wredna_dziewucha_ze_wsi 17.06.23, 10:27 A dokładnie chodzi mi biustonosz, w którym wygodnie będzie piersiom 80H i nie będą się za bardzo trząść Polecacie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: W czym biegacie? 17.06.23, 10:30 ja mam rozmiar 70G/GG i shock absorber jest swietny. z tego, co pamietam, wiele dziewczyn chwali. jakis czas temu zalecalo sie kupowanie rozmiaru wiecej po biustem, nie wiem, jak jest teraz (u mnie to zalecenie sie sprawdzalo). Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: W czym biegacie? 17.06.23, 10:31 kura17 napisała: > ja mam rozmiar 70G/GG i shock absorber jest swietny. > z tego, co pamietam, wiele dziewczyn chwali. > jakis czas temu zalecalo sie kupowanie rozmiaru wiecej po biustem, nie wiem, ja > k jest teraz (u mnie to zalecenie sie sprawdzalo). > > mniej kurko- rozmiar mniej pod biustem Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: W czym biegacie? 17.06.23, 10:40 no wlasnie mnie radzono rozmiar wiecej i to sie sprawdzalo - te staniki byly wtedy (z 5, moze 10 lat temu) bardzo waskie. nie wiem, jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: W czym biegacie? 17.06.23, 10:47 i biust się dobrze czuł ? ja kupuję sportowy taki jak bieliznę - jest wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: W czym biegacie? 17.06.23, 10:56 > i biust się dobrze czuł ? tak, super. miske mialam przeliczona, oczywiscie. sprawdzilo sie i u mojej siostry - jak kupilam w swoim rozmiarze pod biustem, to sie zapiac nie moglam - oddalam szczuplejszej siostrze (1-2 rozmiary mniej pod biustem) i bardzo jej pasowal. jednak pisze, to bylo jakis czas temu, od lat nie kupowalam (bo te, co mam, sa ok). > ja kupuję sportowy taki jak bieliznę - jest wygodnie no to jednak nie rozmiar mniej pod biustem Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: W czym biegacie? 17.06.23, 11:04 nie, jak kupowałam rozmiar mniej to było mi ciasno mimo zapięcia na pierwsze z brzegu haftki kupuję więc swój rozmiar i zapinam na środkową Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: W czym biegacie? 17.06.23, 12:31 wapaha napisała: > mniej kurko- rozmiar mniej pod biustem Dla mnie shock absorbery są tak ciasne, że zawsze biorę obwod większy niż innych biustonoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: W czym biegacie? 17.06.23, 11:37 Ja mam 75 h i na taki cyc to ci sportowy panache polecam. Nie dość że nie będą latać to do tego będą fajnie się prezentować pod obcisłą treningowa koszulką lub topem. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: W czym biegacie? 17.06.23, 11:43 to fakt, nie sterczą sutki i piersi nie są tak spłaszczzone kupiłam 2mce temu shocka będącego kompromisem - ma tę wyściółkę gąbkową, ciut cieńszą niż panache- ale nie jest to już jedna warstwa materiału jak w klasycznym modelu (Shock Absorber Ultima U10004-KK001) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: W czym biegacie? 17.06.23, 11:58 Tylko sportowe staniki, bez haftek i zapiec. Biegam dlugodystansowo, nie przeszkadza mi ściśnięty cycek sle rana po jakimś obcierajacym czy wbijającym się w ciało elemencie już tak. Odpowiedz Link Zgłoś