Dodaj do ulubionych

Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką?

02.06.23, 16:04
Za nic nie mogę tego zidentyfikować - do czego służył ten relikt? Zabawka? Ale jak się ją używało?
Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:11
      To taki dystrybutor do cukierkow pudrowych
      • princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:15
        Tu przykladowe zdjecie tych cukierkow- wkladalo sie np z 10 czy 20 takich w ten dystrybutor i po podniesieniu gory mozna bylo wyciagnac jeden cukierek
        Tekst linku
        • princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 17:47
          takie przyklady znalazłam pod haslem dozownik do cukierków
          sama mialam taki z daisy duck, dostalan od cioci zagramanicy w latach 80
    • lalkaika Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:15
      Mysle, ze pen drive. Ozdobiony taki
    • heca7 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:37
      Do cukierków. Co ciekawe te cukierki i te dystrybutory (z różnymi postaciami) można było całkiem niedawno dostać w Rosmannie.
      • szarmszejk123 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 17:52
        U mnie one są w każdym markecie a w action to chyba z milion wersji bohaterów:p frozen, Mickey, paw patrol, Pokémon, jakieś spidrmany i kij wie co jeszcze :p
        • heca7 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 19:10
          Synowie mieli z głową szturmowca i lorda Vadera 😉
    • pani_tau Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:06
      Dziewczyny, wielkie dzięki, bo mnie to zaczynało doprowadzać do rozpaczy 😉.
      Na marginesie to uwielbiam Rebecce Fergusson w roli Juliette. Nie ma w niej ani jednego szczegółu, który by mi się nie podobał.
      • arthwen Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:10
        Czy ten wątek został jakoś pocięty czy coś?
        • aqua48 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:47
          Kompletnie nie wiem o czym mowa...
          • pani_tau Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 19:14
            O serial postapo "Silos".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka