Dodaj do ulubionych

Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić

28.06.23, 10:36
Przyjaciółka bawi się ze swoją córką tak, że jak sobie robią przelewy to wpisują jakieś dziwaczne opisy.
W stylu: na aborcję, plastykę pochwy, wybielanie odbytu. na wpisowe do ogólnopolskiego maratonu blow job.

Ja oczywiście z czasem dołączyłam do zabawy i jak robię którejś z nich przelew to coś tam sobiw wpiszę sla żartu.
One mi tez (mam już najbielszy odbyt w galaktyce)
No ale aborcje czy wybielanie odbytu to już nuda.

Wczoraj robiłam przelewy i wpisałam:
Opłata za modlitwę i post w intencji wygranej PISu, oraz:
Kasa na wpisowe do Koła Wymiany Małżonków założonego pod patronatem ORDO IURIS

No i kumpela zadzwoniła z informacją że teraz to przegięłam i że są granice.
Co sobie o niej ludzie w banku pomyślą.

I w sumie ona ma rację. Przegięłam. Są granice.
Pewnych rzeczy nawet nie należy myśleć a co dopiero pisać - zwłaszcza jeżeli chodzi o PIS
Obserwuj wątek
    • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:38
      O retysmilesmilesmile
    • em_em71 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:38
      Szacun za kreatywność, mimo wszystko 😀
    • woman_in_love Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:42
      1) żarty "na aborcję" mogą się źle skończyć - dawanie na to pieniędzy to zdaje się współudział, także jeżeli daje matka albo przyjaciółka

2) plastyka pochwy i wybielanie odbytu to natomiast standard a nie powód do żartów - nie mów nawet, że jeszcze na tym nie byłaś SZOK SZOK SZOK
      • beataj1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:46
        No właśnie nie byłam na wybielaniu jeszcze.
        W sumie to jeszcze nic sobie w życiu nie wybieliłam.

Doszłam do wniosku że poczekam aż mi odbyt z wiekiem sam osiwieje. Skoro w włosami się udało.

A co do aborcji - mówi się trudno. Jak mnie za to skażą, moje wnuki będą mieć babcie kombatantkę...
        to + 100 do zajebis....ści.
      • szmytka1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:47
        A w jakim celu wybiela się odbyt?
        • beataj1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:49
          Bo niewybielony jest passe i nie świeci jak miliony monet.
          A po drugie im starszy tym ciemniejszy a jak wiadomo zadbana kobieta prędzej umrze niż pokaże świat zestarzały odbyt. Musi być młody pasujący do gładkiego czoła.
          • szmytka1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:51
            Na szczęście mam wielka pozioma zmarszczkę na czole to i niewybielony odbyt nie będzie raził. I na drugie szczęście nie planuje go.pokazywwc światu.
            • woman_in_love Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:59
              no ale możesz zrobic to i to

albo zrobić tylko jedno - i tu sprawa jest prosta i zależy od twych preferencji:
              1) od przodu nie widać tyłka wiec trzeba zrobić zmarszczkę na czole
              2) a od tyłu nie widać czoła, więc trzeba zrobic wybielanie
              • szmytka1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:00
                Żadne mi nie przeszkadza, więc mogę żyć dalej szczęśliwa i pomarszczona oraz niewybielona
                • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:09
                  najwazniejsze,ze szczesliwasmile To pisalam ja, z niewybielonym odbytem i kurzymi lapkami , na ktore moja corka mowi 'gramsy' i czesto prosi 'zrob mine zeby bardziej bylo je widac, proooosze'smile
        • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:51
          Zeby byl widoczny nocasmile
        • woman_in_love Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:53
          A w jakim celu wybiela się odbyt?

Cytuję:
          zabieg wybielania odbytu z wykorzystaniem lasera, jest to zabieg, który gwarantuje rozjaśnienie skóry okolic odbytu, a jego dodatkowym atutem jest uzyskanie efektu odmłodzenia i ujędrnienia

• ayelen40 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:13
            Ale po co?
            • woman_in_love Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:25
              zeby byc młodsza i ujedrniona
            • borsuczyca.klusek Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:07
              Żeby mieć młody i jędrny odbyt a nie stary i sflaczały, znamionujący oznaki zużycia 🙄
              • aandzia43 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 14:10
                Bor-su-czy-ca...., nie poznaję koleżanki big_grin
            • jednoraz0w0 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:14
              Nie wiem, bo moda na to chyba przyszła z Indii gdzie kobieta im bielsza tym lepiej i, nie wiem, może im wybielonynodbyt dawał jakąś gwarancję że ich nie spalą żywcem za za mały posag?
          • mallard Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:48
            woman_in_love napisała:

> Cytuję:
            > zabieg wybielania odbytu z wykorzystaniem lasera

To tego się chlorem nie robi?!
            Kurde, człowiek się uczy całe życie...
            • ayelen40 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:49
              Ja bym nad paliła nad gazem. Żeby bezwłosy był.
              • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:50
                O chryste! 😁😁😁
      • jednoraz0w0 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:16
        woman_in_love napisała:

> 1) żarty "na aborcję" mogą się źle skończyć - dawanie na to pieniędzy to zdaje
        > się współudział, także jeżeli daje matka albo przyjaciółka
        >
        Nie, jeśli się wpłaca na organizacje około-ordo-iuris lub PiS, wtedy to się kwalifikuje jako „wyjátkowa sytuacja” i tak bym tłumaczyła koleżance, ze to podkładka w razie czego 🤣
    • default Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:44
      Fajna zabawa 😄
      Ludzie w banku nic sobie nie pomyślą, przecież nie czytają tego co wypisujecie w przelewach...
      • woman_in_love Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:46
        chyba że prokurator każe zrobić zestawienie przelewów z tytułem zawierającym ciąg znaków *aborcj*
      • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:50
        eeee?! a juz sobie wyobrazilam jak jakas pani w banku prycha kawa w monitor po czym udziela sobie reprymendy zeby nie pic i nie jesc gdy sprawdza przelewy Beaty& Cosmile Oczywiscie,mam zerowa wiedze o tym jak dzialaja banki itd.
        • azalee Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:33
          Nie sadze, zeby ktokolwiek w banku prychnal na widok tych zartow.
          • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:44
            Na szczescie poczucie humoru kazdy ma inne.
            • azalee Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:51
              Oj tak, na szczescie.
              • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:59
                Skad wiec wniosek, ze nikogo w banku taki wpis by nie rozbawil? 😀
                • azalee Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:23
                  Bo z doswiadczenia wiem, ze malo kogo w pracy bawia okolorozporkowe suchary rzucane przez klienta.
                  Ale masz racje, moge sie mylic.
      • alex_vause35 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:09
        Algorytm czyta, bo blokuje przelewy z tytułami typu międzynarodowy terroryzm albo yebać Putina.
        • bi_scotti Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:54
          W sensie, ze wplacam Ci na konto np. 328,46 zlotych z tytulem "Zebys mogla wyyebac Putina/zorganizowac wyyebanie Putina" i algorithm ma z tym problem? surprised Algorithm without sense of humour powinien byc natychmiast wyrzucony z pracy tongue_out Cheers.
      • borsuczyca.klusek Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:08
        Gorzej jak z jakiegoś powodu trzeba przedstawić potwierdzenie przelewu 😀
    • mava1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 10:55
      >>Przyjaciółka bawi się ze swoją córką tak, że jak sobie robią przelewy to wpisują jakieś dziwaczne opisy.W stylu: na aborcję, plastykę pochwy, wybielanie odbytu

dla mnie wpisanie w tytule przelewu "wybielanie odbytu" to zabawa z poziomu Grazyna i Janusz.
      Ani to smieszne, ani zabawne.
      Cos jak "zart" na prima aprilis z zapodaniem smierci małżonka. Dokładnie ten sam poziom.
      Wpisanie "opłaty za modlitwę na pis" nie odbiega poziomem (żenujacym) więc nie wiem, dlaczego koleżanka, znaczy przyjaciółka, obraziła sie
      • beataj1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:00
        Cóż, nas to bawi. A jak nas bawi to jest zabawnie.
        Na szczęście innych nie musi.

Koleżanka się nawet nie zbliżyła do obrażenia. Bardziej obie doszłyśmy do wniosku, że oto wciąż jest coś co ma potencjał zawstydzenia nas.
        • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 14:54
          Nie jest zabawne, jest prymitywne.
          Oraz wyjątkowo chamskie wobec personelu banku, skoro uważałyście, że ktoś to czyta.
          Ot, dwie wulgarne panie myślą, że są inne i lepsze.
        • karmello29 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 29.06.23, 09:04
          beataj1 napisała:

> Cóż, nas to bawi. A jak nas bawi to jest zabawnie.
          > Na szczęście innych nie musi.
          >
          > Koleżanka się nawet nie zbliżyła do obrażenia. Bardziej obie doszłyśmy do wnios
          > ku, że oto wciąż jest coś co ma potencjał zawstydzenia nas.

ojoj jakie postepowe i oświecone -nic nas nie zawstydza .
          moze wpiszcie na fisting albo gangbang córki -sorry ale ani to blyskotliwe ani zabawne.
          ot,prymitywne ,rubaszne jak stary wujek,babska.

>
    • aniani7 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:02
      Byłaś bardziej twórcza, ten blow job tylko mnie obrzydził. Koleżanka zazdrości Ci kreatywności?
      • beataj1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:03
        Koleżanka jest równie kreatywna. Dlatego przyjaźnimy się od lat.
        • aniani7 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 29.06.23, 16:33
          Fantazję to Wy macie big_grin
    • nini6 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:17
      Też tak sobie z mężusiem przesyłaliśmy, dopóki nie trzeba było w banku wydrukować i dołączyć do wniosku wyciągu z kont za ostatnie 3 lub 6 miesięcy.

Od tamtej pory piszemypo prostu :kup sobie coś ładnego.
    • figa_z_makiem99 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:27
      Żarty śmieszne dla gimbazy.
      • conena Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:50
        figa_z_makiem99 napisała:

> Żarty śmieszne dla gimbazy.

gimbaza na szczęście odchodzi w zapomnienie, prędzej bym powiedziała, że to poziom nocy kabaretowej w Mrągowie.
        • figa_z_makiem99 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:03
          Nie jestem fanką kabaretów i nie mam porównania.
    • lilia.z.doliny Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:34
      Wątek ma potencjał
      Myślę, co ja bym.wpisala
    • bei Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:39
      Cudne🤩. Bardzo kusi, by zainspirować się😉
    • conena Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 11:47
      przelewy koleżanki zupełnie nie są śmieszne, natomiast "opłata za modlitwę w intencji wygranej pis" jest.
      ciekawe skąd u koleżanki takie zafiksowanie akurat wokół podwozia.

ja wpisuję z reguły suchary typu "za zajęcie pierwszego miejsca", "łapówka", "na waciki".
      • hosta_73 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:18
        u nas jeszcze "na pingwinka" leciało.
    • mizantropka_20 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:07
      Świetna zabawa! A poza tym wszyscy zdrowi? Szkoda, że swoją "kreatywność" wykorzystujecie w tak pożałowania godny sposób. Kogo ma to bawić? Pracowników banku? Uczulam, że przelewy księgują się automatycznie, nie, że pani pracowicie klepie w każdy przelew uprzednio zapoznawszy się z jego treścią
      • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:08
        O rany, zbrodnie popelnily 'strasna'.
        • mizantropka_20 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:15
          Zbrodnie nie, ale nie wiem co jest większą żenadą - wypisywanie tych bzdur na przelewach, czy chwalenie się tym na forum. Ale nie moje małpy, nie mój cyrk. Z tego co czytam, część e'matek jest zachwycona tymi jakże wysublimowanymi przejawami poczucia humoru.
          • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:17
            Oesu...
          • mallard Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:55
            mizantropka_20 napisała:

> Ale nie moje małpy, nie mój cyrk.

Ale Twój kij... 🙃
            • mizantropka_20 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:14
              Wolę mój kij niż prymitywne "poczucie humoru". Swoją drogą spodziewałam się, że wśród tak szacownego grona jakim niewątpliwie jest e'matka dowcipy są nieco wyższych lotów niż te zaprezentowane. Zatem, bawcie się dobrze, przaśnie i bez kija.
              • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:27
                Na ematce poczucie humoru jest rozne, czasem przasne, czasem wysublimowane. Docenienie absurdu w skeczach M.Pythona czy mistrzowskiego operowania j.polskim w Kabarecie Starszych Panow nie znaczy, ze nie posmiejesz sie na 'czy leci z nami pilot'.
                • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:00
                  Wpisy autorki nie mają nic wspólnego z poczuciem humoru.
                  Wulgarne chamstwo i tyle.
                  Tym większe jeśli myślały, że ktoś w banku to czyta.
                  Taki poziom widowni kabaretowej, której śmieje się w głos, bo ktoś na scenie powiedział „ku.wa”.
          • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:31
            Zauwaz, ze takie poczucie humoru nikomu krzywdy nie robi.
            • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:33
              Oczywiscie, ze nie. Dlatego bawia mnie obrzekniete z zazenowania.
              • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:35
                Obrzekniecie akurat kreatywne, zwłaszcza jak na triss. Zawsze było tylko "słabo mi" wink
            • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:00
              Dopóki autorki nie wsadzą za pomoc w aborcji.
              Ale skoro chce.
              • ladyban666 [...] 28.06.23, 15:16
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:17
                  Auc. Heca!!! Kajam sie
                • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:21
                  Zabawne, ze nasturcja zarzuca Beacie chamstwo i wulgarnosc podczas gdy sama rzuca w Beate inwektywami.
                  • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:44
                    Nie nie, pewnie, w pisaniu o wybielaniu odbytu do pracowników bankowych nie ma ani odrobiny chamstwa i wulgarności, nic po prostu.
                    • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:56
                      Ona pisze do pracownikow banku? 😃 moze zauwaz co ty tutaj piszesz do niej, zwlaszcza ze w odroznieniu od pracownikow banku ona to czyta.
    • triss_merigold6 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:20
      Obrzęklam z zażenowania.🙄
    • asfiksja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:37
      Hm, aborcje robią nie tylko dziunie z wybielonym odbytem i inne pracownice seksualne, więc nie wrzucałabym tych rzeczy na jedną karuzelę śmiechu. Mnie się najbardziej podobają twoje propozycje, szczególnie wpisowe do Koła Wymiany Małżonkówsmile
    • chococaffe Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:49
      Chyba mam inne poczucie humoru
      • merces Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 14:06
        Ja chyba też. Matka z córką o maratonie blow job? Widzę minę mojej matki, gdybym z czymś takim wyskoczyła.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 12:54
      A mnie zastanawia coś innego.
      Po co i dlaczego, i z jakich powodów robisz sobie z przyjaciółką przelewy?
      A przelew na konto jej córki, to dla mnie w ogóle jakiś kosmos!
      • ayelen40 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:47
        Może przez PayPal kasa za wspólne drinki?
      • mikams75 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 14:09
        Ja robię/otrzymuję przelewy od koleżanek np. po wspólnym wyjściu do knajpki, jedna płaci, później dzielimy rachunek albo ktoś komu coś kupi a jak się nie ma gotowki to się później oddaje.
      • arthwen Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 14:37
        Idziemy razem do knajpy, płaci jedna osoba, reszta robi zwrot.
        Kupujemy sporo książek, mamy większy rabat, okazyjnie kupujemy dla kogoś, ten ktoś robi nam zwrot.
        Szliśmy na koncert, bilety kupowaliśmy w jednej transakcji, kumpel oddawał kasę przelewem.
        Sąsiad znajomego ma truskawki/czereśnie/borówki, zamawiamy u niego, on się z sąsiadem rozlicza, a my robimy mu przelew.
        Milion innych opcji też.
      • amast Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 16:16
        > A przelew na konto jej córki, to dla mnie w ogóle jakiś kosmos!

Dlaczego? Ja dostaję od rodziców, od każdego z osobna, kilka razy w roku zbiorczy przelew prezentowy, z okazji świąt, z okazji dnia dziecka i czegoś tam jeszcze, z przykazaniem, żeby rozdystrybuować między zainteresowanych (ja, mąż, dorosłe dzieci). To dystrybuuję w takiej formie w jakiej dostałam. Przecież nie będę lecieć do bankomatu wyciągać kasy, dawać im do ręki, a oni potem pędem do wpłatomatu wpłacać na konta...
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 19:58
          Ale co mają do tego twoi rodzice, twój mąż i twoje dzieci??
          Wpłacasz też pieniądze na konta dzieci swoich przyjaciół? - bo to właśnie mnie tu zdziwiło.
          • kamin Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 21:03
            Czemu nie? Może córka za coś tam zaplaciĺa na wspólnym wyjciu czy wyjeździe i musiała jej oddać. Albo zamawia u niej kosmetyki z jakiegoś Avonu, albo odkupiła od niej nietrafiony zakup z netu. Możliwości jest nieskończona ilość.
    • magdallenac Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:06
      Wow, jak to różne są na świecie rzeczy, które śmieszą ludzi…
    • koronka2012 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:12
      Takie te tytuły przelewów robią się szalenie zabawne w momencie kiedy np. trzeba dać jakieś potwierdzenie albo wyciąg do sądu…
      • nenia1 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:15
        koronka2012 napisała:

> Takie te tytuły przelewów robią się szalenie zabawne w momencie kiedy np. trzeb
        > a dać jakieś potwierdzenie albo wyciąg do sądu…

mnie się zdarzało dawać takie od klientów do Urzędu Skarbowego. Ubaw po pachy.
    • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:19
      Mysle, ze wszystkim nam uciekla mysl przewodnia watku. Rzeczywiscie, wstydem powinno byc popieranie pis oraz oi (rowniez dotyczy konfederacji).
      • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:23
        A to tak, ale to oczywiste wink
      • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:02
        Tak, tak, na pewno to była myśl przewodnia sciana
        • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:07
          Strasznies dzis nabuzowana. Niepotrzebnie rzucasz inwektywami w kierunku spokojnej Beaty. Po co to robisz?
          • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:45
            Nie rzucam żadnymi inwektywami tylko komentuję jej zachowanie, którym pochwaliła się na forum.
            Nie odpowiadam za to, że oczekiwała pochwały i oklasków za chamstwo i wulgarność.
            • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:57
              Wlasnie, ze rzucasz, bardzo nieladnie. To sie nazywa hipokryzja.
            • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 16:06
              Niczego nie oczekiwala, jak mniemam. Ty za to nie moglas wytrzymac zeby jej nie napisac,ze jest wulgarna chamka.
            • melisananosferatu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 16:07
              I zwaz, ze wiele osob napisalo tu, ze to nie ich poczucie humoru ale zadna nie zrobila tego w takim stylu, jak ty. Moze zanim zaczniesz pouczac innych na temat kultury osobistej, sama nad nia popracujesz.
    • pytajacakinga Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:21
      Nie wiedzialam ze dorosle osoby moga sie bawic w tak głupią zabawe
    • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:22
      Dobre! 🤣🤣🤣 mnie się zdarzało wpisywać w przelewach dla rodziców "na chleb" ale to lata temu było wink Zaraz zrobię staremu przelew za anal, o! Na zenujaco niska kwotę tongue_out
      • borsuczyca.klusek Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:38
        A on ci wyślę w odpowiedzi przelew "na sukienkę za anal" 🙄
        • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:43
          On tego nie kuma wink Ale ostatnio dużo rozmawialiśmy o peggingu (to ten męski anal?) i jego zgroza mnie rozczulila wink
          • ayelen40 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:46
            Mnie do dzisiaj rozczula autentyczne zdumienie mojej babci śp, że można się golić "na dole".
    • is-laura Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:25
      Żarty w stylu wuja zbereźnika. Żałosne
    • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:27
      P.s. I OT: Kolezanka mi mówiła, ze od kilkunastu przelewow przychodzących (w miesiącu) automatycznie wkracza US z kontrola. Podobno ścigają w ten sposób ludzi zarabiajacych na vinted i allegro i nie placacych podatkow. Prawda to? Mnie nie dotyczy, wiec nawet nie sprawdzałam, ale jakieś to niefajne...
      • wuchtaludzi Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:58
        Kolega z pracy dwa razy w tygodniu zamawia lancz dla chętnych z zespołu, a potem my mu tę kasę zwracamy przelewami. W miesiącu pewnie z kilkadziesiąt przelewów dostaje. Skarbówki nigdy nie miał na głowie, a proceder trwa co najmniej z rok.
        • ladyban666 Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:59
          A dzięki. Tak myślałam, ze to fejk, albo jakas losowa procedura ewentualnie wink
    • eriu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 13:34
      Żebyś się nie zdziwiła z tym „nie czytają”. Przez takie durne tytuły przelewów potrafią blokować pieniądze, konto i jeszcze zawiadamiać organy ścigania.

Nie mówiąc o tym, że jak się ubiega o kredyt to potem z doradca będziesz to przeglądać i będzie pytal o te wszystkie wybielania i inne. Można przez to potem nie dostać kredytu.
      • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:03
        Ale to trzeba miec świadomość, że przelew i jego opis mogą mieć konsekwencje prawne.
        • eriu Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:44
          Życie ma prawne konsekwencje. Rodzisz się, umierasz a konsekwencje prawne są.

Najśmieszniejsze by było jakby mężowie takich zgrywusek zbieraliby potwierdzenia takich przelewów „za aborcje”, To „wybielanie odbytow” itp jako dowody zdrady i złożyli jako dowód w sądzie do rozprawy rozwodowej. Serio to byłby najlepszy hit.
          • panna.nasturcja Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 15:47
            Sam przelew „na aborcję” może być uznany za pomoc w aborcji, a to jednak mieści się obecnie w kk i może przestać być śmiesznie.
            Ale ja w ogóle nie pojmuję idei pisania o wybielaniu odbytu w oficjalnych dokumentach, to trzeba mied coś nie tak z głową.
          • waleria_bb Re: Jednak wciąż jest coś co może nas zawstydzić 28.06.23, 20:10
            Tu już Ci odjechał peron, jaki to jest dowód na zdradę? To prostackie i gówniarskie poczucie humoru, za które można beknąć, ale nia jak opisujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka