmików z fiutem/waginą kolegi/koleżanki. Gdyby ten kolega przyjechał poszłaby z nim jak w dym do wyra, bo od lat przebiera nogami. Pani jest uzależniona, następny kolega już będzie w realu. Zaglądanie do cudzych tyłków jest oplacalne, możesz uchronić się chorobami wenerycznymi. Specjalnie prowokowalabym zwierzenia, nie wszystko złoto co się świeci.
                  • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:20
                    To ty się chroń, jak masz w planach sekscesy wink ale raczej nie z watkodajka, ani jej panami, wiec nadal to zagladanie jakoś tak słabo uzasadnione. Ot, zboki z was.
                    • figa_z_makiem99 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:13
                      A po co ten wątek na forum? Właśnie po to, żeby komentować różne konfiguracje. Uzależnienia eskalują, myślisz, że pan czy pani poprzestaną na cyberseksie? A nawet gdyby jakimś cudem, chciałabyś męża/ żonę uzależnioną od porno z koleżanką/ kolegą? To nałogowe regulowanie emocji, związkowa patologia.
                • kk345 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 09:27
                  ladyban666 napisała:

> Ach ten bacik na rozwiazlych, jak już zagladanie w cudze tylki z powodów moraln
                  > ych stało się obciachem, to zawsze można "troskę" o zdrowie wyrazić. Btw nie wi
                  > em, kto cię biologii uczyl, ale przez cyberseks wenery nie złapiesz tongue_out

Weź się czep swojej taczki, skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Faktycznie, mówimy wyłącznie o cyberseksie, skoro co najmniej mąż watkodajki skacze na boki w realu, masz absolutną rację- wszyscy są bezpieczni.
                  • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:38
                    Nie, napisala, ze się spotyka w realu- może na pikantne rozmowy a nie na seks. Aaale- walcz dalej o zdrowie tych nieszczesnikow, jeśli misje masz big_grin
                    • kk345 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 12:56
                      ladyban666 napisała:

> Nie, napisala, ze się spotyka w realu- może na pikantne rozmowy a nie na seks.

Na pewno, limeryki erotyczne piszą 😂
                      • memphis90 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 09:18
                        Pewna pani została olana
                        Przez kudłatego hobbita Declana
                        Lecz nie wiedziała ona
                        Ze uwodzić Saurona
                        Pierscioneczkiem ów udał się z rana
                        • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 11:15
                          Pewien Declan z okolic Werony
                          Nie dostawal od swojej zony
                          I marnował potencjał
                          Na onanizm- ot, becwal
                          Zamiast zostać piorunem razony
                          Dedykuje M.M.
          • kk345 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:07
            >Zasada jest prosta i wykonalna. Nie rób drugiemu co tobie niemiłe.
            A to nie ty się spotykałaś z żonatym, kiedy jego żona była w ciąży?
            • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 10:40
              To niebyło tak. Zona z nim podstepnie, wbrew jego woli zaciazyla, jak on był juz własnością rosy. Nie znasz się na prawdziwej moralności zakochanych.
              • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 22:20
                A ty dlaczego kłamiesz? Jego eks powiedziała mu, że jest z nim w ciąży jakieś 3 miesiące po jego odejściu i początkach budowania związku ze mną. Przed jego ostatecznym odejściem i wyprowadzką z jej mieszkania do swojego kłócili się ciągle i on wielokrotnie zapowiadał, że chce od niej odejść. I tak zrobił. Tyle że ona go tą ciążą szantażowała, a gdy dotarło do niej, że on będzie płacić alimenty, zajmować się dzieckiem w wyznaczone przez sąd dni, ale do niej nie wróci, to zrobiła wszystko, aby ciążę stracić. Powiedział mi kiedyś, że nawet gdyby nam nie wyszło, to on do eks by nigdy nie wrócił. To wszystko. A wy z tego robicie nie wiadomo co. Szczególnie ty. Jakby dla ciebie zaglądanie do cudzych łóżek było priorytetem.

EOT.
                • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 22:23
                  OMG 😁😁😁
                • marta.graca Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 09:46
                  Tak bardzo chciał od niej odejść, że aż ją zapłodnił? Z tej niechęci do niej z nią sypiał, w tym samym czasie budując związek z kimś innym? Cóż za romantyczna historia 🤦 Naprawdę uważasz, że jak chcesz od kogoś odejść, to z nim radośnie uprawiasz seks, jeszcze nie dbając o zabezpieczenie?
                  • chatgris01 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 13:13
                    Ojtam ojtam, pewnie sie potknal i tak niechcacy trafil cool
                    • marta.graca Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 13:35
                      Tak jak ten pilot, co był u Jaworowicz- dwa lata się zbierał do odejścia od żony, w tym czasie spłodził dwójkę dzieci i był wielce zaskoczony, że alimenty się należą. Przecież ona go wrobiła 🤷
                      • borsuczyca.klusek Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 16:30
                        marta.graca napisała:

> Tak jak ten pilot, co był u Jaworowicz- dwa lata się zbierał do odejścia od żon
                        > y, w tym czasie spłodził dwójkę dzieci i był wielce zaskoczony, że alimenty się
                        > należą. Przecież ona go wrobiła 🤷
                        >

On już w progu z walizkami stał, gdy ta harpia go dopadła 😂
                        • ladyban666 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 16:32
                          I jej drapiezna picz chapala jego tyke po same pomidorrry. Tak było.
                    • elenelda Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 17.06.23, 09:27
                      chatgris01 napisała:

> Ojtam ojtam, pewnie sie potknal i tak niechcacy trafil cool
                      >
                      I ani się obejrzał, jak chapała mu tykę po same pomidory…
                      (by morgen)
                  • midge_m Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 16:28
                    marta.graca napisała:

> Tak bardzo chciał od niej odejść, że aż ją zapłodnił? Z tej niechęci do niej z
                    > nią sypiał, w tym samym czasie budując związek z kimś innym? Cóż za romantyczna
                    > historia 🤦 Naprawdę uważasz, że jak chcesz od kogoś odejść, to z nim radośnie
                    > uprawiasz seks, jeszcze nie dbając o zabezpieczenie?
                    >
                    No jasne! Zostajesz z kimś, wiedząc że właśnie robisz sobie z nim dziecko, jednocześnie wiedząc, że ten ktoś jest oziębły, seksu nie lubi, więc seksu po dziecku nie będzie. Normalna sprawa.
                    • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 04.06.23, 16:33
                      Irlandczyk tak właśnie zrobił! Ja nie jestem w stanie tego pojąć. W okresie ciążowo-pologowo-noworodkowym seksu nie było przez 18 miesięcy.
                      • snakelilith Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 12:37
                        asqe napisała:

> Irlandczyk tak właśnie zrobił! Ja nie jestem w stanie tego pojąć. W okresie cią
                        > żowo-pologowo-noworodkowym seksu nie było przez 18 miesięcy.
                        >

Poczekaj, sugerujesz, że facet, który przez jakiś czas musi jechać na ręcznym, bo w końcu kochana przez niego kobieta ze względów około ciążowo-połogowo-noworodkowym ma problem z seksem, powinien babę zostawić i poszukać sobie innej? Ty normalna jesteś? W sumie, wyślij mu jeszcze kilka zdjęć i trzymaj się faceta, żenada spotkała żenadę.
                        • marta.graca Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 13:04
                          Chcesz powiedzieć, że nieuprawianie seksu przez 18 miesięcy " bo noworodek", to jest standard i normalna sytuacja? Po roku czy półtora często ludzie mają już kolejne dziecko na świecie lub w drodze, a nie czekają, aż minie problem z seksem. Jeśli kobieta po półtora roku ma nadal problem z seksem, to raczej powinna poradzić się lekarza, czy fizjoterapeuty, bo zapewne dolegliwości jej poważnie zatruwają życie (abstrahując, czy seks jest, czy nie ma).
                          • snakelilith Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 13:36
                            marta.graca napisała:

> eśli kobieta po półtora roku ma nadal problem z seksem, to raczej powinna
                            > poradzić się lekarza, czy fizjoterapeuty, bo zapewne dolegliwości jej poważnie
                            > zatruwają życie (abstrahując, czy seks jest, czy nie ma).

Ale może poradziła się lekarza i tylko coś dłużej u niej trwało? I próbował jej jakoś pomóc, czy tylko walił focha i konia z internetową koleżanką? A co będzie jak ona zachoruje np na depresję, na nowotwór albo coś innego? Kopnie ją w doopę, bo nie daje mu seksu? Dla mnie to niepojęte postrzegać partnera tylko przez pryzmat zaspokojenia seksualnego, no ale ludzie są jak widać różni.
                            • marta.graca Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 14:38
                              Zgadzam się, też bym tego oczekiwała. Ale tu mamy ten przypadek, którego byśmy sobie nie życzyły.
                          • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 14:28
                            Ja bym obstawiała, że kobieta nie ma zielonego pojęcia, że ma jakiś problem z seksem.
                            Trzeba naprawdę być mało lotnym, żeby wierzyć bez zastrzeżeń w to, co mówią i twierdzą faceci trzepiący sobie do zdjęć koleżanek internetowych big_grin
                        • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 13:20
                          Nie, sugeruje tylko, ze to było do przewidzenia, skoro normalnie ten seks był raz na pół roku.
                          • snakelilith Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 13:32
                            asqe napisała:

> Nie, sugeruje tylko, ze to było do przewidzenia, skoro normalnie ten seks był r
                            > az na pół roku.
                            >

Niie wiesz, co było u nich "normalnie". Jakoś kobiecie udało się zajść w ciążę, więc seks był. A całą resztę, to twój onanista mój wyssać sobie z brudnej łapy. Swoją drogą, gdyby mi facet dał do zrozumienia, że w sytuacji ciążowo-połogowo-noworodkowej, albo innej trudnej życiowo, mam zagryzać zęby i wyprężać doopę metodą ala riki, to seksu z nim odechciałoby mi się na zawsze. W ogóle każdy facet, który płacze, że żona mu biednemu nie daje, jest na odstrzał i nie nadaje się na kochanka, bo seks ze mną byłby tylko odreagowaniem ciśnienia i nie ma nic wspólnego z moją osobą. Błe.....
                            • melisananosferatu Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 14:47
                              W 100 % zgadzam sie z toba w tej dyskusji.
                      • melisananosferatu Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 14:53
                        A skad wiesz czy jego zona nie miala w skutek porodu jakichs powaznych uszkodzen krocza itd, czy porod i polog nie przeczolgal jej tak, ze dostala depresji.

Btw, kiedys podbijal do mnie pan, ktorego 'zona nie rozumie, seksu nie maja i on taki bidny mis'. Z...balam goscia na czym swiat stoi i zapytalam czy pisanie do mnie o problemach malzenskich sprawi, ze one znikna. Zapytalam go gdzie jest zona (w domu, z synami, on pisal do mnie z samochodu, na parkingu). Odpisalam mu zeby moze zajal sie dziecmi a zonie dal czas na relaks, zabawil sie w gre wstepna dluzsza niz 'to, co? Bzykanko?' to moze wroci demon seksu, z ktorym bral slub.
      • eriu Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 20:13
        Wysyła tyłek i jest emocjonalnie zaangażowana gdzie indziej. Po prostu zdradza partnera i tyle.
        • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 21:06
          Dokładnie.
        • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 03.06.23, 18:51
          Jeśli partner o tym wie lub dopuszcza taką możliwość, to nie, nie zdradza go.
          • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 09:24
            Jeśli wie i się zgadza to nie zdradza, we wszystkich innych przypadkach jednak tak.
            • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 05.06.23, 14:48
              No niezupelnie.
              Zdradą jest to, co druga strona uznaje za zdradę. Co uznaje jej mąż i za co, tego nie wiadomo.
              Definicje zdrady nie muszą się pokrywać, choć oczywiście w małżeństwie lepiej, żeby się jednak pokrywały.
              • eriu Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 12:25
                Laska siedzi na forum i przeżywa, że jej „internetowy kumpel”, któremu wysyła nagie foty wszedł w związek i z nią nie uprawia sekstingu jak dawniej. I że gdyby on chciał to by z nią miał zwykły seks. Widzisz tu w ogóle gdzieś jej męża? Bo jak dla mnie to on jest tylko jakimś tłem, tak jak fotel czy kanapa czy pies. Chodzi mi o to, że tej babki emocjonalnie w jej związku już nie ma. Co jej mąż uważa to sobie uważa.
                • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 14:27
                  Odnoszę się do stwierdzenia, jakoby zdradzała męża. Otóż niekoniecznie.
                  Reszta nieistotna.
                  • eriu Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 14:39
                    Związek otwarty a świadomość zdradzania przez drugą stronę to dwie różne kwestie.

Dla mnie zdrada emocjonalna polegająca na bujaniu się przez 15 lat z jedną osobą byłaby bardziej bolesna niż jednorazowy numerek.
                    • m_incubo Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 06.06.23, 14:54
                      Możliwe, ale to przecież nie wątek o tobie.
    • rosapulchra-0 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:29
      A ten to kto?
    • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:33
      To on? Oj niee, nawet do cyberseksu niee
      • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 18:37
        No wiem smile
        Ale on jest taki inteligentny i ma świetne poczucie humoru, w dodatku pisze, komponuje muzykę, gra na gitarze i śpiewa. Głos ma bardzo dobry i cudowny akcent
        Ehhh, a wyglada jak taki poczciwy hobbit big_grin
        • szarmszejk123 Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:08
          Wygląda tak słodko jakoś, już nawet nie, że hobbit, ale jakiś sympatyczny za bardzo:p
          • asqe Re: Jestem zazdrosna o ‘internetowego’ kumpla 02.06.23, 19:14