dyzurny_troll_forum 09.07.23, 17:42 Co myślicie? Wystarczająco demokratycznie? Czy może warto coś jeszcze dodać? Swoją opinię wyrażę w trakcie.. jeżeli oczywiście wątek przetrwa.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 09.07.23, 17:51 Ale co mamy oceniać? Widzę róże w jakiejś stodole… na co patrzymy? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 09.07.23, 18:06 U Lewandowskich ładniej 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 09.07.23, 18:08 Bardzo ladnie. A co ? Chciałbyś móc narzucać ? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 09.07.23, 19:40 No kwiatki na stole... A co jest na tych plakatach, bo nie widać? Masz jakieś inne zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 09.07.23, 22:31 beneficia napisała: > No kwiatki na stole... > A co jest na tych plakatach, bo nie widać? > Masz jakieś inne zdjęcia? Proszę bardzo: Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 00:04 Ladnie kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 07:54 Głupkowato i nie na miejscu. Chyba że to powtórzenie przysięgi ślubnej Wałęsów? Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 07:57 Dyżurny "chłopiec"? weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,29945344,gdyby-konfederacja-siegnela-po-wladze-samodzielnie-to-zatesknimy.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 08:00 Ale dlaczego? Jak ktoś chce sobie z wesela manifest polityczny robic to kto bogatemu zabroni? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 08:03 Dlaczego bogatemu? Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 08:00 Ano, głupkowato. Pakowanie polityki do uroczystości rodzinnych jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:05 W sumie to niech może zdecydują zainteresowani, organizujący sobie tę uroczystość? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:18 kk345 napisała: > W sumie to niech może zdecydują zainteresowani, organizujący sobie tę uroczysto > ść? Zainteresowani zdecydowali. Ale może warto pomyśleć też o gościach weselnych, wsród ktorych może się trafić ktoś o delikatnie odmiennych poglądach? Nawet może nie wsród tych bezpośrednio zaproszonych, bo jak wiemy uśmiechnięci Europejczycy to trzymają tylko z innymi uśmiechniętymi Europejczykami. Ale wśród osób towarzyszących może się zaplątać jakaś czarna owca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:29 A jak osoba towarzysząca jest niepijąca, a na stole będzie stał alkohol? No nie pomyśleli o gościach weselnych .... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:30 Albo gość uzna, ze sukienka panny młodej jest paskudna i obraża jego poczucie estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:38 iwles napisała: > A jak osoba towarzysząca jest niepijąca, a na stole będzie stał alkohol? Nie dostrzegasz subtelnej różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:43 dyzurny_troll_forum napisała: > Nie dostrzegasz subtelnej różnicy? Aha. Pijącym zawsze wybaczasz ? Bo to swojaki Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:37 > Ale może warto pomyśleć też o gościach weselnych, wsród ktorych może się trafić ktoś o delikatnie odmiennych poglądach? Miałabym w głębokim poważaniu ból dudy gości, którzy nie szanują konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:40 Zainteresowani mogą robić co chcą, ja mam prawo się wypowiedzieć. Brałam ślub jako zadeklarowana razemitka, gdybym wtedy odwaliła jakieś pomysły typu przypinki "Miłość Nie Wyklucza" albo inne tęczowe flagi, jak to zrobił mój kolega partyjny "żeby zwrócić uwagę na problem związków partnerskich osób nieheteronormatywnych", to bym dziś chyba skrętu kiszek dostała z żenady, na szczęście miałam dość rozumu, żeby nie robić z uroczystości rodzinnej demonstracji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:41 Jeżeli panna młoda będzie w tęczowej sukience, a pan młody w tęczowych skarpetach i koszuli to będzie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:11 dyzurny_troll_forum napisała: > Proszę bardzo: Teraz to i ja dojrzałam, bo tez patrzyłam tylko na wazony. Jezeli to wesele pary hetero to bez sensu taka dekoracja. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:37 Pewnie, bo para hetero nie może popierać praw gejów Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:46 Popierać można różne rzeczy. Imprezy rodzinne to nie miejsce na takie pokazówki IMHO oczywiście. Chciałabyś się bawić na weselu z dekoracjami Polska dla Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:03 dyzurny_troll_forum napisała: > Swoją opinię wyrażę w trakcie.. jeżeli oczywiście wątek przetrwa.. Redaktor Czuchnowski z gazety, tej gazety używając przestarzałej, niaktualnej flagi LGBT wychodzi na dziadersa bez pojęcia, może nawet transfoba, a nie na tolerancyjnego, nowoczesnego, uśmiechniętego Europejczyka jakim zapewne chciałby być! Tak wygląda aktualna flaga LGBTQWERTY+ Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:07 A tobie bardzo zależy, by redaktor Czuchnowski nie wyszedł na dziadersa. Wzruszająca troska. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:15 kk345 napisała: > A tobie bardzo zależy, by redaktor Czuchnowski nie wyszedł na dziadersa. Wzrusz > ająca troska. Jako wierny czytelnik (oraz prenumerator) gazety, tej gazety chciałbym, żeby pisali tam tylko światli, nowocześni, tolerancyjni, postępowi oraz będący na czasie Europejczycy. A takiego gabarytu błędy są poprostu niedopuszczalne! A ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:08 Dużo o tym myślisz, a głosy w twojej głowie wciąż każą ci żonglować literkami? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:08 No to sami dziadetsi wokół, bo wszyscy tej starej używają. Nawet Unia. Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 14:27 Co to jest to kółko na żółtym? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 14:30 better.call.kim napisała: > Co to jest to kółko na żółtym? to są osobopostaci interpłciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:22 dyzurny, jak kozica, tez w formie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:42 chococaffe napisała: > dyzurny, jak kozica, tez w formie Chciałem tylko zwócić uwagę, że redakcja gazety, tej gazety jest chorym z nienawiści środowiskiem degeneratów, niebezpiecznym dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:07 No widzisz a tym im robisz ruch na forum co przekłada się na kliki i wpływu z reklam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:10 borsuczyca.klusek napisała: > No widzisz a tym im robisz ruch na forum co przekłada się na kliki i wpływu z r > eklam 🙄 Jak już wspomniałem - płącę bezpośrednio prenumeratę GW. Jest to najcieższy grzech ze wszystkich grzechów ciężkich. Będę się po wieczność smażył w Konfederacyjnym piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:38 Maj gad, drama na miarę wesela wegańskiego 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 10:41 lauren6 napisała: > Maj gad, drama na miarę wesela wegańskiego 🤣🤣🤣 Tolerancja to chyba poszanowanie wszystkich? Czy nie tak mają na sztandarach uśmiechnięci Europejczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:05 A plakat ze słowem Konstytucja wyraża brak szacunku wobec kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:17 Ślub pod krzyżem lub właśnie bez tego krzyża to tez manifest pogladow, brutalnie zmuszający gości do uczestniczenia w bezecenstwie, którego nie popierają. No dajmy na to taki katolik na ślubie w USC - swoją obecnością, kwiatkiem, kartką i prezentem daje aprobatę do grzesznego, pogańskiego spółkowania bez boskiego przyzwolenia w jedynie słusznym kościele! Uważam, ze państwo młodzi powinni dopasować ceremonie do pogladow gosci, inaczej narzucają im swoje poglądy, a tak być przecież nie powinno! Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:25 Dokladnie tak! Jak jedna choćby babcia sobie życzy kościelnego, to choćbyśmy był satanista, ma być kościelny i już! Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:40 Mnie zastanowilo co innego - ze pan tak szybko, po smierci malzonki, ktora tak kochal, ze ksiazke napisal, zaraz wszedl w nowy zwiazek i rychlo sie ozenil. Mowil o planowanym samobojstwie, rozpaczy, niemoznosci pracy, histerii… Wiem, ze w tym weku nie ma na co czekac, jednak kontrast dosc duzy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:43 ida_listopadowa napisała: > Mowil o planowanym samobojstwie, rozpaczy, niemoznosci pracy, histerii… Ale to chyba bardzo dobrze, że życie mu się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:51 iwles napisała: > ida_listopadowa napisała: > > > Mowil o planowanym samobojstwie, rozpaczy, niemoznosci pracy, histerii… > > > Ale to chyba bardzo dobrze, że życie mu się zmieniło? > Wg mnie dobrze, tak jak napisalam - nie ma na co z zyciem czekac, zwlaszcza kolo 60tki. Jednak te wywiady byly doslownie przed chwila. Takie to troche narcyzmem podszyte Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:30 Żona zmarła 25 maja. Mamy początek lipca. Nie żebym upierała się, że ludzie powinni nosić wdowią czerń przez rok, ale skoro państwo się pobrało 8 lipca, to papiery musieli złożyć najpóźniej 8 czerwca, równe dla tygodnie po. Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:41 DWA, nie dla. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 11:45 ida_listopadowa napisała: > Mnie zastanowilo co innego - ze pan tak szybko, po smierci malzonki, ktora tak > kochal, ze ksiazke napisal, zaraz wszedl w nowy zwiazek i rychlo sie ozenil. Mo > wil o planowanym samobojstwie, rozpaczy, niemoznosci pracy, histerii… > Wiem, ze w tym weku nie ma na co czekac, jednak kontrast dosc duzy Dwa tematy się przewijają w komentarzach, ale nie wiem, nie sprawdzałem, bo mnie to wcale: (1) stukał nową żonę już podczas poprzedniego małżeństwa, coś jak Karol i Kamila; (2) układy biznesowe nakazywały zawarcie tego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:20 Urszula to zdaje się po 3 miesiącach była w nowym związku, niespełna rok minął, jak była w ciąży… Być może jeśli choroba partnera trwa długo, to już się wewnętrznie przygotowujesz na to odejście? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:27 Nie znam historii. Natomiast Sipowicz, to się ekspresowo po Korze i ożenił, i rozwiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:49 ida_listopadowa napisała: > Mnie zastanowilo co innego - ze pan tak szybko, po smierci malzonki, ktora tak > kochal, ze ksiazke napisal, zaraz wszedl w nowy zwiazek i rychlo sie ozenil. Nie porzucil jej tylko stracil. Szczesliwie szybko poznal kogos nowego. Nie mu sie szczesliwie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:41 jammer1974 napisała: > ida_listopadowa napisała: > > > Mnie zastanowilo co innego - ze pan tak szybko, po smierci malzonki, ktor > a tak > > kochal, ze ksiazke napisal, zaraz wszedl w nowy zwiazek i rychlo sie ozen > il. > > Nie porzucil jej tylko stracil. Szczesliwie szybko poznal kogos nowego. Nie mu > sie szczesliwie zyje. To się okaże. Mógł wybrać jak Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:30 Moja opinia jest taka, że niech każdy dekoruje salę weselną tak, jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:41 angazetka napisała: > Moja opinia jest taka, że niech każdy dekoruje salę weselną tak, jak chce. > Zadziwiające, ze zawsze najwiekszy ból dudy o cudze dekoracje na cudzej imprezie mają "wolnościowcy"... Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:54 Skoro to pan zaangażowany politycznie i osoba publiczna, to dekoracje są na miejscu, skoro tak chcieli z małżonką. Myślałam w pierwszej chwili, że to jakaś osoba anonimowa się tak "popisała". Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 12:59 ayelen40 napisała: > Skoro to pan zaangażowany politycznie i osoba publiczna, Znaczy pan to redaktor tzw. "wolnych, obiektywnych i niezależnych mediów", więc nie wiem czy mówiąc o nim, że jest zaangażowany politycznie nie obrażasz go bardziej niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 14:15 Nie ma obiektywnego dziennikarstwa, no bo jak? Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: Wystrój sali weselnej - do oceny 10.07.23, 15:13 Ze flaga niemiecka ? Odpowiedz Link Zgłoś