Dodaj do ulubionych

bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzinną

03.06.23, 09:26
Mama już dawno ubrana, a ty nadal w rajtuzach!
W takim razie pójdziesz tak jak jesteś, dawaj rękę mamusi i wychodzimy!

Obserwuj wątek
    • kotejka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 09:30
      😁
    • wesolazolza Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 09:39
      🤣 Super komentarz 🤣
    • alpepe Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 09:52
      Opis adekwatny
    • brenda_bee Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:06
      Niestety jak ich bardzo lubię tak dziś mówię stanowcze nie.
      • emateczka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:15
        A kto to jest?!
        • borsuczyca.klusek Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:07
          Kasia Skrzynecka z mężem
          • klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:10
            Skrzynka po prostu
    • woman_in_love Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:14
      bardziej przeszkadzają mi te dziwaczne rajtki, dziwna suknia i buty od czapy, niż ubiór tego gościa
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:53
        Mi też. Ale to trzeba mieć talent, żeby zepsuć stylizację z taką zwykłą, czarną sukienką smile
    • mae224 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:38
      ja wiem, w pewnym wieku kobiety zaczynają wyglądać jak matki swoich mężów (gorzka prawda).
      • la_mujer75 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:11
        No, chyba, że ma sie starszego męża smile
        • ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:58
          Np o 60 lat.
      • figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:42
        Chyba ty.
    • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 10:58
      Nic tak nie dodaje wieku i ciężkości twarzy jak te czarne, koszmarne gąsienice na oczach, i to nie chodzi tylko o skrzynecką, ale o każdą wielbicielkę tych włochatych glizd. Nie wiem skąd to upodobanie zwłaszcza u kobiet z które mają już mniej jędrną i gładką cerę, nie wiem czy to jest tak ciężkie, ale wygląda jakby całą powiekę ciągnęło w dół i robiło dodatkowe zmarchy.
      • lemonka5 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:55
        Dzięki za te zdjęcia. Tego potrzebowałam, żeby rozpocząć odkładany od dawna proces odchudzania.
        • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:26
          przeciez tu problemem nie jest waga
          • triss_merigold6 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:33
            WAGA przede wszystkim
            • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:54
              moze jestesmy przyzwyczajeni do ekstremalnie szczupłych, wrecz wychudzonych sylewtek na "sciankach", ale wiele kobiet po 50 ma podobną budowę i nie jest to niebezpieczna nadwaga
              • ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:59
                Kasia się przecież odchudzała jakiś czas temu i to z powodzeniem. To aktualne zdjęcia?
                • niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:08
                  To, ze K a s i a jakis czas temu schudla, przeciez nie znaczy, ze znowu nie wazy duzo.
              • chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:04
                Mało tego, myślę że ona -10 kg wyglądałaby o wiele gorzej.
                • figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:50
                  Teraz zapewne wyglądałaby gorzej drastycznie chudnąc, ale stać ją na zabiegi. Trzeba trzymać stałą wagę przez cały czas i wtedy nie ma obwisłej skóry.
              • mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:58
                No bo ciało ma jeszcze ok, ale niestety utyta twarz odbiera jej całą urodę.
          • panterarei Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:24
            Oczywiście, że waga. To jest bardzo ładna kobieta i jeszcze nie stara, tylko niska i z nadwagą
      • klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:12
        No ja też ich nie lubię, szpecą
        • klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:16
          Tzn.rzesy sztuczne
    • kornelia_sowa1 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 11:53
      Musiałabym się mocno zastanowić, żeby odpwoiedzieć na pytanie: Które z nich się gorzej ubrało

Nie śledzę jakoś trendów przesadnie, ale do czarnych rajtek mało które buty inne niz czarne wyglądają dobrze.
      To oczywiście moja opinia
    • heca7 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:00
      Obojgu stylizacja nie wyszła wink
    • geez_louise Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:08
      Ta ich niezmienność upodobań ubraniowo- kosmetycznych oraz samo- i wzajemny zachwyt prezentowane na ściankach jednak są rozczulające. Chyba nawet jest to fajniejsze, niż gdyby oddali się w ręce dobrych stylistów i wyglądali bez zarzutu.
      • pursuedbyabear Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:10
        W sumie tak. Są konsekwentni 🙂
      • alpepe Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:11
        Są po prostu świetnie dobrani.
    • dni_minione Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:25
      To jest naprawdę niestandardowa para. Rzadko się zdarza, żeby kulturysta zafiksowany na swojej sylwetce miał pociąg do kogoś z solidną nadwagą.
      • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:31
        bez przesady z tą solidną nadwagą, nie jest szczupła, ale też nie jest jakoś spasiona, jej komizmu, lat i wagi dodaje stylizacja
        • panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:14
          Nie jest spasiona (co to za określenie w ogóle?) tylko właśnie ma nadwagę. Zwłaszcza na twarzy wygląda to żle.
      • chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:06
        Ona nie ma solidnej nadwagi, to raz.
        Dwa, to nie aż tak rzadkie jak myślisz. Sama mając wg Twoich kryteriów "solidną nadwagę" kręciłam z dwoma kulturystami, co prawda w czasach gdy byłam piękna i młoda, teraz jestem tylko piękna więc pewnie 25-letniego kulturysty bym nie wyrwała, ale jakiegoś podstarzałego może jeszcze tak.
        • dni_minione Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:49
          Widziałam na żywo, Skrzynka to jest fajna baba, ale BMI w normie nie ma i nie trzeba udawać, że jest inaczej. Ona sama retuszuje się na IG aż do śmieszności, ale normalnie wygląda ciężko, a stylizacje tylko to uwydatniają.

https://v.wpimg.pl/MDIwM2Y5YiUoFTsBdk5vMGtNb1swF2FmPFV3EHYDf3AxWCtbNVA_ITkYY1UrQD0lPgdjQjUaLDQgWDsDdlEkNzkbLEt2UCAmLBNiVj9TfXx9R3wfPFAufWRDfVFhGC8iKkNgAT0GeXR7R35UYAB_ZjQ
          • ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:05
            Ona ma krótką szyję i mocne ramiona (też tak mam). To dodaje kg.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:03
            No ma nadwagę, ale na pewno nie solidną.
            • panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:15
              Po prostu ma nadwagę a ńie jest otyła.
            • figa_z_makiem99 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:54
              To jest solidna nadwaga. Cieszy mnie hipokryzja ematek smile Gdyby była szczupła poleciałyby obelgi w stylu anorektyczka, zaburzenia odżywiania, kosciotrup, stara baba. A tu tak pieszczotliwie, nadwaga i wcale nie solidna smile
            • m_incubo Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 19:59
              Nie, wcale...
        • panna.nasturcja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:15
          Ma, ma bardzo solidną nadwagę.
    • conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30
      w pewnym wieku albo doopa, albo twarz, Skrzynka wybrała twarz. nie nam oceniać.
      • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:35
        ale u właśnie twarz wygląda znacznie gorzej
        • conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:41
          włosy ma zrobione tragicznie źle, te rajstopy są fatalne, a uśmiechnięta twarz na tym tle wygląda miło i sympatycznie, bez większych zmarch, a jak są to te rzęchy skutecznie odwracają uwagę. dlatego wg mnie ona po prostu skupia się na pielęgnacji twarzy i męża, a na resztę ma wywalone wink
          • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:48
            chyba, omyłkowo wstawiłaś "i" w tym zdaniu " skupia się na pielęgnacji twarzy i męża, a na resztę ma wywalone wink"

a ja sie bede upierać, że właśnie te rzesy przyciagaja wzrok i podkreslaja zmarszczki, wiotką skóre przy oczach
            • conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:50
              mabel_mora napisała:

> chyba, omyłkowo wstawiłaś "i" w tym zdaniu " skupia się na pielęgnacji t
              > warzy i męża, a na resztę ma wywalone wink"
              >

no pewnie tak big_grin
      • chicarica Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:08
        Bo ja wiem... Problem jest z ciuchami, włosami, makijażem, natomiast figura pomimo że pulchna, jest proporcjonalna, twarz nie najgorsza jeśli chodzi o rysy i stan zmarszczek.
        • niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 16:16
          Proporcjonalna, bo gruba od kostek po podbrodek... Akurat wlosy ma normalne i tym razem bez odrostow, rysy twarzy jasne, ze pierwotnie dobre, bo x lat, kg i botoksu temu byla bardzo ladna.
          Ubrania i makijaz moze zmienic w ciagu godziny, jesli tylko jej sie zachce, trudniej z bazą.
    • m_incubo Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30
      Są megaprzaśni oboje, ale jakoś ich lubię smile
      • klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:14
        Ja również ich lubię. Skrzynka jest fajna ale opis bardzo śmieszny tego zdjęcia 😀
      • brenda_bee Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:47
        m_incubo napisała:

> Są megaprzaśni oboje, ale jakoś ich lubię smile
        >

No ja też. Zawsze razem, uśmiechnięci, wyglądają na szczęśliwych. Oby im się wiodło.
    • kadfael Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:30
      No nie ubierają się standardowo to wiadomo od dawna. Ale co z tego?
      • mabel_mora Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:40
        oni pokazuja sie na sciankach, zeby o nich mowiono, wiec mówimy smile
        to nie sa jakies zdjecia robione z ukrycia w syt. prywatnych, tylko poszli tam aby sie pokazać
        • aqua48 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:15
          Ale przecież ZAWSZE ubierają się i wyglądają w tym samym stylu, im to nie przeszkadza, a wręcz wyglądają na zadowolonych ze swoich wyborów modowych więc o co chodzi? Bardzo sympatyczna para.
          • ayelen40 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 14:16
            Mają swój styl, nie ulega wątpliwości.
    • gama2003 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:52
      Widziałam ostatnio zdjęcia z wyjścia we troje do opery.
      Są niesamowicie konsekwentni, to też jest ciekawe.

Lubię ich i za to. W środowisku ,, ostatnich krzyków mody ,, stanowią sympatycznie rozczulającą kroplę zwyczajności.
      • niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:56
        Ale chyba staraja sie byc modni i stad jej gasienice i jego nieudane spodnie?
    • niemcyy Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 12:52
      Haha, rzeczywiscie tak to wyglada smile
    • balbina1710 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 13:47
      Jak dla mnie to oboje sa zle ubrani, makijaz Skrzyneckiej jak zwykle tragedia, ale roznicy wieku to ja u nich nie widze - ot, para w srednim wieku.
    • volta2 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:08
      widziałam ich w letniej stylizacji, chyba 2 lata temu, na obiedzie pod chmurką ze znajomymi. oboje wyglądali zjawiskowo. tu faktycznie, nie wiadomo, kto korzystniej wygląda?
    • klaramara33 Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:09
      O matko nie spodziewałam się, że tak się posmieje 🤣
    • hrabina_niczyja Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 15:55
      Eee Kaśka to Kaśka, jest jaka jest i bardzo ja lubię. Dobrze się czuje w tym swoim ciele o outficie i to widać. Niech nosi na zdrowie.
      • bylam.stara.mostowiakowa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:34
        Ja też ją lubię, może i przytyło się jej trochę (jak wielu innym) ale i tak mi się podoba.
      • bylam.stara.mostowiakowa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 18:35
        I bardzo lubię jej 'Koncert jesienny na dwa świerszcze'. 🦗🦗
        • conena Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 20:16
          bylam.stara.mostowiakowa napisała:

> I bardzo lubię jej 'Koncert jesienny na dwa świerszcze'. 🦗🦗

Wszystko lepsze od wykonania Magdy Umer, które teraz będę słyszeć do końca wieczora.
    • antykaa Re: bunt nastolatka, wyjście na uroczystość rodzi 03.06.23, 23:29
      Co trzeba mieć w głowie, zeby publicznie piętnować wygląd innych osób?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka