gaskama 04.06.23, 19:32 Monsz mi usunął wszystkie programy TVP. Z rok albo dwa lata temu. A dziś jestem ciekawa, co powiedzą o marszu. Czy w ogóle coś powiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagnes Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:44 Na razie mówili o wspaniałej sytuacji gospodarczej, o trasie spełnionych obietnic, nowa sala gimnastyczna w jakiejś wiosce, marsz kol gospodyń wiejskich, omówienie nowych genialnych propozycji programowych 800+ itd, słupki poparcia 45% dla PiS, uzasadnienie dla powstania komisji, o ludziach którzy dali się zwieść Tuskowi (marsz), jeden wielki bełkot, i że było 100 tys osób, zwiezieni autokarami do warszawy działacze. Ręce opadają. Korea Północna może się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:32 aagnes napisał: > Na razie mówili o wspaniałej sytuacji gospodarczej, o trasie spełnionych obietn > ic, nowa sala gimnastyczna w jakiejś wiosce, marsz kol gospodyń wiejskich, omó > wienie nowych genialnych propozycji programowych 800+ itd, słupki poparcia 45% > dla PiS, uzasadnienie dla powstania komisji, o ludziach którzy dali się zwieść > Tuskowi (marsz), jeden wielki bełkot, i że było 100 tys osób, zwiezieni autokar > ami do warszawy działacze. Ręce opadają. Korea Północna może się uczyć. O matko i córko! W jakim my kraju mlekiem i miodem płynącym żyjemy! Pod jakim ja kamieniem żyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:36 Pan z transparentem „Ich liebe TVP. Joseph Goebbels” też ogląda Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:51 Nie mam tv i liczę na fejsbukowy profil Oglądam "Wiadomości", bo nie stać mnie na dopalacze. Właśnie przeglądam ich wpisy ze screenami z dzisiejszych programów informacyjnych. A tam pierwsza ogólnopolska parada kół gospodyń wiejskich, 31 rocznica zdrady Polski, wypoczynek nad morzem... te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:54 Teraz o muzyce tanecznej jest. A na stronie tvp info - informacja, że Tusk się przeliczył, bo było tylko 100 tys. a nie pół miliona. I oczywiście o agresji maszerujących Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:59 19.55 weszła relacja z "marszu nienawiści Tuska". Mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 19:59 O pokazują marsz - pokazują tylko "mocne" słowa maszerujących. I oczywiście twierdzą, ze inspiracją są politycy opozycji. Tyle jeśli chodzi o "obiektywny" przekaz. Tylu wypipczeń nie słyszałam nigdy. Zapomnieli dodać, że zdaniem policji było bardzo spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 20:32 Nie ogladalam, ale lekka biegunka jest, bo wg tvpis ludzie dzis chcieli do stolecznego zoo: twitter.com/bogdan607/status/1665342225037811712 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 20:56 No było ze opozycja się zjednoczyła w obronie Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: Ktoś ogląda dziennik? 04.06.23, 21:08 Specjalnie oglądałam dzisiaj pisiowe wiadomości. Zaczęli od tego, że 4 czerwca to rocznica obalenia rządu Olszewskiego, którego dokonał Wałęsa z Tuskiem. A dalej to już inni napisali. Zdjęcia z marszu głównie pokazywały przemawiajacych i ludzi blisko sceny. Nie widziałam zdjęć tłumu, takich jak w TVN czy Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś