pani_tau 02.06.23, 16:04 Za nic nie mogę tego zidentyfikować - do czego służył ten relikt? Zabawka? Ale jak się ją używało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:11 To taki dystrybutor do cukierkow pudrowych Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:15 Tu przykladowe zdjecie tych cukierkow- wkladalo sie np z 10 czy 20 takich w ten dystrybutor i po podniesieniu gory mozna bylo wyciagnac jeden cukierek Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 17:47 takie przyklady znalazłam pod haslem dozownik do cukierków sama mialam taki z daisy duck, dostalan od cioci zagramanicy w latach 80 Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:15 Mysle, ze pen drive. Ozdobiony taki Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 16:37 Do cukierków. Co ciekawe te cukierki i te dystrybutory (z różnymi postaciami) można było całkiem niedawno dostać w Rosmannie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 17:52 U mnie one są w każdym markecie a w action to chyba z milion wersji bohaterów:p frozen, Mickey, paw patrol, Pokémon, jakieś spidrmany i kij wie co jeszcze :p Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 19:10 Synowie mieli z głową szturmowca i lorda Vadera 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:06 Dziewczyny, wielkie dzięki, bo mnie to zaczynało doprowadzać do rozpaczy 😉. Na marginesie to uwielbiam Rebecce Fergusson w roli Juliette. Nie ma w niej ani jednego szczegółu, który by mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:10 Czy ten wątek został jakoś pocięty czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 18:47 Kompletnie nie wiem o czym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Silos / Silo - czym jest relikt z kaczuszką? 02.06.23, 19:14 O serial postapo "Silos". Odpowiedz Link Zgłoś