Dodaj do ulubionych

Top facet I jego dziewczyna

07.06.23, 19:25
U mnie w firmie mamy mezczyzne-obiekt westchnien przeroznych pan.
Wiele kolezanek z roznych dzialow probowalo go 'zdobyc', zwrocic na siebie uwage, uwiesc.
Bardzo przystojny, inteligentny, wyksztalcony, wysokie stanowisko, do tego bardzo fajny czlowiek, mily, kulturalny, niewywyzszajacy sie, serdeczny, zabawny, pomocny.
Ostatnio na impreze firmowa przyprowadzil swoja dziewczyne i chyba wszystkie panie przezyly szok.
Dziewczyna troche mlodsza, owszem ladna, ale to tyle. Studentka zaocznej kosmetologi, ekspedientka w sieciowce.
Nie zablysnela niczym, osobowoscia, intelektem, obyciem, wiedza. Nawet specialnie sympatyczna sie nie wydala.
Powiedzcie mi dlaczego taki facet wybiera w ten sposob?
Mnostwo fajnych, b. ladnych, inteligentnych , ogarnietych, wyksztalconych, zaradnych dziewczyn bylo chetnych.
Faceci boja sie takich czy co?
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:28
      No widzisz, jakoś się te zasoby muszą wyrownywać - wy, kobiety w pracy, macie urodę, wyksztalcenie i jesteście przesympatyczne, wiec panie pozbawione tych cech dostaja najlepszych facetów w ramach pocieszenia. To dlatego, zeby wszechswiat nie implodował. 😀
      • abidja Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:54
        iwoniaw napisała:

> No widzisz, jakoś się te zasoby muszą wyrownywać - wy, kobiety w pracy, macie u
        > rodę, wyksztalcenie i jesteście przesympatyczne, wiec panie pozbawione tych cec
        > h dostaja najlepszych facetów w ramach pocieszenia. To dlatego, zeby wszechswia
        > t nie implodował. 😀

😀👍
      • alex_vause35 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:00
        Też tak to sobie tłumaczębig_grin
      • triss_merigold6 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:01
        😅
      • milva24 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:17
        big_grin
      • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:32
        A ich dzieci, gdyby się te wszystkie geny skumulowały? 😉
        • conena Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 00:01
          marta.graca napisała:

> A ich dzieci, gdyby się te wszystkie geny skumulowały? 😉
          >

Zagłada wszechświata 💥
        • tygryskowata Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:59
          Inteligencja po ematce!
      • primula.alpicola Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 07:44
        Dobre, iwoniaw😂
    • jednoraz0w0 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:31
      Mam deja vu w temacie studentki zaocznej kosmetologicznej i ekspedientki sieciówkowej.
    • jednoraz0w0 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:33
      A w temacie. - a skąd my mamy wiedzieć dlaczego facet którego na oczy nie widziałyśmy i który jest prawdopodobnie fikcyjny wybiera w jakiś sposób? Jego pytaj. Jakbym miała strzelać, to ma problemy z erekcją i małego pyrtka.
    • vivi86 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:34
      Bo może? Jego życie jego sprawa. Może widzi w niej coś czego nie widzicie Wy. I na pewno lepiej ją zna.
    • woman_in_love Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:38
      Tak idealny ze musi byc gejem a nie "normalnym" facetem.

A laska to przykrywka. Pewnie lesbaijka.
      • alex_vause35 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:33
        Lizbijka
        • woman_in_love Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:53
          to bylo szowinistyczne
    • melisananosferatu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:40
      Mysle, ze on uprawiajac seks z nia mysli o tobie tylko twoja uroda, obycie, kultura osobista i inteligencja go oniesmielaja.
      • igge Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:56
        winksmile
      • jednoraz0w0 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:59
        No, nie ta liga XD
    • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:41
      Może nie jest zawistną babą oceniającą z góry inne kobiety?
      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:46
        Ale ja niczego nie zazdroszcze, nie bylam nigdy zainteresowana I nie jestem targetem.
        Dziwie sie, ze mogl wybrac lepiej a wzial byle co.
        • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:47
          Mówiąc o tej kobiecie "byle co" pokazujesz, że nie jesteś wartościową osoba, którą zainteresowałby się ktoś na poziomie.
          • melisananosferatu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:50
            Dokladnie.
        • angazetka Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:50
          Widać to "byle co" to dla niego "najlepiej". Ups.
          • melisananosferatu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:51
            Zdecydowanie lepiej niz autorka watku, ktora boli duda.
        • arthwen Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:59
          Widać ta studentka nie okresla innych ludzi jako "byle co", więc w porównaniu z tobą ma bardzo duży plus.
        • kornelia_sowa1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:49
          Dla ciebie ona to "byle co", dla niego "byle co" to widac koleżanki z firmy.
          A że to was boli, to już wasz problem
    • igge Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:53
      Chemia i tyle.
      Z Twoimi obytymi i bardziej atrakcyjnymi koleżankami startującymi do pana - on nie ma chemii i pozamiatane.
      Jego dziewczyna może też mieć zalety, których wy nie zauważyłyście.
    • mid.week Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 19:53
      Oczywiście wybral ja na zlosc wam-kolezankom z pracy.
    • zaczarowanyogrod Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:03
      A to studentka kosmetologii i ekspedientka w sieciówce nie może być inteligentna, ogarnięta i zaradna? A nie długo będzie nawet wykształconym kosmetologiem. Wiedzę na pewno ma z kosmetologii, a nie z tego co Wy. No i jak zazdrosne to i się sympatyczna nie wydała.
      • eriu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:04
        Patrzą z góry a będą do dziewczyny chodzić i wydawać setki złotych czy tysiące na dermapen IV. A teraz gadają, że niezaradna. A może dziewczyna odkłada kasę zarobioną na urządzenie i szkolenia do dermapena żeby szybciej kasę na nich kosić ogromną.
      • rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 14:35
        Moja kuzynka skończyła kosmetologię, specjalizuje się w ochronie włosów. Ma swój salon w Warszawie i całkiem nieźle sobie radzi. Wcześniej skończyła dietetykę, ma z tego licencjat, magisterkę zrobiła z kosmetologii. Bardzo inteligentna dziewczyna. Poza tym, wbrew pozorom kosmetologia wcale nie jest łatwym kierunkiem.
        • tanebo001 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 14:40
          Tak sobie przypomniałem

www.youtube.com/shorts/2I4VUM2XVBY
          • rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 17:40
            Kurs a studia to jednak różnica, prawda?
    • damartyn Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:05
      Bo ma wszystko to, czego nie mają inne kobiety , które spotyka.
      • marzeka11 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:11
        Mój syn rozstał się (jego inicjatywa) z dziewczyną, która z zewnątrz miała wszystko- urodę, dobry zawód, wykształcenie. Sprawa charakteru- miało być zawsze jak ona, rządzenie jako sposób komunikacji - no to zostanie ze swoim kotem.
        Wiele młodych kobiet myśli, że dobry związek zbuduje wykształcenie, uroda itd.- a widzi sie potem tyle pięknych kobiet, które związków maja dziesiątki, seksu nie brakuje, a związku dobrego i trwałego jak nie było, tak nie ma.
        I nie widzą, że tak wiele zalezy od charakteru, podejścia, wyjścia poza JAJAJAJA, moje, mnie.
        I nie chodzi, że ma być podległa facetowi, ale z zaimkiem JA nie zbuduje sie MY.
        • jolie Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:34
          Nie zgadzam się, mam nieco inne obserwacje. Osoby (płci obojga) nastawione na 'ja' i 'moje' klasyczni biorcy bardzo często są w związkach, ten egocentryzm w ogóle w tym nie przeszkadza, a czasami wręcz pomaga. Tworzą związki ze swoim przeciwieństwem - mniej lub bardziej świadomie szukają dawców i jak najbardziej ich znajdują.
          • wbka1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 07:55
            Zdecydowanie tak! Nie ma jednego modelu na dobry związek - mężczyzna moze być przeszczęsliwy, że trafia mu się kobieta, ktora będzie decyzyjna. Oczywiscie moze być na odwrót i ten model cześciej funkcjonuje w przyrodzie.
            • jolie Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:19
              wbka1 napisał:

> Zdecydowanie tak! Nie ma jednego modelu na dobry związek - mężczyzna moze być
              > przeszczęsliwy, że trafia mu się kobieta, ktora będzie decyzyjna.

To w sumie bardzo wygodne. Czasami w takich relacjach jest też jakaś dysproporcja np. atrakcyjności, wieku, zarobków. Facet siedzi cicho i się podporządkowuje, bo uważa, że złapał pana Boga za nogi. Chcącemu nie dzieje się krzywda.

> Moze być na odwrót i ten model cześciej funkcjonuje w przyrodzie.

Moim zdaniem jest pół na pół, a kto wie, czy nie więcej dominujących kobiet?
        • mid.week Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:36
          Mamusia synusia 🙄
          • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:49
            Jakby mamusia córusi napisała, że wszystko ma być jak chłopak chce i on ciągle rządzi to by było, że przemocowiec i uciekać
            • rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 17:37
              Dokładnie. To wyżej to zwykła przypierda...a jest.
        • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:42
          Zdrowy egoizm wg mnie jest bardzo ważny przy budowaniu związku. Wcale nie jest powiedziane, że zostanie z kotem- po prostu twojemu synowi nie pasowała, a dla innego będzie ok. Mało to facetów pantoflarzy?
        • li_lah Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:12
          Dziewczyna z urodą, dobrym zawodem i wyksztalceniem sama, ani z kotem na pewno nie zostanie,
          do niej jest już kolejka chętnych.
          Po prostu znajdzie bardziej ogarniętego facet niż twój syn, któremu nie bedzie musiala mówić co ma robić, bo on będzie mial jaja i bedzie wiedzial jak żyć. To wszystko smile
          • tanebo001 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:47
            I szybko uciekną...
          • lilia.z.doliny Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 07:42
            znajdzie bardziej ogarniętego facet niż twój syn, któremu nie bedzie musiala mówić co ma robić

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
          • starczy_tego Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:50
            Dobre ☺️
    • heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:09
      Dziewczyna się uczy, zarabia na siebie ale stare kury oceniły, że byle jaka tongue_out Skoro studiuje co innego niż wy robicie to może trzeba było z nią na tematy kosmetyczne porozmawiać? Wtedy okazało by się jaką wiedzą dysponujecie w jej dziedzinie tongue_out Czy, przepraszam zabłysnęłybyście suspicious
      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:29
        Nie stare kury, a mlode, zadbane, madre dziewczyny. Znajace obce jezyki, ambitne i bystre. Niestety jego wybranka to po prostu prosta dziewczyna, obiektywnie nie ma podjazdu do lasek z mojej pracy.
        • marzeka11 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:32
          zapomnialosiehehe1 napisała:

> Nie stare kury, a mlode, zadbane, madre dziewczyny. Znajace obce jezyki, ambitn
          > e i bystre
          . Niestety jego wybranka to po prostu prosta dziewczyna, obiektywnie
          > nie ma podjazdu do lasek z mojej pracy.

Ale wiesz, że nie TO buduje związek? To super, że tak jest, ale nie są to warunki wyboru i bycia w dobrym związku.
          • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:39
            Dla mnie to bardzo ważne cechy u partnera, m.in. pod tym kątem szukałam.
            • iuscogens Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:13
              marta.graca napisała:

> Dla mnie to bardzo ważne cechy u partnera, m.in. pod tym kątem szukałam.
              >

To ile zna języków obcych?????
              • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:24
                I jak ich używa w związku smile
                • turbinkamalinka Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:27
                  ggrr.ruu napisała:

> I jak ich używa w związku smile
                  No jak to jak. Przy sniadaniu mówi do niej po arabsku, przy obiedzie po norwesku, przy kolacji tylko po armeńsku a w łóżku tylko po francusku. Niestety ona tylko po chińsku i on biedak nic nie rozumie smile
                  • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:29
                    W łóżku język miłości jest grany wink
              • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:24
                Trzy. Ale miałam na myśli raczej to, że jest ambitny i bystry.
            • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:33
              Szukałaś męża pod kątem znajomości języków? 😳
              • alex_vause35 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:35
                Francuski zawsze dobrze jest znać!
              • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:30
                Języki to miły dodatek, zależało mi na inteligencji i ambicji smile
            • mid.week Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:41
              marta.graca napisała:

> Dla mnie to bardzo ważne cechy u partnera, m.in. pod tym kątem szukałam.
              >

Dla mnie też, kazdy musial mówić po polsku, innych skreślałam
              • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:26
                Ja też! A wiesz, że jeszcze w zamierzchłych czasach na portalu randkowym miałam napisane, że szukam faceta, który biegle włada językiem polskim w mowie i piśmie? wink Koleżance się trafił taki, co pisał: łuszko...
        • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:34
          Skąd wiesz, jakie są jej ambicje? Może jej ambicja nie jest robienie show w pracy faceta i błyszczenie - zresztą dobrze to o niej świadczy, bo impreza firmowa u partnera to nie jest miejsce i czas na popisywanie się
        • kornelia_sowa1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:48
          Niech zgadnę- niezbyt urodziwe w smętnych garniturkach , a i jeszcze koniecznie okulary z czarnymi grubymi oprawkami- czyli korpo klony?

I skąd wiesz czy zna języki obce czy nie? Zrobiłyście jej egzamin? Może świetnie zna francuski np. A wy?

Powiem tak -w 99/100 przypadkach takie teksty o kobiecie z ust innych kobiet padaja na skutek zderzenia świadomości nt większej urody tamtej z niezgodą mniej urodziwych na ten stan faktyczny wink
          • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:32
            Hah, az smiechlam na glos.
            Tak, tak korpo paskudy kondra piekna ksiezniczka sklepowa.
            Jak pochyla sie nad stosem ubran, to mezczyzni mdleja.
            Jak pisalam, dziewczyna ladna, ale prosta, troche 'tanio' wygladala, slaby gust ma co do ciuchow I mejkapu.
            A dziewczyny u mnie w pracy zjawiskowe, swietnie ubrane. Poskrecaloby Cie z zazdrosci.
            • bistian Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:41

> A dziewczyny u mnie w pracy zjawiskowe, swietnie ubrane. Poskrecaloby Cie z zaz
              > drosci.

Może im się tak wydaje? Oceny mogą być zdecydowanie różne, w pracy może być towarzystwo wzajemnej adoracji, co jeszcze bardziej utrudnia nabrania dystansu.
            • zaczarowanyogrod Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:24
              To jest jakiś plus, bo oszczędna. Koleżanki za drogo wyglądają, jeszcze by może musiał do tego dokładać.
        • komorka25 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:41
          Ha, ha, ha!!! " mlode, zadbane, madre dziewczyny. Znajace obce jezyki, ambitne i bystre". Znaczy szkolny angielski i może niemiecki, no i nazwy kolorów po francusku, żeby wybrać szminkę, róż i cień do powiek. A skąd wiesz, że "ekspedientka w sieciówce" nie tłumaczy hobbystycznie estońskich wierszy albo greckich humoresek?
          • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:05
            O cieniach do powiek to pogadac moze wlasnie ta wybranka, zdaje sie jest to jej srodowisko naturalne.
            Niestety nasza poliglotka nie byla w stanie wydukac nawet w miare poprawnego zdania po angielsku na wspomnianej imprezie, z zenady az nie wiedzialam gdzie oczy podziac.
            A moje kolezanki znaja rozne jezyki, na bardzo dobrym poziomie. Na pewno nie zrobia wstydu swoim facetom.
            • heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:23
              A co ty jesteś jej szefową żeby się za nią wstydzić?!
              Zresztą nieważne. To ona a nie wasze zjawiskowe i świetnie ubrane poliglotki dziś właśnie będzie mogła uprawiać seks z apetycznym i pożądanym przez was ciachem tongue_out big_grin Wy możecie się tylko oblizywać, po angielsku, francusku i hiszpańsku...
            • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:28
              W jakim celu na imprezie w Polsce mówi się po angielsku? Robiłyście jej test czy co?
              • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:37
                A wiesz, ze istnieja miedzynarodowe korporacje I na takie spendy przybywaja ludzie z roznych panstw?
                Myslalam, ze angielski na jako takim poziomie to standard wsrod mlodych ludzi, 'studentow' , ale jak widze po Kopciuszku, jednak nie big_grin
                Szkoda, ze jej facet ma calkiem wysoka pozycje w korpo I taka partnerka robi mu obore przed wspolpracownikami.
                • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:38
                  Spendy? Może odrób lekcje z polskiego?
                  • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:40
                    Oj Kopciuszku, oni tam przecież spend dużo time więc można say "spendy", czego nie understand bejba?
                    • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:47
                      Damn, nie mam żadnych szans u koleżanek zapomniałosiehehe 🤷 Muszę podszkolić języki obce!
                      • muireade Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:21
                        Oj tam, polskiego może nie zna, ale ważne, że opanowała kilkanaście języków obcych i jest zjawiskowa.
                • angazetka Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:16
                  > A wiesz, ze istnieja miedzynarodowe korporacje I na takie ]spendy przybywaja ludzie z roznych panstw?

Upsik.
                • jolunia01 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 14:40
                  Ha, ha, ha!!! Jak znacie angielski na takim poziomie jak polski, to nie dziwie się facetowi.
            • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:30
              Jeżeli nie tworzy związku z anglojęzycznym facetem to jest to zupełnie bez znaczenia. Ja też miałabym problem, bo bardzo dawno nie rozmawiałam po angielsku, pracuję tylko z tekstami anglojęzycznymi. Za to swobodnie mogę się w jednej rozmowie przerzucać między rosyjskim a ukraińskim.
              • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:33
                Co to w ogóle za kosmiczny pomysł, analizować wybory związkowe kolegi z pracy i jeszcze dziwić się, że nie wolał wybrać dziewczyny, co zna angielski big_grin
                • muireade Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:30
                  Pan pogardził urodą, intelektem, klasą, wykształceniem i znajomością języków obcych u zapomnialosiehehe1, i wybrał swoją obecną partnerkę. Autorka pewnie chciała sie wyżalić, ale zrobiła to w wyjątkowo niesympatyczny sposób.
            • alchemy_alice Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:50

> Na pewno nie zrobia wstydu swoim facetom.

Na pewno nie zrobią, bo ich nie mają i mieć nie będą
        • imponderabilia22 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 13:00

> Nie stare kury, a mlode, zadbane, madre dziewczyny. Znajace obce jezyki, ambitn
          > e i bystre. Niestety jego wybranka to po prostu prosta dziewczyna, obiektywnie
          > nie ma podjazdu do lasek z mojej pracy.

Niestety, ale on i jego wybranka właśnie spedzają upojny, słoneczny weekendzik! A wy dbajcie o siebie w samotności🤣🤣
      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:32
        I przepraszam, ale czego sie uczy? Jak przykleic pazury? Oj faktycznie, musi byc z niej tytan intelektu big_grin
        • zaczarowanyogrod Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:35
          Kosmetolog i kosmetyczka to nie ten sam zawód.
        • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:37
          Nie wiesz, czym zajmuje się kosmetolog, tytanko intelektu?
        • angazetka Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:37
          Ojej, jaka zabawna zazdrość.
        • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:38
          Serio uważasz, że na studiach kosmetologicznych uczy się, jak kleić pazury? Jak nie wiesz, to sobie wygoogluj.
        • bazia_morska Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:40
          Przynajmniej potrafi uczynić, że taką tępą dzidę jak ty ten temat męczy tak bardzo, że aż założyłaś wątasek.
          • kornelia_sowa1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:51
            i to najlepsze podsumowanie autorki wątku smile smile smile
            • jolie Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:55
              Autorka to raczej troll.
              • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:36
                Cicho jest chociaż szansa na jatkę 😒
                • jolie Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:20
                  Niby racja, ale troll mało finezyjny.
                  • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:24
                    Prawda, też się rozczarowałam 😒

Już wolę Ewę 🙄
              • bazia_morska Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:35
                Na 110% 😀
              • zona_glusia Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:35
                Tak, ten od brata, który znalazł sobie niewłaściwą dziewczynę.
        • heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:42

> I przepraszam, ale czego sie uczy? Jak przykleic pazury? Oj faktycznie, musi by
          > c z niej tytan intelektu big_grin

No to jednak zabłysnęłaś big_grin Doucz się i zobacz czym zajmuje się kosmetolog...Może poszukaj czegoś w obcym języku skoro tak chwalisz się, ze znasz tongue_out
        • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:35
          Kosmetologia wymaga wiedzy chemicznej. To wcale nie są proste studia. Co miałaś z chemii w szkole?
    • alpepe Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:35
      Może ona świetnie pierze jego gacie, albo daje mu swoje do prania i to wystarcza.
      • marzeka11 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:36
        alpepe napisała:

> Może ona świetnie pierze jego gacie, albo daje mu swoje do prania i to wystarcz
        > a.
        >

No mogą tak wszystkie z tej pracy tak mówić dla pocieszenia.
        • alpepe Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:02
          Nie zrozumiałaś? Napisałam właśnie, że ona ma coś unikalnego, co go przyciąga.
    • taniarada Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:43
      Daje mu coś co nie dają te b.ładne i wykształcone .Czyli ma coś w sobie .Może westchnienia .
    • alexa0011 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 20:53
      Ciepło, oni zawsze chcą ciepła.
    • joyce_byers Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:01
      Może wg was wyglądała na niemiłą bo wie o tym, że wokół jej chłopaka w robocie same harpie wygłodzone polowania na facetów?
      Większość jednak wyczuwa takie harpie i nie daje sobie wychodzić na głowę w postaci bycia milutką osobą.
    • kozica111 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:05
      Pewnie kocha a nie liczy...
    • koronka2012 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:23
      Świeci światłem odbitym i karmi się zachwytem. Nie potrzebuje konkurencji.
    • kornelia_sowa1 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 21:42
      "Dziewczyna troche mlodsza, owszem ladna, ale to tyle. Studentka zaocznej kosmetologi, ekspedientka w sieciowce.
      Nie zablysnela niczym, osobowoscia, intelektem, obyciem, wiedza. Nawet specialnie sympatyczna sie nie wydala."

Zauważ, ze to subiektywna ocena pękających z zazdrości , odtrąconych , pewnie już nie pierwszej młodości pań.

Studentka zaocznej kosmetologii może być za pare lat włascicielką kilku salonów kosmetycznych albo robić cokolwiek.

No a tak poza tym, czy byłabyś skłonna zdradzić czym wy, pracownice tej firmy, smętnie wzdychające bez wzaejemności do kolegi- błyskacie ?????
    • turbinkamalinka Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:02
      Tu się dziewczyny z was "super lasek" naśmiewają i wymyslają jakieś dziwne powody. A ja uważam, że gość zwyczajnie ma dość przebywania z prymitywami i w domu chce od takich babsztyli bez cienia klasy zwyczajnie odpocząć. I może ogólnie dziewczyna nie gra w jego lidze (wątek obok) ale jest w przeciwieństwie do was miła
    • okruchlodu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:13
      1. Nie każdy człowiek dobrze wypada w stresującej sytuacji a impreza, na której nikogo się nie zna taką jest. W dodatku fakt, że banda zazdrosnych kobiet robi dziewczynie testy na IQ, bada poziom wiedzy ogólnej, wypytuje o znajomość języków obcych może
      dziewczynę stresować.
      2. I'm bardziej atrakcyjny, rozchwytywany mężczyzna tym bardziej potrzebuje wyzwań. Jeśli laski z biura się za nim uganiały, były chętne to nie dały mu możliwości, żeby mógł pogonić króliczka, zawalczyć.
      3. Pan mógł dziewczynę poznać jakiś czas temu i zdążyć zbudować relacje. Wiele osób będąc w udanych związkach nie rozgląda się za 'czymś lepszym' tylko inwestuje czas i energię w rozwój tego co już ma. Dziwię się, że kogoś to dziwi🙂.
      • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:29
        W ogóle już pomijając cały trollerski wydźwięk wątku... Na imprezę firmową partnera nie idzie się po to, żeby się chwalić znajomością języków. Jestem ambitna, zaradna, znam języki obce, ale jak byłam na firmowej imprezie partnera to ani się tam nie podpisywałam wiedzą, ani nie mówiłam o swoich ambicjach, no bez przesady. To jest czas na small talk, lekkie i przyjemne rozmowy a nie recytowanie CV. Dziwne, że ambitne panie z korpo tego nie wiedzą, może brak im obycia
      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:17
        Hah, tak, co za wyzwanie, ekspedientka ukladajaca ciuchy na wieszakach.
        Ona jest o wiele bardziej na nim uwieszona I zalezna niz bylaby kolezanka z biura.
        • triss_merigold6 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:23
          Może uruchamia w nim tryb opiekuńczy.
        • okruchlodu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:31

> Hah, tak, co za wyzwanie, ekspedientka ukladajaca ciuchy na wieszakach.

A wy w tych biurach co robicie? Wymyślacie lekarstwo na raka czy konstruujecie rakiety do lotów kosmicznych? I gdzie te twoje koleżanki pracowały w trakcie studiów, w NASA?

> Ona jest o wiele bardziej na nim uwieszona I zalezna niz bylaby kolezanka z biu
          > ra.

Na imprezie na której nikogo się nie i nikt cię nie lubi to raczej normalne, że wieszasz się na jedynych dostępnych opcjach. Swoją drogą jeśli wszystkie koleżanki mają tendencję do umniejszania innych kobiet i wywyższania siebie to też naprawdę dziwie sie, dlaczego taki miły człowiek na nie nie leci😂.
          • waleria_bb Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:15
            Obrzydliwe towarzystwo, pełne pogardy. Dziewczyna jest pewnie młoda i teraz tylko sieciówka jest opcją na pracę. To przejściowe jednak, skoro się kształci. Kierunek wybrała super, bardzo przyszłościowy i dochodowy. Z głową na karku nie da się być biednym kosmetologiem.
            • okruchlodu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:55
              Zgadzam się, towarzysko paskudne. Na bank strasznie tam sztywniutko.

Śmieszy mnie to przedstawianie korpo pracownic jako śmietanki społecznej a znalezienie pracy w korpo jako jakiegoś awansu społecznego.
              Kiedyś oglądałam film o fabryce w Chinach. Dziewczyny siedziały całe dnie i nawlekaly koraliki. Praca w korpo bardzo przypomina mi te fabryki, z tą roznicą, że pracownicy zamiast nawlekać koraliki, robią coś na komputerach. Pracę w korpo czy administracji publicznej okreslilabym raczej jako stabilną lecz nudną.

Ciekawa też jestem jakie to studia pokończyły koleżanki z biura zaoomnialosiehehe1? Mnie kosmetologia wydaje się dużo bardziej interesująca niż typowe studia do pracy biurowej.

Ps
              Też pracuje w biurze w korpo😉.
    • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:28
      Wydelegujcie jedną - najładniejszą, najinteligentniejszą i najbardziej obytą koleżankę i niech ona spyta kolesia wprost dlaczego ten się śmie zadawać z nudną studentką kosmetologii 🙄
      • mid.week Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 22:33
        Pewnie pięty mu peelinguje 🤷‍♀️
    • figa_z_makiem99 Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:12
      Pracowałam kiedyś w instytucji publicznej i był przystojny radca prawny do wzięcia, inteligentny, dowcipny, muskulatura z siłowni. Dziewczyny same się napraszaly i te najbardziej atrakcyjne dostawały kosza, z koleżanką ode mnie z działu umawial się na randki, ale dziwnie bo nigdy nie skonsumował. Kiedyś zatrudnili drugiego radcę, kobietę, przemiła, uśmiechnięta, uczynna ale mało urodziwa, okazało się, że są parą. W firmie zawrzało, idę kiedyś na papierosa, stoi kilka osób, w tym on i kolega zaczął żartować z wyglądu tej kobiety, a radca na to " ale ona pracuje i zarabia konkretne pieniądze ". Moim zdaniem potrzebował kogoś, kto będzie dawcą, pani radczyni zarabiała dużo więcej od pani biurwy, a on biorcą. Na podstawie nieskonsumowanych randek i odrzucania zalotów atrakcyjnych kobiet, obstawiam, że miał małego ptaka? Nie musiał się z nimi żenić, ale wolni mężczyźni raczej konsumują. Może kobieta tego faceta od ciebie, ma w sobie ciepło, mają świetny seks I nie jest wyrachowana?
      • piesfafik Re: Top facet I jego dziewczyna 07.06.23, 23:40
        To ten intelligeny i dowcipny facet pozwalal kolegom obgadywac wyglad swojej dziewczyny a potem jeszcze mowil ze za to dobrze zarabia ? Skarb po prostu. Mam nadzieje ze ta dobrze zarabiajaca I mila prawniczka spuscila go na drzewo razem z jego miesniami z silowni
        • figa_z_makiem99 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:00
          Dla mnie osobiście pan radca był odpychający charakterologicznie i nie zniosłabym narcyzka.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:14
        Ok, takie zwiazki widze, na zasadzie Pan pieknis I jakas mniej urodziwa Pani, ale za to z pozycja I/lub pieniedzmi. Jestem w stanie to zrozumiec. Jestem w stanie zrozumiec nawet stereotyp, ktory tutaj kreuja ematki czyli oschle harpie, karierowiczki, ktore nie potrafia ugotowac jajka kontra prosta dziewucha, ale 'z serduchem', ciepla I tworzaca dom.
        Sorry, ale to kompletnie nie ta sytuacja.
        • triss_merigold6 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:17
          Eee... Jest dobra w łóżku?
          • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:19
            Byc moze, tego oczywiscie wiedziec nie moge.
            Smiem twierdzic, ze jednak, nie ona jedna.
        • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:22
          Jestem ciekawa, jak po jednym zobaczeniu laski wywnioskowalaś, czy jest ciepła i tworzy dom. Macie szklaną kulę?
          • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:27
            Na imprezie nie sprawiala wrazenia cieplej osoby.
            Dziewczyny z pracy, bardziej w sprawe wkrecone, robily swoje sledztwa w SM I coz, laska nie wyglada na spokojna milosniczke gotowania I pieczenia ciast.
            Z reszta, te kolezanki, ktore znam I ktore staraly sie o jego wzgledy sa wlasnie nastawione na zycie prywatne, sa swietnie zorganizowane, sprzataja, gotuja itd.
            • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:35
              Straszne, takie dobre CV i nie przeszły castingu na gosposię big_grin
            • bazia_morska Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:38
              Bez zdjec tych super lasek i ich cv wątek nie ma sensu!
            • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:45
              Zdecyduj się, ambitne i świetne w pracy karierowiczki, czy nastawione na życie prywatne, sprzątają i gotują? Serio po wielu godzinach ambitnej pracy w korpo jeszcze im się chce sprzątać? Coś się narracja sypie.
              • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 08:54
                Nie wszyscy sa leniwi, wiesz?
                Ludzie, ktorzy chca czegos od zycia, siegaja po to, ogarniaja rzeczywistosc wokol siebie.
                Pracuja , po pracy potrafia tworzyc dom, ba , nawet znajduja czas na zycie prywatne I hobby. Czary big_grin
                • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:03
                  Obgadywana przez Ciebie dziewczyna pracuje, studiuje i ma życie prywatne smile
                  • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:10
                    Ale co to za studia I praca.
                    Chociaz prywatnie sie jej trafilo.
                    • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:12
                      Bardzo przyszłościowe studia, branża się ciągle rozwija i popyt rośnie.
                      • waleria_bb Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:16
                        To samo tu napisałam. Ten kierunek to przyszłość.
                      • zapomnialosiehehe1 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:18
                        Wiesz, znam ludzi po byles jakich studiach, a czasem nawet I bez, ktorzy wiele osiagneli, zrobili duze kariery.
                        Mieli jednak ambicje I inne zdolnosci.
                        Tutaj tego nie widze, zwykla klepa.
                        • waleria_bb Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 09:23
                          Nie ocenisz człowieka po paru godzinach. Zwłaszcza, że nie każdy umie zaprezentować się na sztywnych imprezkach.
                        • ggrr.ruu Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:03
                          Po byle jakich studiach to się trzeba namęczyć, żeby zrobić karierę. W kosmetologii jest taki popyt, że wystarczy być pracowitym i zaangażowanym i kariera się rozkręci. Natomiast Tobie studia nie dały ogłady ani kultury osobistej, biorąc pod uwagę słownictwo. A jakimś cudem masz męża.
                          • borsuczyca.klusek Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:23
                            ggrr.ruu napisała:

> A jakimś cudem masz męża.

Akurat jakaś szczęśliwa mężatka przeżywałaby związkowe wybory kolegi z pracy 🙄
                        • annaboleyn Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 10:21

> Tutaj tego nie widze, zwykla klepa.

Może po zetknięciu z Tobą, Twoimi koleżankami i Waszymi rozlicznymi zaletami - uznał, że jednak dobrze wychowana dziewczyna z klasą, dziewczyna, przy której nie trzeba się obawiać, że na firmowej imprezie z szefostwem pojedzie knajackimi tekstami typu "zwykła klępa" - jest jednak nie do przecenienia?
                          Bywają tacy dziwacy, owszem.
                        • heca7 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 11:32

> Tutaj tego nie widze, zwykla klepa.

Co za język tutaj widzę u wykształconej, obytej poliglotki, zjawiskowo pięknej big_grin
                • marta.graca Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 12:06
                  Wiem wiem, wszystko jest kwestią organizacji i wystarczy nie być leniwym i wcześnie wstawać. Jak się jest bezdzietną singielką jak twoje koleżanki to tym łatwiej.
            • rosapulchra-0 Re: Top facet I jego dziewczyna 08.06.23, 19:00
              Jezuu, zapomnialosiehehe1! Naucz się pisać po polsku! suspicious suspicious suspicious