Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do danego?

07.06.23, 20:03
Chcę polecieć w określone miejsce w określonych dniach, ale w sumie wszystko mi jedno, z którego lotniska w promieniu kilkuset kilometrów wylecę i na które wrócę - wszystkie lotniska w północno-zachodnich Niemczech (plus Berlin i Frankfurt) wchodzą w grę. W jakiej wyszukiwarce znajdę taką opcję?
Obserwuj wątek
    • gris_gris Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:08
      W Google flights, ale będziesz musiała wpisywać ewentualne miasta wylotu po kolei.
      • apallosa Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:15
        A skyscanner nie nada się?
        Można w wyszukiwarce wrzucić lotniska w pobliżu...
        • turzyca Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 21:15
          Lotniska w pobliżu mnie nie satysfakcjonują, bo są oparte na odległości w kilometrach, a nie na możliwościach komunikacyjnych kolei.
    • mayaalex Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:15
      Na stronie lotniska sprawdzasz destinations/airlines i wtedy widzisz, skad i kto (jakie linie) lataja na “Twoje” lotnisko. Ewentualnie mozesz bardziej zmudnie sprawdzic arrivals ale jesli w gre wchodza tanie linie to musialabys sprawdzic konkretny dzien tygodnia, zeby miec pewnosc, ze akurat tego dnia lataja.
      • mayaalex Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:17
        aha, wikipedia tez podaje takie informacje - sprawdzasz na ich stronie lotnisko (na przyklad wpisujesz Istanbul Airport jesli lecisz do Stambulu) i tam bedzie cala tabelka z liniami i lotniskami.
    • palacinka2020 Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:17
      Kiwi, skyscanner...
    • arthwen Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 20:21
      Na azair możesz wpisać jako lotnisko startowe xxx i to są wszystkie lotniska jakie ma w bazie wink
      Możesz też wybrać lotnisko i dopisać do niego 10 kolejnych.
      • turzyca Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 07.06.23, 21:06
        Dokładnie o to chodziło! Wyszukało mi loty z 15 lotnisk, we wszelkich możliwych kombinacjach.

Kiedyś było łatwiej, bo na tej trasie jeździł pociąg nocny, ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
        • mmoni Re: Jak znaleźć lot z dowolnego lotniska do daneg 11.06.23, 17:42
          Kiwi
          matrix.itasoftware.com/search (znak plus, near me, wybierasz promień, w jakim ma szukać lotnisk)
          Rome2Rio.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka