mabel_mora 03.06.23, 09:26 Mama już dawno ubrana, a ty nadal w rajtuzach! W takim razie pójdziesz tak jak jesteś, dawaj rękę mamusi i wychodzimy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolazolza Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 09:39 🤣 Super komentarz 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 09:52 Opis adekwatny Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:06 Niestety jak ich bardzo lubię tak dziś mówię stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:15 A kto to jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:07 Kasia Skrzynecka z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:10 Skrzynka po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:14 bardziej przeszkadzają mi te dziwaczne rajtki, dziwna suknia i buty od czapy, niż ubiór tego gościa Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:53 Mi też. Ale to trzeba mieć talent, żeby zepsuć stylizację z taką zwykłą, czarną sukienką Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:38 ja wiem, w pewnym wieku kobiety zaczynają wyglądać jak matki swoich mężów (gorzka prawda). Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:11 No, chyba, że ma sie starszego męża Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:58 Np o 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:42 Chyba ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:58 Nic tak nie dodaje wieku i ciężkości twarzy jak te czarne, koszmarne gąsienice na oczach, i to nie chodzi tylko o skrzynecką, ale o każdą wielbicielkę tych włochatych glizd. Nie wiem skąd to upodobanie zwłaszcza u kobiet z które mają już mniej jędrną i gładką cerę, nie wiem czy to jest tak ciężkie, ale wygląda jakby całą powiekę ciągnęło w dół i robiło dodatkowe zmarchy. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonka5 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:55 Dzięki za te zdjęcia. Tego potrzebowałam, żeby rozpocząć odkładany od dawna proces odchudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:26 przeciez tu problemem nie jest waga Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:33 WAGA przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:54 moze jestesmy przyzwyczajeni do ekstremalnie szczupłych, wrecz wychudzonych sylewtek na "sciankach", ale wiele kobiet po 50 ma podobną budowę i nie jest to niebezpieczna nadwaga Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:59 Kasia się przecież odchudzała jakiś czas temu i to z powodzeniem. To aktualne zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:08 To, ze K a s i a jakis czas temu schudla, przeciez nie znaczy, ze znowu nie wazy duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:04 Mało tego, myślę że ona -10 kg wyglądałaby o wiele gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:50 Teraz zapewne wyglądałaby gorzej drastycznie chudnąc, ale stać ją na zabiegi. Trzeba trzymać stałą wagę przez cały czas i wtedy nie ma obwisłej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:58 No bo ciało ma jeszcze ok, ale niestety utyta twarz odbiera jej całą urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:24 Oczywiście, że waga. To jest bardzo ładna kobieta i jeszcze nie stara, tylko niska i z nadwagą Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:12 No ja też ich nie lubię, szpecą Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:16 Tzn.rzesy sztuczne Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:53 Musiałabym się mocno zastanowić, żeby odpwoiedzieć na pytanie: Które z nich się gorzej ubrało Nie śledzę jakoś trendów przesadnie, ale do czarnych rajtek mało które buty inne niz czarne wyglądają dobrze. To oczywiście moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:00 Obojgu stylizacja nie wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:08 Ta ich niezmienność upodobań ubraniowo- kosmetycznych oraz samo- i wzajemny zachwyt prezentowane na ściankach jednak są rozczulające. Chyba nawet jest to fajniejsze, niż gdyby oddali się w ręce dobrych stylistów i wyglądali bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:10 W sumie tak. Są konsekwentni 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:11 Są po prostu świetnie dobrani. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:25 To jest naprawdę niestandardowa para. Rzadko się zdarza, żeby kulturysta zafiksowany na swojej sylwetce miał pociąg do kogoś z solidną nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:31 bez przesady z tą solidną nadwagą, nie jest szczupła, ale też nie jest jakoś spasiona, jej komizmu, lat i wagi dodaje stylizacja Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:14 Nie jest spasiona (co to za określenie w ogóle?) tylko właśnie ma nadwagę. Zwłaszcza na twarzy wygląda to żle. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:06 Ona nie ma solidnej nadwagi, to raz. Dwa, to nie aż tak rzadkie jak myślisz. Sama mając wg Twoich kryteriów "solidną nadwagę" kręciłam z dwoma kulturystami, co prawda w czasach gdy byłam piękna i młoda, teraz jestem tylko piękna więc pewnie 25-letniego kulturysty bym nie wyrwała, ale jakiegoś podstarzałego może jeszcze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:49 Widziałam na żywo, Skrzynka to jest fajna baba, ale BMI w normie nie ma i nie trzeba udawać, że jest inaczej. Ona sama retuszuje się na IG aż do śmieszności, ale normalnie wygląda ciężko, a stylizacje tylko to uwydatniają. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:05 Ona ma krótką szyję i mocne ramiona (też tak mam). To dodaje kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:03 No ma nadwagę, ale na pewno nie solidną. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:15 Po prostu ma nadwagę a ńie jest otyła. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:54 To jest solidna nadwaga. Cieszy mnie hipokryzja ematek Gdyby była szczupła poleciałyby obelgi w stylu anorektyczka, zaburzenia odżywiania, kosciotrup, stara baba. A tu tak pieszczotliwie, nadwaga i wcale nie solidna Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:59 Nie, wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:15 Ma, ma bardzo solidną nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30 w pewnym wieku albo doopa, albo twarz, Skrzynka wybrała twarz. nie nam oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:35 ale u właśnie twarz wygląda znacznie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:41 włosy ma zrobione tragicznie źle, te rajstopy są fatalne, a uśmiechnięta twarz na tym tle wygląda miło i sympatycznie, bez większych zmarch, a jak są to te rzęchy skutecznie odwracają uwagę. dlatego wg mnie ona po prostu skupia się na pielęgnacji twarzy i męża, a na resztę ma wywalone Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:48 chyba, omyłkowo wstawiłaś "i" w tym zdaniu " skupia się na pielęgnacji twarzy i męża, a na resztę ma wywalone wink" a ja sie bede upierać, że właśnie te rzesy przyciagaja wzrok i podkreslaja zmarszczki, wiotką skóre przy oczach Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:50 mabel_mora napisała: > chyba, omyłkowo wstawiłaś "i" w tym zdaniu " skupia się na pielęgnacji t > warzy i męża, a na resztę ma wywalone wink" > no pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:08 Bo ja wiem... Problem jest z ciuchami, włosami, makijażem, natomiast figura pomimo że pulchna, jest proporcjonalna, twarz nie najgorsza jeśli chodzi o rysy i stan zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:16 Proporcjonalna, bo gruba od kostek po podbrodek... Akurat wlosy ma normalne i tym razem bez odrostow, rysy twarzy jasne, ze pierwotnie dobre, bo x lat, kg i botoksu temu byla bardzo ladna. Ubrania i makijaz moze zmienic w ciagu godziny, jesli tylko jej sie zachce, trudniej z bazą. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30 Są megaprzaśni oboje, ale jakoś ich lubię Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:14 Ja również ich lubię. Skrzynka jest fajna ale opis bardzo śmieszny tego zdjęcia 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:47 m_incubo napisała: > Są megaprzaśni oboje, ale jakoś ich lubię > No ja też. Zawsze razem, uśmiechnięci, wyglądają na szczęśliwych. Oby im się wiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30 No nie ubierają się standardowo to wiadomo od dawna. Ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:40 oni pokazuja sie na sciankach, zeby o nich mowiono, wiec mówimy to nie sa jakies zdjecia robione z ukrycia w syt. prywatnych, tylko poszli tam aby sie pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:15 Ale przecież ZAWSZE ubierają się i wyglądają w tym samym stylu, im to nie przeszkadza, a wręcz wyglądają na zadowolonych ze swoich wyborów modowych więc o co chodzi? Bardzo sympatyczna para. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:16 Mają swój styl, nie ulega wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:52 Widziałam ostatnio zdjęcia z wyjścia we troje do opery. Są niesamowicie konsekwentni, to też jest ciekawe. Lubię ich i za to. W środowisku ,, ostatnich krzyków mody ,, stanowią sympatycznie rozczulającą kroplę zwyczajności. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:56 Ale chyba staraja sie byc modni i stad jej gasienice i jego nieudane spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:52 Haha, rzeczywiscie tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
balbina1710 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:47 Jak dla mnie to oboje sa zle ubrani, makijaz Skrzyneckiej jak zwykle tragedia, ale roznicy wieku to ja u nich nie widze - ot, para w srednim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:08 widziałam ich w letniej stylizacji, chyba 2 lata temu, na obiedzie pod chmurką ze znajomymi. oboje wyglądali zjawiskowo. tu faktycznie, nie wiadomo, kto korzystniej wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:09 O matko nie spodziewałam się, że tak się posmieje 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:55 Eee Kaśka to Kaśka, jest jaka jest i bardzo ja lubię. Dobrze się czuje w tym swoim ciele o outficie i to widać. Niech nosi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:34 Ja też ją lubię, może i przytyło się jej trochę (jak wielu innym) ale i tak mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:35 I bardzo lubię jej 'Koncert jesienny na dwa świerszcze'. 🦗🦗 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 20:16 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > I bardzo lubię jej 'Koncert jesienny na dwa świerszcze'. 🦗🦗 Wszystko lepsze od wykonania Magdy Umer, które teraz będę słyszeć do końca wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
antykaa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 23:29 Co trzeba mieć w głowie, zeby publicznie piętnować wygląd innych osób? Odpowiedz Link Zgłoś