Dodaj do ulubionych

Ktoś ogląda dziennik?

04.06.23, 19:32
Monsz mi usunął wszystkie programy TVP. Z rok albo dwa lata temu. A dziś jestem ciekawa, co powiedzą o marszu. Czy w ogóle coś powiedzą?
Obserwuj wątek
    • aagnes Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:44
      Na razie mówili o wspaniałej sytuacji gospodarczej, o trasie spełnionych obietnic, nowa sala gimnastyczna w jakiejś wiosce, marsz kol gospodyń wiejskich, omówienie nowych genialnych propozycji programowych 800+ itd, słupki poparcia 45% dla PiS, uzasadnienie dla powstania komisji, o ludziach którzy dali się zwieść Tuskowi (marsz), jeden wielki bełkot, i że było 100 tys osób, zwiezieni autokarami do warszawy działacze. Ręce opadają. Korea Północna może się uczyć.
      • elenelda Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:32
        aagnes napisał:

> Na razie mówili o wspaniałej sytuacji gospodarczej, o trasie spełnionych obietn
        > ic, nowa sala gimnastyczna w jakiejś wiosce, marsz kol gospodyń wiejskich, omó
        > wienie nowych genialnych propozycji programowych 800+ itd, słupki poparcia 45%
        > dla PiS, uzasadnienie dla powstania komisji, o ludziach którzy dali się zwieść
        > Tuskowi (marsz), jeden wielki bełkot, i że było 100 tys osób, zwiezieni autokar
        > ami do warszawy działacze. Ręce opadają. Korea Północna może się uczyć.

O matko i córko! W jakim my kraju mlekiem i miodem płynącym żyjemy! Pod jakim ja kamieniem żyłam?
        • elenelda Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:36
          Pan z transparentem „Ich liebe TVP. Joseph Goebbels” też ogląda Wiadomości.
    • oldrena1 Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:51
      Nie mam tv i liczę na fejsbukowy profil Oglądam "Wiadomości", bo nie stać mnie na dopalacze. Właśnie przeglądam ich wpisy ze screenami z dzisiejszych programów informacyjnych. A tam pierwsza ogólnopolska parada kół gospodyń wiejskich, 31 rocznica zdrady Polski, wypoczynek nad morzem... te rzeczy.
    • kub-ma Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:54
      Teraz o muzyce tanecznej jest.
      A na stronie tvp info - informacja, że Tusk się przeliczył, bo było tylko 100 tys. a nie pół miliona. I oczywiście o agresji maszerujących
      • riki_i Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:59
        19.55 weszła relacja z "marszu nienawiści Tuska". Mocne!
    • kub-ma Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:59
      O pokazują marsz - pokazują tylko "mocne" słowa maszerujących. I oczywiście twierdzą, ze inspiracją są politycy opozycji.
      Tyle jeśli chodzi o "obiektywny" przekaz. Tylu wypipczeń nie słyszałam nigdy.
      Zapomnieli dodać, że zdaniem policji było bardzo spokojnie.
    • niemcyy Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 20:32
      Nie ogladalam, ale lekka biegunka jest, bo wg tvpis ludzie dzis chcieli do stolecznego zoo:
      twitter.com/bogdan607/status/1665342225037811712
    • ichi51e Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 20:56
      No było ze opozycja się zjednoczyła w obronie Rosji big_grin
    • s12345s Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:08
      Specjalnie oglądałam dzisiaj pisiowe wiadomości.
      Zaczęli od tego, że 4 czerwca to rocznica obalenia rządu Olszewskiego, którego dokonał Wałęsa z Tuskiem. A dalej to już inni napisali.
      Zdjęcia z marszu głównie pokazywały przemawiajacych i ludzi blisko sceny. Nie widziałam zdjęć tłumu, takich jak w TVN czy Polsacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka